1797
  • Muki100
    Majd 3 döntetlennel továbbmennek
  • Jim Morrison
    De most nem
  • Maximus4
    :(
  • Maximus4
    Nagyon nem érzem bennük a kűzdeni akarást,de ez jó nekünk.
  • Ainz
    HAHA LES!!!!!!!!!
  • bakkerman
    Es remelem meg gorcsosek lesznek es tudunk kontrazni majd
  • Maximus4
    Gondolom a szünetben csak szólnak nekik,hogy Izland vezet és így ki fognak esni:)
  • simonl #894
    Portugálok már feladták....
  • Maximus4
    Szalai hozza a formáját:(Nem nagyon hiszem,hogy itt is bele fog botlani egy labdába.
  • Mephike
    Édes Istenem, eszméletlen Gera gólja és az, hogy még mindig ennyire fel tudja magát szívni egy meccsre!
  • simonl #891
    Ostoba CR csinálja mindig ezt a szeánszot aztán olyat rúg mint az 5 éves lányom...
  • Maximus4
    Ezt nem hiszem el!
  • bakkerman
    AZTAAAA KURVAAA GERZSON :DDDDDD jo ezt nem hiszem el fujjak mar le az egeszet mostmar :D
  • Jim Morrison
    Tv gol utan elment. 30mpe jott vissza. Rohadjon meg a vidanet :D kovimeccset varosban nezem :D
  • [HUN]FaTaL
    Mekkora bomba :D
  • Count Adyn
    Ezigen:DASD
  • simonl #885
    Azt a qrva....
  • Jim Morrison
    Mekkora gol geci
  • bakkerman
    MAGYARORSZÁG!!
  • ManoNegra
    Hajrá srácok, mindent bele!!
  • Jim Morrison
    Magyarok nevetgelnek, portugalok fosnak :Dd
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.22. 17:55:41
  • Renegade
    off:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

szerintem nem volt rossz a cikk, túloz, lehet, ahogy szerintem ti is próbáljátok kisebbíteni a huligánok túlkapásait, szerintem időről, időre kellenek az ilyen cikkek, btw: az index gyakorlatilag mennybe lőtte a válogatottunkat, szóval, most rájuk haragudni egy picit fura :)"
  • LasDen #878
    Böde soha sem volt jó. De a szezonja elég szar volt...
  • Maximus4
    Mivel a Magyar bajnokságot nem nagyon követem,ezért kérdem,Böde mostanában ennyire szar,hogy megint a Szalai játszik?
  • LasDen #876
    biztos lecsúszott egy csík...
  • Jim Morrison
    Ez a Héder Barna eloszor van meccsen vagy mi a tok?
  • Jim Morrison
    Na mar vonulnak a fiuk.

Ma meg nem mondtam: Héder Barnát vigyék má innen!
    Legalább egyszer hagyná a Palit, hogy végigmondja amit akar.
  • bakkerman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szépen betalálták a magyar ultrákat ezek az oldalak mint az index meg a 444,de hát mit is várna tőlük az ember,főleg az utóbbitól. Egy egész ország örül és boldog a csapat miatt,a több tízezer helyszíni szurkolót csodálja EURÓPA,ezek a ****** meg azon rágódnak miért vannak feketébe páran és hogy ez milyen kurvarasszista meg szélsőséges meg minden faszom. Eddig az EB-n a legnagyobb balhékat az angolok meg az oroszok csinálták,vannak videók is. Milyen pólóban vannak? Ja,hogy mindenki másmilyenben...de érdekes :D undoritóak ezek a cikkek

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.22. 16:43:00
  • Tetsuo
    Azért én inkább szervízbe vittem volna. :-)
  • ReszegKoldus
    És vajon melyiket nehezebb beazonosítani, 10 fekete pólóst 20 ezer magyar mezes közt, vagy 10 magyar mezest 20 ezer magyar mezes közt? :)
  • Tetsuo
    Értelmezned kellett volna a leírtakat. Ugyanis ugyanez történne egy "átlagos" válogatott-mezt viselő szurkoló esetén, sőt.
  • Renegade
    off:
    tételezzük fel, hogy odalép hozzád 10 kaukázusi férfi, akik ugyanolyan ruhában vannak, az egyik ad neked egy nagy pofont, amitől mondjuk lesz egy "nyolcnapontúlid", így a rendőrségnek már muszáj foglalkozni az üggyel, a többi csak lökdös és kiabál, az atrocitás végén szépen elvegyülnek, a szembesítés egy hét múlva lesz, neked annyi a dolgod, hogy rámutass arra aki a pofont adta, na most, te mint egységsugarú ember, szerinted képes lennél beazonosítani?

de ha nem tetszik ez a hasonlat, helyettesítsd be azonosító nélküli rendőrökkel, viperákkal...

• Tetsuo
    Abszolút igaz!
  • Jim Morrison
    Irish fans fixing a dent in somebody's car
  • ReszegKoldus
    Én a rettegőkön röhögök jókat, akik ezek alá a cikkek alá kommentelnek NSO-n. :D
    Meg az ostoba firkászokon, akiknek "valamiért" hirtelen nagyon fontos lett ez a fekete pólós dolog, pedig semmi jelentősége. Erre a black blocra is már nem ez a cikk hivatkozik először, pedig elég nagy marhaság. Hiszen éppen itt az EB-n ha valaki bele akar olvadni a tömegbe, akkor felveszi szépen a válogatott mezt, pólót, mint a másik többezer ember.
    Inkább örülniük kéne, hogy megkönnyítik a beazonosítást a fekete pólóval, nem pedig nyavalyogni, hogy "jajj rossz hírét keltik Magyarországnak és rasszisták és törnek-zúznak jajjajjajj" :D
  • Lópikula
    én jókat röhögök rajtuk, akkor is marad a scanner :DD fejreállhatnak a pólójukkal együtt :DD
  • Renegade
    :)
  • ReszegKoldus
    Végig olvastam ezt a cikket (is) és még mindig csak annyi hátrányát látom a fekete pólónak, hogy nyáron meleg
  • Renegade
    azért ezen is érdemes elgondolkodni: klikk
  • REALista
    Sajnos ezek szarnak a válogatottra csak a balhé miatt vannak ott...