89
"In a foreign field he lay, Lonely soldier, unknown grave, On his dying words he prays, Tell the world of Paschendale"
-
#9 Biztos nálatok más mértékegységek vannak, nálam az újjászületési pontok messze vannak, ha meg ráugrok egy társamra, ami a megfelelő lenne akkor instant halál legtöbb esetben.
De miről beszélünk, én nekem nem tetszik, azt ennyi, nem kell rábeszélni semmire. :)
Vagy kell még ember a csapatba? -
#8 Szerintem csak kéne tanulni játszani vele. Nem kell futni 5km-t. A squadod bármelyik tagjára spawnolhatsz, nem csak elfoglalt posztra. Ha ő járműben ül, és van szabad hely, akkor rögtön bele a járműbe. -
#7 Nem az túl suta ,hanem te hozzá!!!
Lusta?? Ülsz közben!!!Meg ez csapat játék oda születsz ahova jelölöd,(nem cod,hogy oda ahova ő kitalálja!!!)Természetesen,ha te lusta vagy kijelölni és a bázisra születsz, ahonnan 5 kilométer gyalog elérni az első foglalható pontot akkor így jársz....
Ezért csapat játék ezért vagy squadba,hogy mindig tudj a sűrűjébe születni, ha kedved van és képességed hozzá.Kurvára nem "KELL" 5 km-t futni feleslegesen soha.
-
#6 Nekem túl suta. :)
Nagyon lusta vagyok, futok 5 km-t azt lelőnek, járművek. Sniperek a mmesszeségből.
Nekem nem nagyon fekszik ez a stílus. :) -
Ulthane #5 Mi a baj a rendszerével? -
#4 Online, próbáltam bezsákolni a Resi4-et. :) /ha lesz ember 10 dolcsi fejenként
BF1 demot ma unalomból megnézem, de félek nem fog lekötni nagyon, nem szeretem annyira a BF rendszerét. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 15:24:54 -
Ulthane #3 Szerintem nagyon vagány lett, köszi!
Kipróbáltam a bétát? Láttam online voltál tegnap, de mintha mást toltál volna. -
#2 Üdvike, legyen úgy hogy betesszük ha már megkértél, azt utána ha itt mást akartok akkor meg szépen lecserélitek. :) -
Ulthane #1 Darky boy, egy jó kis bannerrel feldobhatnád ezt a virtuális csatamezőt! :)
Szóval, a tegnapi bétától nem aléltem el, bár ehhez kellett a saját bénaságom is. A frame-mel még komoly gondok vannak, s nem vágom a játékmódokat sem teljesen, pláne a Rush-t. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.08.31. 08:25:04