7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#3055 Én is mentem most egy kört a tesztszerón és a hangok valami iszonyat jók lettek. Amikor kiugrottam az ablakon majdnem összefostam magam az üveg hangjától :D -
#3054 Számomra olyan mint egy új játék. -
#3053 Hát ez brutál lett gyerekek... Sajnos csak 1 kört tudtam játszani (a másodikban Crash lett), de nagyon jónak tűnik.
Sokkal jobban fut mint előtte... Legalább +20 FPS. Ezt nem tudom honnan húzták elő :D
A hangok nagyon állatok: a bombázástól gyakorlatilag beszakadt a dobhártyám a füles alatt. Bár elég érdekes volt, hogy egymás után 4-szer Yasnaya-ra bombázott a játék. Apró ámde praktikus új elem, hogy számmal kiírja az irányt amerre nézel. A térkép is kicsit jobban néz ki, bár ez lehet hogy már az előző tesztszerveren is ilyen volt. -
#3052 killcamot ne kacsoljátok be. Folyamatosan zabálja HDDt és -20 fps. Valószínű bekapcsolja a rögzítés funkciót ami nagyon zabál mindent. Szerencsére kikapcsolható, remélem fullba a meccs rögzítés is az lesz, mert anélkül sokkal jobban fut -
#3051 Najó hát ez kb egy új játék. Kurvajól fut, HUD sokkal jobb, animok jobbak, ezerszer szmútabb a karakter irányítás is. Assi része is fényévekkel jobb, CQC combat is, hangok is. Remélem ezt már nem kúrják el mire livera kerül :D -
#3050 Toltunk 2 kört. Ég és föld ez a verzió a livehoz képest. A mozgás is ezerszer jobb -
#3049 Régen volt szó róla, hogy járművekben menet közben lehet majd gyógyítani, az már benne van a mostani tesztben vagy megfeledkeztek róla? :-) -
undY1ng #3048 Ott az AUG-om. Best weapon in the world. Onnantól kezdve meg van nyerve a játék ha megvan. -
#3047 Dataminelt cuccok
flare gun, Rhino revolver és sawed off shotgun -
Madi92 #3046 :D 8-an voltunk már csak, éppen egy szikla mögött vártam a következő szűkülést, erre pontosan mellém, 1 méterre se, leesik a doboz. :D Hát szarrá lőttek. Gondolom, aki környéken volt, mindenki oda figyelt. -
#3045 Igen, iszonyat bénán kommunikálták le. Annyit kellett volna, hogy sry srácok új engine miatt nagyon komplikált ezeket egyenként beépíteni, de jönni fog ez meg ez meg az majd a végleges verzióba. Következő fázisban még jönni fog a battlerecorder meg új map és ha nem lesz bugos és a performancet is javítják akkor egész játszható verzió lesz az 1.0. Bár szerintem a kliens és szerver performance még mindig hulladék lesz, csodát nem várok -
#3044 Bombázás:
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.22. 10:48:49 -
#3043 Tencent, World's Biggest Gaming Company, Announces Exclusive Rights for PUBG China
1) Tencent is one of world's five most valuable companies and has a higher market value than Facebook
2) Last quarter, Tencent had more gaming revenue than EA, Activision/Blizzard, Ubisoft, and 2K combined
3) Tencent's investment in Riot Games made League of Legend world's biggest e-sport league and the highest revenue PC game worldwide
4) Tencent is EXTREMELY aggressive against cheating. They have very little disregard in user privacy and will bundle equivalent of spyware as part of the game install to combat cheaters. They also have very strong government connections and leverage local police to arrest hack author/promoters. In China, accounts often require real name (personal id number) and real phone number.
5) Expect the game to go free-to-play in China, Tencent's favorite business model and a lot more weapon/character /vehicle skins (golden AK anyone?). Existing Steam owners will probably get exclusive items.
This is exciting stuff! Last weekend, China won #1 and #2 squad in PUBG tournament hosted in South Korea, national interest in PUBG is all time high. Rules of Survival, Chinese mobile PUBG took #1 on both US/China app stores.
For US/European gamers in the very short term, expect Chinese players to leave NA/EU servers in drove as they can finally enjoy this game with low ping and no need for VPN purchase, they will probably play a censored version of the game blessed by Chinese government. Rules of Survival is billed as a "People's Army Survival Training Simulator" in China instead of Battle Royale, where blood is blue liquid, players don't die and "disqualify" instead in a yellow flash,it is hilarious.
Tencent's investment and expertise in running online games should help Bluehole as well, they made their pitch citing League of Legend as the role model. Unfortunately, this means the steam numbers for PUBG will come back down to earth once the game launches in China officially. It will no longer have more concurrent players than rest of top 10 combined.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.22. 10:45:27 -
Gabe18 #3042 Hát a killcam megnézésének elindítására nekem folyamatosan összeomlik a játék egyelőre... -
Gabe18 #3041 Egyik új fegyvert egyből megtaláltam:
-
#3040 Úgy tűnik nem tétlenkedtek az elmúlt pár hónapban. Mondjuk lekommunikálhatták volna jobban is, mert tényleg elég gáz volt, hogy augusztustól látványosan leálltak a javításokkal. Ha csak annyit mondanak, év végére sűrítik, már nyugodtabb lett volna pár ember.
Egyébként le a kalappal, bárcsak az ESO is ilyen látványosan fejlődött volna, pedig az Bethesda kiadó és AAA fejlesztőkkel és .... -
Gabe18 #3039 A killcam nagyon jó, bár talán kicsit feleslegesen hosszú, de ez legyen a legnagyobb baj.
A zene meg szerintem jobban illik a játékhoz mint a régi.
Úgy néz ki ezzel az 1.0-al tényleg nagyot akarnak dobni az egészen. -
#3038 Killcam:
Új zene:
-
#3037 Test Servers for Update 3
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.22. 07:18:31 -
#3036 -
#3035 Remélem nem kamu. Bár szerintem holnap már nem fog jönni, mert 5 óra van hátra és még nem volt tweet. -
#3034 test Server update 2
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.21. 21:53:39 -
Yula74 #3033 Készítettem én is a saját ámokfutásaimból egy összeállítást. Csak erős idegzetűeknek, mert nem veszett el bennem shroud. ;)
-
#3032 gz -
Rocco27 #3031 A játék végén a kör a Military szigeten, az észak keleti dombságra szűkült. 7-en maradtunk. Az utolsó épületeket elhagyva mennünk kellett fel a dombra nekünk is, de 2 ember szaladgált a tetején és állandóan lövöldöztek valakire. Társam kicsit távolabb tőlem elhelyezkedett és nem vártam tovább, feldobtam egy gránátot a fájukhoz lesz ami lesz alapon:
Telibe mindkettőt. Felmentem kilootolni őket, mivel szükségem volt ellátmányra és AWM is volt náluk. A társam nem várt meg, hogy meggyógyítsam magam és felpakoljak, az önfejűen rászaladt arra akit meglátott, ami egyben a vesztét is okozta. Végül farkas szemet néztem az utolsóval és mikor már kör se nagyon volt sikeresen befejeztem a küldetést:
-
#3030 -
#3029 Jó kis videó volt. -
#3028 Documentary.
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS has taken the world of online PC shooters by storm in 2017. But who is the man behind the moniker? We sit down with Brendan Greene to talk about his love of military shooters, his journey into mod development and the success of his first game.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.20. 19:15:44 -
undY1ng #3027 Első találkozásom SOLO-ban olyanokkal akik teamingeltek. ÉS tudták, hogy melyik sarokban vagyok, úgy, hogy meg sem mozdultam. :) -
nortsen #3026 És jöttek is a csalira? :) -
ntex #3025 Silenceres mini14 wtf? :D Mi volt akkor még a dropban? M249 vagy Kar98?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.19. 23:47:26 -
#3024 Na ma megint bemákoltam magam egy győzelembe. Ködös map, Militaryra szűkül, gondoltam hajókázom a híd helyett, mert ott mindig lelőnek, aztán ezt találtam a ködben. A fűruha mellé még egy silenceres mini14-et is sikerült szerezni, onnan meg már tényleg csak arra kellett figyelni, hogy a körben legyek
-
#3023 Van benne potenciál szerintem függetlenül a szerencsefaktortól. De persze még van hova fejlődni, de a stream nagyságrendekkel élvezhetőbb volt mint a korábbi versenyekről akármi, szóval még a végén valami használható dolog is lesz belőle. -
Gabe18 #3022 Két kört néztem meg igy bele-bele pillantva. A vége tényleg kemény volt, amikor akkora körbe ahol "hagyományos" meccsen olyan 20-30 ember szokott maradni, itt még 63 várták a leszámolást. Facebook-on meg szidják a közvetítést, de hát szerintem lehetetlen volt a végén normálisan követni az eseményeket. -
#3021 Kettőt néztem eddig végig. Érdekes, és szórakoztató, főleg a vége, amikor kitör a totális káosz. Szerintem ez a játékmód nem alkalmas versenyre. Az eleje unalmas, a vége meg szerencse és káosz, kevés taktikai lehetőséggel. Egy normális versenyhez, esporthoz kontrolláltabb játékmód illene, mint a jelenleg.
Kisebb változtatásokkal, egy esportra alkalmas külön játékmóddal nagy siker lehetne.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.19. 14:37:03 -
#3020 Nem tudom innen valaki nézte-e a tegnapi IEM Oakland PUBG meccseket de szerintem egész jók voltak, főleg a korábbihoz képest. -
#3019 -
#3018 Valahogy így? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3017 ha ide benyitnék, szerintem vissza is a csuknám az ajtót :DD -
antiqueA #3016 Csak nekem hiányzik a játékból a killcam?