7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#3015 Gondoltuk sráccal kiteszünk csalit:
-
#3014 PLAYERUNKNOWN was just awarded with 7 Guinness World Records! -
#3013 Ez valami divat dolog, mert ezer éve szerepel ez a szárítóköteles faszság a játékokban és mindben igénytelen szarul néz ki. -
#3012 Tudom, hogy kukacoskodás, de a szárítókötélen lógó ruhák egy elhagyott környezetben (ami tehát x ideje kakukk) miért vannak olyan jó állapotban?
Vagy poénból majd fel lehet őket venni, mint a filmekben, amikor menekül valaki a kerteken át és egy szárítókötélen lógó ruhákból új külsőt tud varázsolni magának? :D -
#3011 Új képek a sivatagi térképről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rocco27 #3010 Egy dedikált szerver és mod támogatás "örökéletűvé" tehetné a játékot - persze ha az alapjátékhibátlan -, de mivel ezek a dolgok manapság üzlet rombolók, kétlem hogy szándékukban állna ezek kiadása. -
Rocco27 #3009 Amúgy én azt vettem észre, hogy elég gyakran rám jön a vörös zóna. Gyakori, hogy egymás után 2-szer is zaklat. Elég nagy a pálya, hogy ilyen ne forduljon már elő, ennek ellenére mégis... -
#3008 Új térkép mellé kéne gyakorló pálya, illetve új játékmód is, hogy változatosabb legyen a kontent. Reméljük szerepelnek ezek is az elképzelések között. -
#3007 Elvileg lesz megjelenésre új UI, a 2d/3d meccsrögzítés és új map. -
nortsen #3006 Ja én is ismerek olyan hero-t, aki leszarja, sosem ölte még meg, de én sem tartozom ezek közé :) -
ntex #3005 Én sem féltem, de mostanában elég gyakran kinyír. Tegnap pl. négyen egy autóban ülve hajtottunk át egy red zone-on a kör felé, már majdnem kiértünk belőle erre a szélén telibe kapott minket :D Aki látta a kill feedet vagy magát a robbanást biztos jót röhögött rajtunk :)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.16. 13:08:32 -
Rocco27 #3004 8 hónap alatt egyszer estem földre és egyszer ölt meg a vörös zóna. Ha megvan a lehetőség akkor óvatosabb vagyok vele, ha tökmindegy, mert menni kell akkor keresztül megyek rajta ami gyakoribb...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.16. 12:16:51 -
ToxiMaxi #3003 Vörös területtől konkrétan már senki sem fél, ezért azzal biztosan kell kezdeni valamit. -
#3002 Na igen, valamint a vörös zóna is kapufa, masszív fps droppal. Gázosítani kéne a területet, folyamatos hp csökkentéssel a területen, ha nincs rajtad, vagy a zsákodban maszk. Ezt az ötletet már mondták nekik egyébként, nem az én agyszüleményem. -
ToxiMaxi #3001 "+- A cipő levételt büntetném hp csökkentéssel házon kívül."
Jogos. Már mindenki mezítláb rohangál. Tekintve azt, hogy mennyi nehéz terep van a játékban, a cipő viselete kötelező kellene, hogy legyen.
Akár lehetne az is a megoldás, hogy +HP-t ad ha van rajtad cipő, mert a sebződést nem értené a sok vérpista. -
#3000 Tegnap sikerült teszt szerveren tolni kb 2 órát. Tapasztalatok.
+ Vaulting nagyon jó lett, sokat dob a játékélményen, bugok persze vannak, de jóval kevesebb mint amire számítottam
+ Jármű, motor fizika, sokkal jobb lett
+ Halkabb lett a zuhanás, homokfutú, stb
+ Optimalizáltabb területek, Poly + 20 fps nálam
+ Új zöld terület jó lett
+ Fegyverek új pozíciója, használata jobb lett
+ A füstgránát nagyon hasznos lett
- ESŐ még mindig hangos, miért???
- Új autó hangok, jobbak lettek, de még mindig nem az igaziak, a 3 üléses motor hangja pl tiszta vicc
- Specta mód nekem totál bugos (eltűnő fegyvermodell) volt és pontatlan
- 2 óra alatt 4-ünknek kb 2-3 crash, meg befagyott töltőképernyő
- (A lagot nem írom, mert nem EU szerveren folyik a teszt, csak egy hülye hiszi azt, hogy 200+ pinggel folyamatos lesz a játék)
- Túl sötét lett az árnyék, lobby is baromi sötét, meg a játékban is, 100%-ra kellett húzni a világosítást
- A térkép sok helyen kapkodva van javítva, vagy nincs javítva, még mindig sok az illesztési hiba, a növényzet lóg a levegőben, stb...
+- A cipő levételt büntetném hp csökkentéssel házon kívül.
Ha tippelnem kéne, megjelenésre még lesz egy + térkép, meg némi bugtalanítás. 1.0 néven, de kb 8.0 szinten fog megjelenni a játék. Lehetett volna jobb, de így sem rossz, kb nyár elején jutnak el arra a szintre, ahogy meg kéne jelennie, de láttunk már ennél rosszabbul is megjelenő játékot. Remélem bírni fogják, mert nekem az jön le, hogy sok a meló, vagy nehéz, és kapkodva dolgoznak. Vagy több ember kéne, vagy nagyobb tudással...a csúszásokat be kéne hozniuk, a pénz megvan rá.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.16. 08:09:36 -
Rocco27 #2999 Nekem megengedték, hogy nyomjam még utána is. Ki kell érdemelni! -
Zozo0122 #2998 Tehát még megy a tesztelés? Én azt olvastam, hogy CET, nov. 15. 3:00-ig éles. Rosszul írták?
Ezt a cikket rakta ki ide valaki, ebben ez áll :D -
Rocco27 #2997 Én azóta is csak azon tolom, de ma késő este már atom-laggos volt végig. Loot felszedése, dobása, lövések, mozgások akadozva mentek AS-en és NA-n is.
Volt egy 1v1 harcom. A játékos fura volt, mert oldalasan csak "szaladgált" mikor lőttem, aztán egy pillanat alatt rám fordult és hallottam egy sorozatot fél másodperc alatt, de abban a pillanatban már a padlót mostam...Köszi laggocska. Felszedtek és később megöltük. :D
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.15. 23:37:42 -
Zozo0122 #2996 De mit keresel a teszt szerveren? Nem úgy volt, hogy csak hajnali 3-ig lesz kipróbálható az új cucc? -
Rocco27 #2995 Sisakot nem tudtam felvenni, a kör végén cserélnem kellett volna már, mert majd le esett rólam, de 25x próbálkozásra se dobta le vagy cserélte le az újra. 8 Medic földön. A táskámban 0. Egyet nem tudtam felvenni. Mintha befagyott volna a Top10-ben a játék...
Mondjuk fura volt, hogy nem nagyon tolja senki sem barátlistáról teszt szerveren, már értem miért. Mondjuk "stabilt" se tolják már sokan, sokan kiléptek a játékból vagy csak szüneteltetik...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.15. 23:22:57 -
Rocco27 #2994 Ez a teszt szerver egy kalap szar. Csak AS és NA szerver van, de mindkettőm a pingem valami 300-500-as. Nem veszi fel és dobja el a cuccokat...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.15. 23:18:03 -
Rocco27 #2993 Oké. A színszűrő volt bekapcsolva valahogyan. Gyakorlatilag a Windows billentyű + Crtl + C -vel ki és bekapcsolható.
Nem tudom, hogy én vagy a játék állította el, de mindenesetre nagyon fura. Ha valaki hasonlóan járna a Windows 10 alatt a Gépház -> Személyre szabás -> Színek -> Kontrasztos megjelenítési beállítások -> Színszűrő alkalmazásánál kapcsolhatja ki. -
Rocco27 #2992 Srácok, ilyet még nem *******! Nyomtam egy Solot, majd a végém mögém került valaki és meghalltam. A képernyő fekete fehérré változott. Eddig ismerős a story. Kiléptem a játékból és még mindig fekete fehér. Újraindítottam a gépet, detto. Ezek mi a szart raktak a teszt szerveren lévő mai kis frissítésbe?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.11.15. 21:20:07 -
ToxiMaxi #2991 Játékosállomány megvan hozzá, hogy akár több különböző játékmód is tudjon futni párhuzamosan. Több jármű, változatosabb pályaelemek, fegyverek, játékmódok, pályák. -
#2990 Rákérdeztek már erre, mondták, hogy mostanában nem lesz, sansos, hogy még pár évig nem készül folytatás. Mondjuk logikus, azért egy Battlefield is két év supportot kap, akkor Pubg 2 sem lesz 2020 előtt. De ha jó lesz, jöhet az is, mert ezek a mai Battlefieldek már nem nekem valók, túl gyors a játékmenetük, túl sok minden történik egyszerre és rohadtul elfáradok tőle, főleg úgy, hogy este meló után fáradt is az ember. -
#2989 Most borítékolhatod is a második részt :D -
#2988 Tegnap nem tudtam játszani, csak 30 percet néztem Twitch-en. Nagyon jónak tűnt, alig várom hogy a teszt szerveren kipróbálhassam. Annyi lehetőség van ebben a játékban és ha most kicsit lassan is, de jó irányban fejlődik. Jó lenne, ha még pár évig fejlődne. -
ToxiMaxi #2987 "nem lesz kedvem belépni a simába, amíg ki nem jön "
Szerintem pont ez az ok, amiért sietni fognak a kiadással. Ahogy elkezd fogyni észrevehetően a népesség a live szerveren, úgy fogják ők is felgyorsítani a kiadást.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.11.15. 10:32:22 -
Zozo0122 #2986 Új hangot kapott, igen.
Csak most az a gond, hogy annyival jobb így, az új fejlesztésekkel a game, hogy valószínűsítem, hogy nem lesz kedvem belépni a simába, amíg ki nem jön minden :D -
Gabe18 #2985 Nekem is egész jól ment. Egy szóló 2. helyet begyűjtöttem, a végén az AWM-es csávó nem adott esélyt 1v1-ben...
A motor meg a a buggy tényleg új hangot kapott vagy én vagyok hülye már? Mindenesetre a motor nagyon hasít.
Ezzel a mászással sokkal dinamikusabb lett az egész játék. Arról nem beszélve hogy most már az épület ablakokon könnyedén lehet távozni, ami rengeteg új szituációt / taktikát behozhat.
Nekem valahogy a lövés is jobban adta, de lehet csak jobb napom volt.
Szóval jó lesz ez, kár hogy hivatalosan még sokára jön.
-
Zozo0122 #2984 Nekem is, first try, win, pedig én ebben a hónapban alig toltam. Elsőre tetszenek a változtatások, az autó jobban fut (2x is én vezettem), a ballisztikát szokni kell, lag nem volt, csak érdekes fps dropok, a hitreg fogjuk rá, hogy jó, de ami okádék az az, hogy baromi lassan veszi fel a cuccokat a földről, ez kb. fél éve volt így.
-
Rocco27 #2983 Na kipróbálva, sok jó dolgot kaptunk, rögtön egy win lett belőle (3 AWM-et szerzett a csapat):
-
#2982 Valamint ez is új:
-
#2981 Mutatja most már a zsáknál, mennyit helyet fog foglal:
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.11.14. 18:38:58 -
#2980 Vizek mélysége is nőtt:
-
#2979 Hát a netkód meg a tickrate ugyanakkora hulladék sajnos. 0 fejlődés -
Rocco27 #2978 Érdekes map, úgy látom egy nagyobb város lesz a "Hard Luck", a többi kicsi és mellette rengeteg ház ledz még szétszorva. Kíváncsian várom. -
Gabe18 #2977 Elvileg kibányászták az új pálya részletesebb térképét a tesztszerverről:
kiszivargott-par-uj-tartalom-a-pubg-tesztszervererol -
#2976 Hát nem tudom az fps dropok 40re még mindig előjönnek és kurva homályos a kép + benti részeknél szart se látok, mert annyira sötét
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.14. 15:20:59