Playerunknown's Battlegrounds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nezd, nem kerul semmibe mindenfele hatarozott joslatokat szorni barmely temaban. Ha egyszer bejon, mindorokke azzal hazalhatsz, hogy te elore megmondtad. Ha nem, akkor csendben elsunnyogsz, es masik hatarozott joslattal allsz elo. Mukodik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Shep
Ezért jók a multis játékok, előbb-utóbb mindegyikhez jön ki csalás és az egyszeri játékos, meg csak néz, hogy egyesek milyen jók, ő meg csak küszködik. Mindenesetre minél hamarabb kezdeniük kell a dologgal valamit különben a többésg új szórakozás után néz, ha a csalók folyamatosan elrontják majd a játékukat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Normen76
770 000 player online.. durva 😊 2 hónap és 1 millió felett leszünk. És még mindig azt károgják pár fórumon, hogy kipukkad a lufi.. 😄 Meg hogy olyan lesz mint a DayZ és stb.. ugyan már.. DayZ fénykorába produkált 20-25 000 online playert 😊. Reméljük a kubai szivar mellett jut pénz az új pályákra is 😊

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

Gyakran felvetődik a téma, hogy vannak e csalók a játékban? Itt néhányan mindig megmondják a tutit, hogy PuBG-ban nincsennek csalók, csak te vagy a balf@sz. Sőt a kibannolt 50k játékos is csak kamu. Én hiszek nekik! <#nyes><#mf2>

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Tegnap este mentem pár solo-t (kb 5 kör volt). Ebből 4-ben kihaltam 30-40 között. A 4-ből kettőben esélytelen volt bármi is. 2-ben én csesztem el. Elsőnek leszedtem pisztollyal egy szál gatyában, egy házban, egy csávót aki rám nyitott, majd a tőle elvett felszereléssel maradtam, csak a második csávónál elrontottam, mert nem full autora raktam közelharchoz az UMP-t :/ Második elbaxáskor meg beleragadtam a lelőtt csávó hullájába és free frag lettem. Hiába dobáltam el a felesleges cuccokat, a lőszert a fegyveréhez nem volt a rendszer hajlandó ideadni a lootból... Ötödik meccsen 6. lettem egy szál uzi-val, meg 2 energia itallal, miután átvágtam a térkép 3/4-én. Ot is elrontottam a végét, mert idegbajosan kirohantam a házból a következő felé és nem néztem szét eléggé. Le is szedett oldalról az arra flangáló ellen.

Squadot 2-őt mentünk haverokkal. Elsőben 10+ lettünk. Másodikat megnyertük. Az eléggé élvezetes volt. az utolsó szűkülési körben 4 vs. 4 volt a felállás. Ők egy egyemeletes beton őrtornyot védtek, mi meg a maradék területen a fák közül nyomtuk. Előttem ketten már kifeküdtek a csapatból, de tőlük is szintén. Majd lelőttük a harmadikat is ketten, de az utolsó sajna ki tudott jönni a fák közé jól és lekaszált. A vége meg 1v1 lett, de ráment a hullámra, így utolsó csapattagunk le tudta lőni az ismert pozícióm és a támadási iránya miatt. 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Running
Mi duoban és squadban mindig valami nagyvárosba ugrunk, georg, pocsi, mylta, stb...általában 50/50, hogy kijövünk e élve, de már jó kis akció, para faktor van, aztán a kör felé haladva, vagy foglalunk házat, vagy bujkálás, ahogy adja. Soloban én nagyon sokszor pocsi és suli közé ugrok, az esetek nagy részében itt is túlélős az első 3 perc. Sulira csak gyakorlás végett szoktam, nekem ez már túl pörgős és random.
Úgy nagyon ritkán játszom, hogy eseménytelen területre megyek, vagy direkt kerülöm a harcot, inkább csak akkor, ha érzem, fáradt vagyok, vagy semmi kedvem éppen csgo bajnokok ellen lődözni, ilyenkor lapulok inkább, vagy kempelek.

Pont ez a szép ebben a játékban, minden igényt kielégít, gondolom ezért is lett sikeres.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.25. 09:02:47

Fujiryu
Van aki ebben a taktikában is megtalálja az élvezetet, hogy ugrik egy olyan helyre ahol nyugodtan lootolhat 10-15 percig gyakran nem is találkozik senkivel, aztán elindul a kör közepe felé a harmadik szűkülésnél fullos gearrel. Én is nyomtam egy ideig sok winem volt, de többször volt az, hogy felborultam motorral, kocsival és az egész pályán át kellett gyalogolnom és egy lövés nélkül meghaltam a körön kívül. Vagy mégjobb amikor épp, hogy beérnél és kilőnek a kocsiból, vagy ahol healelsz pont ott kempel valaki. Szerintem ez időpazarlás, de valóban így lehet nyerni.

Én is azok közé tartozom akik inkább ugranak valami akciódús helyre és ha túlélnek túlélnek, ha nem akkor lootoltam 2 percet és ennyit vesztettem. De ha kijutok militaryból, vagy pochinkiből akkor van 3-4 killem és már nem sajnálom ha lelőnek. Szerintem sokkal effektívebb módja a lootolásnak, hogy más megteszi helyetted és csak elveszed tőle. Az is igaz, hogy van olyan szériám, hogy 3-4 körig nem élem túl az első percet kb és meghalok(amikor kijött a stat reset és nyaralás után leültem játszani az első 10 meccsemen nem öltem meg senkit 😄). De pl ebben nekem több a kihívás és a fun, pl hogy nem mindig találok olyan fegyvert mint amit szeretnék és egy pisztollyal vagyok kénytelen túlélni. Ugyan így ha kijutok ezekről a helyekről utána sem tudok sunnyogni és a chicken dinnert vadászni. Ha rálőnek a kocsimra megállok és kilövöm az illetőt vagy odaadom neki a lootom, ha nincs Kar98-am de hallom, hogy valaki azzal lő akkor megpróbálom megtalálni és a lootboxra is megyek ha túlélem az elejét a játéknak.

Nem szoktam messzire jutni, EU-n a reset óta kb 30 meccsből még a top10-be se jutottam be, de így is, hogy 3-4 meccsenként van 3-4 killem elég jól szórakozom és squadban is azok készítenek ki akik ha tudjuk, hogy van más is a városban akkor inkább elfutnak a másik irányba és lootolnak máshol minthogy egy fegyverrel rájukmenjenek és ott is inkább csak olyan helyre ugrunk ahol van harc az elején, aztán ha több mint egy ember meghal közülünk még ha túl is éljük az elejét gránátot dobunk magunkra vagy kilépünk. Ez is egy taktika meg amit te nyomsz az is, szerintem ettől senki nem jobb vagy rosszabb játékos, mert más a cél. Ez olyan mint a WoW, hogy lehetsz jó PvE-ben de szar PvP-ben és fordítva. A kettő egymástól független dolog.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Lenne erre egy tök jó megoldás. Székhez kötözni hátul a kezüket, és 3 méterről nekifutásból ugrásból állkapcson verni az összeset. Még kártyán se csalnának többet 😄D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.24. 23:29:38
Ez wtf amúgy? Gondolom ilyennel szedtek ki ma akkor minket autóból 😄 Annyit hallunk gyerek elkezd tunkolni minket 50-60 méterről AK-val majd ketten kiesünk az autóból. Rohadjon meg az összes nyomorult komolyan akinek ilyen szarokra van szüksége ahhoz hogy valamilyen sikerélménye legyen ebben a játékban (is). Remélem minél hamarabb jön a replay azt kibasszák az összes sz*rrágót aki ilyeneket használ

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.24. 23:12:15
bosco05
Igazából itt az mutatja meg, hogy ki vagy, hogy X játékból hányszor nyersz és hányszor vagy top10 top5. A többi a bla bla. Persze ez csak akkor érvényes, ha komolyan veszed a játékot. Ha funolgatsz, meg beugrasz a darálóba, úgy, hogy eredményorientáltan akarsz hozzáállni, akkor 100%, hogy ez a rosszabb, mert ez jóval alacsonyabb top10 és win ratio-t fog eredményezni. Az igaz amit írtál, a kezdőkre! Én nem a kezdők szemszögéből közelítettem a dolgot. Tanulj meg lőni, az rendben van, de utána, meg kell tanulnod nyerni is. A darálóban sokkal nagyobb a random factor, pl te beszaladsz az első házba, van egy kabát, a másik 12-nek meg ak, m4, vector stb... halott vagy instant, míg ha aszerint játszol, hogy kiugrasz a körtől messzire, de jó loot helyre, max 1-2 ellenféllel találkozol, jól szarrá lootolod magad, majd az utolsó körök egyikébe beérve, egy szerencsés szűküléssel, vagy jó helyezkedéssel és némi rutinnal takarítasz. A harcaidat ugyanúgy meg kell nyerned ott is, akkora szerencséd ritkán lesz, hogy kinézel egy bódét az elején és végig oda szűkül és mindenki más meghal magától. Van ilyen is de ez ált 100-ból 1 max 3 és akkor sincs még kizárva, hogy az utolsó egy-két játékos nem vérláma és kitakarít téged a kis helyedről 😊 Szóval ja az első két példánál maradva utóbbinak olyan 10-20%-os win rateje van egy átlagos játékosnál, előbbinek 1-5% kb. Egy rutinos rókának, ha minden meccset komolyan vesz megy 20-30% között, vagy fölötte, de az már tényleg jó player. 40% fölött általában csak a csalók vannak.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.24. 22:21:45
Akkor én is "sírok". Még régebben volt egyszer hogy hátulról rámlőttek. Nem haltam meg, még pont be tudtam menekülni egy domb mögé. Lefeküdtem majd heal útán fűben vártam hogy jöjjön a csóka. Jött is én láttam is, ő engem a fűben nem. El is ment mellettem szépen. Feltérdeltem és lőttem. Igen ám de egy vectorl volt nálam és túlbecsűltem a távolsági értékeit nem beszélve arról hogy autómatán volt,így még a bővitett tár sem ért smmit. Megfordult lelőtt. Én voltam a hülye.
Fujiryu
Miért mi másról szólna? Lősz nem találod el, mert nem ott a célkereszt ahol kéne. Nem céloztál elé, nem jól kontrtolálod a recoilt, mozogsz lövés közben így nagyobb a szórás ezer és egy oka lehet, de mind oda jön vissza, hogy nem jól célzol vagy helyezkedsz. Ha valaki előtted fut háttal neked és nem tudod lelőni úgy hogy van egy fegyvered az sry de a te hibád. Ha meg belemész egy fightba ami neked előnytelen az megint. De ez a hiszti ami itt megy, hogy minden nap valaki leírja, hogy nemtudott lelőni valakit aki lelőtte a dedo.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

4. (Ami ennel a jateknal nem annyira elkepzelhetetlen.) Nem teljesen az tortent a szerver szerint, amit Ntex latott a kepen.

Bosco:

Ez marhasag. Nem azert, mert ne lenne igazad, hanem azert, mert ebben a temaban nincs olyan, hogy igazsag, csak allaspontok.
Szerintem unalmas vegigkutyagolni a terkepen anelkul, hogy egyaltalan latnal valakit, akire erdemes lenne raloni.
Hasonlokeppen faraszto szerintem valami zsufolt helyen azon rulettezni, hogy kinek jut fegyver elobb es meg esetleg a laggal is szopni a korai kozelharcban.
Viszont ez mindketto eletkepes strategia.
Egy dolog kell tiszta legyen, elobb vagy utobb harcolnod kell, az meg rutin nelkul nem tul eselyes, igy erdemes eroltetni a harcot, hogy kialakuljon a rutin.
Asszem, kezdokent erdemes olyan helyre ugrani az elso nehany meccsen, ahol varhatolag a kutya sincs. Utana kicsit zsufoltabb helyet keresni es egy ido utan tudatosan a daraloba ugrani a kimenettol fuggetlenul. Aztan ha mar eleg magabiztosnak erzed magad a harcokban, akkor lehet strategian gondolkodni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo
Na a pubg pont az a játék, ahol ha lősz valakit és nem hal meg egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti nem tudsz célozni 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.24. 19:42:21

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ezt előbb lőttem <#idiota> Előtte one-hit egy HS-t adtam Kar98-al, gyerek knockolódott, utána egy másikat ellőttem valszeg le volt sebezve.

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.24. 18:25:17
bosco05
Ez a játék még mindig arról szól, hogy legyél első! Itt nincs második (lásd alig kapsz rá pontot). A második csak az első aki veszít. Egy győztes van mint pókerben. Ott is szidjátok azt, aki esetleg mindent eldob, aztán egy jó taktikai húzással megeteti az utsó két játékost és hazamegy? Mert nagyon sok profi pl így játszik. Ez olyan mint amikor fociban 80 percig altatsz aztán nekiesel az ellenfélnek, lásd Manchester United a Fergi érában. Nektek az a fun, ha agy nélkül beugrotok zsúfolt helyekre "fejlődni", másoknak meg az, hogy kitapasztalják mikor érdemes és hova elindulni, hogy jól jöjjön ki a lépés. Előbbire jobb a Quake széria, csak most nagy a hype aztán mindenki ezt tolja. Armában az agyatlan henteseken röhögött mindenki, itt fordítva van, mert többségben vannak 😄 Én mondjuk még mindig a 40 rozhok iskolára, meg militarybe ugró szerencsétlenen kacagok amiből 2 jön ki élve 😄 A többiek meg, hát faxom ez nem jött össze kövi... Komolytalan. Ha meg fun, mert így tényleg az, akkor ne beszéljünk gyakorlásról, meg fejlődésről 😄 Hozzáteszem SZERINTEM! Az ilyen kill számláló emberek, ha komolyan nekifekszenek se nyernek annyit, mint a rutinos elmászkálók.
Fujiryu
Abból a részéből, hogy életben maradt és volt ideje megfordulni majd lelőni őt.
Most vegyük végig a lehetőségeket:
A, Ntex eltalálta 15x AK-val tisztán-> a gyerek cheter és olyan hackje van ami növeli a HP-t
B, Ntex eltalálta 15x az AK-val tisztán->15-ből 12 lövés a seggén lévő PAN-ról pattant vissza
C, Ntex eltalálta az AK-val fröcsög a vére de nem annyiszor, hogy megölje mert mondjuk 3-as vestje van,a maradék lövés mellé ment és túlélte a gyerek, majd megfordult és a fedezék nélkül lévő Ntex-et lelőtte shotival.

Ha nagy pénzben kéne fogadnom én a C-re tennék, de persze lehet tévedek. Vegyétek fel a játékot aztán nézzétek vissza aztán ennyi. De ezek a történetek a lelövések előtti 5 másodpercről kb annyira hitelesek mint amikor az öcsém elment horgászni és elmesélte, hogy kifogta a fehércápát a balatonból. Lehet, hogy igaz, de szerintem inkább nem.

Te Fuji, tegyuk fel, hogy Ntex nem hazudozik ossze-vissza, mert mi ilyen derek gyerekek vagyunk itt mindnyajan. Akkor a " frocsog a ficko az AK lovesektol" melyik reszebol kovetkeztetted ki, hogy az emlitett Ntex nem tud celozni?

Fujiryu
Erre megint csak annyit lehet mondani, hogy tessék megtanulni lőni és helyezkedni. Ha valakit aki előtted fut, anélkül hogy észrevenne azt nem tudod hátbalőni az nem a játék problémája. Az hogy nem halt meg annyit jelent nem találtad el elégszer, ergo nem tudsz célozni. Az meg hogy kilőtt annyit, hogy vagy nem voltál fedezékben amikor lőttél rá vagy nem tudod azt használni és ő jobban céloz nálad.

Persze lehetne növelni a fegyverek sebzését, hogy mindenkibe egy lövés elég legyen és beletenni mechanizmusokat, hogy ha lőnek rád kivérezz vagy ne tudj mozogni amíg sebzést kapsz, de hidd el ha ezeket beletennék még egyszer ennyi bajod lenne, mert az alapvető probléma itt az, hogy a nem tudsz célozni és ezen a fejlesztők nem tudnak változtatni.

Valamelyik youtuber beszelt rola, es o kiszurta, hogy a kepen ugy nez ki, az epuleteknek csak az elso egy ket emelete jarhato. A tobbi valoszinuleg csak egy nagy hasab.

Running
Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy bírja el a motor, meg a kliens gépek ezt a rengeteg nagy épületet. Nem véletlenül nem szoktak ennyi és ekkora objektumokat egy helyre sűríteni, ráadásul úgy, hogy mind ki van dolgozva kívül-belül.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.24. 15:49:08

Ezt adnám. Minél több golyót kapnál be annál erősebb vagy annál gyorsabb lenne a vérzés, mint mikor a kék kör sebez, csak sokkal lassabban tickelne a sebzés.
Én inkább a vérzést vezetném be. Ha valakit eltalálnak az legyen már rákényszerítve hogy gyógyítsa magát rövid időn belül. Úgy a bandage-nek is több értelme lehetne mint "vérzés elállító eszköz", mint most ezzel a 10 hp növekedéssel.

Amúgy tegnap még azt akartam írni hogy remélem nem rontják el a kisebb sivatagos pályát azzal hogy oda is egyből 100 embert dobnak le, de jobban belegondolva lehet jobb lesz ugy. Akkor aki töményebb akciót akar mehet oda, a többiek meg maradnak a nagyobb pályán. Bár akinek szerencséje lesz, és a kisebb pályán is egyből bekerül a körbe, az ott se lesz rákényszerítve hogy felfedje magát a végjátékig...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
Nálam elsődleges cél a fun. Ehhez nem tartozik hozzá mindenáron a win <#nemtudom>

Sunsetjoy
Pontyosan. elsődleges cél a csirke.
Amúgy online gammákban mindenhol vannak olyan játékosok, akik lötyögve is elvannak, meg olyanok is, akik még abban is versenyeznének, hogy az irodából ki ér ki leghamarabb munka végén 😊

Amúgy ez a megtántorodás jó ötlet lenne, atompáncélban is megérzi bárki legalább a lövés becsapódási erejét...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ezt amúgy rohadt egyszerű lenne orvosolni, és én ezt látnám legszívesebben a játékban: aki hitet kap, az megtántorodik.
sose fogom megérteni ezt a logikát ahogy működik a játék, miszerint ott fut tőlem 5 méterre az enemy, tunkolom úgy AK-val hogy nem látszik a gyerek annyira fröcsög a vér, ő rámfordul 90 fokban és one hitel a f*sszopó shotgunnal.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.24. 13:59:51
Running
Csak tudnám mitől passzív játék az, ha nem ugrasz be 15 ember közé egy szűk területre, hogy majd az rng eldönti ki talál előbb fegyvert. Egyébként nincs ezzel sem gond, aki ezt szereti. A játékot mindenki úgy tolja, ahogy akarja, csak ne akarnátok ennyire izzadságszagúan elmagyarázni, hogyan is kéne játszani, mert még az 7 éves unokaöcsém is ráérzett, hogy a cél az 1. hely, meg a szórakozás, hogy jól érezd magad, minden más meg duma, meg mese habbal.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.24. 13:45:04

jan5650
Hát nem tudom, egész jól elboldogulok más helyeken is...
Zs0lt1
Ha valami kicsit is akarsz ettől a játéktól akkor fejlődni kell. Fejlődni meg úgy lehet, hogy bemész suli/military/georgopol stb.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

jan5650
Azt, hogy megvárom, amíg az első 100 játékosból cirka 50 lesz pár perc alatt nem nevezném passzivitásnak, szimplán egy okos húzásnak. 😄
TDC Geronimo
Itt is mennyi passzív játékos van atyaég <#gun>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.08.24. 13:21:46

jan5650
Na pont ezért nem ugrok Military/Iskola/Apartmanok/Börtön/Shelter-re...

Biztos nagyon izgi az az első 2 perc, ami arról szól, hogy vagy találsz fegyvert és király leszel, vagy szaladgálsz mint a hülyegyerek a lövedékek elől. Lehet hogy valaki ezt élvezi, mert "pörgős" de én inkább maradok a sunyiban lootolásnál. Megvárom amíg az első szűkülésig a játékosok fele kihullik a fent említett helyeken 😉
Zs0lt1
Jól van, vegyél be egy nyugtatót te is ...

Fujiryu
Egyébként meg nem tudom mit szenvedsz itt. Nem tetszik ne nézd ennyi. De ez a fröcsögés amit nyomsz szánalom <#banplz>

Zs0lt1
Tessék, ez az élvezhető PUBG tartalom, nem az, hogy egy majom vereti magát egy rohadt sziklában 😄

Én is a játék felfedezésén vagyok, de én nem érzem azt, hogy kempelés lenne a játék értelme.
Lehet az elején ez az érzés, de idővel én inkább úgy gondolom, hogy figyelem, pontos célzás, türelem a játék lényege. A felszerelések meg jönnek, ha ezek megvannak.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2017.08.24. 12:30:11
Zs0lt1
De ez egy faszság szerintem. Fel akart menni csak mindig lecsúszott és a végén belecsúszott abba a lyukba ahonnan nem tudott kimenni.

Fujiryu

Crouch jump tutorial summit1g-től.

Fujiryu
A csávó is mondta a meccs utáni interjúban, hogy azért nem ment körbe, mert látta, hogy break meghalt és tudta, hogy a jelenlegi szabályrendszer miatt így szerzi a legtöbb pontot és ezárt nyomta ezt a taktikát. Amíg bejutni a top20-ba több pontot ér mint megölni 10 embert addig a kemperek lesznek előnyben. Nem Evermore a szánalmas, hogy így nyert hanem a szabályrendszer.

A nem kompetitív játékosoknak akik otthon ülnek és meló után játszanak mindegy, hogy ramboként meghalnak és a top50-be se jutnak be, de a profiknak a lényeg, hogy elvigyék a pénzdíjat és megszerezzék a trófeát és a streamjük címébe kiírhasság, hogy PUBG invitational solo champion.Akik a toutnamentet szervezik azoknak a felelőssége, hogy olyan szabály és pontrendszer legyen ami a nézők számára élvezetesebb játékot támogatja. Jó példa erre a LOL ahol sok változást azért hoznak be a játékba, hogy az unalmas kompetitív meccseket felpörgessék és a stream eladhatóbb legyen.

Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.08.24. 11:47:50

Zs0lt1
Na hagyjál már ezzel a hülyeséggel.

Tegnap megvettem ezt a szuper játékot. Hát a végére rájöttem, hogy itt a kemperek az igazi nyerők. Kb. 6-7 squad és ugyan ennyi solo meccs alatt senkit se sikerült lelőnöm, ellenben a maratoni futást többszörösen megnyertem volna szerintem 😊. A meccsek alatt főleg jól hátba lőttek rohangálás közben, ezért a végére ajánlott páncélként megjegyezem, hogy a serpenyőt fel kell venni, mert az is véd, főleg hátulról jövő támadások ellen 😄.

Az utolsó solo meccsen is úgy lettem negyedik az EU szerveren, hogy konkrétan nem is lőttem. Akár 1 szál gatyában is végig kempelhettem volna a kiválasztott ház emeletén. (Oké, mák volt, hogy rám szűkült a mecs 80%-ban a kör, de közben majdnem elaludtam jópárszor.)

Ennek ellenére a Squad meccseken haverokkal jól szórakoztam (szintén úgy, hogy általában úgy haltam meg, hogy azt sem tudtam honnan lőttek le).
Vicces jelenetek:

Felszerelkeztünk, bepattantunk dzsipbe, megyünk, ránklőnek, félreértés, hogy kilőtték a kereket. 2-en kiugrottunk (dzsip majdnem már ált), erre haver áttolatott kettőnkön, majd kicsivel arrébb beleborult a folyóba 😄

Felszerelkezünk, felpattanunk 4-en két motorra, áttépünk a térkép túlsó végébe pár megállással , majd a végén, mikor már épp beérnénk a következő szűkülési körbe, mindkét motorral egymás követve 120-nál halálos felborulást szenvedünk az úton, egy dombtetőt követő meredekebb lejtésbe váltást követően. Körnek vége, csapat halott.

Kevésbé volt vicces, mikor a kb. 4 méterre lévő célpontba shotival belelőttem 5-öt és még mindig élt. (knokkolva lett csak, én meg úgy voltam más játékokból megszokva, hogy, ha elfeküdt, az halott :/ )

Betölt a pálya, kiugrok a repülőből, majd földet éréskor konstatálom, hogy az épületek csak elmosódott pixel halmazok, bemenni lehetetlen, mert nem tudom hol vannak a falak és a tárgyak bennük (felvehető cuccok persze látszottak valamennyire). Tovább futva meg konkrétan valamennyi épület az összes berendezési tárggyal láthatatlanná vált, csak a felvehető felszerelés világított lebegve a levegőben. (restart segített persze, de idegesítő volt a mező közepén állni).

Mini mappot lehet valahogy nagyítani? Nekem túlzottan ki van zoomolva és nem látom át.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Köszi a ládás infókat.
Running
Nem kötözködésből, de tényleg nem esett még le, mi ennek a játéknak a lényege? Éld túl, bárhogyan. Az, hogy neked ez nem tetszik, az szerintem egyéni szoc probléma. Ez kb olyan, mintha valaki azon gyötrődne, hogy egy battlefield conquestben miért húznak zászlót. Ha ennyire zavar, hogy a játék nem a kill-ről szól, hanem a túlélésről, akkor miért nem codozol, vagy battlefield-ezel, vagy akármi. Ott van instant akció, rengeteg játékmód.

Zs0lt1
Itt a fickó pov-ja a 3. meccsről. Az első és utolsó kill 19:38-nál volt. Ott szerencsétlenkedett a balfasz, hogy hol másszon fel, addig simán körbemegy és alulról feljött volna. A 2. meccset 3 killel nyerte, és ezzel a játékkal nyert összesítésben.

Sunsetjoy
Mennyi pontba kerül az egyes ládák kinyitása?

Az első 700, a második 1400, a harmadik 2800, a negyedik 4200, az ötödik 5400, a hatodik és az azt következő ládák pedig 7000 BP-ba kerülnek.

Miért ilyen drágák a ládák?

Nem szeretnénk, ha nagyon sok ládát tudnál kinyitni a hét folyamán. Ez hoz létre egy economyt/"gazdaságot" a skinjeink köré. A hetente kinyitható ládák limitálása biztosítja azt, hogy nem veszíti el az értékét egy-egy skin a marketen az első napok után.

forrás: http://pubg.blog.hu/
de van olyan oldal is, hogy pubg.hu
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.08.24. 08:17:22

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Running
A sivatagos kép térképvázlata:

Zs0lt1
Semmiben nem különbözik. Ugyanolyan cucc lehet abban amit 700-ért veszel, mint amit 7000-ért. Hetente indul újra az ár, és kb duplázódik minden vásárlásnál 7000 bp-ig. Illetve a gamescom-os láda az 1200-be kerül, nem tudom mi a max összeg ott, de a lényeg ugyanez.

És arról tudnátok vmi infót adni, hogy ezek a heti ládák hogy működnek? Van x összegért láda, megveszem, majd magasabbért van a következő de ez hetente miért kezdődik újra? Ill. a drágább, az miben különbözik az olcsótól?
Normen76
Elvileg ha nem volt STEAM guardod akkor 15 nap késleltetés van a steamen. HA aktiváltad a guardot, akkor is van elsőre 7 nap (ha 15 napot ír a rendszer de van friss guardod akkor is 7 nap). HA rég nem vásároltál, adtál el semmit, a steamen, asszem akkor is adnak valami késleltetést.

Azt h a ládákat meddig lehet eladni nem tudom.. valami zsiványság van itt, mert adtak el 100-as tételben kulcsot is közel 10 euró/darab áron, miközben 2,5 euro a kulcs eredetileg.. ki a tököm vesz 4 szeres áron kulcsot a steam piacon és miért ? 100-as tételben.. aki eladja annak ok.. de aki veszi ?

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?