Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
DzsB lovesenel ott allt bennt full egyedul Stieber...leadhatta volna es akkor mar vezetnenk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Gondolom ironizálsz, de szvsz tényleg az...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

LasDen
szörnyű

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én is ezen bosszankodtam, a ... ...t...

Jim Morrison
Kva reklamokat nyomattak, ahelyett hogy kapcsoltak volna a stadiont...:@

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Na, srácok mindent bele!!

Nem tudom kik azok, de remélem ennél nem lesz nagyobb balhé.

banok
EB streamekf/url] ha kéne :)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
Ezért írtam feltételes módban, hogy HA lesz ez még durvább is :)

Akik más válogatottak kizárásáról "álmodoznak".

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mármint ki kezdene el rinyálni?

Jim Morrison
De jó látni a magyar szurkolókat. Kimentek páran.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
ez picsafüst volt az angol-orosz balhéhoz képest,vagy a tegnapi horvátok féle bedobáláshoz

ReszegKoldus
Kíváncsi vagyok, ha fokozódna a helyzet elkezdenének-e kizárásért rinyálni, vagy az csak mások esetében jön elő :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
Stieber,Priskin bekerült

LasDen
mingyá elalszok... :(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szerintem is! :-)

bakkerman
Gudjohnsen az apja helyére állt be első izlandi válogatott meccsén <#merges2> az komoly

Lehet az izlandiaknak szurkolni, csak jobban tennèd ha keresnél egy izlandi fórumot, te gyökér.

★★★★★

dave9004
sztem a magyarok
bakkerman
Jaja, kint is ezt irjak hogy az ireknek nagyon jo a taboruk

Palinko
nem tudom ki hogy van vele, sztem az ír szurkolók a legjobbak ezen a vb-n.
bakkerman
<#banplz>

bakkerman
És győzelem is reméljük ! :)

Lacee86
Az nagyon komoly. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Maximus4
Az osztrák meccsen 10 ezer Magyar szurkoló volt.Most hallom az izlandi meccsen 22 ezren lesznek:O Lesz hangulat azt hiszem:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Lópikula
Barnuska akaszd már fel magad.

Az a gyanús, ami nem gyanús!

ReszegKoldus
Jaj szegények annyira kizökkentek, hogy az egyiknek muszáj volt kézzel a labdába ütnie a tizenhatoson belül... :D

hajrá izland hajrááá
remélem 4-0-ra nyertek!

?(???)?

AnuluWork
Palinko
jah, sajnálom is hogy kihagytam a második félidőt. ha holnap is ilyen jó napunk lesz, egy soványka 1-0-as győzelemmel, senki se panaszkodhat :)
molnibalage83
A horvát meccs jó volt a balhétól eltekintve.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Palinko
asszem ez a spanyol meccs kárpótolt kicsit tegnapi németért.
Ezek a törökök nem tudják egyáltalán megtartani a labdát, a spanyoloktól meg elég nehezen tudják elvenni. Így nincs sok esélyük.

★★★★★

Jim Morrison
ez-itt-az-olasz-futball-orokervenyu-emlekmuve
Az a statisztika

Kozben: spanyol gol

Spanyol -Török 20. percig 0 - 0

★★★★★

Maximus4
Biztos Jacques Clouseau felügyelő a biztonságiak főnöke:D

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ReszegKoldus
Simán bevisz bárki bármit a stadionba. Pancser francia rendőrök... :D

AnuluWork
Holnap őket is felfüggesztve kizárják. Ja, nem. Bilibe lóg a kezem ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Palinko
én meg azt hittem félidőben láttam mindent :D sajna nem néztem a folytatást.
Neheze csak most jon ;)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jim Morrison
ennyit erről ja <#banplz>

horvát nézőknek kijár egy pacsi, jött az X :D

:DD ez nagy meccs volt...75. percig aludtak a csehek utana nem igaz mit kuzdottek, de szvsz a horvatok utemet vesztettek a rendbontas utan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ReszegKoldus
Knézynek kivételesen igaza volt, amikor azt mondta, hogy nem kellett volna odaküldeni a rendőröket. :)

Egyre gondoltunk. :)

★★★★★

Na ezt a csehek köszönhetik a horvát nézöknek akik tüzes vödröket dobálnak a pályára. :D

★★★★★

ezt a horvatok a szurkoloiknak koszonhetik...meglett volna nekik a meccs, ha nincs ez a rendzavaras...most kenyszerbol hosszabbit ennyit a biro

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mi van itt :D

2-2 :DD vegre fordulat

bazmeg 11-es:DDDD