1797
-
Bandicoot #738 Nem kéne pihenni... Ha nem szerzünk pontot (vagyis elvernek a portugálok) marad 4, a portugálok értelemszerűen megelőznek..... Izland-Osztrák meccsen ha osztrákok nyernek ugyan úgy 4 pontjuk lesz. Ha Izland nyer akkor nekik lesz 5 pontjuk ergo megelőztek....
Magyarul ha nem szerzünk pontot a portugálok ellen, akkor lehet reménykedni hogy az Izland-Osztrák meccs döntetlen legyen.... -
#737 44 év után játszott első 2 EB meccs után így néz ki a csoportunk.
-
#736 ilyen közönség előtt barátságoson is átharapnák a torkát bárkinek szerintem. -
ManoNegra #735 Engem azért érdekelni fog... A legfontosabb, hogy küzdjünk ott is, nem szeretném, ha mások eredményétől függne a továbbjutás. -
#734 ellenük nekünk kell majd úgy játszani,ahogy tegnap az izlandiak játszottak ellenünk. Keményen védekezni,minden apró területet lezárni,ott lihegni minden portugál nyakán aki csak egy picit is már labdához ér,ez ahogy telni fog az idő kikészíti majd őket. És persze lehet bízni 1-1 kontrában,és erőltetni kell az átlövéseket,hogy szerezzünk szögleteket vagy esetleg szabadokat. -
#733 Totál érdektelen a portugál meccs, Ausztria X vagy győzelem kell! -
ManoNegra #732 Kemény lesz, mert nagyon jók a portugálok, de egy kis szerencsével még bármi lehet. -
#731 Srácok!
Biztos látott már valamelyikőtök autó külső visszapillantójára húzható Magyar nemzeti színű zoknit.És kérdésem lenne ha ne adj isten van is valakinek,az legyen olyan szíves ossza már meg velem,hogy hol vette:)2 napja a Nacsa Olivér mondta a tévében,hogy benzinkutakon lehet venni.Ehhez képest tegnap 12 kúton voltam és még a tescoban is és persze mindenhol néztek rám mint a hülyére:( -
#730 sztem védekezni kéne kapott gólig, bár megbosszulhatja magát ez a stratégia, de akkor is ez kéne.
nem jártunk volna jobban ha ma győznek akkor is be kellett volna biztosítani, mert 4 pontjuk lenne velünk együtt izlandnak meglehetne az 5. egy győzelemmel és akkor még jobb gólátlaggal vernénk őket, bármilyen viccesen is hangzik...
ott dőlt el, hogy nem lesz könnyű mikor izlanddal x-eltek, már látszott a végén mindenképpen kéne nekik a győzelem. így legalább ma pontot vesztettek, ettől jobb nem lehetett volna sztem.
arra meg nagy esély van ha CR-re ráállítunk 2-3 embert, hogy mi is megússzuk max 1 góllal. -
fonak #729 Annak nem örülök. hogy a portugálok nem nyertek, most ellenünk muszáj lesz nyerniük, sőt gólarányt is akarnak majd javítani, hiszen simán megtörténhet, hogy Izland megveri 1-0-ra az osztrákokat. Bár lehet, hogy az első hely azért nem kell nekik annyira, de lehet ellenünk akarják majd az önbecsülésüket helyreállítani. Nekünk meg nem tudom mit kellene inkább, kihajtani magunkat, hátha sikerül a bravúr, vagy pihentetni pár embert, első esetben ismét kidőlhet egy-két játékosunk második sárga vagy sérülés miatt.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.06.19. 03:53:44 -
#728 Én valamilyen szinten egyet értek a 699 -es hsz-el. Csak egy kérdést fűznék a tiédhez, meglehet hogy volt pénz eddig is a magyar fociban de mégis mennyi pl. Nyugat-Európához képest ? Ezt csak azért kérdezem, mert pontos számok ismerete híján is van egy erős megérzésem hogy pl. egy Barcelona éves költségvetése magasabb lehet mint az egész magyar focié. -
#727 Kassai Viktor! Eddig ő is jó, nagyon jó! :-) -
#726 én csak azért szorítok, nehogy az olaszokat, jobban örülnék ha nem a mi kiütésünkkel mennének tovább. szlovákok ellen egy kis mázlival lenne esélyünk. -
#725 A cikk alatti hozzászólás alapján nem. -
#724 Jaja, azon nevettunk :D meccs elejen rakerestem kiraly gabira, mindenki ezt postolta na meg a labai kozott hatra guritast :D -
#723 a kanadai közvetítők nekünk szurkoltak :D
-
#722 Cspelso nem jo belgak agyonvernek -
#721 Megverjuk a portugálokat aztán cső... :D
Amugy mókás, ha kicsivel jobban kijön a lépés Izland ellen, és nyertünk volna, már csoportelsők lennénk :O -
#720 De harmadikak ne legyunk :D (spanyol/nemet) -
#719 Osztrákoknak kell drukkolni és kvázi másodikak vagyunk. -
#718 Ha elsők vagyunk Belgiumot kapjuk, ha másodikak Szlovákiát....hmm mekkora meccs lenne -
#717 Voksán szerint még argentína is odaérhet a legjobb négybe... -
argo001 #716 Egymás elleni azt hiszem. -
#715 Na bazmeg... ez érdekes. Így a portugálok kihajtják magukat ellenünk. Viszont ha nyernének az osztrákok Izland ellen, akkor mi számít pontazonosságnál? Gólkülönbség vagy egymás elleni? -
#714 Ausztráliának van 1 pontja Hajdú B. szerint...
-
#713 Na, portugalok csoport elso ellen akar bizonyitani?:) -
#712 Szuper! -
#711 Jaja :) Kassai - Karasev a két véglet:) -
#710 Ebben is jók vagyunk! -
#709 bal fent :) -
#708 lol, jó nekünk az a döntetlen... -
#707 Mindenhol van Éder?
Olaszoknál, portugáloknál...németeknél? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#706 KAPUFA! ;) -
#704 Ronaldo :(
:D -
#703 Ugye most nem az jön, hogy a csúnyagonoszrasszista szurkolók nem fogadták el a csodálatos kubatov nagyvonalú ajánlatát és ezért maradt a szkenner? Mert akkor ebben a kérdésben valószínűleg soha nem fogunk egyetérteni. Ami persze nem létfontosságú, csak hozzátettem :) -
#702 Az egyik legnagyobb szponzor egyáltalán nem a stadion miatt lépett be, ezt kijelentem, mert tudom (bizonyítani nem fogom, mert ha még nevet is mondanék, őket sodornám nehéz helyzetbe, és azt aki ezt intézte). El hiszed vagy nem, rajtad áll.
(szerk: itt már én se akartam tovább olvasni, de na :))
Az ifi nevelésben, a barcelonai és az 1-2 évvel ezelőtti felcsúti akadémia között is óriási különbség volt, pedig utóbbinak meg se kellett volna váltani a világot, hiszen jól bevált módszereket kellett volna alkalmazni (15 év körüliek). Ilyen "apróságoktól" kezdve, hogy barcelonában a stáb hagyja a fiatalokat focizni ők mennek a labdáért, stb, (persze ez nem csak ebben merül ki, de most csak kiemeltem, hogy ott mindenki másképp áll a dologhoz). Persze tehetségesnek is kell lennie, falábúból nem lesz profi focista.
Ugyanazt meg nem kapják az új stadionokban mint Marseillben, jórészt csak válogatott meccsen volt telt ház. NB1 es meccsek többségén meg kongtak a stadionok (légiósokat nem veszem ide, mert légiósok).
Fociban itthon eddig is volt pénz, most csak sokkal több. Korábban is volt itt német edző.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.18. 21:42:27 -
#701 Az els mondat után nem olvastam tovább a kommentet, felesleges.... -
#700 Ez is egy folyamat.
De nem éltek anno vele. Így maradt. Most is fog. Ellenben ha nem lett volna gond ..., ki tudja?! -
#699 Ez nem így működik.
Hidd el, te is menőbbnek érzed magad egy Porscheban, mint egy Ford Focusban. Nem vezetsz jobban, talán több KRESZ szabályt is meg sértesz, mint korábban, de magabiztosabb vagy, és menőbb csajok buknak rád, mint amikor egy tizenöt éves Focusban toltad. Kellett Dárdai, kellett Storck, de ahhoz, hogy ezek mögé mani álljon, amit nem sajnálnak a célok eléréséhez, ahhoz kellettek a szponzorok, és a szponzorok miatt kellettek a stadionok melyek bevonzották a komolyabb szponzorokat is. A terv, hogy szakembereket és sztárokat csábítsanak ide, mert azok az első Vasas vagy MTK elleni meccs után húztak volna régi körülmények között a francba.
Sokkal több a pénz egy ideje a fociban. Ott a TAO, ami - megj. pl. a kultúrát és köztük a milliárdokkal gazdálkodó Fesztiválzenekart is mozgatja - mekkora összeg volt csak Felcsúton. Jobb nem lett tőle a Felcsút, de nekik szerintem megváltás volt a másodosztály. (Semmi sem gátolja meg az angyalföldi szocikat sem évek óta, hogy a TAO révén milliárdokat toljanak a Vasasba, mégse teszik.) Ha van egy csöpp eszük, most már csak akkor jutnak fel, ha fiatalokat építenek be a csapatba a náluk lévők közül. Az edzőközpontba bekerültek közül el egy-két év alatt nem lesz nehéz. Most még. Ez az idős generáció amivel évek óta előrukkolnak, hosszú távon - mint az idei pozíció is mutatta - nem volt életképes, max. illúziókat adott nekik, mert bentmaradtak többször. Idén végre nem, és ezzel ők szerintem magukra fognak találni. Talán majd 1x jön majd onnan is eredmény. Ha nem is bajnokcsapat, de tehetséges fiatalok formájában.
De ez egy kemény kérdés. Emlékszem, mi se felt. a grundra vágytunk anno, hogy focizzunk a haverokkal, hanem mindig be-be lógtunk a környékbéli komolyabb "stadionokba", főleg, ha nem nézett oda a gondnok. Pedig azok ég és föld voltak a mostaniakhoz képest. Ezek a fiúk sem azért jobbak csak, mert Dárdai meg Storck elhitette velük, hogy jobbak, hanem mert ha kimennek játszani, uazt kapják látványilag és közönségileg még Marseillben is, mintha Hollandiában vagy Németországban mennének ki a pályára egy bajnokin. Persze lehet, hogy nem ettől jobbak, de hogy ez a stadionépítés beindított valamit itthon, legyen az negatív vélemény vagy EB siker, az látható.
Az, hogy egy jó szakembert meg tudunk fizetni, az annak is köszönhető, hogy van pénz a fociban, és egyre több pénz van benne. Ehhez az is kellett, hogy lássa az ide jövő külföldi szakember, hogy komolyan gondoljuk, nincs rasszizmus a lelátón, vannak pályák, és csak jönnie kell. Eddig csak az Írigy Hónaljmirigy Beckhames részében (Bajnokok Rigája) jött ide sztár pálya nélkül. :)
Szerintem, érdemes megvárni, hogy hány fiatal lesz beépítve Gera és a többi öreg helyett, ill. hány - ma még ismeretlen - srác fogja emiatt az EB siker miatt focit választani valami mostani nevesebb sport helyett! Utána véleményt mondani a történetről. -
argo001 #698 A jelenlegi állások alapján Romániának és Csehországnak lehet meg a 4 pont (előbbi Albániát, utóbbi Törökországot fogja megverni nagy valószínűséggel).
Nem hinném, hogy Anglia leadja a meccset a szlovákok ellen. Így elég nagy sanszunk van rá, hogy ezzel az eredménnyel bent legyünk a legjobb harmadikok között. Mutatott játék alapján viszont nem látom esélytelennek a Portugália elleni pontszerzést sem.
Na ez már tényleg egy szerethető válogatott! Szeretem is!