Foci EB 2016
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már csak egy esti döntetlen kellene és mennybe megy a csapat😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Rabbiddog vesztett, igy meg edesebb a dontetlen😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
1. 24 csapatos lett az EB
2. Az a csapat akinek csili vili stadiont épített viktorkád, kiesett az alső osztályból...11MRD -os TAO támogatással....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Izland egyértelműen gyengébben játszott, mint P. ellen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Adversus solem ne loquitor
1. A magyar válogatott játékképe fényévekre van attól, amit megszoktam. Tényleg képesek voltak kreatívan játszani. Uralták a mezőnyt.
2. Sajnos ennek ellenrée a kapu előtt félemetesen béna megoldásokkal próbálkoztak.
3. Gera nem értem, hogy mit keres a pályán. Ok, hogy neve van, de olyan korban van, hogy már sebessége nincs. Technikája meg semmi különös a mezőnyben. A kezdőbe se kellett volna betenni.
4. Klenih. lehet, hogy jó volt az előző meccsen, de itt félelmetesen gyenge volt. A kaput nem találta el, labdákat adott el.
5. A magyar csapat lehet, hogy csak x-re hozta a meccset, de képes volt visszajöni. A büntető nélkül esetleges X esetén is végre eljutottunk oda, hogy lehet, hogy nem győzünk egy meccsen, de támadva sem veszítjük el.
minden szaksajtó azzal volt tele hogy a magyarok fognak veszteni, én ennek tükrédben fogadtam is ellünk 50 ezer forinttal
nehogy már elússzon, szóval hajrá új-zéland, hátha bezavar még 1-2 gólt a magyaroknak
?(???)?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerk: ongol , amugy bode lett volna 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.18. 19:44:54