89
Battlefield 1
"In a foreign field he lay, Lonely soldier, unknown grave, On his dying words he prays, Tell the world of Paschendale"
  • darkSectorxxx #9
    Biztos nálatok más mértékegységek vannak, nálam az újjászületési pontok messze vannak, ha meg ráugrok egy társamra, ami a megfelelő lenne akkor instant halál legtöbb esetben.

De miről beszélünk, én nekem nem tetszik, azt ennyi, nem kell rábeszélni semmire. :)

Vagy kell még ember a csapatba?
  • Moby
    Szerintem csak kéne tanulni játszani vele. Nem kell futni 5km-t. A squadod bármelyik tagjára spawnolhatsz, nem csak elfoglalt posztra. Ha ő járműben ül, és van szabad hely, akkor rögtön bele a járműbe.
  • Harlekin
    Nem az túl suta ,hanem te hozzá!!!
    Lusta?? Ülsz közben!!!Meg ez csapat játék oda születsz ahova jelölöd,(nem cod,hogy oda ahova ő kitalálja!!!)Természetesen,ha te lusta vagy kijelölni és a bázisra születsz, ahonnan 5 kilométer gyalog elérni az első foglalható pontot akkor így jársz....
    Ezért csapat játék ezért vagy squadba,hogy mindig tudj a sűrűjébe születni, ha kedved van és képességed hozzá.Kurvára nem "KELL" 5 km-t futni feleslegesen soha.
  • darkSectorxxx #6
    Nekem túl suta. :)
    Nagyon lusta vagyok, futok 5 km-t azt lelőnek, járművek. Sniperek a mmesszeségből.
    Nekem nem nagyon fekszik ez a stílus. :)
  • Ulthane
    Mi a baj a rendszerével?
  • darkSectorxxx #4
    Online, próbáltam bezsákolni a Resi4-et. :) /ha lesz ember 10 dolcsi fejenként
    BF1 demot ma unalomból megnézem, de félek nem fog lekötni nagyon, nem szeretem annyira a BF rendszerét. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 15:24:54
  • Ulthane
    Szerintem nagyon vagány lett, köszi!

Kipróbáltam a bétát? Láttam online voltál tegnap, de mintha mást toltál volna.
  • darkSectorxxx #2
    Üdvike, legyen úgy hogy betesszük ha már megkértél, azt utána ha itt mást akartok akkor meg szépen lecserélitek. :)
  • Ulthane
    Darky boy, egy jó kis bannerrel feldobhatnád ezt a virtuális csatamezőt! :)

Szóval, a tegnapi bétától nem aléltem el, bár ehhez kellett a saját bénaságom is. A frame-mel még komoly gondok vannak, s nem vágom a játékmódokat sem teljesen, pláne a Rush-t. :)
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.08.31. 08:25:04