7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Zozo0122 #2935 EGY HÓNAPIG? Bakker, én egy napot se bírnék ki net nélkül. Kajáért 3 óra után ordítanék, netért szerintem 5 perc
Persze csak poén, telódon gondolom azért elnetezgettél.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.11. 19:41:12 -
#2934 patchelni? 2 hónapja nem volt értelmes patch :D -
#2933 Nem volt internetem egy hónapig, mert költöztem, szóval olvasva a fórumot már féltem patchelni és leülni játszani, hogy majd mindenhol csalók lesznek, meg az fps is elfogy. Szóval ma végre update és összeszedtem a bátorságom, leültem játszani, de eddig csak lootolatlan airdroppokkal találkoztam szerencsére nem kínaiakkal
Egy m24 aminek sok hasznát nem vettem mert top 10ig nem is találkoztam senkivel, aztán groza és fűruha. Ez utóbbi párossal már élmény volt a végjáték, főleg, hogy még egy silencert is lőttem hozzá. Legvégén 1v1ben szerencsétlen gyerek csak futkosott a fa körül, mert nem tudta honnan lövöm
-
ntex #2932 Felmentem ismerőssel duozni. Három meccset toltunk, mily meglepő hogy mindhármon tetves kínai csaló ölt meg minket. Az egyik 147 órás, a másik 322 órás volt, a harmadikat már meg se néztem inkább mert full ideg voltam. A beígért anti-cheat updattel mi van? Éles már? Mert ha igen szart sem ér. De ez is hogy a gyerek 322 órával nincs banolva azért ez is elég kemény... Hány játék árát szedhette már ki?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.11. 15:21:59 -
undY1ng #2931 Nem szaggat, nyugi.... :D -
Zozo0122 #2930 Nyugodtan. -
#2929 Sziasztok!
Az Expendable Horde guild (ExH), amely 2005 óta aktív különböző játékokban (Battlefield széria, mmo-k), az ESO mellett megnyitja kapuit a PUBG felé is. Várjunk azoknak a jelentkezését, akik szeretnének egy normális, a játékokat a szórakozás kedvéért játszó, csapatmunkát támogató, egymást segítő csapat tagja lenni. A csapat átlagéletkora 30 körül van, életünk van, így nem kell aggódni a trottyosoknak sem, hogy nem találnak csapatot maguknak. Nagyrészt este 6 körül szoktunk gyülekezni, addig munka, család stb. Elvárásaink nem túl magasak: 18+, csapatjáték, normális viselkedés, tisztelet a másik felé
Discord címünk itt elérhető:
-
#2928 No para, külön csapat. -
#2927 Engedelmeddel ezt beküldöm a fejlesztőknek
-
#2926 Jah a bluehol szokott ilyen szarokat csinálni :D
Egyébként sok helyen félreértelmeznek dolgokat. Még régebben volt egy interjú PU-val ahol mondta h szeretett volna single player részt a PUBG-be, erre el kezdték híresztelni h lesz single player mód :D
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.11.10. 15:34:50 -
#2925 Bluehole egy nagy feljesztőgárda.
Akik a pubgot csinálták, egy maréknyi ember, azokból lett a pubg corp. Nekik semmi közük ahhoz az MMOhoz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.10. 15:31:31 -
Rocco27 #2924 The Korean company today announced Ascent: Infinite Realm, a steampunk MMORPG. GG -
Rocco27 #2922 Azt hallottátok már, hogy a PUBG Inc. már másik játék fejlesztésébe is belekezdett? Istenem nem csak, hogy még az első sincs befejezve, de ráadásul katasztrófális állapotok is uralkodnak... -
Zozo0122 #2921 Én is belenéztem, 58 killes win. Volt egy olyan kill, hogy kb 100 méterről ököllel megölt egy gyereket. -
#2920 Néztem pár percet, nem volt annyira izgalmas így a játék. Gondolom az a cél, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy sok a CSÍTER. Vagy nem, hanem egy baromarcú, akit fejbe kéne verni egy serpenyővel, nem tudom. -
Zozo0122 #2919 Ezt a baromarcút nézzétek meg... Amúgy most is élőben streameli.
-
ToxiMaxi #2918 Én is ebben bízok. -
#2917 Nincs, de kizárt, hogy random legyen. Az éghajlat random, de egy map, kizárt. Valószínűnek tartom, hogy külön kiválasztós lesz. Így lenne értelme. -
ToxiMaxi #2916 Jól néz ki. Arról van infó, hogy a pályát véletlenszerűen dobja majd be, vagy választani lehet? -
#2915 4 sivatagos kép -
Rocco27 #2914 R.I.P. EU szerver, rengeteg a desync és a lagg. -
nortsen #2913 Haverom mesélte (akivel squadban játszunk), hogy annyian nyaggatják, hogy játszon velük (is), hogy már idegesíti. 5-6 ember függetlenül egymástól. Ennyit már nem tud játszani és inkább offline-ba teszi magát, hogy ne legyen sértődés. :)
Arról nem is beszélve, hogy egy jól összeszokott csapata odacsap. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.11.09. 15:58:56 -
#2912 Hasonló, tegnap nyomtam 3 kört soloban kb 1-2 hónap duo, squad után és halálra untam magam. -
ToxiMaxi #2911 Még 1-et nem nagyon tudnék mondani. Az én szememben a Minecraft egyébként nagyobb dobás mint a PUBG, egy ember csinálta és egy nagyszerű ötletet valósított meg. Biztos vannak még sikeres indie játékok de ekkora sikere egyiknek sincs az biztos.
Tegnap jó kis köröket mentünk haverokkal. Arra jöttem rá, hogy solo-ban már egyáltalán nem szórakoztat a játék, viszont csapatban még mindig nagyon jó.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.09. 09:27:03 -
#2910 Jogos. -
ToxiMaxi #2909 Minecraft? -
#2908 ESO-s csapattársaimnak közel fele megvette. Sokan egymástól függetlenül, szóval nem az volt, hogy egymást rábeszéltük Ilyet én még nem is nagyon láttam, hogy egy ilyen noname játék, így berobban a köztudatba és tényleg tolja boldog boldogtalan.
Battlefield 1-nél is volt egy komoly 2 hét, akkor sokan megvették, de 1 hónap után az ismerőseim 90%-a abba is hagyta, sőt a többi guild tagjainál is hasonló volt az arány.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.08. 15:47:28 -
nortsen #2907 Bár én nem tartozom azok közé akik idegenkednek az early acces állapotú játéktól, de biztos sokakat ez is eltántorít, szóval ja, a következő hónapok érdekesek lehetnek még.
Lassan nem lesz olyan, aki ne ismerné a játékot, ez elég vicces. Mondom úgy, hogy 3 hónapja még azt sem tudtam , hogy van ilyen gamma.
-
#2906 Basszus erre még rájön az xbox-os eladás + havonta még tuti eladnak 1-2 milliót PC-re a következő pár hónapban, de legalább tavaszig, ebből akár 50 misi is lehet tavaszra.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.08. 14:32:31 -
#2905 Inkább a patchekről tweetelne, mert 2 hónapja szart se patcheltek és már lassan 2 hetet késik a test szerver -
nortsen #2904 Aztán nem is tök mind1 mennyi csalóval jön ez a szám?
Nem rossz egy sufni játékkal.
És itt jön elő a régi bölcsesség. Első a játékélmény, utána jöhet a grafika, meg a sok feature baromság.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.11.08. 13:55:16 -
#2903 PLAYERUNKNOWN @PLAYERUNKNOWN 19h19 hours ago
@PUBATTLEGROUNDS reached an amazing milestone this weekend, passing 20 million copies sold!
I know a lot of you are frustrated by issues w/ the game but the team is working hard to deliver a truly great Battle Royale expierence for everyone. Bear with us, change is coming!
A 20 millió nagy hányada a fele csalók miatt van, szóval nem nagy ügy ...
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.11.08. 12:26:29 -
#2902 És ezt miért nekem címezted ? :D -
#2901 Tegnap mi is kikaptunk egy csaló bandát Squadban. Max sebességgel robogó UAZ-ból pár lövésből kiszedték a 2 cimbit fejlövésekkel iszonyat nagy távolságról. Éppen csak hallották a lövéseket (nem tompítóval lőttek, csak messziről). A knockosokat is gyakorlatilag hiba nélkül találák el. Kicsit később érkeztünk oda a másik cimbivel, szintén max sebességnél pikk-pakk halottak voltunk mind a ketten. Hallottam én is a lövéseket nagyon távolról. Grat nekik. Természetesen a nevükben jó sok szám volt a végén :D -
#2900 végre egy méltó ellenfél -
ntex #2899 Manapság semmi értelme bármilyen következtetést levonni, mert kb minden második meccsen csalóba lehet futni. Ma volt hogy zsinórban 2-3 meccsen is kínai csalók kalapálták szét a squadokat (csak ma kb 7-8 meccsen csalták le a játszmát). Jelenleg teljességgel kicsúszott az irányítás kb a bluehole kezéből. Ha a beígért anti-cheat update nem válik be, kb lehet temetni a játékot mert teljesen megszállták a csalók és egyre többen vannak folyamatosan, lassan teljesen játszhatatlan lesz miattuk a játék. Elég megnézni az utóbbi Steam véleményeket, értékeléseket, tökéletesen tükrözik a helyzetet.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.08. 00:36:15 -
#2898 Ezt én is sokat látom mostanság, hogy 4x-el 150 méterre is darálnak pontosan és ahogy észrevettem, valamiért számít az FPS, ahogy figyeltem mindenkinek akinek működött megvolt a stabil 120 fps(videókon bent marad a számláló a képen), illetve ugyanezt olvastam más fórumon is írva. Persze kell hozzá a szóráskép ismerete és begyakorlása. De én pl hiába próbáltam gyakorolni a szórásképeket 60 FPS nél soha nem maradt olyan stabil mint nekik 120 nál. -
Madi92 #2897 Hát, tele van tényleg csalóval minden, így sok értelme nincs.
Házban campeltem. Ablakból láttam, fut jó messze egy gyerek, Akval 4x es scoppal elkezdtem lőni. Tény, hogy balfasz voltam, mert nem találtam el, 6 lövésből, de mondom, elég messze volt. Erre megáll. Automatán elkezd lőni és meghaltam, úgy hogy esélyem nem volt lebukni. -
#2896 Tegnap két új sráccal toltunk egy squadot, a 10 körből volt két csirke vacsi, egy 2. hely, meg egy 3. hely. Szerencsére csalóval nem találkoztunk, ellenben roppant jól szórakoztunk. -
ToxiMaxi #2895 Tegnapi nap játékélménye.
Nekem volt egy jó kis fagyásom (eddig ugye olyan a történet mint mindenki másnak, aki ide jár sírni, hogy de szar is ez a játék, de azért minden nap játszom vele, hogy aztán újra itt (is) sírhassak). Mire visszajöttem a földön voltam, haver addig talált egy autót és egy pisztolyt. Elmentünk gyorsan a legközelebbi házhoz a kocsival, amiben semmit sem találtunk, na mondom tök jó nyakunkon a kék irány tovább de ezúttal hajóval mentünk mert nem akartunk a hídon öngyilkosak lenni. Megálltunk a part mellett, ahol a közelben volt egy csoport ház, kb. 2 perc telt el mire felküszködtük magunkat a sziklafalon. A házakban volt 1-es mellény és sisak, meg egy machete, aztán megint csak jött a kék. Irány vissza a csónakhoz és irány tovább ezúttal Primorsk-ba. Természetesen minden ki volt fosztva össz-vissz egy Uzit meg némi lőszert találtam, havernál meg egy SKS és talán egy UMP volt.
Találtunk egy motort és azzal mentünk tovább mert ismételten jött a kék. Felkapaszkodtunk a Quarry leejtőin, ahol ott árválkodott egy airdrop láda, na mondom fasza most kapjuk mindjárt a fejest, de nem és még a láda se volt kifosztva volt benne egy Groza meg 2 tár lövedék hozzá. Most volt kb. 2. alkalommal kezembe ez a fegyver (általában kerülöm az airdroppot). Legnagyobb meglepetésünkre nekünk kedvezett a szűkülés és az ellenfelek is Quarry túlsó feléről jöttek, pedig elég nagy nyílt terepen kellett átvágnunk, ahol simán lelő valaki ha ránk lát.
Elbújtunk egymástól 20m-re, ekkor megérkezett 2 ellenfél háttal nekem, lefelé néztek az egyik szelvényről, amikor egy pillanatra megállt elkezdtem lőni az egyiket, de mivel nem tudtam knock-olni, ezért visszahúzódtam a fal mögé és újratöltöttem, következő összecsapásnál már tudták, hogy hol vagyok de az egyiket sikerült pár lövésből közelebbről kiütni de a másik bevakított gránáttal, míg töltöttem, vakon visszahátráltam a fedezék mögé, a még élő ellenfél kicsit jobban rámjött és közelről kicsit jobbra-balra táncolva sikerült megölni. A végére a két tárból maradt 20 lövedékem. Már csak egy ellenfél élt mert haver kihasználva a lépcső pocsék collosion modelljét (lépcső alatt volt) kinyirt 2 másik ellenfelet. Az utolsó embert haver a domb tetőről meglőtte aztán bevakítózta, aki ennek hatására meg pont elém jött ki, nem látott és felfelé nézett, ezért 1 lövésből sikerült lelőni.
Ahhoz képest, hogy mennyire szarul indult- emlékszem már csak 16 ember élt de nekem még nem volt semmi normális fegyverem- a vége parádés lett.