1797
-
kjhun #1024 Hajdú B István verse :D
-
#1023 úgy lesz ahogy írod, azért az elődöntőzés már nagyon troll lenne :DDD ha legyőzzük a belgákat akkor már valszeg meglesz -
SzocsA #1022 most akkor hogy lesznek a meccsek? az eredményeken fen van a legjobb 16 ha nyerünk a belgák ellen akkor a wales - Észak-írország meccs győztesével játszunk? -
#1021 Hajdú B. elbújhat :D
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.06.22. 23:23:02 -
#1020 mikor lesz?
oh, most látom, vasárnap este. ahhh, bár meló, de pont itthon leszek :D
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2016.06.22. 22:57:00 -
#1019 ISTENEK VAGYUNK! -
Rudee #1018 Ha nyernek a svédek, akkor ők. Ha nem, akkor a belgák. -
#1017 Svéd vagy Belga ellenfél lesz?Hát akkor már inkább Svéd. -
#1016 -
#1015 azért a nagy örömbe ne felejtsétek el a #HUN meg #OrangeSponsorsYou -t tolni twitteren meg fb-n
-
#1014 Istenem, az egy dolog, hogy eddig eljutottunk, de hogy így tovább megyünk....
-
#1013 Nos igen.Erről már egy párszor megnéztem ezt a videót:)Fantasztikus!
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2016.06.22. 21:59:42 -
#1012 Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha hamarabb jön egy Storck vagy egy Dárdai... Mennyit számít egy hozzáértő.. -
ManoNegra #1011 Egész Magyarország Eb-lázban ég, ezt jól érezni még Franciaországból is, és az Origo tudósítói azt is látják, hallják, milyen lelkesek az Eb-re kiutazó magyar szurkolók. Ezek után arra voltunk kíváncsiak, hogyan élték meg az eddigi, várakozáson felüli szereplést azok a magyarok, akik Franciaországban élnek és folyamatos kapcsolatban vannak a helyiekkel.
"Ekkora tisztelettel beszélni a magyarokról, mint ma, én még soha nem hallottam a franciákat" – írta a Facebook-oldalán Jenő, aki 28 éve él Franciaországban, így van rálátása arra, hogyan állnak honfitársainkhoz odakint. A fenti bejegyzése akkor született, amikor a magyarok az Izland elleni meccsre menet végigvonultak Marseille utcáin.
"A francia tévében ódákat zengtek arról, hogy ahol 30 ezer magyar elvonult az utcán, tisztaság maradt utánuk. Ők ilyet még soha nem láttak. Összehasonlították azzal az utcaképpel, amit az angolok hagytak, ahol térdig ért trágya, miután elvonultak. Tényleg térdig!
link -
#1010 Lábon mozogtam ki 3 szívszélhűdést meg 6 stroke-ot. Eszméletlen meccs volt. Veretlenül csoport első Magyarország, döbbenet! -
#1009 Vajon mire gondolhatott a szerző?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1008 ESPN:
Hungary are the dark horses that no-one saw coming. And they continue to astound.
...
They never stopped working, never stopped trying to test the Portuguese.
Their ferocious supporters, dressed in black and massed behind the goal, were like an army of Mordor, pumping fists and booming drums.
They have been a welcome addition to this tournament. Their opponents -- the runners-up in Group E -- in the next round should be careful. In this sort of mood, they won't fear anyone.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.22. 20:42:52 -
Pares #1007 Eszméletlen jó meccs volt, a legvadabb álmaimat is felülmúlta. Hihetetlen hogy mennyit fejlődött a magyar válogatott. Dárdai és Storck tudnak valamit... -
#1006 Hát ez óriási, megnéztem vagy 10x :D -
#1005 ez most tényleg minden elképzelésemet fölülmúlta. azt hittem portugál, ausztria jut tovább mi meg jó esetben harmadik helyen. első meg uccsó meccsen kikapunk, izlandot meg elverjük, de ettől sokkal jobban alakult. ez a mai is milyen meccs volt hihetetlen. -
#1004 xD
-
ManoNegra #1003 Szerintem is! A végén kicsit leült, de nembaj, megmutattuk, hogy tudunk mi játszani! -
#1002 Van még hova fejlődni a passzoknál, de tudnak ők játszani, ha akarnak!!! Remélem most már marad is ez a tendencia!!! Bármi is lesz a következő mérkőzésen, mi már nyertünk! -
#1001 akárki csinálta ezt a képet, ássa el magát... -
#1000 És ez volt a EB eddigi legjobb meccse. -
#999 hitgyülis azt hitte végre megfogta az isten lábát, aztán kiderült, hogy Gomes volt és nem CR7 -
gombabácsi #997 tud valaki magyar nyelvű stream-et, ami nem m4 és nem mindigtv? :D mert mindkettő totálgáz, akad, lefagy... -
#996 Naja, az ilyesmit nem kellene erőltetni.
-
#995 Verhetők ezek után:) -
#994 Negyeddöntőben a Wales vs. É-Ír vagy Török győztese jönne -
ChipHazard #993 Azért van még hova fejlődni, mert meg lehetett volna ez a mecss ha kicsit jobban koncentrálunk, de belementük egy adok kapokba egy nyilt fociba, de nem kaptunk ki. -
ManoNegra #992 Én is arra gondoltam, hogy eddig álomsorsolásnak tűntünk, de most? :D -
#991 Jaja, azert kerdem mert atkapcsoltam es gol :D -
#990 Hamut szórok a fejemre, a srácok megtanultak csapatként focizni. Ezt a szintet kellene tartani.
Viszont iszonyatos mázlink volt, Gerát a kézzel láb lerántásért simán kiállíthatták volna egyből...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.22. 19:56:42 -
ManoNegra #989 Nem volt semmi balhé, miről beszélsz? Volt egy állítólagos karlendítés (húha..) meg az, hogy át akartak mászni egy másik szektorba. A t. sajtó meg megtalált egy magyar testépítőt, hogy mekkora náci. Ejha... -
#988 Beszarok komolyan.Most már félhet tőlünk bárki:) -
#987 Azta :O :O -
ManoNegra #986 Szép volt srácok, le a kalappal!! -
#985 3. Izland nyert 2-1-re
-
#984 Portugálok rohadtul nem a "halálágra" kerültek :D