Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Magyarok nevetgelnek, portugalok fosnak 😄d
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.22. 17:55:41

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerintem nem volt rossz a cikk, túloz, lehet, ahogy szerintem ti is próbáljátok kisebbíteni a huligánok túlkapásait, szerintem időről, időre kellenek az ilyen cikkek, btw: az index gyakorlatilag mennybe lőtte a válogatottunkat, szóval, most rájuk haragudni egy picit fura 😊"

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

LasDen
Böde soha sem volt jó. De a szezonja elég szar volt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maximus4
Mivel a Magyar bajnokságot nem nagyon követem,ezért kérdem,Böde mostanában ennyire szar,hogy megint a Szalai játszik?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

LasDen
biztos lecsúszott egy csík...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
Ez a Héder Barna eloszor van meccsen vagy mi a tok?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Na mar vonulnak a fiuk.

Ma meg nem mondtam: Héder Barnát vigyék má innen!
Legalább egyszer hagyná a Palit, hogy végigmondja amit akar.

bakkerman
szépen betalálták a magyar ultrákat ezek az oldalak mint az index meg a 444,de hát mit is várna tőlük az ember,főleg az utóbbitól. Egy egész ország örül és boldog a csapat miatt,a több tízezer helyszíni szurkolót csodálja EURÓPA,ezek a ****** meg azon rágódnak miért vannak feketébe páran és hogy ez milyen kurvarasszista meg szélsőséges meg minden faszom. Eddig az EB-n a legnagyobb balhékat az angolok meg az oroszok csinálták,vannak videók is. Milyen pólóban vannak? Ja,hogy mindenki másmilyenben...de érdekes 😄 undoritóak ezek a cikkek

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.22. 16:43:00

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tetsuo
Azért én inkább szervízbe vittem volna. :-)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ReszegKoldus
És vajon melyiket nehezebb beazonosítani, 10 fekete pólóst 20 ezer magyar mezes közt, vagy 10 magyar mezest 20 ezer magyar mezes közt? 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tetsuo
Értelmezned kellett volna a leírtakat. Ugyanis ugyanez történne egy "átlagos" válogatott-mezt viselő szurkoló esetén, sőt.

off:
tételezzük fel, hogy odalép hozzád 10 kaukázusi férfi, akik ugyanolyan ruhában vannak, az egyik ad neked egy nagy pofont, amitől mondjuk lesz egy "nyolcnapontúlid", így a rendőrségnek már muszáj foglalkozni az üggyel, a többi csak lökdös és kiabál, az atrocitás végén szépen elvegyülnek, a szembesítés egy hét múlva lesz, neked annyi a dolgod, hogy rámutass arra aki a pofont adta, na most, te mint egységsugarú ember, szerinted képes lennél beazonosítani?

de ha nem tetszik ez a hasonlat, helyettesítsd be azonosító nélküli rendőrökkel, viperákkal...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tetsuo
Abszolút igaz!

Jim Morrison
Irish fans fixing a dent in somebody's car

ReszegKoldus
Én a rettegőkön röhögök jókat, akik ezek alá a cikkek alá kommentelnek NSO-n. 😄
Meg az ostoba firkászokon, akiknek "valamiért" hirtelen nagyon fontos lett ez a fekete pólós dolog, pedig semmi jelentősége. Erre a black blocra is már nem ez a cikk hivatkozik először, pedig elég nagy marhaság. Hiszen éppen itt az EB-n ha valaki bele akar olvadni a tömegbe, akkor felveszi szépen a válogatott mezt, pólót, mint a másik többezer ember.
Inkább örülniük kéne, hogy megkönnyítik a beazonosítást a fekete pólóval, nem pedig nyavalyogni, hogy "jajj rossz hírét keltik Magyarországnak és rasszisták és törnek-zúznak jajjajjajj" 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Lópikula
én jókat röhögök rajtuk, akkor is marad a scanner 😄D fejreállhatnak a pólójukkal együtt 😄D

Az a gyanús, ami nem gyanús!

😊

ReszegKoldus
Végig olvastam ezt a cikket (is) és még mindig csak annyi hátrányát látom a fekete pólónak, hogy nyáron meleg <#gonosz1>

azért ezen is érdemes elgondolkodni: klikk

REALista
Sajnos ezek szarnak a válogatottra csak a balhé miatt vannak ott...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tetsuo
:-)

dave9004
Ahhoz a svédeknek el kéne végre találni a kaput, mert eddig 180 perc alatt nem sikerült
Kíváncsi vagyok, milyen random csapatot kap majd a magyar válogatott! 😊

Mi leszünk azok és megnyerjük az ebt, csak figyelj!<#eplus2>
LasDen
fogadok valami random csapat el fog jutni a döntőbe valami nagy mellé....

Na ezt sikerült összehozni...
Egy ágon a Spanyol, Olasz, Német, Angol, Francia.
Míg a másikon olyan "futball nagyhatalmak" fognak a döntőre törni mint Wales, Svájc, vagy a még matekozó harmadikok közül legjobban számoló Svéd, Török vagy Szlovák csapat. Ha holnap a papirforma szerint nyernek a Portugálok, ők lesznek a felső ág top favoritjai. Vicc...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Holnap Ausztria megveri Islandot. Mi megverjük a portugálokat.
A svédek megverik a belgákat az olaszok meg kikapnak...
[HUN]FaTaL
Na most már nem kéne csoportmásodiknak lenni 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
Szep kontra gol.

Devv
Ennyit a gurigázásról... 😊
molnibalage83
Hajdú B. érvelése vicc. A szabály az szabály. A kapus kimozdult, újra kell rúgni. Pont.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

ReszegKoldus
Horvátoknak még tanulniuk kell a színészkedést a spanyoloktól

AnuluWork
Mennyi minden változott ennyi idő alatt ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bakkerman
Mai estere mar csak egy porgos fasza horvat-spanyol kell aztan johet a nagy nap 😄

Palinko
nehéz ezt felfogni, 2 hete még senki sem remélhette reálisan. nagyon jó, holnap eredmény független ünneplés kell, hogy legyen
Shep
Elképzelés mindig volt a játékunkban, csak nem mindig a megfelelő ember elképzelése 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát lehet, de az angolokat én gyengébbnek tartom, aztán lehet feljavulnak és megnyerik az EB-t 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ki hitte volna ezt akkor, amikor kinevezték Pinyőt kapitánynak?

Brutális, Dárdai és Storck mennyi szakmaiságot vitt ebbe a csapatba. Jó látni, hogy végre van elképzelés is a játékunkban.

Szerintem itt már mindegy. Eddig is megszenvedtek a nagyok a kis csapatokkal, a célt pedig már többszörösen túlteljesítettük. Ide nekünk a portugálokat, aztán aki jut! <#wink>

Sose gondoltam volna, hogy ezt fogom írni. 😄

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

LasDen
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Shep
Nem biztos, hogy jó ha verjük a portugálokat, angolok talán jobb ellenfelek lennének, mint a belgák, bár a fene tudja.

Maximus4
A portugálok eddigi teljesítményét elnézve,nem tartom lehetetlennnek a skalpot😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Én is így gondolom. Mekkora lenne a a portugál skalp is az osztrák mellé.. :-) Na jó, egy tisztes vereséggel, vagy döntetlennel is kiegyezek.

Maximus4
Az előző két meccs alapján nem tudom elképzelni,hogy ez lenne.Szerintem még több szúrkoló lesz holnap mint Izland ellen és velük nem tehetik meg,hogy feltett kezekkel menjenek ki a pályára.Mindent elfognak követni egy esetleges győzelemért vagy döntetlenért.

Jól van. Azért holnap ne úgy menjünk fel a pályára, hogy jó nekünk a vereség is, meg kell prtóbálni megnyerni a meccset!

AnuluWork
Mindeközben az idegklinikán:

Maximus4
Ez hihetetlen!Hatalmas respect a srácoknak!

AnuluWork
Mármint El Tolódó Pinyővel a válogatottunkat. 😊

bakkerman
Egyebkent le a kalappal Eszak Irorszag elott ! Remelem tovabb tudnak jutni ok is nagyon jo kis massziv csapatot rakott ossze a kapitanyuk megerdemelnek !