1797
  • Tetsuo
    :-)
  • dave9004
    Ahhoz a svédeknek el kéne végre találni a kaput, mert eddig 180 perc alatt nem sikerült
  • argo001
    Kíváncsi vagyok, milyen random csapatot kap majd a magyar válogatott! :)
  • SzocsA
    Mi leszünk azok és megnyerjük az ebt, csak figyelj!
  • LasDen #856
    fogadok valami random csapat el fog jutni a döntőbe valami nagy mellé....
  • Gabe18
    Na ezt sikerült összehozni...
    Egy ágon a Spanyol, Olasz, Német, Angol, Francia.
    Míg a másikon olyan "futball nagyhatalmak" fognak a döntőre törni mint Wales, Svájc, vagy a még matekozó harmadikok közül legjobban számoló Svéd, Török vagy Szlovák csapat. Ha holnap a papirforma szerint nyernek a Portugálok, ők lesznek a felső ág top favoritjai. Vicc...
  • SzocsA
    Holnap Ausztria megveri Islandot. Mi megverjük a portugálokat.
    A svédek megverik a belgákat az olaszok meg kikapnak...
  • [HUN]FaTaL
    Na most már nem kéne csoportmásodiknak lenni :D
  • Jim Morrison
    Szep kontra gol.
  • Devv
    Ennyit a gurigázásról... :)
  • molnibalage83
    Hajdú B. érvelése vicc. A szabály az szabály. A kapus kimozdult, újra kell rúgni. Pont.
  • ReszegKoldus
    Horvátoknak még tanulniuk kell a színészkedést a spanyoloktól
  • AnuluWork #847
    Mennyi minden változott ennyi idő alatt ... :)
  • AnuluWork #846
    "Történelmi dolog ez, sokan még fel sem dolgozták, ami történt. Mostantól igény lesz otthon a focira, remélhetőleg egy óriási kör nyílt meg. Elindult otthon valami a stadionépítéssel, az infrastruktúra már megvan, de ehhez a válogatottnak is nagyon keményen kellett dolgoznia. Nagyon sok ember jön majd ünnepelni a portugálok ellen, egy igazi örömünnep lesz Lyonban.” Egy másik DP ... :)
  • bakkerman
    Mai estere mar csak egy porgos fasza horvat-spanyol kell aztan johet a nagy nap :D
  • Palinko
    nehéz ezt felfogni, 2 hete még senki sem remélhette reálisan. nagyon jó, holnap eredmény független ünneplés kell, hogy legyen
  • Shep
    Elképzelés mindig volt a játékunkban, csak nem mindig a megfelelő ember elképzelése :)
  • Shep
    Hát lehet, de az angolokat én gyengébbnek tartom, aztán lehet feljavulnak és megnyerik az EB-t :D
  • argo001
    Ki hitte volna ezt akkor, amikor kinevezték Pinyőt kapitánynak?

Brutális, Dárdai és Storck mennyi szakmaiságot vitt ebbe a csapatba. Jó látni, hogy végre van elképzelés is a játékunkban.
  • ManoNegra
    Szerintem itt már mindegy. Eddig is megszenvedtek a nagyok a kis csapatokkal, a célt pedig már többszörösen túlteljesítettük. Ide nekünk a portugálokat, aztán aki jut!

Sose gondoltam volna, hogy ezt fogom írni. :D
  • LasDen #839
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Shep
    Nem biztos, hogy jó ha verjük a portugálokat, angolok talán jobb ellenfelek lennének, mint a belgák, bár a fene tudja.
  • Maximus4
    A portugálok eddigi teljesítményét elnézve,nem tartom lehetetlennnek a skalpot:)
  • ManoNegra
    Én is így gondolom. Mekkora lenne a a portugál skalp is az osztrák mellé.. :-) Na jó, egy tisztes vereséggel, vagy döntetlennel is kiegyezek.
  • Maximus4
    Az előző két meccs alapján nem tudom elképzelni,hogy ez lenne.Szerintem még több szúrkoló lesz holnap mint Izland ellen és velük nem tehetik meg,hogy feltett kezekkel menjenek ki a pályára.Mindent elfognak követni egy esetleges győzelemért vagy döntetlenért.
  • ManoNegra
    Jól van. Azért holnap ne úgy menjünk fel a pályára, hogy jó nekünk a vereség is, meg kell prtóbálni megnyerni a meccset!
  • AnuluWork #833
    Mindeközben az idegklinikán:
  • Maximus4
    Ez hihetetlen!Hatalmas respect a srácoknak!
  • AnuluWork #831
    Mármint El Tolódó Pinyővel a válogatottunkat. :)
  • bakkerman
    Egyebkent le a kalappal Eszak Irorszag elott ! Remelem tovabb tudnak jutni ok is nagyon jo kis massziv csapatot rakott ossze a kapitanyuk megerdemelnek !
  • AnuluWork #829
    Fel kellene csapni a budapesti északírek elleni meccs oldalát, hogy mennyire írhattuk le a "srácokat". :)
  • AnuluWork #828
    Na, 41 éves koromra utolértem apámat. Olyan történt velem, amit anno ő is átélhetett: hihetetlen módon továbbjutottunk 1966 után egy labdarúgó eseményről.
  • argo001
    Továbbjutottunk a legjobb 16 közé!
  • bakkerman
    EB NYOLCADDONTOS MAGYARORSZAG !!!!!!! Gyerekek....
  • Palinko
    jól mondod! csak az m4-et hagytam a tv-t és azt hittem senki nem tette át, mikor bekapcsoltam, mentem ebédért, láttam megy a meccs és leültem azt hittem az m4-et nézem :D

de a lényeg, hogy még bírják a németek, ezt a pár percet védekezzék már ki :)
  • Tetsuo
    LOL
  • dave9004
    Dunán megy a másik nyugi
  • ManoNegra
    AZ M4-en a német-észak ír meccs megy itt Magyarhonban. Lehet hogy Szerbiában mást adnak? Nem a Dunát nézed?
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.06.21. 19:01:57
  • Palinko
    igen én is erre gondolok, szerencsére döntetlenre vitték a 2. meccsüket így most be kell biztosítaniuk.

szerk: látom már vezetnek 1-0-ra csak az előbb néztem az m4-et és a lengyel - ukránt adták ami egy kiegyensúlyozottabb meccs az már hét szentség, de miért nem a német meccset adják amitől függünk? :D azt hittem este lesz a német meccs azért van most a lengyel-ukrán
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.21. 18:59:03
  • bakkerman
    Polyák Lilla