1797
-
#1065 Ha jól tudom a Charles de Gaulle térről indul a menet a francia Margit-szigetre a stadionba:) -
#1064 Vki tudja honnan és mikor indul a vonulás Toulouseban? Van vmi honlap ahol ezeket szervezik? -
#1063 Bölöni: "Ronaldónak nincs gyengéje" (...) "Cristiano szupersztár, akit nehéz megközelíteni. Nem is nagyon divat örök hűséget esküdni egymásnak az edzőnek és a játékosnak. De amikor megkerestem valamilyen jótékonysági eseménnyel kapcsolatban, soha nem zárkózott el. Mindig számíthatok rá. Legutóbb éppen Erdélyben, Böjte atyánál gyűjtöttünk, és Ronaldo első szóra nem kevés pénzt adott a gyerekeknek." -
#1062 Az őrült írek pénzt tömködtek egy autóba :D -
#1061 Legyen igazad es verjenek negyet de mi verjunk vagy hatot!!! -
#1060 Remélem legalább a házadat tetted rá! Ha bejön lesz kettő! -
rabbiddgog #1059 na, remélem a belgák vernek vagy 4-et, így is elmentent a mixem az előbbi két magyar meccs miatt, most remélem bejön majd -
#1058 Redditen a legjobb comment a brit kilépésről :D:D
"This year might will go down as when Britain left the EU, Hungary won the Euros and Trump became president of USA.
Edit: Trump's victory might still not happen!" -
-
Érdemes a kommentekre is ránézni, lengyelek mekkora jó arcok már. :) -
#1055 Nem tök mindegy? Most az EB után vagy kell majd valakinek, vagy nem. De meglepődnék, ha nem vinné el nagyobbacska csapat.
Más.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.23. 19:37:27 -
Rudee #1054 Azt se tudhatjuk, hogy vezetőségi döntés volt-e. -
#1053 Nem tudhatjuk hogy egyáltalán játszott volna-e a PSV-ben ha valóban vezetőségi döntés volt az ő eladása...ha ő nem akar elmenni de nem is akar aláírni hosszútávú papírt akkor simán kitették volna,ilyenre bőven van példa nyugaton,hiába ott szakmailag toppon vannak,de az üzlet az üzlet -
#1052 -
#1051 Ugy remlik nem akarta megtartani a PSV.A legjobb szezonjuk utan akartak ertekesiteni anno a masik sztarjukkal, Affelay-al egyutt.Aki aztan meg jobban eltunt a barszaban mint Dzsudzsak a ruszkiknal.Raadasul erdeklodok voltak csupan,de konkret (es elfogadhato) ajanlattal ugy tudom csak a macskakaja jelentkezett.
Akarhogy is, biztosan futhatott volna be nagyobb karriert is, de ezt az elmenyt amit most nyujt o es a csapat, senki nem veheti mar el tolunk.Es ezert orokke halas leszek ennek a valogatottnak :) -
Rudee #1050 A legjobb lett volna, ha marad még 1-2 évet. De valóban a Lille volt a másik komolyabban érdeklődő. -
#1049 Lillere fix emlékszek, PSV-ből Lille, onnan a PL akkor zöld út lett volna neki. dehát... -
#1048 A Lille vagy valamelyik francia csapatnak volt még komolyabb az érdeklődése. -
wednes #1047 És mit váltaszthatott volna még? Mert arra már nem emlékszem... -
Rudee #1046 25 évesen került az Anzhi-hoz. Nem hiszem, hogy bárki befolyásolta volna. -
wednes #1045 Szerintem a menedzsereknek nagyobb a befolyásra erre, mint a 20-on éves focistáknak. Nagyon mondták neki, hogy az orosz foci a jövő, hiszen végtelen a pénzcsap. -
willtex #1044 Dzsudzsáknak lett volna lehetősége top bajnokságba tovább lépni a PSV-ből, de ő a nagy pénzt választotta a szakmai fejlődés helyett. A tehetsége alapján szerintem megállta volna a helyét egy erős középcsapatban valamelyik nagy bajnokságban. A saját életével azt csinál, amit akar, de a másik hajó már szerintem elúszott.
Szerk: Különben gratula a fiúknak, nem semmi, amit most letettek az asztalra.
Utoljára szerkesztette: willtex, 2016.06.23. 10:03:07 -
#1043 Nem ebben a korban robban be az ember valahova, akkor már ott kelle vírítania.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.23. 09:45:23 -
Rudee #1042 Azért ott is látták, hogy mindkét lövése megpattant. Nem ezzel a 2 góljával fogja eladni magát. -
#1041 3-3-ra győztünk tegnap. Legszebb álmaimban sem hittem volna. :-) -
wednes #1039 Ezt magának köszönheti sok nagycsapat. A csoportosítás abból indul ki, hogy a csoportelsők ne kerüljenek össze. -
#1038 Nem igazán balanszolt... -
#1037 Mások, rólunk:
01
Ha verjük a belgákat, kinézhet egy elődöntő. Ez a fantaszikus ebben az EBben. Meg, hogy még nem robbantottak eszetlenék. -
#1036 Most akkor melyik a valós?
Ez vagy a linked? -
#1035 na ja olasz szurkolóként gondolod mennyire örülök :D de abban reménykedek, hogy sok magabiztosságot ad majd 2 ilyen győzelem. remélem minket is áthúz a belgákon az a tudat, hogy aztán már gyengébb meccs jön és a 4 közé jutásra már nem találnék szavakat. egy magyar-olasz álomdöntő lenne nekem ahol mindegy ki nyer örülnék :D
emígy tényleg a spanyolok az esélyesebbek, de meg lehet fogni őket, főleg hogy a horvát meg olasz válogatott játéka között látok néha hasonlóságot. -
#1034 Ja nem azt mondom, hogy bunda, csak viccesen alakult. Szegény spanyoloknak el kell verni olaszokat és németeket és még csak elődöntőben vannak :D -
#1033 https://streamable.com/f6hj -
#1032 valóban béna, de legalább odaér egy újonc is biztosan, nem tudhatták, hogy ez lesz a csoport végén -
#1031 0-11 VB győzelem és 0-21 EB győzelem, jól el van osztva a 2 oldal :D -
#1030 Az még akkor volt, mikor azt hitték, hogy csoportelsők lesznek, minket meg elvernek a portugálok :D
Az angol sajtó konkrétan fasisztának bélyegezte meg a magyar szurkolókat. És pont, hogy féltek. -
SzocsA #1029 Mert megjelent egy cikk, Az m4en hogy az angolok nem félnek tőlünk. De csak azért néztem nagyot mert ők a másik ágon vannak, így csak a döntőben találkozhatnánk velük.... :D
De mostanra leszedték mert nem találom sehol sem....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.23. 00:38:23 -
#1028 igen az olasz spanyol döntővel felérő meccs. horvátok, izlandiak érdekelnek még rajtunk kívül. de sztem a top3 érdekes meccsek között benne vagyunk. holtversenyben a horvát meccsel -
#1027 Itt voltak, csak nem volt aki osszerakja oket :) -
#1026 Kik voltak ezek a srácok piros mezben? És hol voltak az utóbbi 5-10 évben? :D -