7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Rocco27
    Hányinger ez a kék, előttem van, de nem érek be, mert 5 méterenként kevés a First Aid, úgy hogy gyógyszer is van bennem. A játék jelenlegi célja, hogy minél hamarabb dögöljön meg a játékos. Épp csak egy pillanatra álltam meg a játék 80%-nál kb. és vége. Oda a fullos felszerelésem a retkes kék miatt. Istenem de jó volt még április-május környékén a játék, most meg egy híg fos az egész....
  • Dency
    Én csak FPP-t tolok,vannak érdekes dolgok de olyan durva ölések nincsenek benne mint amiket linkeltetek.
  • Zozo0122 #2812
    Amúgy FPP-ben is ugyanolyan sok a csaló?
  • nortsen
    Ha ez megnyugtat, előfordult már velem is.
  • Rocco27
    Gyerekek. Ez nagyon komoly.

Barát meghív Duoba. Elfogadom. Readyt nyomok és bedob. Látom Pochinkit jelölte. Mikor földre esek, mondom neki láttad, hogy Pochinkiba senki nem jött? A válasz, Rocco én a menüben vagyok. Rendben, de akkor ki ez az idegen játékos mellettem a Duoban? Kilépek a játék az írja Soloban vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.31. 20:34:53
  • ntex
    Jah így is kurva sokan tolják EU-n onnan
  • Zozo0122 #2808
    Így is átmászkálnak állandóan. Tele van velük EU és NA is.
  • Rocco27
    Na majd akkor elözönlik 200-500-as pingekkel EU-t és NA-t is, aztán csodálkozunk, hogy miért nem kapja a golyót...
  • Zozo0122 #2806
    Helyes :D Nincs több China #1. (Sorry, nem tag akart lenni, hanem number one....)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.10.30. 23:34:30
  • ntex
    Lehet Kínában betiltják a PUBG-t
  • ntex
    Ha nem is olyan hamar de a 70-80-90 óra alatt amit lecsalhatnak mire kibanolják, azalatt 1-2 játék árát simán kiszedik.
  • Zs0lt1
    10.49 dollár? baszki ez rohadt hamar megvan ládákból.
  • Rocco27
    És szerintem ez még nem a legalja, ha tovább kutakodnánk tuti találnánk furcsa dolgokat a játék körül...
  • Szabi #2801
    :-/

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.10.28. 17:02:29
  • kill3r21
    Üdv skacok!
    Gondoltam megosztom veletek hogy tegnap elfogadták a partnerkérelmem!
    PUBG partner lettem, mehet a Custom Game!
    Zombii mode its ON :P
  • Rocco27
    Angled Foregrip (AR, SMG, DMR): https://pubg.gamepedia.com/Angled_Foregrip_(AR,_SMG,_DMR)

Vertical Foregrip (AR, SMG, DMR): https://pubg.gamepedia.com/Vertical_Foregrip_(AR,_SMG,_DMR)
  • ntex
    Urban legend szerint M416-ra jobb az angled grip, a többire a vertical.
  • antiqueA
    Mind a kettőnél ugyan azt írja: csökkenti a vertical és horizontal recoil-t. Ennyi. De hogy melyik milyen mértékben azt nem.
  • Rocco27
    Ez fegyver függő. A leírásában (ikon alatt a menüben, részletezi mit csinál), de a valóságból is meríthetsz ötletet. Egy SMG-n általában heveder csatt van, hogy nyakba akasszák, míg egy nagyobb fegyveren pl.
    AK-n, M4-en markolat van a stabil tartáshoz.
  • antiqueA
    Melyik AR grip csökkenti jobban a recoilt? Az egyenes vagy a háromszög alakú?
  • ToxiMaxi
    Az mindig jó. Engem valahogy mindig elkerülnek, ami nem baj de hátha megoldást nyújt azoknak, akik nap mint nap találkoznak velük :)
  • Running
    A szerverre is érkezett pár új sor a csíterek ellen.
  • ToxiMaxi
    Lassan már az lesz, hogy a tesztszerveren kell majd játszani megjelenésig. Mindenesetre a hír
  • Running
    ICYMI during my #PAXAUS @Twitch stage segment, we are excited to announce vaulting is coming to the @PUBATTLEGROUNDS Test Servers next week!
  • ToxiMaxi
    Köszi!
  • ntex
    Miért lassítana? Csak egy kijelzett szám ami ráadásul nem is frissül olyan gyakran mint pl. a Fraps féle fps szám kijelző, így sokkal kevesebb erőforrást eszik, már ha lehet ezt egyáltalán észlelni bármilyen formában is :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.10.27. 00:23:25
  • Rocco27
    Na kipróbáltam ez a peccset. Játék végén szembe találkoztam egy Sniperrel. Lőttük egymást lőttük AWM-el. 2 fejlövés kellett, hogy földre kerüljön, majd még egy hogy meghalljon. Ez elég fura.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.10.26. 22:23:43
  • ToxiMaxi
    Ti mit használtok az FPS szám mérésére? Érdemes a steam saját FPS mérőjét használni vagy az csak lassít a játékon?
  • Ferrari23
    Már nem mondok semmit csak röhögök :D
  • ToxiMaxi
    Azt mondják 1. kör ugyanolyan mint ami volt az utolsó körök viszont annyira sebeznek, hogy gyógyítani sincs idő. Kíváncsian várom milyen lesz, még nem próbáltam.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.26. 17:33:51
  • jan5650
    Gondolom aki messzebb van a körtől többet sérül. De ez csak tipp...
  • undY1ng #2783
    "illetve mostantól a játék figyelembe veszi a play zone-tól való távolságod."
    Ez mi is? Vagy miért jó?
  • Running
    Early Access – 31. heti patch note

Játékmenet:
    A kék zónán módosítást hajtottak végre a fejlesztők! (Az első körre ez nem vonatkozik, illetve mostantól a játék figyelembe veszi a play zone-tól való távolságod.)

Hibajavítás:
    Javításra került az a hiba, amikor a lövedékek néha teljes sebzést vittek be armor-tól függetlenül.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.10.26. 14:35:37
  • undY1ng #2781
    Patch tartalma az a 2 fontosabb dolog?
    Jobban sebez a kék és hogy néha figyelmen kívül hagyta a páncélt?
  • Running
    Az a helyzet, hogy tök mindegy mennyi baja van a játéknak, mert az árát simán megéri és pofátlanul jó, főleg a többi jelenlegi címhez képest. Az ismerőseim nagy része játszik vele, pedig mindenki tisztában van a hibákkal, de egyszerűen, ami jó az jó. Innentől meg már csak reménykedni tudunk, hogy idővel még jobb lesz.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.10.26. 08:39:58
  • TDC Geronimo
    8-as szerver tickrate meccsek elején :DDD

Azért ekkora hulladék főleg az elején az egész.
  • TDC Geronimo
    szánalom a köbön

• Szabi #2777
  • Ferrari23
    Mondanom sem kell, hogy egy csaló rendezett le bennünket :D Top 20 nál másodpercenként ölte embereket a szarházi. Reportoltam, de minek. Neve nem jegyeztem meg mert a Geforce Experience kiírta, hogy mentette a felvételt, és persze a mappa ahova szokta menteni a videókat üres xDD
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.10.25. 20:34:03
  • Sunsetjoy
    Ha én lennék a helyükben, gazdasági megfontolás ide vagy oda, lekapcsolnám a lootboxok eladási-vételi lehetőségét. Csak játékban lehetne mondjuk kereskedni a játékosok között, talán még ott is csak a kiszedett cuccokkal.
    BP-t lehetne gyűjteni, igazán egyedi cuccoknak lenne BP-értéke, vagy mondjuk nem csak ruhát adna, hanem mondjuk a felszedett fegyverek is automatikusan kapnának valami skint az aktuális csata idejére, stb. Bármi, ami nem pay2win koncepciót adna.

Nem mondanám meg, hogy meddig van kikapcsolva - egy-két hónapon belül pár nagyobb banhullám, hogy pusztuljon a férgese, aztán máris nem lenne már meg az a nagy értéke, hogy pénzt farmolsz vele, aztán röhögve megveszed újra, ha bannolnak.
    Csak a lámák használnák egy ideig a csalást, akik nem tudnak játszani - amíg őket is bannolják.

Aztán mondjuk fél év múlva visszahozni, vagy amikor ilyen versenyek vannak, arra az időre, az ingyenes ládákat is (az esetleges kulcsosok mellé). A köztes időben meg nem hemzsegnének a csalók, hogy a rendes játékosoknak is elmegy tőlük a kedve.