Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A közvetítés és a meccsek nekem tetszettek. Aki játszott már a PUGB-vel pár tíz órát, annak teljesen jól követhető volt szerintem. Sokkal jobban tetszett mint egy CS vagy LOL közvetítés. Van helye ennek a játéknak ebben is. Sajnos a holnapit ne mtudom nézni meló miatt, de pénteken szintén megnézem.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.08.23. 20:36:53
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Majd mostanában olvasgattam a rekord döntögetős híreket, és lassan elhittem, valamit csak tud.
Megvettem és megértettem. Olyan mint a Csokitó. Ronda de finom. 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kár hogy doc nem volt kint, kiosztotta volna biztos 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Evermore just won the entire 3 game tournament. With a net kill count of 4. Spending the last game on the starting island and eventually just healing in between a few rocks while the circle killed him.
Jellemzi a játékosok 90%át is
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.23. 19:22:02
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez a közvetítés egyébként nagyon béna. Sosem lehet tudni melyik játékost mutatják. Néha mutatják, hogy mi ő, milyen fegyót használ stb, de ez csak nagyon kevésszer. Sokszor még az sem látszik, hogy ki kit ölt meg.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Elvileg aug 27 után nem tudom eladni a gamescom ládákat ugye? A késleltetés bőven túllóg rajta.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.23. 17:07:11
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Szólók ma
Duo 3rd person holnap
Duo FPP pénteken
Szakazok szombaton.
Itt lehet majd nézni!
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.23. 16:10:44
Ha meg hídon akarsz átmenni akkor a 3. szűkülés alatt már általában az egyik híd kívül van a körön és azt nagyon ritkán kempelik, szóval ha van elég healed és valamennyi rutinod abban, hogy körön kívül mikor healelj az is egy biztos módja az átjutásnak, mert általában max 1 ember kempeli soloban, duoban és squadban mivel sok healt felemészt a körön kívül állás általában nem szoktak kempelni.
Ha a hídon mész ami a körben van minimum 2-3 kemperrel számolj és ha azokat lelőtted, akkor meg a zajra odarepülő keselyűkkel kell megbírkózni. Áthajtani a hídon full yoloban meg abszolút nem ajánlott, mert egyszerűen kilőnek.
Legvégső esetben az úszásnál meg arra kell figyelni, hogy amíg partot nem érsz addig nem tudsz healelni, tehát érdemes előtte felhealelni és fullboostot elnyomni.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.08.23. 12:24:43
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Lehet hamar vége a körnek, de inkább az elején hulljak ki, mint a közepén, ha tele vagyunk nehéz játékosokkal. Az elején úgy is makkerség, hogy ki talál előbb jobb cuccot.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.23. 09:22:11
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Jöhetnének már ezek
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.22. 12:46:51
Shroudról tudnám elképzelni kb utoljára, hogy makrót vagy bármi ilyesmit használna.
Grimmz-t sokszor nézem, szerintem tök normálisan játszik, ott nem tűnt fel semmi érdekes, csak az, hogy mennyire jól játszik.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.22. 09:39:49
Mondjuk nem tudom az milyen érzés lenne, ha megnyomom az egérgombot és nem lőne. Szóval a megoldást nem tiszta, de a probléma igen. 😊
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.22. 09:33:33
Azt gondolná az ember, hogy 10 év alatt csak eszébe jut már valakinek megoldani, mert emlékszem 2007-ben a CoD4-ben találkoztam ezzel először.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.22. 09:25:50
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A lovesek eseten meg kompikalja a dolgot, hogy a hangsebesseg miatt elobb hallod a lovedek csattanasat, ahogy elhalad a kozeledben, mint a fegyver dorreneset.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub