Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezután még két killt szereztem vele mire lelőttek egy egy MK14-gyel stílusosan. Ennél szebb látvány mint egy silenceres cheekpados MK14 nincs <#szeret>#szeret>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Egyszerűen random eleresztett bemákolt lövés
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Amióta újra belehúztunk azt tapasztaltam, hogy kb. az UZI a legmegbízhatóbb fegyver. Egyszerűen hiába kicsi a sebzés, de 25-30 méteres távon belül verhetetlen a pontossága, nagy tűzgyorsasága miatt. Épületben shotisokat kettesével lehet vele lefűrészelni. Sokkal többre tartom mint az UMP-t vagy a Vektort. AR fegyvert már csak 4x-8x távcsővel szerelve használok nagy távolságra. Egy M16 pl. sokszorta többet ér 2-300 méterig mint egy SKS vagy kar98. A fejlesztők által kiaditt statisztikában egyébként AKM-el (114 millió kill) öltek a legtöbbet a játék megjelenése óta, 2. helyen az M16. (109 millió kill), még Crossbow-al is volt 1,33 millió kill 😊.
Állítólag a legnagyobb távolságról leadott lövés amivel player "halált) okoztak az 6766 méter. Lássuk be, vagy véletlen, vagy csiter. 1000 méterre gyakorlatilag porszemnyinél is kisebbnek látszik az ellen, már ha látszik.1,2 billió kilométert futottunk a játékban 😊 és összesen 25 800 évet játszottunk le 😊. Oltári ez a játék, a ládás akcióval 26 eurót kerestem 😊 30-ért vettem a gamát és 600 órát toltam eddig bele. Ha valami megérte, hét 4 Eurót megért 600 óra szórakozás azt hiszem 😊
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Zombis módról valami? Úgy képzelték el, hogy a 100 játékoson kívül lesznek, vagy azok helyett?
Szóval nem éreztem hogy valami mennyei csodafegyver van nálam... <#vigyor0>#vigyor0> De persze lehet én vagyok béna ehhez is.
A másikban Groza volt, azzal legalább az ajtótól az emberig minden szétment mikor be akartak jönni a szobába amit aljasul bekempeltem... <#violent>#violent>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.13. 22:39:42
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.08.13. 17:42:41
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.13. 17:29:16
Motorral is ha ledob akkor se halsz már meg.
-Elején nem találsz fegyvert és pofánlőnek? Szar ügy, de gondolom amikor te találsz egyből shotit te is inkább nyomsz egy LAPD-t és hátbalövöd a fegyvertelen feketét nem megvárod amíg fegyvert talál.
-Fedezékben fekszel és kilőnek? Megint csak szar ügy, nem voltál fedezékben és máshonnan lőnek rád mint hiszed. Gondolom te is avatkoztál már bele mások párharcába oldalról kilőve az egyik csapatot, nem megvártad amíg az egyik nyer, healel és elbújik újra.
-Két lövésből lelőtt a pucér gyerek akibe két tárat beletunkoltál M249-cel? Nem találtad el, gondolom te is mákoltál már be valakit két lövéssel aki fél perce lőtt rád.
Szerintem a többség sokkal több mókát találna a játékban ha nem tryhardolna ennyire és megpróbálná élvezni a játékot, néha mondjuk tudatosan funolna, nem mindig csak a chickendinnert vadászná. Pl tegnap Primorskot kilootoltuk két squad leölése után aztán két autóval elindultunk kifelé a városból. A másik kocsiból(amiben 3-an ültek) 2-en hátulról lövöldöztek az enyémre poénból, hogy kilőjjék a kerekét. Amikor beértek mellém beültem hátra és a kocsiablakból megsoroztam gépfegyverrel célzás nélkül a másik autót amiben a 3 csapattársam volt és véletlenül kilőttem a vezetőt és lelőttem a sapkáját. Megálltunk felhúzni és healelni én odaadtam a sisakomon annak akinek lelőttem kb amikor ledobtam a földre egy másik squad szarrá lőtt minket az erdőből. Senki nem ragelt, senki nem hisztizett, röhögtünk egyet és megállapítottuk, hogy ez nem volt jó ötlet.
Tökéletesen egyetértek veled. Habár én is szoktam időnként itt sírni a játék miatt de többnyire csak hirtelen felindulásból, ezek mellett azért beletettem már 492 órát.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.13. 13:16:34
Stream snipe-ról pedig továbbra is annyit, hogy, ha a streamer késleltet és kitakar minden fontosat, akkor azzal a nézőinek árt a legtöbbet. A streamelés alapvetően arról szól, már ha jól csinálod, hogy így vagy úgy, de bevonod a nézőket, olyasfajta showt csinálsz, ami érdekes, kommunikálsz a nézőkkel stb... Na ha mindezt megcsinálnák amiket te itt leírtál, akkor minden stream nézhetetlen lenne úgy, ahogy van. Bírom, ahogy a gyökér lúzer élettelen fogyatékosokat véditek, akiknek az az örömük, hogy másoknak így, vagy úgy ártsanak, akár egy streamet elkúrva, akár máshogy. Az ilyen hülyegyerek karcolja végig kulccsal a kocsidat éjszaka. Persze tehettél volna ellene, mert bekamerázhattad volna, vagy vehettél volna egy garázst valahol, vagy... Szóval szerintem érted. Igazából ott is a kulccsal karcoló idiótát fogják megkeresni és nem az lesz, hogy soha senki nem parkol többet az utcán, pedig hát ő állt oda, vállalja be akkor!!! A BlueHole részéről a legjobb dolog amit tehet, hogy foglalkozik a problémákkal és sajnos ez a jelenség is az, akármennyire is irigykedtek (mert ez irigység semmi más).
Végül pedig meg kéne érteni, hogy a BlueHole az nem egy emberből áll. A játék sikerének köszönhetően a bevételekből egyre több alkalmazottat vesznek fel, így van idejük mindennel foglalkozni. Egy EA game se készült még a világon ilyen ütemben, a játék folyamatosan fejlődik és minden hónapban, kapunk valamit, aminek lehet örülni, továbbá figyelnek a visszajelzésekre is a csalókra is stb... A minap én is kifakadtam, meg is írtam a magamét és nem csak ide, hanem nekik is, válaszoltak is és másnapra megint jött egy halom ban. Tiszta is lett nagyjából a játék FPP-ben újra, alig látni 1-2 csaló gyökeret
Összességében továbbra se értem a folyamatos méltatlankodást, se a te részedről se a pár, már szokásosnak mondható egyén részéről. Mindennel csak a bajotok van, nem is értem minek játsszátok akkor, de tényleg vér komolyan. Fáj ha védik a streamereket, fáj ha jön egy két láda, fáj ha egy fél napig lagolnak a szerverek (mert legutóbb kb ennyi idő alatt meg is csinálták), fáj ha jön új fegyver, fáj hogy random a loot (ami egyébként a BR lényege, de mind1 is, bele se megyek) igazából minden fáj, ami a játékkal történik. Én tényleg, minden rosszindulat és kötözködés nélkül teszem fel a kérdést, miért játszanak a folyamatosan méltatlankodók? Annyi játék van, amit biztos jobban csinálnak, aminél biztos csak arra koncentrálnak a készítők amire szerintetek kéne, ahol jobban tudtok érvényesülni, akkor nem érdemes ezt erőltetni, mert az írások alapján ez nektek nem szórakoztató.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.13. 04:30:45
Story: Duo játék, célpont a Military sziget, radar állomás. A kikötőbe sokan ugrottak. Kilootoltuk mindent és a híd végére futottunk. A híd melletti házakat lootolva hallottuk, hogy elkezdődött a csetepaté a kikötőben. Kifutottunk a híd végére és elbújtunk egy roncs autó mögé.
Úgy bújtunk el, hogy lehetőleg ne lássanak meg alulról sem. Kerekek mögé. A kör szélén voltunk. Eltelt néhány perc, mire végre megjelent 2 ember. Mint kiderült az utolsó a szigeten. Szaladgáltak a híd elején balra és jobbra az épületek között. Néhány perc után megindultak a híd fele. Még be se jöttek, de már lőttek Kar98k-val. Oké ebben még nincs is semmi különös, de engem is és a társamat is folyamatosan SEBEZTEK az autó mögött!!! Akárhogyan is helyezkedtünk, közelebb a kocsihoz vagy messzebb mindvégig teljes takarásban maradva, folyamatosan SEBEZTEK! WTF IS THIS GAME?! Persze jelenteni nem tudtuk, mert nem öltek meg...
Más: kipróbáltuk az ázsiai szervert. Kb. mintha óvodába estünk volna vissza, gyerekjáték volt leszedni majdnem mindenkit. Persze a latency az odacsapott rendesen. Volt egyszer egy lagg mialatt a romoknál egy fal mellett osontunk. Ketten bebuggoltunk a pozíciónkba. Sehova nem tudtunk tovább menni. Jó cucc jó volt nálunk, szűkült a kör, jól helyezkedtünk, az ellenséget folyamatosan kifektettük, de egy idő után már repkedtek a gránátok.
Stream Snipről továbbra is azt gondolom, hogy csak saját maguknak keresik a bajt. Ellene sem tesznek, de a sírás az megy. Pedig késleltethetnék a streamet, kezdhetnék ugrás után, megnehezítve a streamer megtalálását már a váróban, kitakarhatnák a térképet, stb. De nem, csak a sírás megy és a buksi simogatás PUBG részéről! Jól van majd mi akkor bannoljuk őket, ha már annyira lámák vagytok, hogy egy ilyen típusú játékban elő streamben minden fontos információt (pozició, állapot és felszerelés) elárultok az aktuális játékotokról vagyis magatokról. Ha a játék nem alkalmas arra, hogy élőben streameljek (mert visszaélhetnek vele) akkor nem teszem! Ismert jelenség a túlélő játékoknál, ott is megy az anyázás, ahelyett, hogy nem adna esélyt a leskelődőknek! Ja hogy kell a Live, akkor viselje annak minden következményét és ne sírjon!
A szánalmas az egészben pedig az, hogy a PUBG foglalkozik is a streamerek által generált jelenséggel, ahelyett hogy minden erejükkel a játékra fókuszálnának, de nem Steam Snipra szabály, meg ládák, versenyek, újabb rengeteg haszontalan skinek áradata, stb. Ezzel még jobban felbőszítve a játék rajongóit, akik naponta szenvednek az Early Access okozta hibák, néha valódi csalók, teamelők, stb. miatt.
Végül zárásként: hosszú idő után végre egy újabb nyerés is befigyelt:
Csapattagok: LazaHunter, deadecho_, AlexanderCurl és én Rocco27
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.12. 12:40:54
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tegnap este Solo-Eu szerveren a repülőtő nagyon-nagyon messze értem földet. Senki nem volt a környéken -> sok loot, királyság 😄
Épp az egyik tetőn voltam, mikor hallom hogy jön egy autó. "Csak lelövöm már" - gondoltam. Erre nézem, hogy az autóban 2-en vannak. Tőlem messzebb álltak meg, mindketten kiszálltak, és békésen elkezdték lootolgatni a házakat.
Csesszék meg!
@Running: NA-n eleve lőni nem tudnak, innentől meg nincs miről beszélni. A legrosszabb szituból is ki tudsz jönni, mert egyszerűen nem talál el. Pont ezt látni Grimmzéknél is. Áll a mező közepén és kiszedi a fa mögül a gyereket, aztán még egyet, aztán még kettőt. EU-n 1-2 secre megállsz a puszta közepén miután lőttél és kapod a fejest instant.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.10. 16:05:07
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.10. 14:33:20
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.10. 13:55:21
NA ennyivel gyengébb lenne? Soloban és duoban is volt ott pár körünk, de sokszor nagyon keményen legyalultak minket. Mondjuk sokszor saját hiba miatt. AS-re mostanában nem járunk, mert szar, hogy az ajtó rém rosszul nyílik ott, meg lagok is vannak azért jócskán.
UPDATE: Sőt már EU FFP-ben is hiányzik nekem a rank. Tegnap már tigrisbukfencben mentünk haverral a 3. duo-ban és még azt is nyertük. Egyet lehoztam egyedül, egyet komolyan vettünk ott ketten együtt lőttünk asszem 15-20-at. Szóval be lehet mákolni a gyengébb játékosokat és amikor úgy adódik csak kacsalövészet lesz belőle. Nem azért mert überhigh vagyok, hanem azért mert ők gyengék. Tegnapi mérleg legalábbis ezt mutatja. Első három meccs win, utána 4., aztán 5. full yoloban kivéve egyet. Ez gáz. Armában ha minden harmadik negyediket nyertük már boldog voltam itt meg ha ráfekszünk ötös streaket összehozunk, legalábbis arra volt már példa, aztán egy két rosszabb helyezés és megint 3 win zsinórban. Nagyon kell az a leaderboard besorolás FFP-be, de sajnos csak később jön. Viszont mint ha kevesebb lenne a csaló. Az első egy két nap tele volt velük az FFP, most meg alig látok egyet kettőt.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.10. 12:20:36
Players, first-person only servers are now available in ALL game modes (Solo, Duo, Squad) on NA, EU and ASIA servers.
Leaderboards will be added later. Please stay tuned for an update on this. Thank you.
The Reconnect feature is now back in the game. Please keep in mind that this feature is still incomplete and there may be bugs.
A streamelt community game az megint más, mert ott minél több az akció annál jobb és így érthető miért harcolnak egyesek azért, hogy a kill több pontot érjen, mert így több az akció izgalmasabb a játék, jobb a stream.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.10. 01:20:11