Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amennyi lengyel kollegam van nem igen szurkolok nekik😄DD 50%-a a lengyel ismerettsegeimnek nagykepu es csak co to kurwazni tudnak😄DD ugyhogy remelem a nemetek bezuzzak oket

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ÁÁÁÁ megvan a mai döntetlen és az nem az ukrán meccs lett....
Palinko
ehhez kellett sztem az első gól is 😊 este lesz még jó a német-lengyel sztem.
Anglia most tamad ez kifejezetten jo meccs...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vardy nem volt lesen ellenfel fejerol pattant oda a labda hozza...

1-1 Vardy

ez egy jo meccsnek tunik bar angol bajnoki szaga van...elso amit latok az EB-bol... plusz percekre lattam a magyar meg a roman meccset

LasDen
mindenkit

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
Ajjajj, Bale leelőzte Szalait a góllövő listán!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

REALista
Nagyon fosnak a kapusok Bale-től...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
Bogdán lehetett volna, de itt az elmúlt 1-2 évben elég rosszul jöttek ki neki a dolgok meg választott magának, ami az EB kihagyásában csúcsosodott ki...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

molnibalage83
Ez inkább a magyawr futball szegénységi bizonyítványa. 10+ év alatt sem sikerült találni senkit helyette...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LasDen
Persze, az össze játékost le lehetne cserélni jobbra, de itt nem is ez a lényeg. A csapat jó kezekben jól tud játszani, de nincs olyan csatárunk, aki a válogatottban tudná szórni a gólokat. Priskinnek van a legtöbb gólja, 17, de csak azért mert ő már 10 éve próbálkozik.

ReszegKoldus
Van, aki szerint Király nem csak a rekord miatt lett beválogatva? <#nevetes2>
Szerintem ez neki valamiféle "életműdíj" és a csodájára járhat a világ a szürke macinacijának, de nem hiszem, hogy Dibusz rosszabb kapus lenne. Persze azt rá lehet fogni, hogy nem 100-szoros válogatott...mondjuk Királynak se kellett volna feltétlenül annak lennie 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.16. 12:15:51

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jim Morrison
Így van, őt egyetlen kapussal nem lehetne pótolni csak egy rakással!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.16. 11:53:22

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

molnibalage83
Királyt bármikor lecserélném egy rakás másik kapusra...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LasDen

Remélem nyersz, sok sikert, nem semmi mix!

Tyler1
<#nevetes2>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SLICK
Én a franciáknak drukkolok, mixem is volt rajtuk, a seggem már csak akkor szelelt mikor Griezmann befejelte a gólt 😄

Tyler1
Én öregedtem 10 évet, mert elég nagy pénzt tettem rá, hogy ezek a kurva franciák rúgnak legalább 2 gólt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Az Albánok megérdemelték volna azt az egy pontot. De a csigazabálóknak legszívesebben egyet sem adnék. Szánalmas franciák, elég szégyen hogy azzal a kerettel 90 perc alatt nem képesek egy gólt se bekotorni az Albánoknak.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.15. 23:02:57

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Még a végén igaza lesz 😄
Nem lehet 0-0 Vagy 1-0 vagy 1-1 vagy 2-1 vagy 2-0
Sok az X ezen a meccsen. meg általában 1 góllal dől el a küzdelem amin nehezen születik gól.
Vagy amelyiknél elsősorban védekezik az egyik csapat.

A haver azt mondta erre, hogy 3 gól lesz ezen a meccsen....
Jim Morrison
Ah, vezetnek franciak

Jim Morrison
Fra - Alb nak mindjart veges es 0 0

Lacee86
Bazz... Ez elég komoly eddig.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Maximus4
Időgéped van?😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nekem van egy ilyenem 😄 Szerintetek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Devv
Gundel már sokadszorra szólja el magát... <#nevetes2>
Rudee
Szerintem a franciák nem fognak kikapni az albánoktól, ráadásul még az se lenne elég.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Devv
Jó lenne, ha a románok ma búcsúznának! 😉
Maximus4
Ezaz!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
És 2-1-re nyer Svájc😊

benőmenő
Eh... 😞
Legalább még az elején, szóval (remélhetőleg) pörgős meccs lesz.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.15. 18:20:42
Maximus4
😞

benőmenő
Na az oroszok megint a 92-be fognak egyenlíteni? 😄
ReszegKoldus
Lehet, hogy ha nem lenne az oroszoknak 1 pontjuk, akkor most a szurkolók minden mindegy alapon elkezdenék bontani a stadiont? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
És milyen szép gól!

benőmenő
LoL, már kettővel mennek a tótok! 😄
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.15. 15:45:24
ReszegKoldus
A VB rendezést gondolom csak a FIFA vehetné el, de remélem nem fogja. Az orosz rendőrök vs szurkolók lehet annak a VB-nek az egyik fénypontja 😄

molnibalage83
Stadionon kívüli balhé esetén az UEFA illetékessége 0. Mondjuk el kellene venni tőlük a VB rendezés jogát. Na, akkor mekkora harag lenne néhány száz idióta miatt...

Palinko
igen álnaiv volt a kérdés arra akartam kilyukadni amit a ReszegKoldus írt a #424-ben. először azt hittem számít a stadionon kívüli balhé is, de akkor már nem lennének bent az oroszok, mert tegnap is balhéztak stadionon kívül és úgy volt a következő balhénál 100% repülnek... nem tudom mi a jó megoldás, sokak szerint akkor is szankció kéne, ha stadionon kívül történik mások szerint ahhoz már a fifának nem sok köze én billegek a két álláspont között. mégis az eb miatt vannak itt valahogy rendet kéne tartani, de ilyen alapon a németeket is megfenyegethették volna mert azok is dobálták a széket az ukránokra... a másik meg, hogy mikortól szóljon a szövetség? mondjuk tegyük fel hogy a pirézek eljutnak a negyeddöntőig, és úgy játszanak, hogy nagy favoritok, akkor valaki fizet 20 embert hogy öltözzön be piréz szurkolónak és balhézzon ezzel kizárva őket? ez sem lenne megoldás. szóval nehéz kérdés. megnézzük fél óra múlva szót fogadnak-e az oroszok.
molnibalage83
Jaj, ne fárassz már ilyen hülyeségekkel, főleg futball topikban. Teljes harckészültség? A jelek szerint fogalmad nincs arról, hogy az mit jelent....

AnuluWork
Stadionon belüli miatt sem fogják.

Megj. (Grúzia 2008 és Ukrajna 2012 után, amikor két olimpia alatt próbálták a ruszkikat "felpofozni"😉 hogyhogynem "véletlenül " éppen most is egy 50 ezres, több repülőgép-hordozós NATO hadgyakorlatot tartanak Oroszország mellett ... mire ők teljes harckészültségbe helyezték a csapataikat.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.15. 13:58:19

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Szerencsére előbb játszunk Izlanddal. Ha őket megverjük, akkor a Portugálok ellen akár 11 csatárral is játszhatunk, továbbjutunk.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ReszegKoldus
Stadionon kívüli "balhé" miatt nem fognak senkit kizárni.

Állítólag este kötéssel a lábán mászkált, Lovrencsics viszont már rendben van.
Fiolával vajon mi lehet? Nagyon csúnyán aláfordult a bokája.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"