1797
-
#1146 -
#1145 belgák túlhypolt csapat szerintem. elkaphatjuk -
Coolfire #1144 Én is így gondolom.:/ De bízzunk benne,hogy majd csak Wales után esünk ki.
Ki lesz a kommentátor?Remélem Hajdú B.:) -
#1143 Nem akarok vészmadárkodni,de szerintem ma kippukkan a lufi.Ha így is lesz,csak büszkék lehetünk a srácokra.Félek az estétől nagyon.A belgák sokkal jobbak,mint például a portulgálok voltak. -
#1142 az a baj hogy nem fogják kiejteni őket a lengyelek,mert megint jönni fog vagy Quaresma vagy CR,és 4 közé jutnak...pedig eszméletlen gyenge válogatott ez a portugál -
#1141 hát szerintem nem érdemelték meg a portugálok. a horvátok se érdemelték volna annyira meg, de inkább már azok. szánalom ez a portugál csapat remélem a lengyelek elkalapálják már. -
#1140 Nem leszünk így, hagyjuk már.. totál fel vannak pörögve a srácok.. én inkább attól félek, hogy storck elvileg defenzíven akar játszani, ami szerintem nem jó döntés, de bízom benne, hogy bejön!!! -
ManoNegra #1139 Ne vészmadárkodjatok! -
#1138 Jó, de mi tartalékosan játszottunk. :D -
Rudee #1137 Fél szemmel néztem. A horvátok se villogtak, sőt, kimondottan ötlettelenül próbálkoztak. De legalább volt egy szép kontra és egy gól a végére. -
#1136 Hát, ha a rendes játékidőt nézzük, akkor gyakorlatilag igen... -
Rudee #1135 Egyszer hófehérke is felkelt. -
#1134 Nem tudom nézted e a meccset - én sajnos igen - de ha azt mondod nem volt ezzel semmi baj... :D -
SzocsA #1133 Hát, hogy nem úgy fogunk játszani mint a portugálok ellen.
Jó lenne, ha csak játszanánk egy jót és nyernénk a végén.... -
#1132 talán mégsem akkora penge a védelmünk, mint ahogy mindenki nyilatkozik rólunk? :D
ugyanakkor jobbak vagyunk a horvátoknál, mert mi döntetlenre voltunk képesek portugália ellen
(jó 90 percig ők is)
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2016.06.25. 23:40:27 -
argo001 #1131 A lengyelek majdnem ráfáztak erre, a horvátok rá is fáztak. Hihetetlen, mennyire nem építették fel ezt a mai játékot. Hihetetlen, mennyire képesek alul teljesíteni a csapatok... -
#1130 Storck most komolyan védekező focit akar belgák ellen ?? -
Rudee #1129 Már hogy nem fogják bírni a nyomást? Nagy esély van rá. -
#1128 Kaput eltaláló lövések 2-2 120 perc alatt uh:D -
SzocsA #1127 mi is így leszünk a következő, holnapi meccsen.... -
Rudee #1126 Ha nincs gól, akkor az a baj, ha van, akkor az :D -
Rudee #1125 Spanyolok ellen biztos továbbjutók voltak már, tét nélkül játszhattak egy jó meccset. Ma volt tét, nem bírták. -
#1124 Vicc... -
SzocsA #1123 Megverték a spanyolokat és most egyszer sem találták el a kaput...... -
Rudee #1122 Max az elődöntőbe. -
SzocsA #1121 Hát ha nyerünk a belgák ellen, mégegyszer játszunk velük, ki kellett volna őket ejteni..... -
#1120 Nem hiszem el. Ezt a szart -
SzocsA #1119 ez lesz a 4. döntetlenjük..... -
#1118 Portugálok úgy lesznek a legjobb 8 között hogy 1 meccset nem sikerült megnyerniük? -
#1117 Ma egyik csapat se volt jo... svájc lengyel meccsen legalább kapuralövés volt, gól... -
#1116 Most már fokozottan kiváncsi leszek a fiukra holnap.Ezek a mai meccsek siralmasak voltak.Ez az esti meccs meg különösen az.Szánalom:(Egyik sem érdemelne továbbjutást.
-
SzocsA #1115 De még kaput eltaláló lövése sem volt egyik félnek sem. Így hogy rúgják be a 11eseket? -
#1114 Szar meccs ez is. Francert nem ejtettuk ki a portugalokat :c -
#1113 Hát... Az egyik les volt :d -
SzocsA #1112 Komolyan mondom, ha 3-4 szer akkora lenne a kapu akkor sem találnák el.
Hogy a francba rúgtak nekünk 3at a protugálok? -
SzocsA #1111 Ritka szar meccsek ezek! Senki nem mer akciózni! -
#1110 Mindig ilyen mezuk volt nem? -
#1109 Regebben a pumanak volt olyan megoldasa hogy adott nemzet cimere halvanyan latszodott teljes nagysagaban elöl a mezen,az is jo volt,egy olyan lehetne nalunk is -
#1108 Címerünkből nekünk is lehetne vmi fasza. -
#1107 Horvatoknak mindig olyan kurvajo mezeik vannak, ma is amiben nyomjak eleg fasza