1797
-
#574 DzsB lovesenel ott allt bennt full egyedul Stieber...leadhatta volna es akkor mar vezetnenk -
ManoNegra #573 Gondolom ironizálsz, de szvsz tényleg az... -
#572 szörnyű -
ManoNegra #571 Én is ezen bosszankodtam, a ... ...t... -
#570 Kva reklamokat nyomattak, ahelyett hogy kapcsoltak volna a stadiont...:@ -
ManoNegra #569 Na, srácok mindent bele!! -
ManoNegra #568 Nem tudom kik azok, de remélem ennél nem lesz nagyobb balhé. -
#567 [url=http://banok.myfreeforum.org/about206.html]EB streamekf/url] ha kéne :) -
#566 Ezért írtam feltételes módban, hogy HA lesz ez még durvább is :)
Akik más válogatottak kizárásáról "álmodoznak". -
ManoNegra #565 Mármint ki kezdene el rinyálni? -
#564 De jó látni a magyar szurkolókat. Kimentek páran. -
#563 ez picsafüst volt az angol-orosz balhéhoz képest,vagy a tegnapi horvátok féle bedobáláshoz -
#562 Kíváncsi vagyok, ha fokozódna a helyzet elkezdenének-e kizárásért rinyálni, vagy az csak mások esetében jön elő :D -
#561 Stieber,Priskin bekerült -
#560 mingyá elalszok... :( -
ManoNegra #559 Szerintem is! :-) -
#558 Gudjohnsen az apja helyére állt be első izlandi válogatott meccsén az komoly -
kamionosjoe #557 Lehet az izlandiaknak szurkolni, csak jobban tennèd ha keresnél egy izlandi fórumot, te gyökér. -
#556 sztem a magyarok -
#555 Jaja, kint is ezt irjak hogy az ireknek nagyon jo a taboruk -
#554 nem tudom ki hogy van vele, sztem az ír szurkolók a legjobbak ezen a vb-n. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#552 És győzelem is reméljük ! :) -
#551 Az nagyon komoly. :) -
#550 Az osztrák meccsen 10 ezer Magyar szurkoló volt.Most hallom az izlandi meccsen 22 ezren lesznek:O Lesz hangulat azt hiszem:) -
#549 Barnuska akaszd már fel magad. -
#548 Jaj szegények annyira kizökkentek, hogy az egyiknek muszáj volt kézzel a labdába ütnie a tizenhatoson belül... :D -
rabbiddgog #547 hajrá izland hajrááá
remélem 4-0-ra nyertek! -
#546 A horvátok kikészültek: Ezek nem drukkerek, hanem terroristák -
#545 jah, sajnálom is hogy kihagytam a második félidőt. ha holnap is ilyen jó napunk lesz, egy soványka 1-0-as győzelemmel, senki se panaszkodhat :) -
#544 A horvát meccs jó volt a balhétól eltekintve. -
#543 asszem ez a spanyol meccs kárpótolt kicsit tegnapi németért. -
kamionosjoe #542 Ezek a törökök nem tudják egyáltalán megtartani a labdát, a spanyoloktól meg elég nehezen tudják elvenni. Így nincs sok esélyük. -
#541 ez-itt-az-olasz-futball-orokervenyu-emlekmuve
Az a statisztika
Kozben: spanyol gol -
kamionosjoe #539 Spanyol -Török 20. percig 0 - 0 -
#538 Biztos Jacques Clouseau felügyelő a biztonságiak főnöke:D -
#537 "Európa csodálja, hogyan javulhatott ennyit az izlandi futball olyan rövid idő alatt. Mi volt a fejlődés titka?
A válogatott utóbbi évekbeli sikereinek három fő oka van. Első osztályú létesítmények, az edzőképzés magas színvonala és egy jó játékosgeneráció. Ezek együtt juttattak oda minket, ahol most vagyunk." -
#536 Simán bevisz bárki bármit a stadionba. Pancser francia rendőrök... :D -
#535 Holnap őket is felfüggesztve kizárják. Ja, nem. Bilibe lóg a kezem ... -
#534 én meg azt hittem félidőben láttam mindent :D sajna nem néztem a folytatást.