1797
-
#1106 Hát igen. Elég durva, hogy mennyivel könnyebb ellenféllel találnánk magunkat szemben a belgák után. -
#1105 Nem mindig jutunk ki világversenyre fociból, de ha igen, az biztos h játszunk a belgákkal. :D -
Coolfire #1104 Hát ez nagyon szutyok meccs volt.Majd mi jobbat játszunk velük.Bár a holnapi derbi nagyon húzós lesz.. -
#1103 És tovább is jutott...:) -
#1102 Ír gól
Wales vezet :( -
#1101 Remélem mi is továbbmegyünk egy rossz meccsen -
#1100 Vagy Kű Lajos. :-) -
#1099 Szar meccset bármelyik csapat játszhat szerintem... -
argo001 #1098 Bale azt nyilatkozta, hogy még nem gondol Belgiumra. Jaj, csak nehogy csúnya pofára esés legyen a vége... -
Gabe18 #1097 És ebből a Wales - É.ír párosból az egyik EB negyeddöntőt fog játszani. Valami itt nagyon el van b....va fiatal barátaim... -
#1096 Meg ha a magyar csapat játszott volna. Vagy érmet nyert volna a csapat...:)
Valahol biztos fent lesz majd az is...
Tartották a műsoridőt -
Gabe18 #1095 1-0 után elég minimalistára vették a lengyelek, majdnem meg is járták a végén. De játékerőben eleve két elég egyforma csapat volt, ugy hogy nem csoda hogy 11-esekig mentek.
Következő meccs addig lesz izgalmas amíg Wales nem rúg gólt, mert kb. semmit sem várok az É-írektől. -
#1094 De jó hogy egyből elveszik a képet, nehogy lássuk az ünneplést... -
#1093 Bárcsak az angolok így tudnának tizenegyest rúgni, mint a lengyelek -
#1092 Lengyelek 8 kozott -
#1091 goals per game-ben jól állunk :) -
kisbesi #1090 Nyilván az hirdet, aki fizet, de hogy mennyi kínai nézi, arra azért kíváncsi lennék. -
#1089 úgy hogy ez egy olyan esemény, amit a világon mindenhol néznek. És az hirdethet, aki a legtöbb pénzt fizeti. Kínában több millióan nézik az EB-t, ahogy a BL-t és a többi bajnokságot. Miért ne lehetne? -
kisbesi #1088 Valaki mondja már meg nekem, hogy a kínai írásjelek mit keresnek egy EB meccs hirdetőtábláján? -
#1087 micsoda gól shakirától, piké büszke lehet... -
argo001 #1086 Atyavilág mekkora gól! -
#1085 Széép. -
#1083 fél Mo kintiekkel együtt 7-8 millió
Ronaldo facebook követői: 112 millió. -
#1082 Szenzációs!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1081 -
#1080 Ugyanúgy végigszavazhatta volna Portugália is Ronaldót, ugyanekkora ország. Arról nem beszélve, hogy Ronaldónak mérföldekkel több rajongója van, mint bármelyik magyar játékosnak. Annyira örülök, hogy mindig mindent megmagyaráz valaki... -
#1079 Jó, gondolod végigklikkelgettem mindent? Nem derült ki belőle. Elfér nem? Ne okoskodj. -
#1078 Király a szürke melegítőben! :) -
#1077 csak kettővel van alattad, de nem baj... -
#1076 Gera! :)
link -
Stockbauer33 #1075 -
#1074 fél Mo klikkelt, úgy azért nem nehéz... -
#1073 Hát igen:D -
#1072 Gera gólja igazán belefért volna. -
#1071 Kár. Pedig tök jó volt, és hát elég hiteles, azt hiszem. :) -
#1070 10.
-
#1069 Bognargyuri meg kimehet siman :D -
#1068 Köszi! -
#1067 Nagyon büszke vagyok a fiainkra. Hősiesen hajtottak, küzdötek. Külön öröm h a világ egyik legjobb játékosát hagytuk játszani hisz ez a foci. Fociztunk nem bunkeroltunk. Játszottunk. Igy tovabb. -
#1066 Nah fasza. A továbbiakban már nem lesz szakértő megszólalás a meccsek előtt, mivel Dárdainak vissza kellett mennie a Herthához... :(