Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Mert az angolokat is illene ugyanezen okokból.
UUUU
Hogyan ? Egyértelmű.
Mert ha Portugália megveri az osztrákokat, akkor tuti kiesnek és az már benne lesz a fejükben, hogy az utolsó Izland elleni mérközésen, nem lesz érdekük hajtani.
Viszont a portugálok ellen nekünk kevés gólos mérközést kellene játszani, de őket meg fenyegetni fogja a kiesés, és ezért nagyon hajtani fognak, márpedig ha sok góllal kikapunk és izland ellen csak maximum döntetlen jön össze, akkor harmadikok leszünk csak, nem igazán jó gólkülönbséggel.

Palinko
miért kettős mérce?
AnuluWork
Ha a ruszkikat kettős mércéék valóban ténylegesen kizárnák, akkor meglepődnék, ha a fradi "ultrákat" vénascan nélkül valaha is beengednék a Groupamaba ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

[HUN]FaTaL
Nem egészen. Ha Ausztria kikap a Portugáloktól akkor harmadiknál rosszabbak nem lehetünk, akkor meg majdnem biztos hogy továbbjutunk. Egy x még a csoportmásodik helyre is elég lehet...

http://goo.gl/gd6Zi5

Palinko
egyetértek, ez elég jó végeredmény, mert ugye "megsemmisült" egy pont. igaz, hogy már biztos nem lesz mindegy a portugáloknak az uccsó meccsen velünk... viszont cserébe az izlandiak se úgy jönnek fel a pályára, hogy az életükért küzdenek, hanem úgy, hogy "oké van már egy pontunk, itt is jó lesz egy x végén meg úgyis elkalapálják a magyarokat a portugálok mi meg lenyomjuk azt az ausztriát amit a magyaroknak is sikerült így csoport 2. hely". persze ebbe még beleszól sok minden 😊 de akkor sem úgy jönnek fel, hogy muszáj nyerniük ne legyen 2 vereségük. mint ahogy az osztrákok mennek a portugálokhoz 😊
molnibalage83
Ezt meg hogy az istenbe matekoztad ki?<#fejvakaras>

Egyik csapat sem szerzett 3 pontot. Tehát valami istenes mákkal X is elég nemhogy a csoporban harmadik, de akár a második helyhez is...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Palinko
inkább úgy mondanám az eddigi eb legnagyobb meglepetése, másik az ír csapat de csak ezüstérmes.

a továbbjutás meg már így is 80%-os. legjobb harmadik hely mehet egy győzelemmel, a gól mérlegünk tök jó stb. ráadásul ha kizárják angliát meg az oroszokat, azok ma is balhéztak nem állnak le ilyen fenyegetéstől, nagy rá az esély, szóval csodával határos, de tovább juthatunk. persze egy döntetlen még nagyon kéne.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.14. 23:26:14
Ez nem számunkra nézve rossz, hanem az osztrákokra nézve. Nekik ugyanis mindkét esetben nyerni kellene a tutibiztos továbbjutáshoz, amit sem Izland, sem Portugália nem fog hagyni, mivel nekik is kell a pont. Ez pedig nagyon könnyen 1-1 pontokat eredményezhet.
Amiből nekünk ugyebár 3 van...

Izland ellen kellene kihozni egy döntetlent, akkor tuti a továbbjutás.

UUUU
A lehető legrosszabb eredmény született az Izland meccsen.
Igy mindenképpen meg kell vernünk Izlandot, mert minden más eredmény a kiesésünket fogja jelenteni, mert igy az utolsó mérkőzésünk a Portugálok ellen ki ki meccs lesz, hiszen hajtani kell majd nekik is, különben kieshetnek.

ReszegKoldus
https://www.orangesponsorsyou.com/row/show-your-colours/

Francia és belga színekkel korábban már úgyis kivilágították <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
Na ez meglepett, de szép eredmény. Viszont ha izland ilyen szívós, akkor továbbjutás nem lesz a dologból.
Jim Morrison
Papirforma, elso fordulo utan vezetjuk a csoportot!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Palinko
ez szerintem nem így van kiállítanak egy középpályást, marad még 4 védő... max visszajön egyik csatár, 2 játékos esetén már billeg 3 esetén meg áttörik a gát ott aztán már tényleg az van amit a teljes csapat akar, de 1 ember kiállítása még nem hatalmas érvágás. inkább azért kényszerítettük rájuk az akaratunkat, mert mentálisan összeestek a gól meg a kiállítás miatt, ha motiváltak lettek volna a 10 ember nem tartja vissza őket sok mindentől.
[HUN]FaTaL
Azért nem kutyaütő ez az osztrák csapat, ma mondjuk tényleg szarok voltak. Nem rég vágtak egy 4-est a svédeknek Stockholmban... Messze a mi meccsünk a legnagyobb meglepetés eddig az EB-n szerintem.

[HUN]FaTaL
Mégis ő lett az UEFA szerint is a meccs legjobbja, én is úgy láttam, szerintem jól játszott, annak ellenére, hogy valóban voltak rontott labdái. Kádár meg tanár (ha már védők).

A végén ki kellett volna ütni őket, csak pontatlanok voltunk a kontrák befejezésénél, de így is jó. Az osztrák volt a legkönnyebb csoportellenfél a 3-ból, ez már szerintem egyértelmű. A mai meccs alapján erősen túl voltak értékelve, illetve ők is túlértékelték magukat. A topligás játékosaik sem mutattak szinte semmit. Izland ellen kell 1 pont legalább, ami nem lesz könnyű, a portugálok nem az a csapat, ami fekszik nekünk, tőlük sajna szinte biztosan kikapunk. Hacsak nem fognak lazsálni már továbbjutottként.
Muki100
Izlandiaknál van egy BÖDvarsson:
190 cm 85 kg
Kicsit még rá kell gyúrnia hogy utolérje a példaképét.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Maximus4
És akkor most le is lehet fújni a meccset😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Rudee
Kleinheisler csak azzal emelkedett ki, hogy ment és ment és ment. Viszont a passzai nagy része pontatlan, sokszor a labdával is meggyűlt a baja. Az első gólpasszt ugyan Ő jegyzi, de a második legpontatlanabb is Ő volt.
Nagy Ádám viszont eladja magát, az tuti. 2-3 hasonló kaliberű védő lenne már jó.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Még

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kemény lesz a következő két meccs...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bakkerman
És nem is akarhogyan vedett az oreg mackonadragos ma 😊 Nen tudom hirtelen marad-e a Haladasnal de a legszebb az lenne ha az EB utan visszavonulna...tobb ezer magyar szurkolo elott jatszhatna az utolso meccset valogatottkent,egy EB-n ez extra lenne mindenkepp 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

AnuluWork
Amikor Király korelnökségéről beszéltek, nagyon elgondolkoztam, hogy: ne már! Peter Shilton nem volt idősebb nála 88ban vagy 92ben? De aztán rájöttem, hogy 88ban még nem, 92ben pedig már Woods védett (vagy Martin?). 😊

Maximus4
Gera Zoli a 7.Kádár a 10. legjobb játékos eddig az eb-n😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Devv
<#eljen>
Devv
<#eljen>
dave9004
molnibalage83
Cimborám kommentje, ez nem monarchista futballtempó. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
de ez nem gaz persze 😊 nem vagyunk egyformak, gondold el milyen szar lenne ha minden magyar gol utan minden magyar elsirna magat 😄D Csak a biztatas a szurkolas a hit szamit jo es rossz idokben egyarant 😊

Ki kell még emelni a fiatal középpályásokat, Nagy és Kleinheisler személyében. Óriási játékosok lehetnek!

ReszegKoldus
Az utolsó mondattal nem értek egyet, a többivel igen 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
a túlzás rossz szó választás volt. Mindenki máshogy éli meg. Míg én valószínű már nem tudok úgy rajongani a magyar válogatottért. Hiába jutottak ki, hiába szólt a himnusz, hiába játszottak és nyertek, engem ez egy mosolynál, örömnél jobban nem tud megérinteni... Nektek van igazatok igazából, nem nekem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem igazán nézek focit, de ez a mai valami hihetetlen élmény volt!
bakkerman
Figyelj emberfuggo ez a dolog az teny. Amiota focit nezek a magyar valogatott meccseinek a 95%-at lattam. Kurvasok szar meccset,es par nagyon szepet. Ugye mennyi selejtezosorozat...azoknak az elejen a bizakodas a remenykedes... aztan jott a norvegok elleni csoda, de erdekes modon ott nem volt nagy erzelmi borzongas inkabb csak a nagy unneples. De ez a mai nap, hogy egy nagy tornan (amibol eddig lattam mar parat) szolhat a magyar himnusz, a hazam csapatanak, ez mar egy nagy dolog . Aztan jott Szalai golja,utana meg a retteges izgulas nehogy elbasszak....es jott egy kontra,Stieber Zoli beverte,meglett a meccs, meglett a gyozelem a 44 ev utani elso EB meccsunkon es ez tette be a lapot oromittasan jol besörözve összeborulva par haverral es persze hogy az ember elengedi magat...ez maga volt a CSODA 😊

LasDen
nem tudom, nem szégyellni való, de szerintem túlzás....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Volt egy szerb - szlovén meccs, ahol a szerbek 0-3 ról tíz emberrel álltak fel.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Maximus4
Ne aggódj,nem te vagy az egyedüli😊

molnibalage83
A mai futballlban 11 v 10-ben eza minimum, nem kimagasló dolog...

bakkerman
Gyerekek nem tudom ti hogy vagytok vele de en elsirtam magam Stieber Zoli golja utan... gyengeseg vagy nem 23 evesen ezt az elmenyt atelni valami hihetetlen! Ezt a mai napot mai estet soha nem fogom en se de szerintem rengeteg magyar ember elfelejteni.

SZEP VOLT FIUK !!!!!!!

Maximus4
Ha ma csak 1-0-ra nyernek a Portugálok,akkor csoportelsők vagyunk😛

slRa4fV9t
A gól, illetve a kiállítás után morálisan összeesett az osztrák csapat, ha kicsit pontosabban játszunk ez 3-0 vagy 4-0-ás kiütés is lehetett volna, gyakorlatilag átsétáltunk a védelmükön. Ettől függetlenül szép volt fiúk, hajrá magyarok !

AnuluWork
Akkor ez se rossz.

Jim Morrison
ja, kapott egyet.

dave9004
Németh mintha kapott volna a végén cseréje előtt
AnuluWork
Én számoltam rosszul, vagy nem is kaptunk sárgát?

Hihetetlen! Két gyönyörű góllal méghozzá! Izlandot is meg lehet verni, csak hasonlóan okosan kell játszani.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Véleményem szerint az Izlandi lesz a nehezebb meccs. Portugália: Pepe -t elintézi Böde, Ronaldo meg cinikusan lenézően játszik majd ellenünk, jön a hiszti.
Na meg is nézem a tipp mix odds -okat.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Kandurex
Ez maga volt a csoda!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯