7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• HUmanHunter
    nekem is mindig ez van, gyűlölöm is, nem tudok semmi népszerű helyre ugrani mert nem töltődnek be a lootok se meg a falak se :D átesek a tetőn hogy aztán a levegőbe megálljak egyhelyen az épület közepén :D
  • kill3r21
    Ilyen befejezést láttatok már?
    Timecode:
  • ToxiMaxi
    Igen, de itt sokan írták, hogy milyen jó is lenne ha Frostbite-al készült volna. Erre írtam én azt, hogy azzal a motorral is csak kis játékosszámú (értsd egyszerre egy pályán) shooter-eket csináltak nem pedig 100 fős csatákat.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.06. 15:24:25
  • csabush
    Remek benne, hogyha nem töltenek be a házak, akkor simán át lehet rohangászni a falakon, amíg be nem tölt. Igaz, néha megvan a böjtje, mert elég simán falba lehet ragadni. :D
  • undY1ng #2890
    Ami nem 100 játékosra lett kitalálva.... Lássuk csak a régi UT-ket, ott tökéletesen futott a motorjukkal és tökéletesen regisztrált minden lövést... Itt már nem.
  • Running
    Sokan azt hiszik, hogy ha fröccsen a vér az jelent valamit, de nem. Az max annyit jelent, hogy elvileg nálad van találat, a szerver meg majd eldönti ebből mennyit regisztrál. De no para, ez más játékokban sem jobb, a battlefield játékokban is elnyelte a szerver a golyók legalább 30%-át. A régiekben és az újakban egyaránt. Max azokban a játékokban tűnik jobbnak, ahol nagyobbat sebez 1 golyó, mert arányaiban akkor kevesebb kell hogy elpatkoljanak.
  • Adam Jonas
    Én eddig úgy tudtam, hogy Unrea Engine 4-re épül az egész PUBG.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.11.06. 14:25:54
  • Rocco27
    Viszont még egy tanulságot le lehet vonni az előző videóból. Még mindig nem számít a vér fröccsenése, mert a kliensen látott vérfürdőből egyetlen egy lövést sem regisztrált sebzésnek a szerver.
  • ntex
    Meg mikor átszaladsz az ajtón, becsuknád magad mögött és visszaránt az ajtóba, nem tudsz mozdulni és társnak kell kinyitnia hogy el tudj mozdulni. Tegnapi squados esetem egyébként hogy pochinki 6-osánál ahol a kis fészer a ház oldalában van, landolás után láttam hogy egy enemy szalad, rálövök UMP-vel, beszalad a fészerbe az ajtón keresztül (szó szerint az ajtón át mint egy szellem, nem kellett kinyitnia sem XD) mondom oké, akkor odamegyek és kinyírom. Benyitok a fészerbe, de az tök üres. A házban meg trappot hallok. Átmegyek a ház ajtajához, benyitok, a gyerek már ott állt az ajtónál shotgunnal és amint betettem a lábam pofánlőtt... Szerintetek mennyire lettem ideges? :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.06. 14:15:45
  • ToxiMaxi
    Miért gondoljátok azt, hogy a frostbite engine ehhez a játéktípushoz van kitalálva? Egyetlen mmo sem készült ezzel. Az, hogy a Battlefront II ez alatt fut, ahol sokkal kevesebb játékos, sokkal kisebb pályán van nem jelenti azt, hogy 100 játékosnál egy ekkora pályát megfelelően tudna kezelni.
  • Rocco27
    Igen, épp erről beszélnek a hivatalos fórumon is, hogy csalást látunk e vagy nem, de úgy tűnik "csak desync" probléma. Mindenesetre elég kellemetlen.

Amúgy mostanában az ajtókkal nekem is állandóan meggyűlik a bajom, magam mögött be szoktam csukni lootoláskor, de van hogy csak a hangot hallom, animációra már bem futja...

E-sport ready a játék...xD
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.06. 13:56:41
  • hungary27
    Nem csalt, csak nála be volt csukva az ajtó. Megesik az ilyen.
  • undY1ng #2882
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • TDC Geronimo
    esport ready
  • ntex
    Kb 3x kellett volna meghalnia a gyereknek ennyi találattól...
  • Running
    Egy kisebb desyncet látok a videóban.
  • Rocco27
    Szerintetek?

• TDC Geronimo
    Nem ugyanannyi fpsed lenne azon a motoron ez igaz, hanem kb 2* annyi mint most.
  • TDC Geronimo
    Annyiba kerül hogy nem is lehet licenszelni. Csakis EA használja belső címekre
  • HUmanHunter
    De egy ekkora mapot nem hiszem hogy elbírna 100 emberrel ugyanolyan gépigénnyel. Nyilván nem olcsó, és nem is könnyű rá a fejlesztés, én csak egy "ha" módban írtam :)
  • Running
    Sziasztok!
    Az Expendable Horde guild (ExH), amely 2005 óta aktív különböző játékokban (Battlefield széria, mmo-k), az ESO mellett megnyitja kapuit a PUBG felé is. Várjunk azoknak a jelentkezését, akik szeretnének egy normális, a játékokat a szórakozás kedvéért játszó, csapatmunkát támogató, egymást segítő csapat tagja lenni. A csapat átlagéletkora 30 körül van, életünk van, így nem kell aggódni a trottyosoknak sem, hogy nem találnak csapatot maguknak. Nagyrészt este 6 körül szoktunk gyülekezni, addig munka, család stb. Elvárásaink nem túl magasak: 18+, csapatjáték, normális viselkedés, tisztelet a másik felé
    Discord címünk itt elérhető:
  • Running
    Ha annyira csúcsszupi lenne minden szempontból, meg ócóka, akkor boldog boldogtalan arra fejlesztene. Meg ugye nem csak egy motor kell, hanem emberek is akik értenek hozzá. Egy szar team a frostbite-al is tudna hulladék játékot csinálni, ahogy más motorral is lehet jót és szart is alkotni.
  • Zs0lt1
    Igen, csak a frostbite engine nagyon sokkal többe kerül, mint a hulladék u4, amit akkor még nem tudtak kifizetni.
  • Rocco27
    Egy mai középkategóriás kártya (Nvidia 1050/1060/AMD 570/580) stabilan tartja a 60 FPS-t FullHD-ben, jó grafikai minőséggel. Ezeket a kártyákat nem nevezném "atomerőműnek".
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.05. 23:10:37
  • HUmanHunter
    Frostbite enginnel milyen lenne a játék :D Kár hogy nem erre lett tervezve, és ha valahogy mégis sikerülne ráültetni, atomerőmű kéne hogy fusson normálisan.
  • nortsen
    Physx dolgozik alatta, az meg nem unreal, hanem nvidia termés. A motor lehet nem alkalmas erre, cserébe olcsó.
    Simán elképzelhető, hogy frostnine miatt akár már most saját motoron gondolkodnak, pénz az van rá.
  • nortsen
    Nekem kb egyelő arányban van az általam okozott 1 lövés utáni knock, meg a nekem adott egy hit kill.
  • Zozo0122 #2867
    Nekem van egy olyan gyanúm, hogy ezt a játékot már ott elcseszték, amikor kiválasztották neki a motort...Szerintem nem alkalmas sem megfelelő fizika implemetnálására, sem megfelelő sebesség és stabilitás elérésére, mármint erőforrásgazdaságosan. Lehet foltozgatni, de szerintem tökéletesen sosem fogják tudni megoldani pl. a jáműfizikát.

A golyók is tipikusan ez a kategória. Mintha...nem is tudom. Nem csak a ping miatt, meg a golyók regisztrálása miatt, hanem eleve, sokkal mélyebb szinten rossz lenne az egész. páncélok semmibevétele, néha 50+ méterről tűpontos shotgunos fejlövések és így tovább...
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.05. 21:36:08
  • nortsen
    Valaki átszerelte! :D
  • ntex
    Nektek mi a tapasztalatotok shotgunos enemykkel? Engem akármelyik shotival lőnek, mindig 1 hitelnek vele. Persze mikor én lövök van hogy 2-3 lövést is kibír, főleg a pumpálós szarból, akkor is ha choke van rajta. Még a dupla csövű úgy ahogy használható, azzal időnként el tudok húzni 1 lövésből egy enemyt, de nagyon ritkán jön össze. Auto shotival ha rámfutnak nem tudok mit csinálni mire kilövök két golyót rá bármilyen fegyóval halott vagyok. Kezd már kicsit felbaszni.
  • Gabe18
    Ez továbbra is egy sikertörténet. 42 ezer csaló... Más játék örülne ha összesen ennyi felhasználója lenne.
    Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2017.11.05. 20:20:30
  • ntex
    A többszörös visszaesőket én örökre kitiltanám, de lehet az egész steamről is... Az ilyen tudathasadásos debilek nem valóak a multi közösségbe.
  • Rocco27
    OMG, talán 1 hete írthatták, hogy 24 óra alatt 25.000 csalót bannoltak ki. Ki is tárgyaltuk rögtön. Meg is jegyeztem, hogy még csak a felszínt kapargatják. Most olvasom a pénteki hírüket, hogy 24 óra alatt 42.000 játékost bannoltak!!! Már csak a kezüket kellene eltörni mellé, hogy mélyen a tudatalattiba is vésődjön, csalni nem szabad...meg ne próbálja, a többit meg elrettentesse a büntetés...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.05. 17:26:30
  • undY1ng #2861
    Igen!!!! Az a fűszál bug!!!! Legvalósabb in gaming history!!! Hány halál volt már az miatt.... XD
  • Running
    Tegnap duoban felszálltunk egy kétszemélyes motorra, elmentünk kb 1 kilómétert vele, majd random kifordult balra, egy random lag kíséretében. Valahogy sikerült továbbmenni egy házsorig, ahol letettük a motort, majd lootoltunk. Kb 2 perc múlva mentünk vissza a motorhoz, ahol ugyanott egy HÁROM személyes motor állt!! Transformers volt.
  • Dency
    Ja meg az, a térdig érő drótkerítésen nem tud átmenni az autó ha közvetlen előtte van, hátra kell tolatni aztán előre és lendületből tudja csak.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.11.05. 10:47:35
  • ntex
    Ilyen hányszor megesett velünk is... Egy apró bucka amire látszólag simán fel kéne mennie, lenullázza az autót mintha fának vagy falnak mennél, és sérülnek a bent ülők meg az autó is ugyanúgy. Meg a kedvencem mikor az áttörhető fa vagy drótkerítésről pattan vissza az autó :D Na azon tényleg ki tudok akadni...
  • Rocco27
    Nálunk olyan van még, hogy full sebességgel megyünk Squadban és bumm, valami "láthatatlan" falakba beleütközünk. Aztán megy a Rocco mit csinálsz már megint...
  • Metalmilitiakid
    Havernak van személyes bugja. Random időközönként nem tud kiszállni a kocsiból, csak ha kilőjük belőle és felszedjük.
  • Dency
    Nálam is volt ilyen, bár mostanában nem tapasztalom, nemrég az volt hogy fennakadtam a semmin, repesztek mint állat a buggy-val aztán a sima füves részen valamiben fennakadok, pont kergettem egy uazost, aztán el is tűnt a szemem elől hála a bugnak.