7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Rocco27 #2814 Hányinger ez a kék, előttem van, de nem érek be, mert 5 méterenként kevés a First Aid, úgy hogy gyógyszer is van bennem. A játék jelenlegi célja, hogy minél hamarabb dögöljön meg a játékos. Épp csak egy pillanatra álltam meg a játék 80%-nál kb. és vége. Oda a fullos felszerelésem a retkes kék miatt. Istenem de jó volt még április-május környékén a játék, most meg egy híg fos az egész.... -
#2813 Én csak FPP-t tolok,vannak érdekes dolgok de olyan durva ölések nincsenek benne mint amiket linkeltetek. -
Zozo0122 #2812 Amúgy FPP-ben is ugyanolyan sok a csaló? -
nortsen #2811 Ha ez megnyugtat, előfordult már velem is. -
Rocco27 #2810 Gyerekek. Ez nagyon komoly.
Barát meghív Duoba. Elfogadom. Readyt nyomok és bedob. Látom Pochinkit jelölte. Mikor földre esek, mondom neki láttad, hogy Pochinkiba senki nem jött? A válasz, Rocco én a menüben vagyok. Rendben, de akkor ki ez az idegen játékos mellettem a Duoban? Kilépek a játék az írja Soloban vagyok.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.31. 20:34:53 -
ntex #2809 Jah így is kurva sokan tolják EU-n onnan -
Zozo0122 #2808 Így is átmászkálnak állandóan. Tele van velük EU és NA is. -
Rocco27 #2807 Na majd akkor elözönlik 200-500-as pingekkel EU-t és NA-t is, aztán csodálkozunk, hogy miért nem kapja a golyót... -
Zozo0122 #2806 Helyes :D Nincs több China #1. (Sorry, nem tag akart lenni, hanem number one....)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.10.30. 23:34:30 -
ntex #2805 Lehet Kínában betiltják a PUBG-t -
ntex #2804 Ha nem is olyan hamar de a 70-80-90 óra alatt amit lecsalhatnak mire kibanolják, azalatt 1-2 játék árát simán kiszedik. -
#2803 10.49 dollár? baszki ez rohadt hamar megvan ládákból. -
Rocco27 #2802 És szerintem ez még nem a legalja, ha tovább kutakodnánk tuti találnánk furcsa dolgokat a játék körül... -
#2801 :-/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.10.28. 17:02:29 -
#2800 Üdv skacok!
Gondoltam megosztom veletek hogy tegnap elfogadták a partnerkérelmem!
PUBG partner lettem, mehet a Custom Game!
Zombii mode its ON :P -
Rocco27 #2799 Angled Foregrip (AR, SMG, DMR): https://pubg.gamepedia.com/Angled_Foregrip_(AR,_SMG,_DMR)
Vertical Foregrip (AR, SMG, DMR): https://pubg.gamepedia.com/Vertical_Foregrip_(AR,_SMG,_DMR) -
ntex #2798 Urban legend szerint M416-ra jobb az angled grip, a többire a vertical. -
antiqueA #2797 Mind a kettőnél ugyan azt írja: csökkenti a vertical és horizontal recoil-t. Ennyi. De hogy melyik milyen mértékben azt nem. -
Rocco27 #2796 Ez fegyver függő. A leírásában (ikon alatt a menüben, részletezi mit csinál), de a valóságból is meríthetsz ötletet. Egy SMG-n általában heveder csatt van, hogy nyakba akasszák, míg egy nagyobb fegyveren pl.
AK-n, M4-en markolat van a stabil tartáshoz. -
antiqueA #2795 Melyik AR grip csökkenti jobban a recoilt? Az egyenes vagy a háromszög alakú? -
ToxiMaxi #2794 Az mindig jó. Engem valahogy mindig elkerülnek, ami nem baj de hátha megoldást nyújt azoknak, akik nap mint nap találkoznak velük :) -
#2793 A szerverre is érkezett pár új sor a csíterek ellen. -
ToxiMaxi #2792 Lassan már az lesz, hogy a tesztszerveren kell majd játszani megjelenésig. Mindenesetre a hír -
#2791 ICYMI during my #PAXAUS @Twitch stage segment, we are excited to announce vaulting is coming to the @PUBATTLEGROUNDS Test Servers next week! -
ToxiMaxi #2790 Köszi! -
ntex #2789 Miért lassítana? Csak egy kijelzett szám ami ráadásul nem is frissül olyan gyakran mint pl. a Fraps féle fps szám kijelző, így sokkal kevesebb erőforrást eszik, már ha lehet ezt egyáltalán észlelni bármilyen formában is :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.27. 00:23:25 -
Rocco27 #2788 Na kipróbáltam ez a peccset. Játék végén szembe találkoztam egy Sniperrel. Lőttük egymást lőttük AWM-el. 2 fejlövés kellett, hogy földre kerüljön, majd még egy hogy meghalljon. Ez elég fura.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.26. 22:23:43 -
ToxiMaxi #2787 Ti mit használtok az FPS szám mérésére? Érdemes a steam saját FPS mérőjét használni vagy az csak lassít a játékon? -
Ferrari23 #2786 Már nem mondok semmit csak röhögök :D -
ToxiMaxi #2785 Azt mondják 1. kör ugyanolyan mint ami volt az utolsó körök viszont annyira sebeznek, hogy gyógyítani sincs idő. Kíváncsian várom milyen lesz, még nem próbáltam.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.26. 17:33:51 -
#2784 Gondolom aki messzebb van a körtől többet sérül. De ez csak tipp... -
undY1ng #2783 "illetve mostantól a játék figyelembe veszi a play zone-tól való távolságod."
Ez mi is? Vagy miért jó? -
#2782 Early Access – 31. heti patch note
Játékmenet:
A kék zónán módosítást hajtottak végre a fejlesztők! (Az első körre ez nem vonatkozik, illetve mostantól a játék figyelembe veszi a play zone-tól való távolságod.)
Hibajavítás:
Javításra került az a hiba, amikor a lövedékek néha teljes sebzést vittek be armor-tól függetlenül.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.10.26. 14:35:37 -
undY1ng #2781 Patch tartalma az a 2 fontosabb dolog?
Jobban sebez a kék és hogy néha figyelmen kívül hagyta a páncélt? -
#2780 Az a helyzet, hogy tök mindegy mennyi baja van a játéknak, mert az árát simán megéri és pofátlanul jó, főleg a többi jelenlegi címhez képest. Az ismerőseim nagy része játszik vele, pedig mindenki tisztában van a hibákkal, de egyszerűen, ami jó az jó. Innentől meg már csak reménykedni tudunk, hogy idővel még jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.10.26. 08:39:58 -
#2779 8-as szerver tickrate meccsek elején :DDD
Azért ekkora hulladék főleg az elején az egész. -
#2778 szánalom a köbön
-
#2777 -
Ferrari23 #2776 Mondanom sem kell, hogy egy csaló rendezett le bennünket :D Top 20 nál másodpercenként ölte embereket a szarházi. Reportoltam, de minek. Neve nem jegyeztem meg mert a Geforce Experience kiírta, hogy mentette a felvételt, és persze a mappa ahova szokta menteni a videókat üres xDD
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.25. 20:34:03 -
#2775 Ha én lennék a helyükben, gazdasági megfontolás ide vagy oda, lekapcsolnám a lootboxok eladási-vételi lehetőségét. Csak játékban lehetne mondjuk kereskedni a játékosok között, talán még ott is csak a kiszedett cuccokkal.
BP-t lehetne gyűjteni, igazán egyedi cuccoknak lenne BP-értéke, vagy mondjuk nem csak ruhát adna, hanem mondjuk a felszedett fegyverek is automatikusan kapnának valami skint az aktuális csata idejére, stb. Bármi, ami nem pay2win koncepciót adna.
Nem mondanám meg, hogy meddig van kikapcsolva - egy-két hónapon belül pár nagyobb banhullám, hogy pusztuljon a férgese, aztán máris nem lenne már meg az a nagy értéke, hogy pénzt farmolsz vele, aztán röhögve megveszed újra, ha bannolnak.
Csak a lámák használnák egy ideig a csalást, akik nem tudnak játszani - amíg őket is bannolják.
Aztán mondjuk fél év múlva visszahozni, vagy amikor ilyen versenyek vannak, arra az időre, az ingyenes ládákat is (az esetleges kulcsosok mellé). A köztes időben meg nem hemzsegnének a csalók, hogy a rendes játékosoknak is elmegy tőlük a kedve.