Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most ölte meg a squadunkat ez a csávó, minden lövedéke 1 pontba csapódott, 3 különböző helyen álltunk és kb instant haltunk egyszerre.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Épp egy drop lootolásából rongyoltam vissza a partra, jó hajós szokásnak megfelelően keményen odacsaptam a szárazföldnek az elejét, és szépen driftelni kezdtem a homokon. Már majdnem állóra lassult a csónak, gondoltam most már biztonságosan nyomhatok egy "F"-et. Hát nem. Szépen eldobtam a kanalat. Ez így normális? 😄
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.08.27. 19:50:12
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Felfoghatod úgy is, hogy nem dolgoznak a pénzükért, de ez a negatív hozzáállás. Felfoghatod úgy is, hogy minél polírozottabban akarják kiadni az egyes frissítéseket lehetőleg úgy, hogy ne csessze szét azt is az újdonság ami esetleg eddig működött.
Ezzel kapcsolatban nézzünk szépen vissza, hogy mennyi mindent beépítettek a játékba megjelenés óta (rendszeres heti bugfixekkel és rendszeres havi tartalmi javításokkal melyek általában jól szétbarmolták az egyébként egész jól működő játékot mivel kb élesben tesztelték le ) és utána hőbörögjünk szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Én nem vagyok egy pro játékos semmiben, de azt a hülye is látja, hogy ez a játék semmilyen tekintetben nem alkalmas "profi" versenyre. És még ha meg is csinálják full jóra, javítva sok jelenlegi hibát, akkor is ott lesz hogy az egészben akkora a szerencsefaktor hogy sosem lesz alkalmas.
Ilyen VR szerű "amatőr" bajnokságokra, viszont teljesen jó lehet. Ahol a játékosok elszórakoznak egy délutánt, aztán utána lehet baráti vitákat nyomni ki mit hol rontott el vagy csinált volna másként.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Egyébként a kommunikációért felelős nőt én kicsit sajnáltam, hogy elnézéseket kért olyasmiért, amire mindenkinek számítani kellett volna. Tényleg agyhalott egy világot élünk.
Ha nézted a streamet, hallhattad, hogy elmondták, hogy nem lehet restartolni a szervert amíg nincs a meccsnek vége, ilyen ez a build a játékból, erről sem a szervezés tehet.
Ha nézted a streamet és elolvastad a szabályokat, akkor láthattad, hogy rendes szabályok vannak.
De legalább fröcsögtél egy kicsit ide, nem gond.
Ez a GC verseny is egy vicc. EA játékból pénzes torna... Sok értelme van
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.26. 11:01:12
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.26. 01:34:06
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.08.26. 01:12:24
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.08.25. 20:53:35
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Talking to Esports Pro today at Gamescom, Brendan ‘PlayerUnknown’ Greene has confirmed that the next big content drop for PlayerUnknown’s Battlegrounds will bring not one but two new weapons to the game.
While Greene wouldn’t reveal which exact weapons would be available for players to kill each other with, but has said that they’ll be map-spawn items, meaning players can get access to them without rushing for a care package.