7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• SötétBarom
    Szokta
  • TomStorm
    Miért nullázott le minden statisztikát nekem?
  • TDC Geronimo
    Igen elég érdekes, hogy a fejlesztőcsapat háromszorosára nőtt, de a content meg a negyedére csökkent. Szerintem volt egy valag content előre elkészítve félig meddig és ahogy kifogytak úgy fogytak a patchek is. Azért lehet látni, hogy ez a banda nem egy top fejlesztőcsapat.
  • Running
    Igen, ahogy befutott a sok játékos, a javítások, fejlesztések úgy csökkentek. Kíváncsi lennék az okára, meg arra is, mi lesz élesre, mert hiába terveznek 5 évre a fejlesztők, ha tavaszra már kutyát sem fogja érdekelni a játék a kontent és fejlesztés hiánya, valamint a játékban hemzsegő csalók miatt.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.10.25. 13:09:13
  • TDC Geronimo
    Nem csodálom. Mi már lassan 2 hónapja nem nagyon toljuk. 0 content jött meg normális patch az elmúlt 2 hónapban és livera még 2ig nem is fog. Jól elkúrták szerintem ezt. Ha kijönnek a patchek testre visszalesünk, de most van ezer más ami érdekesebb meg jobb
  • Running
    Csak azért láttam mert shroud tegnap átváltott PUBG-ről erre a Destiny 2-re. Tolta a többi streamerrel a kampányt, utána meg nem tudom mit. Biztosan tök jó játék, nagyon hangulatosnak tűnt, csak nem az én stílusom. Mondjuk nem árt ha néha mással is játszanak, mert az utóbbi időben már a pubg-s nagyobb nevek is halálra unták a játékot, kivéve squad, duo, de párszor már akkor is. Mire megjelenik a játék le is fut a játék.
  • TDC Geronimo
    Nem nézni kell azt, hanem haverokkal tolni
  • Madi92
    Csak ultra beállításoknál.
  • antiqueA
    Háromszor egymás után szürke camo nadrágot nyitni hatalmas élmény!
  • Rocco27
    A Destinity 2-ben direkt benne hagyák az Aim Assistot. Ez mekkera fail már...
  • Rocco27
    Az AMD VGA tulajok figyelmébe ajánlanám a legfrisebb v17.10.2-es verziószámú Radeon Software illesztőprogramot, ami a PUBG-hez hibajavításokat is tartalmaz.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.25. 11:45:49
  • Madi92
    Nekem 10 perc is elég volt hozzá. :D
  • Running
    Nem baj, most a Destiny 2 jó sok játékost el fog vinni, a csalók egy részét is. Nagyon szép egy játék lett, de a stream-et nézve kb 30 perc után már untam ezt az ugra bugra szerű lövöldét.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.10.25. 07:53:00
  • Zs0lt1
    Délelőtt nálam is volt ilyen, automatán lőtt kar98-al egy fal mögül ...
  • Szabi #2760
    kar-al úgy szedett ki négyünket egy srác most, hogy kevesebb mint 4 mp alatt 4. hs-t kiosztott.. o.0

random generált név, 6 ismerőssel, abból 2 bannolva.. a random nevűnek további random nevű ismerősei vannak, akik szintén bannolva vannak.. -.-
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.10.24. 22:10:06
  • ntex
    Nem tudom ki volt vele eddig tisztában, de az ablaküvegen keresztül bevitt találat nem teljes értékű, vagy nem mindig. Tegnapi eset volt hogy a srácot fejbe lőtte társam Kar98-al ablaküvegen keresztül, lvl 2-es helmetben volt az enemy, a sisak eltűnt róla de a srác nem lett knockos. Azóta mindig kiütöm az ablaküvegeket a házban ahol vagyok.
  • Ferrari23
    Én ezt értem, de hogy lehet nálam sose veszi figyelembe és mindig 1 golyó vagyok KAR98-al akármi van rajtam, de fordítva én bármikor fejbe lövöm ember Kar-ral, akkor vígan elbújik :D:D
  • Running
    Lehet még nem futott be a frissítés, ami javítja a bugot, hogy a páncélt is figyelembe vegye rajtad.
  • Ferrari23
    Érdekes, hogy top 10 ben mindig olyan öl meg újabban 1 fejlövéssel (kar98 - 3-as sisak + 2-es armor full élet) isten tudja honnan leadva a lövést, hogy semmi előzménye nincs gyereknek statban :D De persze, amikor én lövök KAR98-al telibe kell kapni gyereket 2-3x meghaljon.
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.24. 15:37:46
  • Rocco27
    De van. Nem egyszer töröltem már kényszer pihenőre rakva a játékot. Van az a pillanat amikor minden kötél elszakad. Rage persze ez is, de nem azért mert 58. lettem vagy mert le merészelt lőni valaki. Hanem mert folyamatosan kicseszik a játék velem a laggok és a bugok miatt és ráadásul ott vannak a csalók is...
    Örökké nem csinálhatnak bolondot belőlem...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.24. 15:09:58
  • Rocco27
    Steam ban? Na ne viccelj már és szerinted utána mi lenne? Fél perc alatt regisztrál egy másik Steam fiókot amire újra megvenné a PUBG-t. Amint a hack detected, a készítője módosít rajta és újra undetected. A vásárlók vagy nevezhetjük bérlőknek is meg automatikusan kapják az új verziót frissítésben. Aztán ott folytatódna a pénz farmolás ahol abba maradt - a kényszerített kávészünet után.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.24. 15:02:42
  • Running
    Köszönöm.
  • ToxiMaxi
    Időpontot nem tudok de tesztszerverre te is fel tudsz lépni, csak telepít egy másik klienst is. Elvileg már most is ha megnézed a játékaid listáját a steam-ben kétszer szerepel a PUBG, abból az egyik a tesztszerver, a másik meg a normál kliens. Megelőztek :)
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.24. 14:03:01
  • TDC Geronimo
    Simán leszeded steamen ott van játékaid között. Vaulting november eleje. Map meg valószínű december
  • Running
    Nem tudjátok véletlenül, teszt szerverre mikor kerül fel a vaulting meg az új térkép? Teszt szerverre bárki felléphet, vagy kell hozzá valami?
  • ToxiMaxi
    Miattuk senki sem hagyja el a játékot. Mint ebben a fórumban is látható nincs az a hiba, ami miatt abbahagynák az emberek a játékot...

/sarcasm off

• nortsen
    Nem is olyan rossz business, minden cheateren nyernek x számú eladást.
    Persze az más kérdés, hogy hány ember hagyja el a játékot miattuk.

Amúgy azt hallottam, hogy az xboxosok össze lesznek eresztve a pcsekkel, na az még jó lesz...
  • Zs0lt1
    Az is jó lenne, ha nem tudnák felhasználni az inventoryban lévő cuccokat.
  • Running
    Tényleg egy steam bann kéne nekik, addig szélmalom harc az egész.
  • Zs0lt1
    Minden meccsen gyüjtesz harci pontokat (bp), ebből a reward menüre kattintva tudsz venni ládákat. Ezeket a ládákat el tudod adni a steamen. Olyan láda ami kulccsal nyitható már nincs.
  • antiqueA
    Abban tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan is működik ez a tárgyakat adok-veszek dolog? Én eddig annyit találtam ingame, hogy heti dobozokat tudok nyitni, egyre növekvő összegért. Normális értékekkel bíró dobozt (mások streamben nyitották, ott láttam) nem tudom hol lehet venni, ahogy láttam ahhoz kulcs is kell, azt se tudom hol lehet venni és ezeket a tárgyakat (vagy dobozokat is?) el is lehet adni úgy hallottam, de sajnos ezt sem tudom, hogy hol és miként. Tudna ebben vki segíteni? Esetleg egy link is elég lehet, ahol erről írnak... Köszönöm!
  • Zs0lt1
    BattlEye‏ @TheBattlEye Oct 22

We have banned nearly 25K PUBG cheaters within the last 24 hours. And no, we don't like such numbers at all.
    BattlEye‏ @TheBattlEye

Correcting upwards to 42,000 within the last day.
    10:24 PM - 22 Oct 2017

Elég brutál szám, de a probléma nem hárul el, veszik meg újra ...
  • Zozo0122 #2742
    Mocskos féreg
  • pRoject2HUN #2741
    Sziasztok!

Meglévő csapatunkba további tagokat keresünk,

Jelentkezési feltételek:
    - minimum életkor 20 év
    - TS3 és Headset
    - nyugodt játékos legyél, ne kiabálj játék közben
    Platform: PC

Jelentkezni nálam kell privát üzenetben.

Amikkel játszunk:Rainbow Six Siege,Ghost Recon: Wildlands,PUBG,Escape from Tarkov, Battlefield 1 és majd CoD WWII!
  • Metalmilitiakid
    Mi se vagyunk messze tőletek :D Mai nap 8 Win volt, de sajnos egy jó rakás lose... Főleg hogy én voltam a Nigger akit fel lehet áldozni, ha gebasz van :D Nekem is 42 meccs van, 8 Win és 73 kill. Átlagban 467. vagyok.
  • ntex
    Új szezont amúgy nem kezdtük rosszul :D Csak ma 7-et nyertünk.

• Dency
    Csodálkoztam is hogy úgy lőnek meg sokszor hogy az armor nem sebződik, mondom mindig lábra lőnek vagy csípőre? Kizárt dolog.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.10.22. 18:25:47
  • Ferrari23
    Na kb eddig tartott :D Eu-n már 12 meccsből 12 győzött 158 killes vezet xD
  • Ferrari23
    Nem sokáig lesz így egy KJ-számsoros már ott van a top 10 ben, az is csaló.
  • Ferrari23
    Na eltűntek a leaderboardról a csalók.