X4 - Foundations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is kerestem már párszor és néha nem egyszerű végigböngészni a listát, tekintve, hogy nem egy pörgős téma mostanában.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ejj, be különleges volt az! 1999...asszem, de lehet hogy előbb.
Nem, tényleg nem kell összevonni őket, mert másról szólnak, máshogy játsszuk, más egy csomó minden, csak az univerzum nem (annyira).
Nagyon gonosz vagyok?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X universe Home, sweet home
"X4: FOUNDATIONS, the long awaited sequel in the successful X series brings our most sophisticated universe SIMULATION ever. Manage an empire or EXPLORE space in first person. Fly every ship, TRADE and FIGHT to BUILD your empire with modular station construction and THINK"
Szóval a játék neve:
TADAAAAM
X4: Foundations
Létrehoztam egy másik topicot ilyedtemben, mert ezt nem találtam meg.
Kéretik ezt átnevezni ha lehetséges.... vagy maradhat rejtett is 😄
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.10.02. 21:42:12
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.09.30. 03:58:32
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ami viszont aggaszt kissé: "Nincs ugróhajtómű, ÉS NEM IS LESZ!!!" (Azért várjuk ki a végét! A Borzon se volt...)
A Teleportálás rész kissé ködös egyelőre. Most akkor a világ másik végére is teleportálhatok? (meg kéne már tanulni rendesen ángélusul!)
Utoljára szerkesztette: dimre, 2017.09.28. 23:14:51
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Mert ugye az X részek egyik sajátossága a több kezdési mód is.
Persze, ha kimarad, de kapok egy frankó játékot, akkor nem fogok csalódni 😉
Lehetne érdekes a dolog, de így, annyira nem. Ott volt pl. a Potter-es sztori, amiről hallottam valamit, de nem sokat, most itt vannak az idegenek, de azért a pár animációért még a mai napig nem mentem el a rendszerekbe.
Amúgy ott is a célt kell megtalálni. És mivel alapvetően online a játék, így a birodalom építés sokadmagunkkal kivitelezhető csak.
Azért van pár rendszer, amit kérésre neveztek el, mint Bigle Point vagy ott van Colonia, ami 20 ezer fényévre van a bubitól és szintén játékosok kérték. De van aki rendszer foglalásban segít valamelyik szuperhatalomnak és így az uralom is változik.
Szóval annyira nem unalmas, csak nem tudja az ember kiélni úgy a birtoklási és hódítási vágyát, mint a Reunion-ban.
Nekem a Rebirth már nagyon nem jött be, nem lehetett másik hajót vezetni. Legfőbbképp. A millió állomás lerakása meg nem volt elég csábító.
Az X4-et így már várom. És tényleg nem lesz baj, ha nem lesz MMO. Sőt, ennyi MMO mellett néha jó egy kis saját magunk önfeledt kikapcsolódása úgy, hogy biztos nem szól bele más játékos.
SC-t meg nem tudjuk milyen lesz, de nyilván lélnygesen grandiózusabb, már csak a tervek alapján és a két stáb/rendelkezésre álló fejlesztési összeg közötti kölünbség okán is.
Az X4 töltheti be azt az űrt, amit számomra az X3 óta egyetlen játék sem adott meg. Tudtommal az X4 nem lesz MMO, amit én a magam részéről kifejezetten nem bánok...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.09.15. 12:10:12
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.15. 11:39:02
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kíváncsi leszek rá hogy sikerül. Az ELIT teljesen más játék. Nem rosszabb de teljesen más. Nekem a Rebirthből hiányzott hogy változtassam a hajómat. Más típus, stb. A többi hibát leszámítva..
Valószínűleg nem túlzok ha azt mondom, konkrétan az Ego léte függ attól, milyen lesz az X4. Ezért én bízom benne, hogy nem követik el ugyanazokat a hibákat. Eddig úgy tűnik, más utat járnak és eddig ez tetszik. Persze még nagyon messze vagyunk, a lényeg a játékon lesz.
Valójában az Elite nem ellenfél, ez mára világosan kiderült. Marad az SC, amit viszont beelőzhetnek a megjelenéssel..
A videóban in game felvételek voltak, ellentétben anno a Rebirth videóval a bemutatásakor, úgyhogy van fény az alagút végén. <#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.09.14. 00:13:04
szakadjanak meg
Boronok nem lesznek, az FPS mod miatt (nem lehet megoldani, hogy mittomen "úszva" közlekedjenek.
Hosszabban: Annyit tudunk, mint te, amint megnézed az 53-54. hozzászólásban kapcsolt mozgóképtartalmakat!
Értem is, meg nem is az autópályával kapcsolatos hisztériát, de a megfelelő módosítás telepítésével, tudomást sem kellett szerezni róluk!
VAGYÉPPEN, módosítás sem kellett hozzá, hiszen gyárilag lehetett a borzhoz ugróhajtóművet barkácsolni!
Azért bosszantó, mert a menükkel nincs gond, azok kb. Elite méretű fontokkal operálnak, de a dialógusok annyira aprók, hogy nagyobb felontáson egyszerűen olvashatatlanok (pl. alul a "karika" körül).
Ez így valóban elhangzott, mert olyan "eddmegleves" "finomfőzelék" szaga van!?!?!?
"alaposan feltuningolták a mesterséges intelligenciát" -részt minden rosszindulat nélkül törölném is a mondatból. Persze nem tudhatom, meg álmodozni is jó, de azért maradjunk a talaj közelében! <#awink>#awink>
Bár a specifikáció szerint nem szélesebb a felbontás, mint a 27"-osomnak viszont a magassága kisebb, 1080 vs 1440.
Első ránézésre csalóka volt a monitor fizikai mérete, kicsinek éreztem, főleg magasságra, de amikor bekapcsoltam csak néztem ki a fejemből, a 21:9 méretarányt pár óra alatt megszoktam, a tv-t azóta elfelejtettem.
Rebirth-ön alapul ez tisztán látszik, a grafikát még nem érdemes nézni, ez még alfa sincsen. Így első blikkre a rendes textúrák legalább fele hiányzik még. A Rebirth kiadásakor tudták, hogy át fogják verni az embereket, ez már abból látszott, hogy még a megjelenés előtt 2 héttel is ugyanazt a 30sec-es trailert lehetett csak látni, amit korábban. Itt most úgy tűnik, tanultak ebből, mert amit mutattak az még messze nincs készen, mégis rengeteg az infó, és -legalább is az én- várakozásaimhoz képest meglepően sokat mutattak a játékból. De az bizots, hogy nem lesz 100-as kiadáskor.
Megjegyzem, rendkívüli módon félek attól, hogy a GUI-t megint nem csinálják meg skálázhatóra. Valamelyik nap kedvem támadt Rebirth-özni, de rá kellett jönnöm, hogy az új monitorommal (34-es, UWQHD felbontással) ez már lehetetlen. A dialógusok olyan aprók, hogy konkrétan lehetetlen elolvasni. És nem állítható...