Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Azt a kurva eget!Szalay😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jim Morrison
Na szalai igy ezzel az elozo 40 percedet jova tetted, meg sok van hatra 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Addig szidtuk Szalait amíg gólt lőtt <#nyes> , mekkora játék volt

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Szidjuk a hónap végéig😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Muki100
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Csak szidni kellett 😄
benőmenő
Nabazdmeg. <#banplz>
megvaaaaaaaaaaaaaaan

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!

http://goo.gl/gd6Zi5

Komolyan, nem tud egy labdát levenni. Serdülő 1 alap.

Maximus4
Hihetetlen.Én nem tudom,hogy miért eröltetik ezt az embert.Maximum szögletnél jöhet jól a magassága,de egyébként egy nagy nulla😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

benőmenő
Hozzá már be Bödét, vagy Priskint Szarai helyére, mert már idegállapotban vagyok! <#boxer>
Neeeem bírom nézni.......

Szalay egy nagyképű, motiválatlan, közepesen tehetségtelen focista. Adják neki oda a meccspénzeket aztán küldjék haza a f@szba.

Maximus4
Na ebből kellene több...

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Palinko
ez nekem is feltűnt, szörnyű nézni a német válogatott után ahol a veszett labdára is sprintelnek, volt is egy szép mentésük. itt meg ha nem jön 20 centin belül akkor megfagy, leblokkol mintha sziklafalba futott volna és "megy utána a faszom" felfogás... igaz az osztrákoknál is láttam egy hasonlót de már ott is jobb az állapot.

lehet elgurigázunk a labdával, de kapura 1 szer voltunk veszélyesebbek, az osztrákok meg 3 szor, szóval ez semmi jóval nem kecsegtet. azt mondom még nem tanulnak meg szépen átvenni meg pontosan passzolni teljesen felesleges esélyekről beszélgetni, azok a játék alapjai, jól elrúgni az már a következő fokozat, meg lehet szerencsés rúgás is stb, ha többször elpasszolgatnánk a kapuig, meg a labdátlan játékosok nem állnának és néznék hogy na majd ide gurít akkor lenne valami. nem helyezkednek, tényleg várják a sültgalambot.
Maximus4
Nekem nincs vele bajom.Százszor inkább hallgatom ezt,mint például a kézi meccseken Borsos Attila szakkomentátort.Az egyszerűen kiborító,hogy történjen bármi az adott meccsen,az mindig ugyan olyan monoton hangon beszél.Rettenet!

LasDen
Most már hozzá nem nyúlok streamhez. Megy tökéletesen, nem basztatom, jártam már meg 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Kapcsold át a hangsávot és akkor nincs kommentátor...

Rudee
Ez török, eddig jól megy és a magyar nevek kimondottan viccesek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
Nem szeretem magyar válogatott meccseken a kommentátorokat, mert nagyon elfogultan közvetítenek ilyenkor. Ami persze érthető, de engem zavar. És Hajdú B most nagyon el van szállva...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maximus4
Ez igaz,és gyanítom nagyon sok ilyen helyzetünk már nem lesz.de ne legyen igazam.
De összeségében nagyon jól helyt állnak a srácok.

Rudee
Talán Storck elgondolkodik, hogy a bal lábas játékos hasznosabb a bal oldalon. Németh ezt jobbal 10-ből 7-szer beveri, de valamiért mégis ő van a balon. Kissé érthetetlen.

Jim Morrison
Kleinheislert (?) Birom, o mindig megy mint a golyo, es nem finomkodik.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maximus4
Még a kaput sem találta el,de szép kontra volt ez a lényeg.

Jim Morrison
Szerintem egyszeruen csak kevesebbet megyunk azon az oldalon. Eddig mindig o volt a kozpont.

Az a baj, hogy támadásnál átmegyünk a felezővonalon és mindenki csak cammog, lehetne kicsit nagyobb gyorsabb az iram ilyenkor és veszélyesek lehetnénk...
Maximus4
Sajnos Dzsudzsi is elég halovány ma😞A védők viszont egész jó munkát végeznek Fiolával az élen,meg persze Kádár is.

[HUN]FaTaL
Uhh, nagy szerencsénk volt most.

LasDen
Az osztrákokban benne van a gól, bennünk nem annyira, de közel egy szinten játszik a két csapat...

F@szom Szalay, egy labdát nem tud levenni és még csak nem is fut utána....

Rudee
Azt hitte, hogy Ő a Király 😄

Maximus4
De valahogy nekem úgy tűnik,hogyha nem kap forintos labdát,akkor nem is küzd érte.Adják neki gólhelyzetbe majd akkor tesz is valamit érte.

Jim Morrison
Nem is kap Szalai sok jo labdat.
Olyankor meg nem kene megfogni a labdat ha nem sipolnak.

Rudee
Néha nem adja el. Olyankor át sem tudja venni.

Rudee
Nem jelent semmit. Kapura ki a veszélyesebb? Nem mi.

Maximus4
Minden előítélet nélkül kérdezem,csak nekem van olyan érzésem,hogyha Szalai felé megy a labda akkor tuti,hogy eladja?

Azt mondták az osztrákok, hogy simán vernek minket ehhez képest nálunk van többet a labda......
Jim Morrison
Tenyleg szepen gurigazunk, egy kicsit tobb pontos passz kene es akkor elegedett leszek :p (na meg golok:p)

Nem játszunk olyan szarul szerintem simán nyerhetnénk is ha kicsit összeszedettebben védekezünk és támadunk.
Az elején szerintem volt egy kis nagy lámpaláz....
ReszegKoldus
Vannak még, akiket meglep a macinaci

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Gyönyörűen hozza ki a labdát a magyar válogatott, 😄<#banplz><#eplus2> egyet passzolt de ellenfélhez.
Maximus4
Jézusom A Magyar himnusz az EB-n.Ráz a hideg😊

ReszegKoldus
Szurkolóktól ezt még nem hallottam, de alkalomhoz illő 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
Köszönjük Koltai Robinak ezeket a szép szavakat PogChamp

Jim Morrison
Nekem elég lenne ha Dárdait beszéltetnék végig, nem kell a stuiot kapcsolni:p

LasDen
Azt hiszem az M4-nek nincs akkora közvetítő, műsorvezetői csapata, hogy egy magában letudja fedni az EB-t. Az embereik kint vannak Franciában, így egyéb elérhető műsorvezetőket vontak be. Nincs nagy baj Kokoval, van tapasztalata ebben, szakértőnek meg ott vannak Hajnalék....

ReszegKoldus
Azért van ott kokó, mert héderbarnát ki "kellett" utaztatni úgy tűnik 😄

Maximus4
Meg miért a Koko?

ehhh....Szalai kezd😞

LasDen
Már Kálloy is a stúdióban... wadda?