1797
-
#1186 Kleinheisler OFFFF lesérült a bemelegítésen GRATULA -
#1185 Hajrá magyarok!
Ma is szeretnék ünnepelni magyar gólokat! -
#1184 Eddig talán a Svájc-Lengyel meccs volt ami focinak nevezhető.Az összes többi egy forintot nem ért.Még a "nagy" csapatok is messze elmaradtak a tudásuktól.A Németek meg ma pont annyit adtak ki magukból amennyi kellett.Szóval én nem látok sok különbséget a már említett "nagy" csapatok és az újoncok között.
HAJRÁ MAGYAROK! -
#1183 EB streamek -
#1182 A 24 csapatos EB mezőnye lehet, hogy felhígult, de ez csak most látszik. A mai két meccsen a két ellenfél színvonala között igen durva eltérés volt. A csoportmérkőzéseknél ez annyira nem tűnt fel, mert az új csapatok részben egymás ellen tolták és annyival lett érdekesebb, hogy a legtöbb utolsó csoportmeccsnek volt tétje. Viszont látszik az egyenes kiesésben, hogy a véletlen miatt kik juthattak tovább. -
#1181 Felülüberel?
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.06.26. 18:34:23 -
#1180 Akkor, majd kiejtjük őket mi. ;-) -
SzocsA #1179 Hehe olyan egyértelmű volt, hogy merre rúgja.... meg nem is annyira helyezett volt mint az íreké.
Ha ez X lesz akkor megszívják a németek a 11esekkel.. -
#1178 Ennyi, el is dőlt... -
Micsu #1177 Elore mondja kommentator a golt, illuminati -
#1176 nekem mostanában szarakodik mediaklikk. Hol hirtelen kikapcsol valami out of sync szöveggel, most meg folyamat akadozik.... -
#1175 Mo rol mediaklikk, kivulrol banokstreamen nezelodj.
Szegeny irek :( -
#1174 Nem ültek rá egyáltalán. Két elég gólveszélyes helyzetük is volt még az egyenlítés és fordítás előtt. Simán benne volt a 2:0 is... -
kutyakiki81 #1173 Sziasztok!
Tudtok valami magyar on-line tv-t amin tudnám este nézni a meccset? -
Coolfire #1172 Knézy nem kommentátornak való,az tuti.:) Mindig is zöldségeket beszél(t).:) -
#1171 szerintem nem ültek rá. Én pont azt láttam, hogy próbálkoztak, mentek, csinálták... -
Coolfire #1170 Ejhhh..pedig de szurkoltam az íreknek.:) -
argo001 #1169 Crazy kb. egész meccsen csak hülyeségeket beszélt. Szerencse, hogy egy magyar meccset sem kapott. -
SzocsA #1168 szerintem nem, meg már így is el vannak fáradva.... -
SzocsA #1167 megint volt egy helyzetük az íreknek, de nem értem, hogy miért kelllett feldobnia magát hiszen ha pontos passzot kapott volna olyan gólt rúgott volna belőle, hogy 2-2 -
Gabe18 #1166 A Knézy amúgy tisztában van vele hogy az írek egyel kevesebben vannak már? Mert mintha ezt nem venné számításba mikor csodálkozik hogy "a két csere semmit se lendített az íreken" és hasonlók... -
SzocsA #1165 Érdemes volt ráülni az íreknek az eredményre... megérte....
Ja hát így már, most egész jó lett a meccs...
Remélem most is húzzák az időt az írek.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.26. 16:28:54 -
#1164 Szerintem az volt.
Tegnap estit meg nehez uberelni... -
ManoNegra #1163 Nem rossz kis meccs, jót tett neki a korai tizenegyes. Nem bánnám, ha búcsúznának a franciák. -
SzocsA #1162 De mire kapták? az volt vagy nem mert nem láttam.
Amúgy ez is egy szar meccs így, sikerül felülüberelni a tegnap estit.
Remélem mi játszunk és nem ilyet csinálunk és lesz 3-2 vagy 4-4 és továbbjutunk... -
#1161 Pont ez történt! -
#1160 tizenegyes -
SzocsA #1159 Most mi történt a francia meccsen 5 perctől láttam, adtak az íreknek gólelőnyt? hogy ne legyen 0-0 ás taktikai nagy csatában döntetlen szar meccs? -
#1158 Gól!!!!! -
argo001 #1157 Hehehe, bonvojázs. :D -
#1156 Na, tizi :D -
#1155 bezzeg a többi meccsen nem lógnak mesterlövészek a stadionról, csak a franciák meccsén... :D -
#1154 Ha esetleg megvernénk a belgákat,a wales-t simán lealázzuk szerintem:) -
fonak #1153 Muszáj lesz defenzíven játszani különben az lesz, mint a portugálok ellen, kapunk 3 gólt, csak nem lesz még egyszer olyan mázlink, hogy 3 távoli lövésünk (ebből 2 megpattanva) beakadjon.
Ha szerencsénk van, lehozzuk 1-1-re mint a lengyelek a svájciak ellen, ami szerintem a belgához hasonló erejű csapat, és a büntetőkkel 50% hogy nyerünk. -
#1152 Perisic tegnapi haja...
-
#1151 -
#1150 Nekem nem voltak meggyőzőek, ahhoz képest, hogy tényleg mekkora nevekből áll a csapat. Meglátjuk... -
#1149 Én is nagyon szurkolok a srácoknak, ez most más lesz mint eddig, az eredmény remélhetőleg nem :)
Belga és walesi csapat is lenéz minket, jajj de jó lenne mindkettőnek odavágni! -
#1148 Kicsit pozitívabban srácok !!! Nyerni kell, ha már eddig elmentünk nem kell fosni belgáktól, ha CR-ék nem aláztak 10:0-ra akkor itt se kell fosni.. EASY -
#1147 Szép napsütéses idő van itt Toulouseban, sokan vagyunk, belgák is sokan eljöttek, bármi lehet. És bármi lesz, ünnepelni fogunk, mert ez csoda akárhogy alakul az este. Nekem amúgy is mindegy ki nyer, csak mi legyünk azok. :D