7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Rocco27
    Ja gondoltam félreértettél, azért írtam újra. Rendben akkor. :D

Ferrari23: Néha random gombokra van, hogy kifagy...
    De a kedvenc bugom az az, hogy vezetek egy járművet. Repesztek 90-110-el és egyszer csak elkezdek lassulni minden ok nélkül. Addig lassul míg meg nem áll. Aztán egy helyben állok, a motor zúg, a kereken pörögnek tovább, de a jármű nem megy előre. Csak is akkor, ha ki és újra beszállok. Ez kékbe menetel, vagy csata közepén egyáltalán nem hiányzik...egyetlen egy ismerős sem tapasztalt még ilyet, ellentétbe velem, annál többször.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.04. 19:14:56
  • Sunsetjoy
    Az előző hsz-edben rosszul fogalmaztál (nem fejtetted ki), azért kérdeztem rá. De így már világos, mire gondoltál.
  • Ferrari23
    Nektek ALT+TAB-nál nem hal meg újabban a játék? Nekem rendre sötét képernyő, és sehova tovább, ha megnyomom az ALT+TAB, csak a reset gomb segít.
  • Rocco27
    Jelenleg nincs régió zár, ergo ha kínában betiltják a szervereket, akkor mennek majd más régióba játszani, ha a játékot önmagában fogják tiltólistára rakni, akkor majd VPN-t használnak, ahogy eddig is kikerülni a központi tiltást.
  • Sunsetjoy
    Ha Kínában betiltják, az miért befolyásolná, hogy máshol hogy játszanak - a saját régiójában meg pláne? Ha úgy tiltanák be, akkor úgyis régiózár vagy valami hasonló zárná el a kínai gépektől a PUBG szervereket, bármelyiket.
  • Rocco27
    Kínában biztos, de szerinted az a milliós játékos tömeg aki ragaszkodott a saját régiójához ezután hova fog menni játszani? Korea/JP, EU, NA, stb...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.04. 11:30:01
  • HUmanHunter
    Ha Kínában tényleg betiltják a játékot, az eléggé megcsökkenti a csaló bázist szerintem :D
  • ntex
    Olvastam, de el nem tudom képzelni milyen módon akarnak fellépni a csalók ellen. Hogy egyáltalán mit fognak tudni kezdeni velük. Ez is egy örök szélmalom harc lesz mint a CS:GO-nál vagy bármely más nagyobb online pvp lövöldével. Azért bízom benne hogy kitalálnak valamit majd ellenük de szvsz amíg lehetőségük van korlátlanul újra és újra megvenni a játékot (Ázsiában szinte ingyen) addig tele is lesz csalókkal a játék, hiába banolnak naponta 25000-et, ha 50000 másik jön helyettük másnapra. Mert hát ugye a Bluehole-nak is érdeke hogy újra és újra megvegyék a játékot a ledarált csalók, így kétlem hogy túlságosan drasztikus lépéseket fognak tenni...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.04. 02:06:54
  • Rocco27
    Ja és a BlueHole elnézést kér a csalók miatt, tele van már a padlás az elnézésükkel...

Link: https://www.facebook.com/gamestarhu/posts/10155817171648805
  • Rocco27
    Na most kapaszkodj meg, jobbat mesélek. Ma este történt velünk/velem Duoban:
    Pochinkibe estünk, többen harcoltak, mi is legyűrtünk egy csapatot. Az egyik házban elbújtak ketten az utca túloldalán. Az egyik a földszinten mászkál, a másik az emeletről az erkélyről lövi a társamat. A fal mögül kihajolva többször rálőttem sikertelenül. Miközben a társamat figyeli/lövi, újra próbálkozom, ki akartam hajolni, de kihajolás alatt már rám is lőtt (AR-re tippelnék), de úgy, hogy -90% HP és -90% a LvL2-es sisakra, azonnal a földre estem. Én talán csak a feje búbját láttam, meg persze a torkolat tüzét. Ok, fura, de ez van. Társam vesz fel, talán elkezdtem gyógyítani magam, mikor bekövetkezett a lényeg. Ki akartak törni és ránk rusholni. A földszinti kijött, bujkált egy picit a kerítés mögött, majd átfutott, a társa meg mint egy rakéta kirepült az erkélyről!!! Előttem áll az erkélyen és mint akit kilőnek oldalra az ég felé 0,5s alatt eltűnt a szemem elől, láttam ahogy a "húzza a csíkot maga után", majd 1s múlva hirtelen az újra erkélyen termett! Majd eztán már az utca közepén futott a házunk ajtajához. Végül is mind a kettőt leszedtük, de az egyik igen furán leszedett, majd utána elrepült mint egy Superman. Ha csak szeró lagg lett volna, akkor azt látnám, hogy fut felém de szaggatva, esetleg durva laggnál teleportálgat 5-10 métereket, fordulásnál itt van majd ott, de ez mint egy rakéta kilőtte magát az égbe....WTF?!??

Más. Olvasom a GameStart, 3 hónap után végre megengedték nekik megírni, hogy elszaporodtak a csalók..Mit csináltak ezek eddig? Aludtak? Gondolom, miután már a kiadó is elismeri "kicsit" sok a csaló (25000/24 óra alatt) akit elkapnak (ki tudja mennyit még nem), most már meg merik írni ők is. Detto olyan, mint amikor kijön egy AAA játék, de hányinger, akad, fagy, nincs szeró, mert égnek a szervertermek és még indokolatlanul bekajál +2 +4 GB ramot, ennek ellére el vannak ájulva. A játékosok meg mennek visszaváltani a dodót, mert az előrendelt játékból elég volt fél óra, ami gyakorlatilag vásárlói szemmel csúfos bukás...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.04. 01:38:57
  • ntex
    Azért ilyet se láttam még... Gyerek lő 3-at másodpercenként SKS-el és minden lövésével eltalált úgy hogy én futottam közben... Kíváncsi lennék rá hogy hozta össze. Legit hackerek is vannak azért szép számmal.
  • ntex
    Az árnyékokkal is ugyanez volt, azt is "javították" hogy menet közben eltűnnek az árnyékok random, ahhoz képest ugyanúgy megvan ez a bug :D
  • Rocco27
    Tuti, hogy bugos még a sebzés/páncél. Nálunk is össze vissza működik. Bár javították állításuk szerint, de korábban is mondtak ilyet, aztán kiderült, hogy az is csak kamu volt, a bug meg tovább élt.

Ázsia, hát persze, hogy drasztikusan növekszik. Gondolom az új trendi munka a pénz farmolása napi 12-16 órában. Régen a WoWban farmolták az aranyat, most a PUBG-ben farmolják a ládákat, ami megy eladásra. A cheat pedig csak boostolja az egész folyamatot.
  • Szabi #2841
  • Ferrari23
    Nem úgy volt hogy patch-el javították, hogy vegye figyelembe az armort? Mert hogy én továbbra is 1 lövés vagyok KAR98-al tök mind1, hogy mi van rajtam az fix :D De fordítva akárkit lövök azzal a szarral fejbe 90%, hogy nem hal meg egyből :D
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2017.11.03. 17:39:27
  • ntex
    Meg egyébként ezt az új mániát sem értem, egyre többször lőnek rám úgy hogy a gyerek kihajol, pedig nincs is előtte semmi sem. Mi értelme van ennek? Azt hiszi attól nehezebb eltalálni? Ez is olyan mint amikor elkezdték egy időben azt csinálni hogy lefeküdtek lövés közben. Ezt is biztos valami streamben láthatták az emberek...
  • Running
    Ennek az az oka, hogy a bénákat halomra lövik, pl engem is. Akarhatok én jobb lenni, ha se időm, se kedvem egész nap gyakorolni. Így az van, hogy a squadunkban van 2-3 ember aki öl én meg lerágom a maradék csontot, vagy serpaként viszem utánuk a loot-ot. Erre még jó az öreg, ja meg éleszteni. :)))
    Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.03. 12:48:52
  • ntex
    Nekem sokszor TPS-ben is okoz gondot az enemy megtalálása. Sokszor van hogy hallom honnan lőnek, melyik irányból de egyszerűen nem veszem észre az ellenfelet. Nekem persze mindig az első leadott lövésem után rögtön tudják hol vagyok és 100% pontossággal visszalőnek. Valahogy kicsit unfairnak érzem a játékot sokszor, mintha hátrányban lennék a többiekkel szemben. Kedvencem mikor úgy lőnek ki fa, szikla, fal mögül hogy az enemyből pár milliméter látszik, zoomolva épphogy meglátni nagy nehezen, de ő nem lövi telibe maga előtt az akadályt ahogy nálam szokott történni mikor szűken akarok kinézni valahonnan.

Többször írtam már korábban is, most is csak igazolni tudom hogy amint megközelíted vagy eléred az 1800-as ratinget, hirtelen más lesz az ellenfelek szintje, mindenki szarrá lő bármilyen távolságból bármilyen fegyverrel bármilyen helyzetben 100% pontossággal amint a látómezejükbe kerülsz. Teljesen mindegy hogy FPP vagy TPP, Solo, Duo vagy Squad.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.03. 12:45:20
  • SötétBarom
    FPP sokkal jobb.
  • Zs0lt1
    TPP után furcsa lehet az FPP, de szerintem sokkal jobb ott játszani, mint TPP-ben. Én most hanyagolom a PUBG-t amíg megy a Destiny 2, amíg ki nem jön az 1.0 addig tuti nem indítom el, max a vaultingot próbálom ki a teszt szerón. Jó kicsit elszakadni tőle, abszolút nem hiányzik :D
  • Rocco27
    Ja, most erőltetem kicsit, mivel azt olvastam ott kevesebb az X- akta. Duót is csapatjuk már. Tegnap egy fűruhás elvitte a csirke vacsorámat. Killer ott hagyott a Top5-ben. Lehetetlen kör, fa mögött vagyok, akár hol bújok ki, Mini14-el lő mint állat, de torkolat tüzet nem látok. Kezemben a First Aid Kit pörgött folyamatosan. Végén meguntam és ráfutottam ahonnan a lövéseket hallottam, erre 10 méterrel arréb volt.WTF? Eleve nem értettem fűben feküdve hogy lát ki, meg mit keres arrébb, ahonna rámlőhetett volna a fánál...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.03. 10:08:39
  • Zs0lt1
    Solo FPP?
  • Zozo0122 #2832
    Épp facebookon láttam egy videót, amin a gyerek speedhackel, egy másik mögé megy és felpofozza, majd fölé áll és magyaráz neki kínaiul :) Istenem, tökéletes videó Kicsit meg is hatódtam :DDD
  • Rocco27
    Köszönöm szépen.

Újabb story:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Solo FPP. Yasnayaba esek. Fura, de senki nem jött ide, pedig nagyon szar útvonalon jött fel a repülő Military sziget felől. Kilootoltam majdnem a fél várost, M4/Kar98 scop nélkül, rengeteg lőszer, füst és sima gránát, több First Aid Kit, rengeteg ital és LvL2-3 felszerelésem volt. Kizárólag Red Dot jutott, boldoguljak ezzel ha tudok. A városra szűkül végig. Eljött az idő, hogy az észak keleti magas épületek egyiket magaménak tudjam, a tető remek hely lesz/lenne vadászni, ha lenne Scopom. Sajnos valaki megelőzött. Hallom, ahogy pötyögtet a befutókra és látom magam előtt ahogy azok táncolgatnak ide-oda. Még mindig bent vagyok a körben, ránk szűkült. A végső játék vagy a néhány ház vagy a mező. Persze, hogy a mező. Mint mindig mindenki szaladjon ki a rétre, győzzön a legszerencsésebb - mintha valami lottó sorsoláson lennénk. Kukucskálok az ablakokon kifele, jönnek e a szomszédok, oldara hajolok erre BUMM. Windows előjött, hang van, de a játékba nem lehet visszamenni. Feladatkezelő nem tölt be. Steam ki, majd be, játék elindít, visszacsatlakozás, KÉK megölt. Eddig csak hallottam a társaimat, hogy ekkor és akkor hirtelen crashelt a játék, de ezúttal újabb csapas ért. Fél óra loot után még az esélyt is elvette a játék, hogy megpróbáljam a lehetetlent...
  • Sunsetjoy
    A vault (és vaulting) szónak több fajta értelmezése van, ha melléknév, ha ige (tárggyal és tárgy nélkül), illetve ha főnév (minden esetben több-több).

Igeként valamin átlendülni, átugrani jelentéssel is bír, sportban a lovon bemutatott gimnasztika (equestrian vaulting), a rúdugrás (pole vaulting) vagy a tornában a dobbantóról ugrás (vaulting) is ennek okán olyan nevű, amilyen.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.11.02. 19:45:55
  • Rocco27
    Hmm, nem jön még mindig a vaulting. Már meg sem lepődök ezen, lassan fél éve csúsztatják az egészet.
    Amúgy el tudná magyarázni valaki, miért nevezik ezt "vaulting"-nak? Számomra nagyon idegen ez a megnevezés. Sosem találkoztam még vele. Amúgy ha "vault"-ra gondolok, szinte csak egy dolog jut eszembe róla, a Fallout játékban lévő menedékek. :D A "climbing" túl egyértelmű lenne?
  • ntex
    Meg az előre gombot sem árt közben :)
  • Zs0lt1
    A legkönnyebb verzió az, hogy egyszerre a hüvelykujjaddal megnyomod a szóközt+C-t. Ha hozzászoktatod magad menni fog mindig.
  • SötétBarom
    Zseni :DDD
  • TDC Geronimo
    Ma kellett volna csak megint elkúrtak valamit szokás szerint
  • Rocco27
    Ez jóóóó!
  • Szabi #2823
  • Rocco27

30 USD fél évre. Rohadjon meg mind. A játékban is hihetetlen mennyi Terminatorral találkozom.
  • Ferrari23
    Állítólag ma kijön a vaulting patch test-re.
  • Ferrari23
    Odaállsz az ablak elé és egyszerre megnyomod C+Space+W. Elsőre nehéz kivitelezni, de ha már rááll a kezed, akkor megy 10-ből 9x elsőre :D
  • undY1ng #2819
    Nekem kifejezetten tetszik ez a kék kör jobban sebzik dolog. Legalább felgyorsítja a játékot. Lootolni meg mindenki tanuljon meg gyorsan. :P
  • Metalmilitiakid
    Kodiak egyik videójában volt erre egy tökéletes példa, ott ordított Kodiak.
    Futni kell!! Mit csinálsz még?!
    Okés, jövök-jövök csak felvettem még egy 3 as sisakot.
    Amiatt a 3 as sisak miatt fogsz megdögleni...
    30 mp vel később pont beesett a dereka a körön belülre, de csak a hulláé :D Aztán persze jött az én megmondtam hogy megdöglesz miatta :D
  • Running
    Megoldás: érj be időbe or die
  • csabush
    Mondjuk mivel tisztában vagy vele, hogy megöl a picsába a második szűküléstől, ezért lehet, hogy úgy kéne alakítani, hogy előbb beérj, nem? Bár értelemszerűen egyszerűbb puffogni rajta. :D Egyszer ölt meg a kék, mióta átalakították, akkor is azért, mert nem indultam el időben.
  • Dency
    Srácok az ablakon való kiugrást hogyan lehet megoldani mióta patchelték a bindet? Nézegettem tutoriálokat de sehogy sem akar menni a dolog.
    Próbáltam space+c egyszerre, de nem sikerül.