Foci EB 2016
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szalai 4.50, Dzsudzsák 5.50, Németh 5.50, Gera 9.00, Kleinheisler 6.50, Nagy 13.00, Kádár 19.00, Lang 23.00, Fiola 23.00, Guzmics 23.00
Szar Bayern, szar Bayern :)
Mindent bele srácok!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
MAGYARORSZÁG: Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Gera, Nagy Á. – Dzsudzsák, Kleinheisler, Németh K. – Szalai. Szövetségi kapitány: Bernd Storck
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tv: M4 Sport, ZDF, ORF1, ITV1
rádió: MR1 Kossuth
streamek:http://banok.myfreeforum.org/about206.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De eddig egy meccs se volt sima, szóval jó szoros meccsen kikapni nem lesz gáz.
(persze utána jön az majd h az izlandiak meg az osztrákok hát eddig mindig gyengék voltak meg újonc, meg rég volt eb-n ménem nyertünk)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Azért ma a fiúknak szorítok, bár ha gyengén szereplünk, engem az sem érdekel, mert legalább kint vannak. Ez is valami.
Nekem nagyon el ment a kedvem és kezdem sajnálni az időt erre az EB-re, ha továbbra is ilyen marad. A magyar meccseket azért megnézem, szerepeljünk bárhogy is.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljara a '86-os tornara emlexem de akkor meg nagyon kicsi voltam.Ugyhogy annyi remlik hogy elotte a brazilokat vertuk 3-0ra es hogy mennyire nagy szo volt ez, orultem neki hogy apam olyan boldog.
Azota sok minden megvaltozott, es eltelt par ev.
Nem is tudom egyelore esszel felfogni milyen lesz ez a 3*90 perc.Mar most total izgalomban vagyok, 1-2 pont szerintem benne lehet ebben a valogatottban 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Nagyon várom a meccset és remélem egy esetleges győzelemmel mutatkozunk be😊
Hajrá MAGYAROK!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1866 – Forward passes are permitted, as long as there are three defending players between the receiver and the goal. This was the first step from a consideration of offside as seen in modern rugby towards the offside rule known in association football today. The fair catch (still seen in other football codes) is eliminated.
1871 – Introduction of the specific position of goalkeeper.
1877 – Full unity with the Sheffield Rules is established – several features of the northern code had been incorporated into the London-based association rulebook over the preceding 14 years.
1891 – The penalty kick is introduced.
1925 – The offside rule is reduced from three to two defending players between the player and the opponent's goal line.
1958 – Introduction of substitutes.
1970 – Introduction of red and yellow cards.
1992 – Introduction of the back-pass rule.
2012 – Goal-line technology permitted (but not required); first used in competition at the 2012 FIFA Club World Cup.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Komolyan néha a nőklapjacafén érzem magam, ha olvasom ezt a topikot. "kevés a gól...miért védekeznek...miért szabálytalankodnak...miért nem látta a bírauu...miért nem védte ki...biztos bunda volt" borzasztó. A #101-es komment a 3. meccs félidejében született és már ment a rinya, hogy kevés a gól...
Attól még, hogy van egy világesemény nem kötelező nézni, ha nem tudjátok élvezni a játékot lehet bármi mást csinálni a meccsek alatt.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ReszegKoldus ebben van valami, hogy nem tudja a FIFA úgy lereagálni a dolgokat, meg más felfogásúak teljesen, nem arra mennek hogy minél több néző legyen, hagyományosan sokan követik, inkább maradnak a hagyományoknál. Pl egyik világeseményen ki volt adva a bíróknak, hogy jobban figyeljenek a könyöklésre, de ez nem szabálymódosítás, talán az utolsó az volt de már ez is 10+ éve, hogy kapus nem veheti fel a labdát ha saját játékos lábbal passzolt, ha fejelte vagy más testrésszel akkor lehet. Mondjuk ez jó szabály, bár ritkán látjuk hogy ebből gól lesz, főleg ilyen szinten. Lehetne még találni pár dolgot amin változtatni kéne, főleg a videóbíró behozása ami 40 éve késik 😄
Molnibalage pont így van most is, kivéve ha nagyobb szabálytalanság egyből sárga, vagy testi épséget veszélyeztető egyből piros. Oké olyan is van, a mérleg másik serpenyőjében, hogy többször rászólnak valakire, de egyrészt bírótól függ főként hogy erre miért nem ad... másrészt meg általában azért mert kis lökdösődés és abban általában mindketten benne vannak csak egyik feldobja magát.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.14. 00:37:06
Szerintem pont ez a baj vele 😊
De egyébként se baj az, ha arról szól, hogy ki rúg több gólt és nem arról, hogy ki kap kevesebbet.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
jól vezette a bíró és eddigi leglátványosabb gólok voltak szerintem. maga a meccs nem volt túl látványos de elment. egyébként ha minden szabályt behoznának amiről itt beszélnétek... nem sok köze lenne a mai focihoz, amin nem sok minden változott az elmúlt években, egy NFL-hez képest pl. akkor már legyen nagyobb is a kapu meg töröljük el a lest stb és legyen 5 gól egy gólszegény meccsen 😄 látványos lenne de nem erről szól és sztem a nézők is megunnák. milyen gólöröm lenne a 7. gólnál? értéktelenebb lenne a gól is meg az egész.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Itt egyáltalán nem az volt a cél, hogy elvegye tőle a labdát, hanem, hogy felrúgja...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.13. 22:36:50
De röhögnék rajta ha vágnánk 3at ausztriának 😄 vagy 3-2 lenne!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
SzocsA, úgy látszik te nem szereted a focit. Mint írtam a 0-0 nekem is a halálom, de eddig még nem volt olyan meccs ahol ne született volna gól, szóval sok panaszra nincs okunk. Lehet jobban járnál ha összefoglalókat néznél úgy izgalmasabbnak hat.
Jó mondjuk ebből sok a zsákolás meg a közeli kosárba dobás....
Jó de nem is ezt akartam mondani,, hanem, hogy úgy védekeznek mint a kézilabdában. felállnak a 16 vonalhoz kb és azon kéne átmenni az ellenfél csapatának.
Tegnap a németeknek volt pár kontrájuk. meg azt csinálják, hogy magukra húzzák az ellenfelet, úgymond nekik adják a labdát aztán mikor támadnak elveszik tőlük a labdát és egy gyors kontrával elmennek a kapuig... mint a második gólnál...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb