Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Olyan élmény ez, mint amikor a Grasshoppers ellen nyert a Fradi 95ben.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Palinko
Ez igazi álom kezdet volt! Innen már meg kell legyen a továbbjutás, lehet azt mondjátok, hogy még ne hallucináljak dolgokat, de izland ellen reális a döntetlen aztán meg portugálok ellen lesz valami és 4 ponttal simán tovább lehet jutni, főleg ha figyelünk egy kicsit a védekezésre, hogy ne kapjunk gólokat. Meg ne felejtsük el portugáloknak kb mindegy lesz, mert valszeg hozzák az első két meccset így ők már továbbjutók ellenünk nem fognak meghalni, Izland lesz veszélyes mert ha ma kikap akkor az életéért fog küzdeni.
AnuluWork
Kellett neki ez. És örülök, hogy minden mester kitartott mellette.

banok
Hát ez király volt :)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

AnuluWork
Örülök, hogy nyertünk. Örülök, hogy Szalai rúgta az első gólt, és örülök, hogy nem az lett, mint idegenben Észak-Írország ellen.

Innentől minden bónusz. Vsz továbbmennek, ha Izland ellen lesz egy pontjuk, és tök mindegy mi lesz azután. A mai volt a lényeg.

Nagyon kellett ez a siker.

LasDen
<#rolleyes>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Amikor bemutatták az osztrák csapatot, nálunk mindenkire Cochita Worz -ot skandálta :))

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Maximus4
Az osztrák nevek felsorolásánál a Magyar szurkolók Conchita nevét kiáltották:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Egészségedre!!! Salut...

LasDen
???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Megtettem helyetted. Gratulálok a fiúknak, ezt nem gondoltam volna. Este azért megnézem milyen a másik két csapat.
ez Óriási video

<#wink>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nekünk 40 felettieknek ez valami hihetetlen.....el kell mennem inni valamit...

[HUN]FaTaL
Elképesztő <#taps><#taps>

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
Ki ez a képen, mert biztos nem Szalai :DDD

LasDen
Hajdú B a 2. félidőben teljesen megőrült. Ennyi faszságot össze hordani :DD

Szép volt srácok!! :-)

Ma szem és torok nem marad szárazon!

Szegény Szalai, amennyi kritikát kapott, ...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Maximus4
Hihetetlen!Gratula a srácoknak!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jim Morrison
Ezt az osztrák Ibrát nem bírom.
Grat a csapatnak és a szurkolóknak a helyszínen:)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szép volt fiúk !!!!!

benõmenõ
Várakozáson felül! Szép volt fiúk! <#worship>
ozimak
Meg vagyok lepve... tényleg egész jó játékot mutattak a srácok. Ezt kellene tartani végig az EB-n! Nem várok tőlük így sem túl nagy dolgokat, de ilyen teljesítménnyel számomra nem (csak) az eredmény a fontos.
Maximus4
Kész vagyok.Le a kalappal a srácok előtt.Hiába nem egy világverő ez az osztrák csapat,de a mutatott játék alapján tényleg minden dicséretet megérdemelnek!

Meglesz a 3.

benõmenõ
Szép. <#taps>
Mi vagyunk a legjobbak!

Jim Morrison
A magyar csapat meghozta a gólokat az EB re!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mindjárt sírok b+ .....

Jim Morrison
Széép

Maximus4
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

[HUN]FaTaL
2!!!!!!!!!!!!!!!!! <#taps><#taps>

Ő a legjobb....az Ő mentalitása kellene minden játékosnak.

Akartam mondani. Rettentő szimpatikus játékos, teljes szívvel és odaadással játszik <#eljen>

benõmenõ
Kleinheisler rengeteget futott. /clap
Maximus4
Sok van még hátra,de csak szólok,hogy hátha igazam lesz:)Legyen!

Németh -ben még benne van a jetleg b@zdmeg??
Alszik a pályán.

Bizony

Maximus4
Az egy dolog,hogy többen vagyunk,de tényleg felgyorsult a játék,hogy lement ez a nyomoronc és jobbak vagyunk:)

Németh helyett meg jöhetne Böde:))

REALista
Nem baj az volt a fontosabb...:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
És Szalai vezeti is a góllövőlistát holtversenyben ha jól számolok...:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jim Morrison
Proskinnek ugyanolyan helyzete volt mint norvegok ellen. Csk ott berugta:(

3:0 ra nyerünk srácok...

benõmenõ
Ez a bíró jó ómen.
Viszont az Osztrákok most nagyon fognak hajtani, szóval a másodikig nem tudok megnyugodni.
[HUN]FaTaL
Na most ne úgy mint az Észak-Írek ellen! :)

LOL <#banplz>

Jim Morrison
Piros o yeah

Maximus4
Nem fogjátok elhinni,a gól előtt elment a netem:(((((((((

ReszegKoldus
ezt még ez a nyomorék se tudta mellé/fölérúgni

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”