Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Fel kellene csapni a budapesti északírek elleni meccs oldalát, hogy mennyire írhattuk le a "srácokat". 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Na, 41 éves koromra utolértem apámat. Olyan történt velem, amit anno ő is átélhetett: hihetetlen módon továbbjutottunk 1966 után egy labdarúgó eseményről.

Továbbjutottunk a legjobb 16 közé!

bakkerman
EB NYOLCADDONTOS MAGYARORSZAG !!!!!!! Gyerekek....

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Palinko
jól mondod! csak az m4-et hagytam a tv-t és azt hittem senki nem tette át, mikor bekapcsoltam, mentem ebédért, láttam megy a meccs és leültem azt hittem az m4-et nézem 😄

de a lényeg, hogy még bírják a németek, ezt a pár percet védekezzék már ki 😊
Tetsuo
LOL

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

dave9004
Dunán megy a másik nyugi
AZ M4-en a német-észak ír meccs megy itt Magyarhonban. Lehet hogy Szerbiában mást adnak? Nem a Dunát nézed?
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.06.21. 19:01:57

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Palinko
igen én is erre gondolok, szerencsére döntetlenre vitték a 2. meccsüket így most be kell biztosítaniuk.

szerk: látom már vezetnek 1-0-ra csak az előbb néztem az m4-et és a lengyel - ukránt adták ami egy kiegyensúlyozottabb meccs az már hét szentség, de miért nem a német meccset adják amitől függünk? 😄 azt hittem este lesz a német meccs azért van most a lengyel-ukrán
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.21. 18:59:03
bakkerman
Polyák Lilla

bakkerman
ottvan bazmeg végremár!!!!

Jim Morrison
Na, gól!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Count Adyn
Müllerrel itasson má valaki célzovizet bazz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jim Morrison
Ilyen helyzeteket... hogyha nem nyer a nemet csapat...ááá 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Ajj ilyet kihagyni.

Nem lattam, ha mutatsz kepet megmondom😊

Devv
Ki az a szép kis vörös hajú néni az m4-en? <#finom>
ReszegKoldus
Nácik mindenhol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
nehogy :/

Maximus4
Figyeljétek meg,döntetlen lesz a német meccs😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Rudee
A karlendítés volt a téma.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Németek győznek és kényelmes helyzetben vannak a szlovák/albán/izland v osztrák csapat ellen. A horvátok vélhetően megizzasztják majd az olaszokat, de az is lehet hogy a negyeddöntőben Modric-ékkal játszanak aztán.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hallucinálnak.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bakkerman
Milyen naci szimbolumokrol beszel az uefa?

Futja a másfél millió euróból, amit eddig kaszált a szövetség.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bakkerman
Ott mar nagy bajok vannak ha ok se huzzak be ma es megelegednek a 2. hellyel...a lengyelek biztos hogy ütik az ukranokat

Jim Morrison
az_uefa_megbuntette_az_mlsz-t_europa_bajnoksag/

remélem most egyik barom se követi el újra ugyanazt a hülyeséget....

Lópikula
Németország ma továbblő minket, efelől kétségem sincs.

Az a gyanús, ami nem gyanús!

jópofa:

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Palinko
jobban örülök ha nyernek az angolok és biztos kijutók vagyunk....
a portugál győzelem rajtunk áll, de nagyon félek hogy izland megszivatja ausztriát is és megint másokon múlik majd a továbbjutás.
Lacee86
Amúgy most nézem, az angolok az F csoport 2.-jával játszanak. Úgyhogy benne van a pakliban egy angol-magyar meccs. 😄 Ebben az esetben persze ne táltosodjanak meg. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Németek nem fogják leadni, élen akarnak végezni.

Tyler1
Remélem ki is vágják most már Hodgsont. Volt bárki az angol szövetségnél, aki azt hitte az az ember alkalmas válogatott irányítani?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Lacee86
Hát, jóval többet vártam az angoloktól, megmondom őszintén. És nem csak erre a meccsre vonatkozik. Persze láttunk már olyat, hogy egy csapat nyökög a csoportkörben, és az egyenes kieséses szakaszban megtáltosodik, úgyhogy egyáltalán nem írnám le őket.
Ami minket illet, ha holnap a németek nyernek az észak-írek ellen, vagy a csehek nem nyernek a törökök ellen, akkor továbbjutunk.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Jim Morrison
Hat ez az angol csapat... elegge harmatgyenge.

ReszegKoldus
Na végre lefújta, most már ha minden igaz csak egy portugál győzelem és egy izlandi döntetlen/vereség kéne és összejönne <#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Lópikula
Micsoda egy szutyok ez sz Anglia 😄

Az a gyanús, ami nem gyanús!

bakkerman
Eddig ezt az EB-t Bale nagyon siman "megnyeri" CR-el szemben,kifejezetten jol jatszik a walesi remeljuk ezt szerdan este tovabbra is elmondhatom majd 😄

Maximus4
Már 2:0.Remélem viszik haza magukkal a ruszkik a bírójukat is😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Majdnem meg is volt😞

bakkerman
Akkor igy mar kell az angoloknak a gol

Maximus4
Wales vezet.

bakkerman
Hodgson elegge lajtosra veszi ezt a mai meccset pedig eleg sok tetje van annak ki hanyadik helyen megy tovabb

AnuluWork
Ez a szlovák himnusz olyan, mintha héberül énekelnék a román himnuszt ...

bakkerman
Tegnap esti utan hasonloan szep eredmenyt kivanok a szlovakoknak is,mint amit a romanok elertek 😄 es termeszetesen "jo" utat hazafele a holnapi első géppel 😄

Devv
Hajrá szlo Anglia! <#nevetes1>
Maximus4
Nem lehetne ezt a Magyar válogattott topikban folytatni?
Köszönöm!

Tetsuo
Off:
Egy (úgynevezett) demokratikus államban nem is lehet szakértelem a politikában illetve a demokrácia soha nem lehet meritokrácia.
Ahol mindenkinek a szavazata egyenértékű, ott a politikai karrierhez egyedül a meggyőzőképesség kell, emellett jó ha van bűnre való hajlam, laza erkölcs és intelligencia.
Egy tisztességes emberből nem lehet kiemelkedő politikus sem Magyarországon, sem Németországban, sem Olaszországban, sem az Egyesült Államokban... sehol sem ahol úgynevezett demokrácia van (soha sehol nem létezett még igazi demokrácia, nem is létezhet) az egyszerűen lehetetlen lenne (mármint tisztességes ember a topon).
(Érdemes megnézni hazánkban ezzel kapcsolatban pl. Ángyán József karrierjét - és nem a személye, hanem a céljai miatt.)
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.06.20. 19:48:58

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Huszti sajnálhatja, hogy lemaradt az eb-ről, mert Dárdai hívását sem akarta elfogadni. Szerencsére nem hiányzik különösebben.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.06.20. 18:56:16
OFF:

ugyanez a helyzet a politikaban is, es a legtobb munkaltatonal nincs szakertelem csak akik protekcio avagy ismerettseg altal kerultek be vagy eppen nyaltak be magukat...

en ezert nem elek otthon tobbet kozott

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én arra gondoltam, hogy ha a mai Magyarországon szembemész a tekintélyelvűséggel, akkor eltűnsz a süllyesztőben. Az, hogy Csányi meglépte azt tavaly, hogy lecseréli a fagyit és galambot szakértelemre, az igen meglepő fordulat szerintem.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,