7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#2975 Azok nem az ő képei. -
#2974 Már korábban is észrevettem, hogy az ide felrakott képemet weboldalakra minden kérés nélkül pofátlan módon felrakják.
Most te vagy a soros :D
A pubg.blog.hu-ra feltolták a mansionos képed ... -
#2973 Na ez
Járműfizika sokkal jobb lett meg hangok is. Fegyver pozíciója sokat dob élményen, nem annyira clunky így. Új engine miatt viszont homályosabb lett kép, másabb az AA és az árnyékok kurva sötétek lettek. Házban alig látok -
#2972 BattleEye twitter:
"After releasing new security updates last week, we banned almost 100,000 PUBG accounts this past weekend totaling over 700,000."
Nem gyenge :D -
#2971 Fegyver pozíciója jelenleg és új:
-
#2970 Smoke videó -
#2969 Új smoke:
-
#2968 Az új mansion melletti terület:
-
Rocco27 #2967 Na megjött a net végre, 1 napja offolt. Bocsi de én azt látom, hogy néhány órán belül megkapjuk a teszt szerverre a frissítést, azaz nem csak holnap reggeltől lesz elérhető. -
Zozo0122 #2966 "Kliens optimalizáció
Optimalizált terep adatok a memóriahasználat visszaszorítása érdekében
Kevesebb lag a terep betöltődésekor
Kevesebb lag ha több játékos van a látóterünkben"
Erre nagyon kíváncsi vagyok. Ki fogom próbálni, és ha nem jó, akkor én lemondok erről a játékról egy fél évre legalább, nem idegesítem magam :D -
#2965 fakjeee! :D -
#2964 Helyes, helyes. Kíváncsi leszek rá. -
Gabe18 #2963 "BRÉKING: Holnap reggeltől tesztelhetjük az 1.0-t, itt a changelog!"
-
#2962 Nem is tudtam ,hogy vannak ilyen Trackerek...
Gyors rákerestem magamra... 34 meccset könyvelt el, 4 winnel, 26-szor top10, 2,3-as K/D rátióval és 1727-es Rate-el...
Ezek szerint elég harmatgyenge vagyok... Ez mos csak a legutolsó szezon nézi gondolom, mert éltem én már sokkal szebb napokat is :D -
#2961 A specta mód másnál is bugos? Szerintem megint nincs szinkronban, vagy még mindig azzal ami valóban történik. Egyébként sok jó meccset letoltunk hétvégén duo-t és squadot, jó volt a játékélmény, lagocska se volt olyan nagyon, csak néha ricegett a játék. És igen az optimalizálás ráférne, mert jól levettem a grafikát, mert sokszor lecsúszott 30 fps köré, de fele medium-low-on sem lett sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.13. 07:53:39 -
#2960 Na ja de itt a hozzáállásotokkal van a baj. Nem egészséges, hogy ha meghaltok akkor egyből keseregtek és idejöttök leírni, hogy most éppen melyik bug okozta a halálotokat. Megsúgom senkit nem érdekel, csak annyit érsz el, hogy valaki más is leírja, hogy ja én is így haltam meg tegnap vagy elmesél egy másik storyt aminek a vége persze megint az, hogy egy bug miatt meghalt fullos lottal.
Szerintem a fő probléma itt a többségnél, hogy rosszul áll hozzá a játékhoz, mert mindig nyerni akartok és elvárjátok, hogy a játék tökéletes legyen. De ez nem az a játék ahol nyersz és kurva messze van a tökéletestől. Függetlenül attól mennyire vagy király, ez az a játék ahol 10-ből 9x szopni fogsz. Minél hamarabb fogadod el ezt, annál hamarabb jutsz el oda, hogy a bugokon csak röhögsz. Aztán ha ide eljutottál akkor már sokkal jobban fogsz örülni a kis sikereknek is és nem fogod teleírni a fórumot minden második elbaszott köröd után, hanem mondjuk értelmes neadj isten vicces storykat is megosztotok. -
ntex #2959 Shotgunnal hasonlóképp vagyok, ha nálam van bármilyen shoti, az esetek több mint felénél nem hal bele a célpont egy lövésbe, de van hogy kettőbe sem. Mikor rám jönnek bármilyen shotival, akármilyen cuccban vagyok fixen egy lövés vagyok mindig. -
#2958 Ezzel a hitreggel megint nem stimmel valami, telibe lövöm auto shotival melkason, semmi kevó semmi helmet, 2-t rámlő kispisztollyal halott vagyok. Ugyanez a helyzet a dupla lövetű sörétessel, telibe, túléli. Persze én meghalok rögtön ha engem lőnek egylövéssel. Hihetetlen, komolyan. Valami nagy baj van ezzel a játékkal. -
Rocco27 #2957 Gyakran elhangzik ez a mondtat:
"Ha ennyire szar, akkor minek játszol vele."
Igen, van benne valami. Minek is játszunk vele, ha ennyire bugos, tele van csalókkal és még mellé durván laggolnak vagy most már desyncelnek is a játék szerverek mint állat. Szoktam mondani, hogy nincs másik játék ami ennyire lekötne vagy vonzana, ha ez kevés lenne indoknak akkor mutatom miért is "érdemes" ennyit szenvedni:
Ezzel a cuccal (társamnak hasonlóakat szedtünk össze, a földről és a hullákból):
Eljutottunk ide a Top5-be:
És mindketten sikeresen és élve fejeztük be a játékot a sorsdöntő fejesemmel:
Hát ezért, mikor egy kemény akciódús és pörgős meccset, majd sikeresen befejeztek és megnyeritek.
Annyi jutott eszembe most erről, nem volna rossz szerintem, ha plusz pontokkal díjazná a játék az életben maradt társakat is.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.12. 15:03:44 -
Zozo0122 #2956 De most mi van ezekkel a bohócokkal? Nincs vaulting patch? :D Akkora vicc, hogy kiugrok az emeleti ablakon a szokásos buggal, a srácok feljönnek a házamba, én meg besétálok és agyonlövöm őket :D ESPORT! -
nortsen #2955 Ezekkel a hangokkal nekem is meggyűlik a bajom, néha semmit nem hallani. Azt érzem, mintha 1 bizonyos távolság után nem halkabb lenne, hanem megszűnik a hang. Úgy tudnak előjönni a semmiből emberek, és úgy tudnak elmenni, hogy nincs átmenet...
Ráfér a rework. -
Rocco27 #2954 Csak hogy ne legyen unalmas a mai napom se a PUBG-ben, továbbra egyfolytában ömik a szar a játékban. Előbb úgy öltek meg mindket, hogy Yanayaba 1 Duo esett, akiket meg is öltünk, még a környékre sem jött senki. Társam lejött a templom tetejéről és pár másodperc múlva a tempom tetejéről szétlőtt minket valaki. Semmi trapp sehol...Persze.
Most meg bebuggolt a testem a semmibe, társam leküldött a földre, hátha kidob a bugból, de nem továbbra is buggol a karakterem. Most keres járművet, hátha a RETKES kerítés kiütése segít. Az idő pörög, menni kell első kör jön.
Update: a kerítés kiütése segített, persze jármű a közelben ilyenkor sehol, de sehol nem spawnol...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.12. 13:31:26 -
nortsen #2953 A rating alapján válogat össze a pubg? Tuti így van? Mert azért vannak igen komoly különbségek játékosok között 1-1 szerveren.
-
ToxiMaxi #2952 Én kivárok, amíg megjelenik. Az új map nagyon jól néz ki, azt is várom. Ha meg nagyon felidegesít, megyek COD-ozni, vagy bármi mással játszani. -
Rocco27 #2951 1, Story: Duo csapat, mindketten megnyomtuk a Ready-t, majd bedob. Eső van, ezért AZONNAL kilépünk, mert utáljuk mint kb. a csalókat. Menüben vagyunk, újra Ready van, majd pár másodperc múlva írja Matchmaking és bedob a játékba. Újra eső van, de hallom hogy lőnek össze vissza mint állat. Ez tuti az előző meccs és el is indultunk a repülővel!!! Közben a társam mondja a menüben van. Köszi játék, megint egy felesleges -1 halál.
2, Story: Yasnajában estünk. Sokan jöttek. Társamat eltemettem ott, én 3 killel távoztam. Annyi cuccom volt, hogy egy szekeret is meg tudtam volna pakolni csurig. Lemegyek hajóért, majd át a Militaryba. Szépen a hegy mellé zsugorodik, majd hallom csatáznak az Airdroppért a tenger mellett délen. Nagyon messze vannak, de rálövök, talál és elbújnak. Akkor hagyjuk, fussunk be a fehér körbe. Futnak felém rám lőnek messziről. Visszalövök. Kék majd kivégzi őket, írdatlan sebességgel száguld, ezek meg messze vannak. Én biztonságba megyek és megvárom a domb tetején a fehérben őket. Egy ember került közel hozzám. Szikla mellett elbújt, én fa mögött. Nem jött, engem meg evett a kék. 3 métert hátra futottam a fehérbe. Gyógyítom magam és várom, hogy befusson. Rohadtul nem jön, kiírni nem írja, hogy meghalt a kékben. WTF. Vissza megyek megnézni, nem kukucskál a szikla mögül. Akkor bacca meg a játék, megyek tovább, erre lelő teljesen más a fehérből. Ha kiírná ez a retkes játék, hogy Vér István alulról szagolja az ibolyát, oda se megyek és nem halok meg ott akkor, de nem, baccunk ki minél jobban a játékossal mint mindig...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.12. 12:33:13 -
ntex #2950 Nekem pontos, minden úgy van rajta ahogy a játékban látom a statokat.
ToxiMaxi: Szerintem csak én szoktam copy-paste másolni számomra fontosabb dolgokat egyik fórumról a másikra, és pont azért mert mindkét fórumon aktív vagyok és igen, érdekelnek a reakciók és vélemények, ha ez téged zavar, nem tudok mit kezdeni vele. És az hogy itt tart a játék az csak a fejlesztőknek köszönhető. A sikerei is meg az is ha majd behanyatlik a történések miatt. Még eztán fog igazán megvillanni az hogy tartják e a szavukat, hogy tudnak és akarnak egyáltalán lépni valamit a kialakult helyzet ellen. Ígérték az anti-cheat updatet is, volt már karbantartás is csalók miatt de egyelőre semmi változást nem látni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.12. 11:57:49 -
#2949 Ezek a tracker oldalak szerintem nem valami pontosak. 15 winem van eddig, pubgtracker 10-et mutat. pubg.me meg 5-öt. Nem rossz. Kezdetek óta követ.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.11.12. 11:47:57 -
ToxiMaxi #2948 Azt csinálsz, amit akarsz. Én csak javasoltam, hogy ha ennyire feldühít, akkor minek idegesíted magad vele. Ratingem valószínűleg alacsony, de nem is tagadtam soha, hogy nincsenek csalók, csak nekem meg az engedtessék meg, hogy abból legyen elegem, hogy minden nap ezt kell itt olvasnom. Amit írtál abban lehet valami, bár nem tudom milyen jól működik a matchmaking de ha ez igaz, akkor a játékos tudásának az a fokmérője, hogy mennyi csalóval találkozik.
Engem anno az MW2 dühített fel ennyire, le is tettem a játékot. Minek idegeskedjek olyasmi miatt, amit nem tudok megváltoztatni? Megint csak a másik fórummal példálózok (ph), ahol ugyan vannak negatív hangok (pl az itt siránkozók közül copy-paste-el ott is beírja, hátha ott vevők rá) de többnyire pozitív a hangulat itt meg csak a siránkozás megy.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.12. 11:26:53 -
ntex #2947 Kérlek ne vedd sértésnek de hadd kérdezzem már meg mennyi a ratinged, vagy linkelnél egy pubgtracker profilt? Csak mert a legtöbben a magas kill vagy win arányuk miatt 1800 vagy inkább 2000+ on játszanak, így értelemszerűen alacsonyabb ratingen nem nagyon fog velük összedobni.
És engedd már meg hogy feldühítsen a játék amiért kicsengettem 29,99€-t és játszhatatlanná teszik a csalók :) Elhiheted hogy nem azért vettem meg hogy a csalók miatt kelljen mérgelődnöm.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.12. 11:08:11 -
ToxiMaxi #2946 Engem annyira nem érdekel mennyi órád van CS-ben, meg PUBG-ben, ettől még én személy szerint nem találkozom csalókkal (esténként játszom többnyire 8 után).
Egyébként ha ennyire feldühít a játék, akkor minek játszol?
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.12. 10:59:22 -
ntex #2945 Ne kezdjétek el ezt a baromságot megint kérlek, személy szerint összesen több mint 5000 óra CS-vel és 1155 óra PUBG-vel a hátam mögött azért már elmondhatom magamról hogy tapasztalt játékos vagyok és elég biztosan ki tudom szűrni azt hogy ki csal nagyon nagy eséllyel. Egyébként tévedés azt feltételezni hogy azért mert soloban jár a legtöbb BP akkor ott is lesz a legtöbb csaló. Bár nem tudom ott mennyi van mert nem solozok már kb két szezon óta így arról nem tudok nyilatkozni. Csak azt tudom hogy duo-ban meg squadban mostanában annyi kínai retek csalóval lehetett találkozni mint égen a csillag (tegnap pl. duo-ban zsinórban 4 meccsen). Hogy miért oda jönnek csalni és miért nem soloba? Isten tudja, talán másokat boostolnak közben, volt olyan hogy squadban a négy emberből kettő fixen 100% aimmal lőtt mert álltak egy dombtetőn és a bal alsó sarokban lehetett látni hogy sorra írja a kill feedeket az ő nevükkel nagyjából 1 lövés 1 halál aránnyal kar98-al. Vannak olyan időszakok amikor szinte egész nap nem találkozni velük, de volt olyan hogy egész nap volt 10+ kör is ahol összedobott valamelyikkel. Ránézel a profiljára azt van neki 80-100 órája, majd biztos elhiszem hogy kibaszott profi a gyerek mikor csak fejeseket lő vagy épp hallasz egy gyors golyó csattanás sorozatot magadon és utána látod hogy AK-val lőtt le de a hangját se hallottad a lövéseknek ergo rohadt messze volt, mert még a legtöbb hangtompítós AR is elhallatszik kb. 100-150 méterre, de ő 200+ méterről letunkol 100% pontossággal azzal a fegyverrel amivel mióta hozzányúltak 30-40 méterre se nagyon lehet pontosan túrni, igen persze én meg most jöttem a falvédőről. Közben meg rengeteg embernek az első 50-60 órában még az első chicken dinner se nagyon van meg de ő már 60-80-100 órával már terminátor aki körönként 20+ embert öl.
De csaljon, f*szt se érdekelné ha nem az történne az esetek 80%-ában hogy eltöltesz 15-20 percet a játékban, lootolsz, menekülsz a kék elől, ölsz is majd mikor már elég kicsi a kör akkor futsz össze velük és megölnek, így megy a levesbe a hangtompítós sniper 8x-el + hangtompítós AR vagy épp a dropból nagy nehezen megszerzett AWM vagy M24. Na ilyenkor gurul el leginkább a gyógyszerem és tudnám megfojtani mindet egy kanál vízben.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.12. 10:52:04 -
ToxiMaxi #2944 Replay funkció sokat fog segíteni. Simán el tudom képzelni, hogy sokan akkor is csalóznak, ha a másik csak ügyesebb/szerencsésebb volt. Ez egy öngerjesztő folyamat. Azt el nem tudom hinni, hogy valaki állandóan minden körben csalókkal találkozik. Én Duo/sqad FPP-ben még nem találkoztam csalóval, ha volt is akkor nagyon ügyes volt. -
#2943 Soloban több BP pont jár killért és helyezésért (chickenért) is, mint duo-ban vagy squadban személyenként.
Logikusnak tűnik, hogy solo játékban rontják a levegőt a több pont érdekében. -
#2942 Lekopogom, de most kb 5-8 órai folyamatos játékkal nem találkoztunk csalókkal, max egy volt érdekes, de az is lehet, hogy bemakkolta. Én nem is értem azokat, akik minden körben találkoznak velük. Solo-ban több van? -
Rocco27 #2941 Ott van előttem, minden körben folyamatosan telibe lövöm és semmi...hátrafordul társa is megjelenik, nekik bezzeg minden lövés egyben találat is...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.12. 01:08:25 -
#2940 Két héttel korábban lett volna de kifüstölt valami elosztó a házban és azt kellett megjavítani. Még mobilnettel is nehéz kibírni ezt főleg úgy hogy az utolsó héten még a mobilom is elromlott és csak a barátnőm telefonjáról tudtam a netet megosztani a tablemmel :D
Amúgy meg az a chickendinner után elindultam a lejtőn. A második köröm még oké volt, de utána kétszer borultam a motorral és egyszer belegyalogoltam egy shotgunba. Szóval mára nekem ennyi is volt :D -
#2939 1 hónap az brutál. jövőre én is költözöm, de szerenécsre tudom úgy időzíteni, hogy legyen net addigra. :))) -
Rocco27 #2938 Na mai esti első FPP Duo-m Wines lett. Nem volt nehéz, de meg kellett küzdeni érte (egy-egy kis lagg volt itt is):
De a következő 3 Solo laggparty volt...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.11. 22:50:46 -
Rocco27 #2937 Akinek kedve lenne játszani, az gyorsan gondolja meg magát, mert az EU szerver össze vissza dobál... -
undY1ng #2936 De az a szomorú valóság, hogy tényleg így van ez.... :D :D :D Mai világ. Én is sajnos... :( Na persze nem 3 perc....