1797
-
#901 Majd 3 döntetlennel továbbmennek -
#900 De most nem -
#899 :( -
#898 Nagyon nem érzem bennük a kűzdeni akarást,de ez jó nekünk. -
#897 HAHA LES!!!!!!!!! -
#896 Es remelem meg gorcsosek lesznek es tudunk kontrazni majd -
#895 Gondolom a szünetben csak szólnak nekik,hogy Izland vezet és így ki fognak esni:) -
simonl #894 Portugálok már feladták.... -
#893 Szalai hozza a formáját:(Nem nagyon hiszem,hogy itt is bele fog botlani egy labdába. -
#892 Édes Istenem, eszméletlen Gera gólja és az, hogy még mindig ennyire fel tudja magát szívni egy meccsre! -
simonl #891 Ostoba CR csinálja mindig ezt a szeánszot aztán olyat rúg mint az 5 éves lányom... -
#890 Ezt nem hiszem el! -
#889 AZTAAAA KURVAAA GERZSON :DDDDDD jo ezt nem hiszem el fujjak mar le az egeszet mostmar :D -
#888 Tv gol utan elment. 30mpe jott vissza. Rohadjon meg a vidanet :D kovimeccset varosban nezem :D -
#887 Mekkora bomba :D -
#886 Ezigen:DASD -
simonl #885 Azt a qrva.... -
#884 Mekkora gol geci -
#882 MAGYARORSZÁG!! -
ManoNegra #881 Hajrá srácok, mindent bele!! -
#880 Magyarok nevetgelnek, portugalok fosnak :Dd
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.22. 17:55:41 -
Renegade #879 off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szerintem nem volt rossz a cikk, túloz, lehet, ahogy szerintem ti is próbáljátok kisebbíteni a huligánok túlkapásait, szerintem időről, időre kellenek az ilyen cikkek, btw: az index gyakorlatilag mennybe lőtte a válogatottunkat, szóval, most rájuk haragudni egy picit fura :)"
-
#878 Böde soha sem volt jó. De a szezonja elég szar volt... -
#877 Mivel a Magyar bajnokságot nem nagyon követem,ezért kérdem,Böde mostanában ennyire szar,hogy megint a Szalai játszik? -
#876 biztos lecsúszott egy csík... -
#875 Ez a Héder Barna eloszor van meccsen vagy mi a tok? -
#874 Na mar vonulnak a fiuk.
Ma meg nem mondtam: Héder Barnát vigyék má innen!
Legalább egyszer hagyná a Palit, hogy végigmondja amit akar. -
#873 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szépen betalálták a magyar ultrákat ezek az oldalak mint az index meg a 444,de hát mit is várna tőlük az ember,főleg az utóbbitól. Egy egész ország örül és boldog a csapat miatt,a több tízezer helyszíni szurkolót csodálja EURÓPA,ezek a ****** meg azon rágódnak miért vannak feketébe páran és hogy ez milyen kurvarasszista meg szélsőséges meg minden faszom. Eddig az EB-n a legnagyobb balhékat az angolok meg az oroszok csinálták,vannak videók is. Milyen pólóban vannak? Ja,hogy mindenki másmilyenben...de érdekes :D undoritóak ezek a cikkek
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.22. 16:43:00 -
#872 Azért én inkább szervízbe vittem volna. :-) -
#871 És vajon melyiket nehezebb beazonosítani, 10 fekete pólóst 20 ezer magyar mezes közt, vagy 10 magyar mezest 20 ezer magyar mezes közt? :) -
#870 Értelmezned kellett volna a leírtakat. Ugyanis ugyanez történne egy "átlagos" válogatott-mezt viselő szurkoló esetén, sőt. -
Renegade #869 off:
tételezzük fel, hogy odalép hozzád 10 kaukázusi férfi, akik ugyanolyan ruhában vannak, az egyik ad neked egy nagy pofont, amitől mondjuk lesz egy "nyolcnapontúlid", így a rendőrségnek már muszáj foglalkozni az üggyel, a többi csak lökdös és kiabál, az atrocitás végén szépen elvegyülnek, a szembesítés egy hét múlva lesz, neked annyi a dolgod, hogy rámutass arra aki a pofont adta, na most, te mint egységsugarú ember, szerinted képes lennél beazonosítani?
de ha nem tetszik ez a hasonlat, helyettesítsd be azonosító nélküli rendőrökkel, viperákkal...
-
#868 Abszolút igaz! -
#867 Irish fans fixing a dent in somebody's car
-
#866 Én a rettegőkön röhögök jókat, akik ezek alá a cikkek alá kommentelnek NSO-n. :D
Meg az ostoba firkászokon, akiknek "valamiért" hirtelen nagyon fontos lett ez a fekete pólós dolog, pedig semmi jelentősége. Erre a black blocra is már nem ez a cikk hivatkozik először, pedig elég nagy marhaság. Hiszen éppen itt az EB-n ha valaki bele akar olvadni a tömegbe, akkor felveszi szépen a válogatott mezt, pólót, mint a másik többezer ember.
Inkább örülniük kéne, hogy megkönnyítik a beazonosítást a fekete pólóval, nem pedig nyavalyogni, hogy "jajj rossz hírét keltik Magyarországnak és rasszisták és törnek-zúznak jajjajjajj" :D -
#865 én jókat röhögök rajtuk, akkor is marad a scanner :DD fejreállhatnak a pólójukkal együtt :DD -
Renegade #864 :) -
#863 Végig olvastam ezt a cikket (is) és még mindig csak annyi hátrányát látom a fekete pólónak, hogy nyáron meleg -
Renegade #862 azért ezen is érdemes elgondolkodni: klikk -
#861 Sajnos ezek szarnak a válogatottra csak a balhé miatt vannak ott...