Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Persze gondolom az elhelyezésen változtattak inkább, nem a mennyiségen. Mert a meccs felére kb. minden szembejövő egy komplett terminátor, a hangtompítós SKS-el meg stb... De ehhez gondolom az iskola/kórház/military mészárszékének dicső túlélője kell hogy legyél.
Volt is megint egy kb. 10 meccses sorozatom ahol 1 kill-el vidámkodtam összesen. Le is raktam a játékot az elmúlt 2-3 napban mert totál frusztráló lett...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A lőtértől délre indultam, ott szereztem minimális lootot, aztán úgy éreztem, hogy a távolból látott épp lootoló emberkékre nem megyek rá pisztollyal, egy fazontól el is loptam az autóját a Georgopoltól keletre lévő komplexumnál (messze parkolta le). Keringőztem jobbra-balra, leraktam a gatka-síkságon, aztán vártam hogy szűküljön (mivel pont a kör közepén volt ez a hely). Feküdtem a susnyásba, hullottak a környéken a fiúk, valaki arrébb vitte a lopott autót egy másik autóhoz - nekem meg vagy száz métert kellett kúsznom odáig. Bepattantam és elszáguldottam délkeletre, ahová szűkülni kezdett. Kb. 18 ember volt akkor, vagy 3-4 fegyver szedte a vámot, én meg csak kúsztam egy szikláig, ahová szűkült. Jött egy fazon, nem vett észre, közelről beleürítettem a tárat, máris lett ump, páncél, aid. A kő másik oldalára jött egy fazon, az meg próbált bújni, meg szedni a ládából a maradékot, felugrottam a kőre, fentről kill. A harmadikat már menetből kellett irtanom, de a végére kiszorultam egy szikla szélére és valaki leszedett.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.18. 22:43:46
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha a STEAM-en elvégzed a helyi fájlok ellenőrzését lődd ki a vírusírtódat, vagy ha használsz Malware Fighter progit pl. IObit Malware Fighter-t. Nálm ez vagy 3-4 eredeti STEAM-es játékot letilt, vagy frissítéskor nem enged fel 1-2 fájlt.
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A local file-os dolog volt az első, amit csináltam, és mindent okénak talált..Szóval totál tanácstalan vagyok...Már azon gondolkoztam hogy letörlöm windowst.. 😄 Az mindenre jó..
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egy technikai problémám lenne a játékkal..Olvasgatok meg böngészgettem róla, hogy mi lehet a baj, de semmi érdemlegeset nem találtam...Megvettem STEAM-en a játékot, és nem akar elindulni..5 másodpercig kb kijelzi hogy "fut" a játék, majd újra visszavált steamen belül "fehérre", ergo totál nem csinál semmit.
Valakinek esetleg erre megoldása? Vagy olyan, aki belefutott ebbe a hibába? Frissítettem vidi kártyát, valaki irta hogy a Microsoft C++ (?) kell frissíteni..azt hiszem ez a neve. 😄 ez is megtörtént..Újraraktam, az se segített. Már ötletem sincs hogy mi lehet. Ű
Válaszokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.18. 14:06:06
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Szoktam én is csinálni ilyen ha iskola/military-n ugrok és egy bokorba kidobom ami nem kell 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Volt, hogy közben ment a ping a szolgáltató felé, de nem volt csomagvesztés.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.18. 10:50:25
Utoljára szerkesztette: horika, 2017.08.18. 10:14:38
Ellenpélda pl Zenimax az ESO-val, 3 év alatt 3 pálfordulat a fejlesztési irányvonallal, 5 hibát javítanak, 8-at elbasznak mellé, minél sikeresebb lett a játék, annál komótosabb lett a fejlesztés és annál több pénzt sajtolnak ki. Teljesen értékelhetetlen balanszolások, senki által nem kért fejlesztések, ötletek, még könyörgések árán sem változtatnak a buta elképzeléseiken. Kb olyan érzésem van most, mint anna a Battlefield 3 idejében a DICE/EA-nél, a hozzánemértő troll kommunikációért felelős emberükkel.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.17. 10:44:21
Bug Fixes
Partially fixed client crash
Fixed marker graphics bug on the World map
Fixed miscellaneous bugs with team game reconnect feature
Fixed a bug that caused a player to exit a vehicle when they pressed 'F' to cancel using an energy drink
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.16. 13:38:33
Magyarán kevesebb patch lesz, ma se jött már. Több időt lesznek patchek testen is, hogy jobb minőségben jöjjenek livera
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Jelenleg a ládákat kinyitatlan állapotban őrzöm az inventorymban. Így ér többet, vagy jobban járok ha kinyitom, esetleg nagyobb értékű cucc van benne?