Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Ja nem azt mondom, hogy bunda, csak viccesen alakult. Szegény spanyoloknak el kell verni olaszokat és németeket és még csak elődöntőben vannak :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
valóban béna, de legalább odaér egy újonc is biztosan, nem tudhatták, hogy ez lesz a csoport végén
SzirmosSzisza
0-11 VB győzelem és 0-21 EB győzelem, jól el van osztva a 2 oldal :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tyler1
Az még akkor volt, mikor azt hitték, hogy csoportelsők lesznek, minket meg elvernek a portugálok :D

Az angol sajtó konkrétan fasisztának bélyegezte meg a magyar szurkolókat. És pont, hogy féltek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mert megjelent egy cikk, Az m4en hogy az angolok nem félnek tőlünk. De csak azért néztem nagyot mert ők a másik ágon vannak, így csak a döntőben találkozhatnánk velük.... :D

De mostanra leszedték mert nem találom sehol sem....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.23. 00:38:23
Palinko
igen az olasz spanyol döntővel felérő meccs. horvátok, izlandiak érdekelnek még rajtunk kívül. de sztem a top3 érdekes meccsek között benne vagyunk. holtversenyben a horvát meccsel
Jim Morrison
Itt voltak, csak nem volt aki osszerakja oket :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sippie
Kik voltak ezek a srácok piros mezben? És hol voltak az utóbbi 5-10 évben? :D
Tuvok

Hajdú B István verse :D

//www.youtube.com/embed/kytjmPP4ofg
Palinko
úgy lesz ahogy írod, azért az elődöntőzés már nagyon troll lenne :DDD ha legyőzzük a belgákat akkor már valszeg meglesz
most akkor hogy lesznek a meccsek? az eredményeken fen van a legjobb 16 ha nyerünk a belgák ellen akkor a wales - Észak-írország meccs győztesével játszunk?
ReszegKoldus
Hajdú B. elbújhat :D
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.06.22. 23:23:02

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

akyyy
mikor lesz?

oh, most látom, vasárnap este. ahhh, bár meló, de pont itthon leszek :D
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2016.06.22. 22:57:00

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Devv
ISTENEK VAGYUNK!
Rudee
Ha nyernek a svédek, akkor ők. Ha nem, akkor a belgák.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Maximus4
Svéd vagy Belga ellenfél lesz?Hát akkor már inkább Svéd.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Palinko
azért a nagy örömbe ne felejtsétek el a #HUN meg #OrangeSponsorsYou -t tolni twitteren meg fb-n
akyyy
Istenem, az egy dolog, hogy eddig eljutottunk, de hogy így tovább megyünk....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Maximus4
Nos igen.Erről már egy párszor megnéztem ezt a videót:)Fantasztikus!

//www.youtube.com/watch?v=CarElP-rOOc
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2016.06.22. 21:59:42

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ainz
Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha hamarabb jön egy Storck vagy egy Dárdai... Mennyit számít egy hozzáértő..
Egész Magyarország Eb-lázban ég, ezt jól érezni még Franciaországból is, és az Origo tudósítói azt is látják, hallják, milyen lelkesek az Eb-re kiutazó magyar szurkolók. Ezek után arra voltunk kíváncsiak, hogyan élték meg az eddigi, várakozáson felüli szereplést azok a magyarok, akik Franciaországban élnek és folyamatos kapcsolatban vannak a helyiekkel.
"Ekkora tisztelettel beszélni a magyarokról, mint ma, én még soha nem hallottam a franciákat" – írta a Facebook-oldalán Jenő, aki 28 éve él Franciaországban, így van rálátása arra, hogyan állnak honfitársainkhoz odakint. A fenti bejegyzése akkor született, amikor a magyarok az Izland elleni meccsre menet végigvonultak Marseille utcáin.
"A francia tévében ódákat zengtek arról, hogy ahol 30 ezer magyar elvonult az utcán, tisztaság maradt utánuk. Ők ilyet még soha nem láttak. Összehasonlították azzal az utcaképpel, amit az angolok hagytak, ahol térdig ért trágya, miután elvonultak. Tényleg térdig!

link

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ingy2
Lábon mozogtam ki 3 szívszélhűdést meg 6 stroke-ot. Eszméletlen meccs volt. Veretlenül csoport első Magyarország, döbbenet!

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Moby
Vajon mire gondolhatott a szerző?<#ravasz1>

//www.youtube.com/embed/hVPNBARHL2c

Adversus solem ne loquitor

Moby
ESPN:
Hungary are the dark horses that no-one saw coming. And they continue to astound.
...
They never stopped working, never stopped trying to test the Portuguese.
Their ferocious supporters, dressed in black and massed behind the goal, were like an army of Mordor, pumping fists and booming drums.
They have been a welcome addition to this tournament. Their opponents -- the runners-up in Group E -- in the next round should be careful. In this sort of mood, they won't fear anyone.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.22. 20:42:52

Adversus solem ne loquitor

Eszméletlen jó meccs volt, a legvadabb álmaimat is felülmúlta. Hihetetlen hogy mennyit fejlődött a magyar válogatott. Dárdai és Storck tudnak valamit...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shep
Hát ez óriási, megnéztem vagy 10x :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palinko
ez most tényleg minden elképzelésemet fölülmúlta. azt hittem portugál, ausztria jut tovább mi meg jó esetben harmadik helyen. első meg uccsó meccsen kikapunk, izlandot meg elverjük, de ettől sokkal jobban alakult. ez a mai is milyen meccs volt hihetetlen.
Ainz
xD

//www.youtube.com/embed/01buSR8790U
Szerintem is! <#wink> A végén kicsit leült, de nembaj, megmutattuk, hogy tudunk mi játszani!

Ainz
Van még hova fejlődni a passzoknál, de tudnak ők játszani, ha akarnak!!! Remélem most már marad is ez a tendencia!!! Bármi is lesz a következő mérkőzésen, mi már nyertünk!
LasDen
akárki csinálta ezt a képet, ássa el magát...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

molnibalage83
És ez volt a EB eddigi legjobb meccse.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

ReszegKoldus
hitgyülis azt hitte végre megfogta az isten lábát, aztán kiderült, hogy Gomes volt és nem CR7 <#beka3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tud valaki magyar nyelvű stream-et, ami nem m4 és nem mindigtv? :D mert mindkettő totálgáz, akad, lefagy...

BEAST
Naja, az ilyesmit nem kellene erőltetni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Maximus4
Verhetők ezek után:)

Muki100
Negyeddöntőben a Wales vs. É-Ír vagy Török győztese jönne

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Azért van még hova fejlődni, mert meg lehetett volna ez a mecss ha kicsit jobban koncentrálunk, de belementük egy adok kapokba egy nyilt fociba, de nem kaptunk ki.
Én is arra gondoltam, hogy eddig álomsorsolásnak tűntünk, de most? :D <#vigyor2>

Jim Morrison
Jaja, azert kerdem mert atkapcsoltam es gol :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

molnibalage83
Hamut szórok a fejemre, a srácok megtanultak csapatként focizni. Ezt a szintet kellene tartani.

Viszont iszonyatos mázlink volt, Gerát a kézzel láb lerántásért simán kiállíthatták volna egyből...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.22. 19:56:42

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Nem volt semmi balhé, miről beszélsz? Volt egy állítólagos karlendítés (húha..) meg az, hogy át akartak mászni egy másik szektorba. A t. sajtó meg megtalált egy magyar testépítőt, hogy mekkora náci. Ejha...

Maximus4
Beszarok komolyan.Most már félhet tőlünk bárki:)

bakkerman
Azta :O :O

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szép volt srácok, le a kalappal!!

SLICK
3. Izland nyert 2-1-re

ReszegKoldus
Portugálok rohadtul nem a "halálágra" kerültek :D