1026
-
gyurma999 #585 Mert ez a kivédhetetlen kombók és az "ezzelmegmiafenétkezdjek" lapok játéka...
-
Axsys #584 Rakj össze egy random Radovid paklit, amint meglátják megy is a forfeit :D -
Matte #583 az utóbbi napokban csak én vagyok úgy, hogy képtelen vagyok nyerni kb casual-ban? Állandóan 1000-1500-al magasabb MMR-es játékosokkal rak össze :(
-
#582 Illetve nem tudom tudtátok-e, én a cikk elolvasásáig nem tudtam, de mulligan esetén, ha lekeversz egy lapot, akkor ugyanazt a lapot, és ugyanazon nevű a lapokat nem húzhatod fel ismét, mert blacklistre kerülnek. Érdemes a cikket elolvasni. -
#581 Egy kis érdekesség, készülnek az új hangok és zenék. (facebook link)
A másik linken meg egy hölgy Dara Kravets (pont az én korosztályom, nyami) munkásságát lehet megnézni, javaslom a Yenes és Ciris képek megnézést, de van HS-ből itt Jaina és egyéb cosplayek is. Jó bambulást :) -
#580 Weather monstert kell játszani, nincs mese :) Egyszerűen szétalázom vele a nálam 10+ szintel és 1000+ ranked ponttal játszó ellenfeleket. Pár hete meg még én is azt hittem, hogy a weather deckeknek vége lesz a nerf miatt... -
plutoka #579 hm, lehet a streamerek szerinte a "net decking" lenézendő, de most kipróbáltam egy Nilf reveal decket, DBomb + letho-val és random-ban a 4k MMR-s, consum deckes emberkét sikerült megveni vele. nekem jól eset a végén 33 pontos lethot létrehozni majd D.Bombal resetelni és ezzel nyerni :D -
plutoka #578 TGO listából néztem Nilfguard thinning decket és bejött. Nem könnyű az sem, sőt hivatalosan sem ajánlották ranked climbingre, de pár módositást elég jól müködik. meg kell vele tanulni a csere taktikát, illetve h leader és alchemist kombókat mikor szabad már kijátszani és tapasztalat alapján a hosszú első kör is fontos neki.
nem játszottam 2-3 hete, így alacsony mmr miatt nagyon változatos ellenfeleket kaptam, teljesen jó volt tesztelésre (quenguard, consum monster, hibris scoatel, fagyasztó eredin, stb volt). -
Matte #577 én nyaggatlak továbbra is :D megmutatod azt a monster decket? -
Axsys #576 Egy kicsit abbahagytam most a Bloody Baron paklit, végülis elég jó winratet hozott 60+%, de nagyon oda kell figyelni és át kell gondolni mikor mit csinálsz.
Az utóbbi napokban visszaálltam monsterra, tegnap este megléptem a 4k-t, rank 19, global 1100, 1-2 jó mecs és meglesz a sisak nélküli Imlerith :-) -
Axsys #575 Köszi!
Ha úgy alakul most a hétvége, hogy ráérek akkor kipróbálom. -
#574 Itt tudsz a Gentlement oldalán a tournaments részen regelni (oldal alján). Nem tudom ismered-e az oldalt, de jó cikkek szoktak felkerülni.
Remélem benne leszel a TV-ben! :D
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.07.12. 09:13:10 -
Axsys #573 Erre az első patchnél volt lehetőség, mert nem gondolták át, hogy kifogják az emberek használni és beharangozták, hogy minden nerfelt kártyát 100% scrapért törhetsz be. Ezt be is tartották, viszont az utolsó javításnál már direkt kiemelték, hogy a prémiumokat scrap+meteoriért lehet 100% ban törni.
Szóval a jövőben szinten biztos hogy a meteoritot nem tudod scrappé alakítani.
Tudja valaki, hogy mikor lesz a következő nyílt bajnokság amire lehet nevezni? Kipróbálnám magam :-)
-
Matte #572 ó :( no mindegy, egyelőre akkor gyűjtöm, hátha lesz megint rá lehetőség. -
#571 Az előző patch után volt rá lehetőség, hogy egy meglévő legendásodat felhúzd 400 meteoritért prémiummá, majd ha betörted, akkor 2 legendásnyi scrapet kaptál. Most szerintem nincs ilyen lehetőség. -
Matte #570 srácok, most össze-vissza olvastam mindent (prohardveren is volt egy ilyen hsz), szóval a meteorite powdert át lehet alakítani valahogy scraps-é? Van erre mód? Mert inkább craftolnék, a prémium kártyák annyira még nem mozgatnak. -
#569 Megrendezésre került a Gwentlement Open havi bajnoksága. Néztem pár meccset, remélem a jövőben még több kupa, bajnokság, verseny jön majd, ezzel is erősödik a játék.
Kitették a legjobb 8 játékos deckjeit. Bár ezek nem létrázós deckek, hanem verseny deckek, érdemes rájuk nézni egy kicsit, hiszen jelzés értékűek, hogy merre is tarthat a meta később.
Látható, hogy Dagon és Eithné a két legtöbbet használt hős (100% ill 80%).
A Dagonos decckek foglet + ködre épül szintem mind, ebből is van kontrollosabb és van lény központúbb is. Természetesen a Woodland Spirit ott van mindben a köd miatt, de Villentretenmerth is ott van pár pakliban.
Amikor megláttam, hogy a mókusoknál Eithné ennyire népszerű, rögtön arra gondoltam, hogy mindenki a törpe+buff+még törpe+Ithlinne decket fogja tollni, de nem, ebből is volt, de nem ez dominált. Saskia természetesen ott volt minden deckben, de Schirrú is szinte mindegyikben megtalálható volt. A semlges lego lapok közül még Ciri: Dash az, amelyik rengeteg deckben ott figyel.
Szóval lehet elmélkedni, hogy kinek mi lesz a köv craftolt lapja, talán ezek a deckek adnak némi támaszpontot. -
Axsys #568 Na, eddig 2 szintet léptem, rank 17.
Elég sokat hibázok még de alapvetően jól teljesít, kb 70%-os winrate.
Nekem is hiányzott 1-2 gold, de igazából egy párat lecraftoltam "fölösbe" mire rájöttem, hogy melyik lesz jó bele :D -
Matte #567 nincs Vilgefortz sajnos, pedig úgy nézem működhetne. Most nyomtam öt rankedet, léptem is egy szintet, az igazság az, hogy a fire scorpionokkal kezdtem a decket, de meglepő, hogy mennyire nem tudják/akarják leszedni a katapultokat. A meccsek felénél eljátszottam, hogy kettőt kiraktam és Morvran + Cahir. Szóval most még működik úgy látom. Hogy feljebb mi lesz, az jó kérdés, de most nincs scrap :D
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.07.10. 20:12:19 -
#566 Na kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz majd. Sajnos nekem mind a 4 lagó hiányzik, amit a deckedben játszol. -
#565 Jónak tűnik, max Cahirt cserélném le Vilgefortzra (de csak ha megvan, és csak próba jelleggel).
Illetve Fire Scorpionokra cserélném le a katapultjaidat. -
Axsys #564 Egyenlőre így néz ki.
Kv betöltve, indítom a rankedet :D -
Matte #563 na én is összeszenvedtem egy paklit, ma ezzel nyomattam, eddig flawless (1 draw, 13 win), persze ez nem sokat jelent, rankeden csak két meccset nyomtam, ráadásul csak r8-on vagyok. :D
Itt a deck, mi a vélemény, változtatnátok valamit rajta? -
Matte #562 mutasd azt a paklit brada :D -
#561 Mi lett a végeredmény, mármint mit tartalmaz a deck? Csak mert már csak NR lapjaim hiányoznak, és oda kellene craftolnom legókat, de még nem döntöttem el, hogy milyen NR decket is akarok. -
Axsys #560 Vasárnap egy kicsit rákattantam a deck készítésre. NR-es Bloody Baron köré szerettem volna paklit. Hát a kiindulástól nagyon messzire keveredtem, de kb 12 óra tesztelgetés a 4-5 ezer scrap elégetése után úgy érzem összeállt a történet.
Ma majd bevetem magam a rankedbe meglátjuk ,hogy muzsikál ladderen :-) -
#559 huhúúú végre ranked 5 letteem... :DD -
#558 Ma 4 meccset mentem rankeden, hozta is mind a 4 meccset a weather monster deck.
Casualban próbálgattam egy saját deckem, amikor szembe jött az új Radovid Control deck (számomra új, mást még nem jött nekem szembe azzal a deckkel eddig). Rég cumiztam akkorát, mint azon a meccsen. :) -
Madi92 #557 Én csak frostra mentem rá.
Itt az enyém ha valakit érdekel az ilyesmi.
Deck -
#556 Nos jól eltemettük a weather deckeket, sírtunk a hiánya miatt, közben mindenki kivette a clear sky lapjait a deckjeiből, és új meta született. Ebben az új metában meg úgy néz ki a weather deckek továbbra is erősek. Szóval itt van egy új időjárás-szörnyeteg deck, amitől én már több ízben is kikaptam. Nézzétek át, de a cikkíró kezdősorait fogadjátok meg (This is not an easy deck! You need to train and learn how to manage resources to effectively dominate the game!), és ne 2 játék után méltassátok a decket. :)
Remélem pár embernek segít ez a deck. -
Matte #555 az a rendkívül nagy szopó, hogy nekem is csak ez az egy deckem van, és az elmúlt héten egész jól működött (46-21, 69%) :D -
#554 Most nézem Lifecoach streamjét, éppen egy olyan consum deckkel játszanak, aminek része Caranthir.
Sőt az ellenfél egy weather monster, és ott is van, szóval még lehet ebből a deckből valami ;)
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.07.06. 20:28:51 -
#553 Ez biztos nem fog sokáig így maradni. Én inkább megvárom a kövi javítást, addig nincs értelme játszanom a Vad Falkával :)
Merigold jégesője jó kis lap valóban, az elején sokat használtam, de már kicseréltem másra :) -
Madi92 #552 Most próbálom átalakítgatni. Mert még mindig nincs kedvem egy teljesen új decket összerakni. Átmentem erre a pakolgatós témára. Succubust is legyártottam, meg imént nyitottam egy Renewt, ami a 8/8 forst dmg-es (nem jut most eszembe a neve) emberke. Caranthir meg nem tudom, hogy lecseréljem-e.. Majdnem jobb úgy használni, hogy csak 1 lény van lent és akkor nem pakolássza őket majd egy sorba.
Meg betecheltem egy (Triss varázslata azt hiszem) olyat, hogy adott sorban lefelezi a Hp-t. Így valamilyen szinten combo is lehet. -
#551 Ezek után akkor a Vad Falkával hogy játsszak? :D A Witcher játékban mindenki féli őket, itt meg szerintem korántsem olyan jók, mint amilyennek kellene lenniük sajnos :/
Persze azóta behozták az operátorokat is, kicsit tuningoltak a lovasokon, Nithralon, Eredin is tud lerakni egy VF tagot, de a többi paklihoz képest még mindig gyenge szerintem. -
Madi92 #550 Á, mégsem :D
Teljesen paradoxon ez a frost monster deck. Caranthir is egy helyre pakolja a lényeket, mikor az lenne most már a lényeg, hogy kettő vagy akár mindhárom row fagyasztva legyen és szét lehessen húzni a lényeket, de nem. Caranthir egy helyre pakol 3-at... Totál haszontalan :D
Meg van egy másik ilyen is. Jotunn úgye 3 egymás mellett lévőt rak a saját sorába. Ez is totál jó volt a régi frostal itt meg kb nulla haszna van.
Amúgy csak azért csesz fel ennyire, mert ez az egy deckem van. :D De attól még nincs értelme. -
#549 Szeretek streamereket nézni, mert lévén, hogy fullos lapkészletük van, kipróbálnak és bemutatnak ezer féle decket. Ezekből ami tetszik, azt megépítem, majd továbbgondolom. Nem hinném, hogy volt még ember a világegyetemben rajtam kívül, aki a múlt héten pl Scoiatael move decket játszott. :)
Amit én utálok, az a ranked (R9 vagyok, nem véletlenül), mert ott pl múlt héten minden második ember axeman+frost Skellige deckel jött. HS-ben még vettem a fáradságot, hogy rákészüljek a folyamatos kalózharcos + Qrugós deckek ellen, itt nincs hozzá már kedvem.
SZERINTEM itt több lehetőség van a decképítésre, és ez idővel ahogy bővül majd a lapkészlet (új lapok megjelenése) még inkább változni fog. Illetve itt hamar lenerfelnek lapokat, gyorsan reagálnak ha a meta túlzottan elbillen valamerre és ez miatt nincs az az unott állandóság hónapokon át. -
Daermon #548 Én meg itt épp, hogy jobban élvezem a deck építést. Kinek mi :) -
Madi92 #547 Én azt hiszem rank 10-en vagyok még csak, de azért próbálgatom a Frost decket és nem olyan rossz végül. Kicsit trükkösebb lett, azáltal, hogy jól meg kell gondolni, mit és hogyan fagyasztunk, illetve az ellenfél melyik lapját rakjuk be vagy éppen ki a fagyasztásból.
Btw most néztem, hogy jelenleg 20 win 4 vereség a deck eredménye. :D Mondjuk ennek 3/4-e a "nerf" előtt volt.
Viszont annyi negatívum van részemről a játékkal kapcsolatban, hogy a deck építés nem olyan fun mint HS-ben. Itt ezen a decken kívül még nem volt lelkierőm másikat kigondolni. Netdeckezni meg nem szeretek. -
#546 Kipróbáltam a régi klasszikus zabálós monstert (Merchant videója), mivel csak a Succubus nem volt meg és már régóta terveztem az elkészítését, ezért gyorsan össze is raktam. Semmi extra nincs benne, nem kell hozzá agysebészi diploma, de jól működött. Ezen a decken én még tuti fogok alakítani, de kezdésnek tökéletes.
Grat a az R15-höz ;)