Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Squadot 2-őt mentünk haverokkal. Elsőben 10+ lettünk. Másodikat megnyertük. Az eléggé élvezetes volt. az utolsó szűkülési körben 4 vs. 4 volt a felállás. Ők egy egyemeletes beton őrtornyot védtek, mi meg a maradék területen a fák közül nyomtuk. Előttem ketten már kifeküdtek a csapatból, de tőlük is szintén. Majd lelőttük a harmadikat is ketten, de az utolsó sajna ki tudott jönni a fák közé jól és lekaszált. A vége meg 1v1 lett, de ráment a hullámra, így utolsó csapattagunk le tudta lőni az ismert pozícióm és a támadási iránya miatt. 😊
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Úgy nagyon ritkán játszom, hogy eseménytelen területre megyek, vagy direkt kerülöm a harcot, inkább csak akkor, ha érzem, fáradt vagyok, vagy semmi kedvem éppen csgo bajnokok ellen lődözni, ilyenkor lapulok inkább, vagy kempelek.
Pont ez a szép ebben a játékban, minden igényt kielégít, gondolom ezért is lett sikeres.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.25. 09:02:47
Én is azok közé tartozom akik inkább ugranak valami akciódús helyre és ha túlélnek túlélnek, ha nem akkor lootoltam 2 percet és ennyit vesztettem. De ha kijutok militaryból, vagy pochinkiből akkor van 3-4 killem és már nem sajnálom ha lelőnek. Szerintem sokkal effektívebb módja a lootolásnak, hogy más megteszi helyetted és csak elveszed tőle. Az is igaz, hogy van olyan szériám, hogy 3-4 körig nem élem túl az első percet kb és meghalok(amikor kijött a stat reset és nyaralás után leültem játszani az első 10 meccsemen nem öltem meg senkit 😄). De pl ebben nekem több a kihívás és a fun, pl hogy nem mindig találok olyan fegyvert mint amit szeretnék és egy pisztollyal vagyok kénytelen túlélni. Ugyan így ha kijutok ezekről a helyekről utána sem tudok sunnyogni és a chicken dinnert vadászni. Ha rálőnek a kocsimra megállok és kilövöm az illetőt vagy odaadom neki a lootom, ha nincs Kar98-am de hallom, hogy valaki azzal lő akkor megpróbálom megtalálni és a lootboxra is megyek ha túlélem az elejét a játéknak.
Nem szoktam messzire jutni, EU-n a reset óta kb 30 meccsből még a top10-be se jutottam be, de így is, hogy 3-4 meccsenként van 3-4 killem elég jól szórakozom és squadban is azok készítenek ki akik ha tudjuk, hogy van más is a városban akkor inkább elfutnak a másik irányba és lootolnak máshol minthogy egy fegyverrel rájukmenjenek és ott is inkább csak olyan helyre ugrunk ahol van harc az elején, aztán ha több mint egy ember meghal közülünk még ha túl is éljük az elejét gránátot dobunk magunkra vagy kilépünk. Ez is egy taktika meg amit te nyomsz az is, szerintem ettől senki nem jobb vagy rosszabb játékos, mert más a cél. Ez olyan mint a WoW, hogy lehetsz jó PvE-ben de szar PvP-ben és fordítva. A kettő egymástól független dolog.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.24. 23:29:38
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.24. 23:12:15
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.24. 22:21:45
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Bosco:
Ez marhasag. Nem azert, mert ne lenne igazad, hanem azert, mert ebben a temaban nincs olyan, hogy igazsag, csak allaspontok.
Szerintem unalmas vegigkutyagolni a terkepen anelkul, hogy egyaltalan latnal valakit, akire erdemes lenne raloni.
Hasonlokeppen faraszto szerintem valami zsufolt helyen azon rulettezni, hogy kinek jut fegyver elobb es meg esetleg a laggal is szopni a korai kozelharcban.
Viszont ez mindketto eletkepes strategia.
Egy dolog kell tiszta legyen, elobb vagy utobb harcolnod kell, az meg rutin nelkul nem tul eselyes, igy erdemes eroltetni a harcot, hogy kialakuljon a rutin.
Asszem, kezdokent erdemes olyan helyre ugrani az elso nehany meccsen, ahol varhatolag a kutya sincs. Utana kicsit zsufoltabb helyet keresni es egy ido utan tudatosan a daraloba ugrani a kimenettol fuggetlenul. Aztan ha mar eleg magabiztosnak erzed magad a harcokban, akkor lehet strategian gondolkodni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.24. 19:42:21
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.24. 18:25:17
Most vegyük végig a lehetőségeket:
A, Ntex eltalálta 15x AK-val tisztán-> a gyerek cheter és olyan hackje van ami növeli a HP-t
B, Ntex eltalálta 15x az AK-val tisztán->15-ből 12 lövés a seggén lévő PAN-ról pattant vissza
C, Ntex eltalálta az AK-val fröcsög a vére de nem annyiszor, hogy megölje mert mondjuk 3-as vestje van,a maradék lövés mellé ment és túlélte a gyerek, majd megfordult és a fedezék nélkül lévő Ntex-et lelőtte shotival.
Ha nagy pénzben kéne fogadnom én a C-re tennék, de persze lehet tévedek. Vegyétek fel a játékot aztán nézzétek vissza aztán ennyi. De ezek a történetek a lelövések előtti 5 másodpercről kb annyira hitelesek mint amikor az öcsém elment horgászni és elmesélte, hogy kifogta a fehércápát a balatonból. Lehet, hogy igaz, de szerintem inkább nem.
Persze lehetne növelni a fegyverek sebzését, hogy mindenkibe egy lövés elég legyen és beletenni mechanizmusokat, hogy ha lőnek rád kivérezz vagy ne tudj mozogni amíg sebzést kapsz, de hidd el ha ezeket beletennék még egyszer ennyi bajod lenne, mert az alapvető probléma itt az, hogy a nem tudsz célozni és ezen a fejlesztők nem tudnak változtatni.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.24. 15:49:08
Amúgy tegnap még azt akartam írni hogy remélem nem rontják el a kisebb sivatagos pályát azzal hogy oda is egyből 100 embert dobnak le, de jobban belegondolva lehet jobb lesz ugy. Akkor aki töményebb akciót akar mehet oda, a többiek meg maradnak a nagyobb pályán. Bár akinek szerencséje lesz, és a kisebb pályán is egyből bekerül a körbe, az ott se lesz rákényszerítve hogy felfedje magát a végjátékig...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy online gammákban mindenhol vannak olyan játékosok, akik lötyögve is elvannak, meg olyanok is, akik még abban is versenyeznének, hogy az irodából ki ér ki leghamarabb munka végén 😊
Amúgy ez a megtántorodás jó ötlet lenne, atompáncélban is megérzi bárki legalább a lövés becsapódási erejét...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.24. 13:59:51
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.24. 13:45:04
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.24. 13:21:46
Biztos nagyon izgi az az első 2 perc, ami arról szól, hogy vagy találsz fegyvert és király leszel, vagy szaladgálsz mint a hülyegyerek a lövedékek elől. Lehet hogy valaki ezt élvezi, mert "pörgős" de én inkább maradok a sunyiban lootolásnál. Megvárom amíg az első szűkülésig a játékosok fele kihullik a fent említett helyeken 😉
Lehet az elején ez az érzés, de idővel én inkább úgy gondolom, hogy figyelem, pontos célzás, türelem a játék lényege. A felszerelések meg jönnek, ha ezek megvannak.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.24. 12:30:11
Crouch jump tutorial summit1g-től.
A nem kompetitív játékosoknak akik otthon ülnek és meló után játszanak mindegy, hogy ramboként meghalnak és a top50-be se jutnak be, de a profiknak a lényeg, hogy elvigyék a pénzdíjat és megszerezzék a trófeát és a streamjük címébe kiírhasság, hogy PUBG invitational solo champion.Akik a toutnamentet szervezik azoknak a felelőssége, hogy olyan szabály és pontrendszer legyen ami a nézők számára élvezetesebb játékot támogatja. Jó példa erre a LOL ahol sok változást azért hoznak be a játékba, hogy az unalmas kompetitív meccseket felpörgessék és a stream eladhatóbb legyen.
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.08.24. 11:47:50
Az utolsó solo meccsen is úgy lettem negyedik az EU szerveren, hogy konkrétan nem is lőttem. Akár 1 szál gatyában is végig kempelhettem volna a kiválasztott ház emeletén. (Oké, mák volt, hogy rám szűkült a mecs 80%-ban a kör, de közben majdnem elaludtam jópárszor.)
Ennek ellenére a Squad meccseken haverokkal jól szórakoztam (szintén úgy, hogy általában úgy haltam meg, hogy azt sem tudtam honnan lőttek le).
Vicces jelenetek:
Felszerelkeztünk, bepattantunk dzsipbe, megyünk, ránklőnek, félreértés, hogy kilőtték a kereket. 2-en kiugrottunk (dzsip majdnem már ált), erre haver áttolatott kettőnkön, majd kicsivel arrébb beleborult a folyóba 😄
Felszerelkezünk, felpattanunk 4-en két motorra, áttépünk a térkép túlsó végébe pár megállással , majd a végén, mikor már épp beérnénk a következő szűkülési körbe, mindkét motorral egymás követve 120-nál halálos felborulást szenvedünk az úton, egy dombtetőt követő meredekebb lejtésbe váltást követően. Körnek vége, csapat halott.
Kevésbé volt vicces, mikor a kb. 4 méterre lévő célpontba shotival belelőttem 5-öt és még mindig élt. (knokkolva lett csak, én meg úgy voltam más játékokból megszokva, hogy, ha elfeküdt, az halott :/ )
Betölt a pálya, kiugrok a repülőből, majd földet éréskor konstatálom, hogy az épületek csak elmosódott pixel halmazok, bemenni lehetetlen, mert nem tudom hol vannak a falak és a tárgyak bennük (felvehető cuccok persze látszottak valamennyire). Tovább futva meg konkrétan valamennyi épület az összes berendezési tárggyal láthatatlanná vált, csak a felvehető felszerelés világított lebegve a levegőben. (restart segített persze, de idegesítő volt a mező közepén állni).
Mini mappot lehet valahogy nagyítani? Nekem túlzottan ki van zoomolva és nem látom át.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Az első 700, a második 1400, a harmadik 2800, a negyedik 4200, az ötödik 5400, a hatodik és az azt következő ládák pedig 7000 BP-ba kerülnek.
Miért ilyen drágák a ládák?
Nem szeretnénk, ha nagyon sok ládát tudnál kinyitni a hét folyamán. Ez hoz létre egy economyt/"gazdaságot" a skinjeink köré. A hetente kinyitható ládák limitálása biztosítja azt, hogy nem veszíti el az értékét egy-egy skin a marketen az első napok után.
forrás: http://pubg.blog.hu/
de van olyan oldal is, hogy pubg.hu
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.08.24. 08:17:22
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Azt h a ládákat meddig lehet eladni nem tudom.. valami zsiványság van itt, mert adtak el 100-as tételben kulcsot is közel 10 euró/darab áron, miközben 2,5 euro a kulcs eredetileg.. ki a tököm vesz 4 szeres áron kulcsot a steam piacon és miért ? 100-as tételben.. aki eladja annak ok.. de aki veszi ?
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?