1797
-
ManoNegra #779 Ami azt illeti, az nem volt sejthető, hogy most az EB-re kijutnak, és lő egy gólt, majd (nagy valószínűséggel) tovább is jutnak. :-)
Egyébként nem csak ő volt aki kikelt, hanem Huszti is ha jól emlékszem. -
Renegade #778 Le a kalappal előtte, ilyet meglépni, úgy, hogy sejthető, hogy mi lesz ennek a következménye. -
Renegade #777 költői kérdés volt :) -
IXEMGabeo #776 meg en voltam aki asszem linkelte itt...
igen lattuk es en total egyetertettem vele -
-
#774 Ő nem is hivhatta be mert ugyanabbol a belterjes szar közegböl lett kivalasztva """kapitanynak""" akikrol beszelt Szalai anno. -
#773 Pinyő nem hívta be -
Renegade #772 ?
a nyilatkozata után játszhatott a válogatottban Dárdai előtt? -
#771 -
#770 Egy kis Ronaldo :) A Löw meme-en szakadta, a röhögéstől :DD
http://www.origo.hu/foci-eb-2016/light/20160620-az-egertol-fel-bodetol-retteg-ronaldo.html -
#769 ? Ott van a válgotattban, kint az EB-n. Vagy az egy másik Szalai lenne? -
#768 Én úgy emlékszem a többség egyetértett vele itt a magyar focis topikban és az irl ismerősök közül is.
Ha már magyar foci topik, ez inkább oda való téma szvsz.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.06.20. 15:09:26 -
Renegade #767 tényleg, foci őrültek:
van aki látta 2013-ban azt az interjút?
Van itt olyan, aki már akkor egyetértett vele? Mert most nyilván már könnyi értelmezni a mondatait, de akkor Dárdai előtt, hogyan láttátok a kirohanását?
-
Renegade #766 Mondjuk Szalai meg is fizette az árát, szerencsére ezt Hosszúval nem tudják megtenni. -
Renegade #765 nem kell, minden eredmény magáért beszél, Szalai x évvel ezelőtt elmondta a maga fiatalosan túlfűtött stílusában, hogy mire van szükség, erre tessék.
fanfact: az úszósport (a sikerek ellenére) még csak most termelte ki az első "Szalait" Hosszú képében. -
ManoNegra #764 Nyugtass meg, hogy nem az itt olvashatókból.
Egyébként sem értem miért kell magyarozni egy ilyen sikeres kezdet után.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.06.20. 14:45:44 -
Renegade #763 a kommentekből
természetesen mind Dárdai, mind a Szalai interjúnál tátott szájjal néztem, hogy ilyet nálunk, he?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.20. 14:46:14 -
ManoNegra #762 a magyart még mindig két szólás írja le tökéletesen: dögöljön meg a szomszéd tehene, nekem a szar sem elég büdös.
Ez hogy jött le neked a sajtótájékoztatókból? Amúgy magyar-e vagy? -
Renegade #761 Hétvégén vettem a fáradtságot és Dárdai első sajtótájékoztatója óta (+ a híres Szalai sajtótájékoztató) végignéztem az összeset, beleolvastam a kommentekbe és sajnos továbbra is meg kell állapítanom, hogy a magyart még mindig két szólás írja le tökéletesen: dögöljön meg a szomszéd tehene, nekem a szar sem elég büdös. Emellé meg hab a tortán, hogy interjúkat adnak a régi szövi kapitányok, hogy minden az ő érdemük. o0
Egyetlen dolog bizonytalanít el, hogy a stáb tagjai nem győzték hangsúlyozni, hogy nagyon elégedettek a szurkolókkal + a médiával, szóval mintha a pozitív változásokra igény volna és nem hallt még ki mindenkiből a közös irányba történő előremozdulás, ha hiteles a "vezér".
Bár én nem értek a focihoz, de egyszerű két fülű egy orrúként az jött le, hogy politikus mentalitású ember helyett edző mentalitású kapitánnyal látványos változásokat lehetett elérni. Kíváncsi vagyok, hogy ez mikor fog átgyűrűzni mondjuk a politikába: szakemberek, olyan gárdával, akik, ha nem dolgoznak repülnek. -
#760 Nálunk nézve a meccset ment a "sírj, sírj, sírj" rigmus C-nél. XD -
#759 Ja hát ennyit tud. Meg kamillázni a pályán. -
#758 nem tudom, nekem elég gyenge a megítélésem ezen az eb-n. a hatharom.com játékán játszom, minden meccsre teszek, 42%-os eredménnyel találok el :D azt hittem bár lesz 60 -
IXEMGabeo #757 fasza el is ment veluk a mixem...ugyanis a romanokra tettem...ez a csapat jol leult a vegere -
#756 Dögölj meg te troll. Anyád temetésére fogadtam. Nem jött be te dögöltél meg. Baszus. 1.2es volt rád a szorzó. A halálod se ért meg egy fogadást féreggané -
#755 Jó hír a félidőben, vezetnek az albánok! :) -
#754 "Sziszokó izzad a legjobban, legalább is rajta látszik a legjobban, mivel őt mutatták." /Hajdú B. -
#753 Ha már albán ... :) -
ManoNegra #752 Ok, köszi! -
#751 Igen, a Duna TV. -
ManoNegra #750 A román-albán meccset adja a TV? -
#749 -
ManoNegra #748 Az izlandiak sem vesztettek, döntetlen lett. -
#746 Ezen felröhögtem. :D
-
#745 Ha ma a romanok nem nyernek akkor mar csak 1 csapatnak kell 3 ponttal zarni az egyik csoport 3. helyen. -
#744 Így van. Ezért nem végezhetünk már a 3. helynél hátrébb. Amúgy, szerencsés esetben az A és B csoport utolsó köre után már biztossá válhat a továbbjutás, ha mondjuk mind2 csoportban csak 3 pontja lesz a csoportharmadiknak. -
#743 -
#742 most már érem nélkül haza ne merjenek jönni :D -
#741 Jah de ha jol tudom egymás elleni eredmény számit ugyhogy osztrákoknak hiaba lesz 4 pontja:) -
#740 Sokan a pontszerzésben sem. Én azért bíztam benne, hogy nem 0-val jövünk haza. Innen már minden csak ajándék szvsz. :D -
#739 ha pedig pontot szerzünk, megnyerhetjük a csoportot, és akkor jönnek a Belgák, és már ki is esünk, és fúdeborzalmas lenne... pedig előzetesen a többség még egy továbbjutásban sem reménykedett :D