7249
Egosoft X4
-
TokraFan #2325 Akkor benéztem, ezzel együtt, mindkettő tetszik! Vajon meg is tudják dugni egymást? Tankolás az űrben, mint a vadászoknál... -
Jóózsf István #2324 Könnyebb kezelhetőség szempontjából azt a egyszínű műgyanta bevonatot alkalmazták, mint a műhelyeknél, raktáraknál szoktak. A különböző nációk miatt a higiénia feltételeknek csak így tudtak megfelelni.
De szőnyeget raktak a társalgóba!
Nem ugyanaz. A hím hajónak csak három nagy hajtóműve van, amit te preferálsz, annak meg egymerő hajtómű a fara! -
TokraFan #2323 A talajon nem vitték túlzásba a textúrázást -csajos kép-.. -
TokraFan #2322 Ha az feltételezhetően ugyanaz, mint ami 0.24-től is látható (csak ott még fallosz nélkül), akkor igen! -
Jóózsf István #2321 Ez egy újabb kötelező kérdés lenne, hisz ki kell fejleszteni a saját HQ-ban a fegyver módosítást!!! Köszönöm az észrevételt! -
nibron #2320 és mi van ha neki is az a baja mint nekem. Nem csinálta meg a boron küldetést...blablabla. -
Jóózsf István #2319 Natehát:
Neked a bal oldali asztal kell amelyiknél a néni áll háttal! Úgy hívják, hogy WORKBENCH (mily meglepő) Tehát nem a CRAFTING bench ami jobbra esik és egy krapek áll előtte!
És ezt kell látnod:
Ki kell választanod egy fegyvert a célhajón, mondjuk a főfegyverét (egyiket, ha több van)
Onnantól érdekes, hogy:
Piercer (damage mod) És alatta felsorolva a hozzávalók:
Basic weapon chamber
High energy catalyst
Tuning software
Ez a három cucc kell, a kiválasztott módosításhoz (Fontos, hogy neked egy BASIC tehát ZÖLD színű DAMAGE mod kell)
Az is látszik, hogy a hájenerdzsikataliszt-ból HÁROM darab kell!! Míg a többihez csak egy is elegendő! Amit még megemlítenék, hogy ha elbaltázod, mert véletlenül rossz hajóra teszed, vagy bármi egyéb okból kifolyólag, akkor visszavonhatod, de három darab HEC-t BUKOD!!!
-
Jóózsf István #2318 Készíts egy fényképet ahogy az asztalnál állsz. Lehetőleg annál a pontnál, ahol már magát a "damage" módosítást kellene kiválasztani az adott hajó adott fegyveréhez.
Addig is néhány kötelező kérdés:
Ugye a "hajógyár"- warf fegyver módosító pultjánál állsz és nem mondjuk egy tetszőleges állomás sima boltja melletti "egyéb" barkács asztalánál. És ugye be van dokkolva bármilyen formában ugyanahhoz az állomáshoz az a hajó, amelyiken a módosítást végre akarod hajtani!!!?!?!?!
Ha ezek teljesültek, akkor kéne tudni, hogy minden összetevő a rendelkezésedre áll-e. Azt hiszem, talán három kell egy-egy módosításhoz. Mire ezeket leírtam, rájöttem, hogy akár én is elindíthatom a játékot és le is fényképezhetem amiről beszélek... Na minnyá!
(Csak beinduljon a játék! Olyan rég röffentettem, lehet rommá merültek az akkuk. Na maj' bebikázzuk!) -
Bandigyerek #2317 Bocs,de lehet én vagyok buta,de ezt a tuningolást nem értem.Van egy halom basic cuccom(millio xenont levadásztam),de mégsem tudok fejleszteni semmit a pultnál
Vagy ha kellenek még cuccok hozzá,hol látom?
Utoljára szerkesztette: Bandigyerek, 2019.08.07. 18:06:08 -
Jóózsf István #2316 "Both "X4: Split Vendetta" and the free 3.0 update to "X4: Foundations" will be released in the fourth quarter of 2019. "X4: Split Vendetta" is the first of two expansions that will be available to owners of the "X4: Foundations Collector's Edition"."
Ebben két szomorú információ van: Valóban fizetős lesz a vendetta és hogy októberig LFSZ a SGGNKBe! Ideális esetben! Mert a negyedik negyedév december 31-ig tart ám!
Ha kicsit jósolgathatok, akkor TALÁN megkapja a béta szekció ebben a hónapban a már emlegetett nagyjavítást, (nevezzük 2.90-nek) Az nektek szeptember végét jelent. Ebből következően a 3.0 minimum október vége nálatok. Ha azt is találgatnom kellene, hogy mikor lesz elfogadható minőségű a két újítás, akkor azt mondanám, hogy karácsonykor keressetek magatoknak elfoglaltságot! (Például lehet Határvidék Hármazni. Gyönyörű bájosra mangásított arcú szereplőkkel! (A büdös francért kellett hozzájuk nyúlni???!?!?!?!))
Biztos lesz pezsgés az év végére!
Bocs, hogy tényszerű vagyok, de már nem kergetek álmokat ezzel a játékkal kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2019.08.07. 06:17:42 -
Zsolez76 #2315 Akkor ez majd fizetős lesz a NEM Collector's Edition tulajoknak?
-
Jóózsf István #2314 Médzsör sztori ápdét!!! Na majd meglátjuk!
Ha jól számoltam, akkor mégsem kapok két déelcét ebben az évben!
Legalább reményt adtak... Azokra az új vasakra én is kíváncsi lettem.
TokraFan!
Az 1:28-as ladikra gondoltál a felfelé álló "K"-nagy ágyúval?
Akkor mi durranás lehet a 3.0, ha azzal meg várni kell 20.-ig????? -
Jóózsf István #2313 Meg levelet is küldtek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Edition 69 - August 2019
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser.
X Universe News
X-Universe News Edition 69 covering...
1. Announcing X4: Split Vendetta Expansion for X4: Foundations focusing on Split family clans
2. Egosoft at gamescom, Cologne Visit us in the Indie Village in Hall 10.2
Announcing X4: Split Vendetta and update 3.0
First expansion for X4: Foundations focusing on Split family clans
Split DLC cover art
"X4: Split Vendetta" is the next chapter in the "X4: Foundations" story. This is the first big expansion for X4, greatly increasing the size of the universe and introducing two new Split family clans along with their economy, new ships, weapons and station modules.
X4: Split Vendetta screenshot 1
X4: Split Vendetta screenshot 2
Along with the Update 3.0 to "X4: Foundations", the "X4: Split Vendetta" expansion brings exciting new missions and adventures to the game. New gamestarts allow an even more varied experience in the biggest sandbox this side of the galaxy.
TRADE with the Split families or FIGHT against them. BUILD your own station designs based on the new modules and THINK carefully on your path through the new diplomatic missions.
X4: Split Vendetta screenshot 5
X4: Split Vendetta screenshot 6
Both "X4: Split Vendetta" and the free 3.0 update to "X4: Foundations" will be released in the fourth quarter of 2019. "X4: Split Vendetta" is the first of two expansions that will be available to owners of the "X4: Foundations Collector's Edition".
Watch the trailer for "X4: Split Vendetta" here.
X4: Split Vendetta Trailer
Egosoft at gamescom, Cologne
Visit us in the Indie Village in hall 10.2
gamescom Indie Village For the first time ever, EGOSOFT will have its own booth at gamescom in Cologne, the world's largest event for computer and video games. You can meet us from August 20 to August 24 2019 in the new "Indie Village" in hall 10.2. Drop by and take a first look at the "X4: Split Vendetta" expansion and the big 3.0 update to "X4: Foundations" before they are released together in the fourth quarter of 2019. We are looking forward to meeting you at gamescom!
X4: Foundations Official Website
https://x4foundations.com
Egosoft Community Community
https://forum.egosoft.com
Twitter follow on Twitter
https://www.twitter.com/EGOSOFT
Facebook Facebook page
https://www.facebook.com/EGOSOFTGmbH
YouTube watch on YouTube
https://www.youtube.com/user/Xuniversechannel
Twitch watch on Twitch
https://www.twitch.tv/egosoftofficial
-
TokraFan #2312 Az a piros Split ladik jól néz ki! -
kisiku #2311 Most toltak fel valami hírt a facebook-ra a játék alakulásáról meg egy videó trailer-t a elkövetkező frissítésről/DLC-ről:
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2019.08.06. 18:26:49 -
kisiku #2310 Örülök, főleg annak, hogy milyen sokatoknak van már ilyen tapasztalata. Tehát nem kilátástalan a helyzet...
Azért sajnálom, hogy 25 év után vége, azért az szép hosszú idő. -
Jóózsf István #2309 Ezt most vettem észre!
Veriszún!?!?!? Akármit is jelentsen ez. Főleg annak tekintetében, hogy a Gamescom 08. 20-24-ig tart!
Már csak az a kérdés, hogy a bétások sem látják addig? (nyilván.)
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2019.08.05. 18:10:47 -
Jóózsf István #2308 Háááát, az összetevőknek meg kell lenni.
Jobbára harcból származnak. "Dobják" az áldozatok.
Mivel elég rapszodikus és nem is túl bőkezű a játék, merem ajánlani a "rare_modparts_sold" Módosítást. Ennek köszönhetően simán csak megvásárolható a "boltban" a szükséges összetevő. (Még a baromi ritka expert cuccok is!!! )
Lehet, hogy csak nexus-on van fent. -
Bandigyerek #2307 Köszi,megtaláltam hol kell,bár egyelőre semmit sem tud módosítani.Gondolom el kell menni vadászni.
-
mumoka 2012 #2306 az enyémnek lehet mondani és néha mondom is már 25 éve és gyerek is van már 23 éves xd
-
TokraFan #2305 Normális párkapcsolatban a férfi hordja a nadrágot, tehát igen, simán lehet ilyet mondani! Szép is lenne, ha engedélyt kéne kérnem a páromtól, ha játszani akarok... Bár 25 év házasság után épp most váltam el, és Józsi jól mondja, Glo szintén! :-)
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.08.05. 15:50:53 -
Glo #2304 Amíg csak feleséged van, addig időd is van kb ugyannyi mint az esküvő előtt. Az idő-krízis az első gyerek születésével kezdődik. Tapasztalat :) -
Jóózsf István #2303 Amennyire én tapasztaltam a kapcsolataim és a megfigyelések alapján: Eljön az az idő, amikor látni sem akarjátok egymást, legalább néhány órára...! Nnna olyankor ül le az ember a gép elé, lehetőleg másik helységben. -
kisiku #2302 Hamarosan az leszek!
Apropó ezzel kapcsolatban, nem a témához tartozik, de aki nős, az hogy tudja összeegyeztetni a családi életet az X-ezéssel? Meg úgy általában a videojátékos élettel?
Tehát lehet olyat mondani hölgy párunknak, hogy "bocs szívem mindjárt megcsinálom, csak befejezem ennek az űrállomásnak az építését" , anélkül hogy lehülyézne? -
mumoka 2012 #2301 én már 25 éve -
Jóózsf István #2300 A sérülés módosítás a fegyverre vonatkozik. Olyan cerberus-t kell vinned, aminek a fegyverén alkalmaztál egy olyan módosítást.
Pontosan kell végrehajtani. Fontos minden szó! Damage, Basic! -
Bandigyerek #2299 Valaki tud tanácsot adni?
Elvállaltam 1.küldit.Építeni kellett egy def.sationt.Ez ok,megvan
Le kell szállítani 5 harci járgányt.
1-colossus
2-behemoth
ezek megvannak.
3-3db cerberus (damage mod-basic quality).Ezt nem értem.Ez pontosan mit takar?
Leszállítottam pár verziót,de csak a két elsőt fogadja el.
-
Jóózsf István #2298 Tegye fel a kezét, aki jelen pillanatban nős! -
mumoka 2012 #2297 XPANed Sectors mod érkezet a nexus -on -
mumoka 2012 #2296 meg kéne nősülnöd és 2-en lennétek és kevesebb gond lenne azonnal tudnád mi kell csinálni .
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2019.08.04. 07:26:16 -
Jóózsf István #2295 Nem tud valaki egy élhető bolygót?
Vagy tényleg az lesz a megoldás, hogy elvonulunk "az isten háta mögé, egy fejlődő országba" és szarunk mindenre! Már nekem is eszembe jutott, hogy kéne nézni valami tanyát, távol mindentől, (leginkább szociálisan) Csakhát, amíg az ember bérből-és fizetésből él, addig nehezen kivitelezhető...
Vagy tényleg kezdjek masszívan piálni? Mint oly sokan!
Mi van már megint?
Unatkozom.
Bemegyek reggel a "TSZ-be" "A parasztok közé" Próbálom túlélni a napot,... (ne vesszek össze senkivel, ne vágjam el senkinek a torkát, etc...) Hazajövök, merthogy hova is mennék ebben a fülledt melegben (Kerékpárral járok) és rommá unom magam. Próbáltam "Aranyat ásni", de nem nekem való. Meg némileg azon is reszelni kellene még. Legalább annyit, mint a Fándésönszön. -
Jóózsf István #2294 Nekünk már nincs hajunk!
Ezekre a dolgokra nem szabad odafigyelni. (Mondom én, aki telefröcsögte a drótot a #2268-ban!)
Valamivel jobban teljesítenek a bányászok, ha nem vagy velük egy szektorban. Szégyellősek! Más helyzetekben is előfordul majd ilyen. Többnyire rossz, de van amikor ki lehet használni ezt a jelenséget!
Ez egy ősrégi EGO-X betegség. Úgy hívják; IS-OOS
-
Bandigyerek #2293 Lenne 1 kérdésem még.Az állomáshoz rendeltem vagy 4 bányászt,de rendszeresen üres sziklákat gyűjtenek.Ilyenkor már szívem szerint a hajamat tépném.Másoknál is előfordul ez a jelenség? -
Bandigyerek #2292 Megvan.Majd kiverte a szemem -
Bandigyerek #2291 Akkor jól sejtettem hogy valamit még építeni kell nekik.
-
Jóózsf István #2290 Építesz nekik kéglit. A többi jön magától.
Kicsit nyögvenyelős a verbuválás. Csak légy türelmes.
Ugyan már megoldották a problémát a többnemzetes ellátásra, de célszerű egy nemzetre specializálódni. már csak azért is, mert mindhárom mást eszik. Macerásabb a beszerzés. És ebből az is kiszámolható, hogy a környezetnek megfelelő bagázst érdemes alkalmazni, hogy ne kelljen a világegyetem másik végéből szendvicseket rendelni! -
Bandigyerek #2289 Hali.
Bocs,de megint lenne egy kérdésem.Sok mindenre rájöttem az állomással kapcsolatban,de melósokat miként lehet hozzárendelni? -
TokraFan #2288 -
Jóózsf István #2287 Nyugodj meg.
Vén hülye lettél!
Mint ahogy én is! -
TokraFan #2286 Viszonylag sokat utaztam egy időben, de az legtöbbször a hegyekbe vezetett. :-)
Ok, Bali kivétel volt, bár a víz ott se érdekelt, szerencsére volt más látnivaló még bőven.
Mostanában viszont már egyre kevésbé vágyom ilyen utakra, vén hülye lettem vagy nem tudom, de már sokkal jobban érzem magam ha a hasonló érdeklődési körű barátokkal csak szimplán elmegyünk valami nyugis helyre és jókat eszünk/iszunk, plusz szétröhögjük magunkat.