1797
-
nagy hős #1346 marmint az a real madrid akik ket blt nyertek az utobbi 3 evben es 6 eve legalabb az elodontoig eljutnak? :D
felreteve, ez a belga valogatott kurva eros, iszonyat regota egyutt jatszanak, hosszu epitkezes utan van ilyen csapatuk, tenyleg tele vilagklasszis szintu jatekosokkal. -
#1345 nem nézem az angol bajnokit ezért nem is tudom, de világklasszisok együtt sem szerepelnek mindig jól, lásd Real. meg a statisztika nem minden. -
#1344 azt hiszem kezdhetik a németek felkötni a gatyájukat, feszes legyen az a hosentrager mert megakad a bajuk ezzel a lesajnált "középszerű" olasz válogatottal :D -
#1343 ne viccelj mar, belga csapat kezdőjében 2-3 játékos kivételével az összes világklasszis
-
#1342 Megint volt par 15-18 eves hulyegyerek (ebbol 2 kopasz, 1 lany, 1 nyamnyila, mindnegyen fekete poloban) akik 3 fustbombat nyomtak el a tomegben. Azt mondta az egyik nem robban, nyugodjunk meg. De az idiotak letettem oket a foldre, es szepen kifustoltek mindenkit a kornyekrol. Kisgyerekek is szaladtak el.
Gratulalok nekik... -
nagy hős #1341 conte tud valamit :D -
#1340 SPEXIT :DDDDDD -
#1339 Az angol válogatott kb. az izlandival illetve a magyarral van egy szinten. Tegnap a belgák őket is kiverték volna legalább 2:0-ra. -
#1338 Eddig kb. ez a legvalószínűbb. -
#1337 -
Micsu #1336 kíváncsi lehet mert az max a döntő lesz ha lesz -
#1335 Köszönöm, hogy ott lehettem! -
Coolfire #1334 Ha nem csippantanám az angolokat,simán Izlandnak szorítanék... -
#1333 Nálam olasz-angol, bár spanyolpárti vagyok de gyengének érzem ezt a mai válogatottat. -
Coolfire #1332 No,akkor nézzük tovább az EB.-t.Tippek?Szerintem spanyol és angol.:) -
#1331 Hazaértek a hősök! Gratula nekik. Király Gabi meg végre visszavonulhatna. Zoli se bohóckodjon tovább. Szép volt szép volt, de hagyjunk már lehetőséget másoknak.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.06.27. 17:46:50 -
#1330 Nem a világranglista helyezés miatt. Ki az, aki még nem tudja, hogy a FIFA ranglista egy vicc? A mutatott játék képe alapján.
Mi az ír, wales és egyéb középcsapat szintje felett toltuk (ami meglepő volt), és így kaptunk 4-et. Hiába volt kisebb labdabirtoklása a belgának, lényegében azt történt a pályán, amit ők akartak. Ha elindultak, akkor úgy zúgtak át a pályán, hogy a hathuszas gyors ahhoz képest kutyafasza... Ehhez képest protugália vagy más mit össze szenvedett ilyen csapatok ellen. Nagyon kínácsi leszek egy esetlegse belga-német meccsre.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.27. 16:01:51 -
#1329 Károgni, meg a focit szidni divat a politika miatt. Ez van. -
#1328 nem tudom én nem tartom annyira ezt a belga válogatottat mint itt egyesek, emlegetitek a világranglista helyezést, mikor még selejtező volt norvégia ellen akkor néztem utoljára a ranglistát akkor talán elsők voltak de románok is top10-ben benne voltak :D talán még a top5 ben is, vagy 7.-ek nem emlékszem már és hol vannak a legjobb 16-ban? ennyit ér az a lista. ez a belga csapat nem olyan erős mint a 2 évvel ezelőtti német, látod egy közepesen erős olasz csapat is megfogta őket. az igaz, hogy kaphattunk volna északíreket, vagy jobb sorsolást, állítom a lengyelek nem lettek volna sokkal jobbak. de nem szeretném nagyon a nehéz sorsolásunkra fogni, mikor megnézem a jobb ágat, még mindig örülhetünk, hogy a balba kerültünk. németek nem biztos, hogy odaérnek a döntőbe, ha van egy kis szerencséjük ma a spanyolok jutnak tovább ellenük jobb eséllyel indulhatnak, de sztem az olaszokon nem jutnának túl. meg ha túl is jutnak jönnek a franciák akik mégis csak otthon játszanak, bár bronzéremtől én sem várom jobb helyre őket. -
#1327 A futás statisztikát a legtöbben nem tudják értelmezni. (Legalábbis szerintem.) Két vagy több dolog sem látszik belőle (szerintem), pedig egyszerű matek vagy fizika. No lássuk. ;)
1. A mennyiség lehet azonos, ha a másik azt [b]nagyobb átlagsebességgel és/vagy gyorsulással[b] teszi, akkor sajnos hülyére vernek. A magyar játékos is lefutja a távot gyak, azonosan, csak akkor ér már oda, mikor elrúgták a labdát. Ez láttuk a belga meccsen. Olyan tempóval lőttek ki a belga játékosok, hogy az valami iszonyat volt. (Kombinálva azzal, hogy fejben is sokkal gyorsabbak voltak.)
2. Látványos több km-es difi soha nem lesz két csapat futásösszegénél, mert nem is kell sőt, még káros is lehet.. Mit jelent azt, hogy ha az egyik csapat fut 115 km-et és a másik 115,5 km-et? Hát azt,hogy az egyik csapat 500m-rel többet futott 90 perc alatt. Ok, ez tiszta sor.
Ez mit jelent helyzetekre lebontva? Legyen mondjuk 10 db támadás, amiben 5 ember vesz részt aktívan. Akkor átlagolva helyzetenként 50 m, emberenként 10 méter eltérés
a.. Az egyik csapat vagy feleslegesen futott ennyit, mert soha nincs jó helyen...
b. Vagy azt, hogy a másik ennyi plusz futással és gyorsabb tempóval ügyködik. Na, ha egy támadásba ennyi plusz szabad helyezkedés van, akkor lényegében azt jelenti, hogy az egyik csapat támadói lényegében szabadon rohangálnak... -
#1326 meg azért volt fontos mert legalább már van mire építkezni, 4 év múlva azért jelentősen más csapattal kéne indulni. a védelem kb még jó lesz korban, de a többi poszton már kiöregednek akkorra. elég nagy munka lesz ezt felépíteni, de legalább már van hova.
azt sem értettem a belgák hogy értek oda mindenhova, rohadt gyorsak, mondom majd félidőben nézem ki mennyit futott, biztos ránkvernek egy 5km-t közben meg fenéket, mi futottunk többet. néztem is nagyokat, hogy ezt meg hogy.
ezt nem ártana tőlük eltanulni :D a védekezésen is kéne javítani, hogy a védőnk legyen mindig a támadó labda felőli oldalán. mert rohadt sokszor nem sikerült és ebből lettek helyzetek, vagy legyenek legalább ott, ugye első gól... mert szerintem mégis csak a védekezésre kéne alapozni, hátha egyszer lesz olyanunk mint 12 éve a görögöknek. ez a 2 meccsen 7 gól nem épp a védelmet dicséri. -
#1325 mar-haromkor-lezarjak-a-hosok-teret-a-magyar-valogatott-unneplese-miatt
én kinézek, ha már itt vagyok :) -
argo001 #1324 Barom akart lenni csakhát auto correct... :) -
argo001 #1323 Annak a sok ballib bár onnan pedig akik mindenkepp össze akarják mosni az EB szereplést a politikával, habár nagyon nem erről szólt az egész, uzennem hogy ennél jobb reklámot nem kaphatott volna az ország. Egész Európa csodájára járt a magyar virtusnak. -
#1322 Próbálkoztak, csak sosem sikerült nekik ennek még csak a közelébe sem érni, tehát az inkább csak ilyen küszködés volt. Na de ez EB-n, meg a mi volton már kár rágódni, le kell szűrni a stábnak a következtetéseket és tovább építeni a válogatottat, hogy a vb selejtezőkön szépen szerepeljünk, valamint a klubcsapatain ne vérezzenek el a nemzetközi kupa selejtezőkben már júliusban, hanem sikerüljön 1-2 csapatnak főtáblára kerülni, persze ez is kisebb csoda lenne, de ha a klub csapatok nem mutatnak semmit akkor a válogatott sem fog és ez a mostani csak egynyári csoda volt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.27. 13:46:37 -
fonak #1321 Ezzel az iránnyal próbálkozott minden kapitány 30 évig, Koeman és Dárdai voltak azok, akik felvállalták, hogy védekezni fogunk és nem megpróbálni szépen meg magyaros finesszel játszani, Storck is ezt csináltatta eddig. Kivéve a görögök ellen, ahol ki is kaptunk 4:3-ra, meg most és a portugálok ellen, kaptunk is 3 illetve 4 gólt. -
#1320 Az két "angol" + ír játéka a magyarhoz képest sehol nem volt. -
#1319 Amúgy lehet itt károgni, meg örök elégedetlennek lenni, de árulja már el nekem valaki, hogy mikor láthattunk a válogatottól utoljára olyat, hogy nem 11 emberrel védekezik és valami pontrúgásból, vagy egy hosszú ívelésből próbál betalálni? A többi "kis csapattal" ellentétben ezek felvállaltak egy nyílt és tetszetős támadó focit amivel szereztek 5 pontot meg lekontrázták őket 4x a belgák, és akkor mi van, szép játékkal estek ki, hibák persze voltak, de az mennyivel lett volna jobb ha 1-0-ra kapunk ki és 90 percen keresztül csak védekezünk, szerintem semmivel. Nekem tetszik ez az irány ,hogy próbálunk végre játszani is, egyelőre ez ennyire elég, de nekem van egy olyan sejtésem ,hogy ezt Storck direkt húzta meg, egyrészt a szurkolók miatt, másrészt pedig, már a vb selejtezőkre gondolva, hogy lássa mennyire lesz ott esélyünk ezzel a játékkal, és hogy oda milyen változtatásokra lesz szükség. Úgyhogy szerintem elégedettek lehetünk, aki szerint nem az jó úton halad az örök boldogtalanság felé. -
#1318 Abszolút igaz. Ilyenkor nincs is jobb egy magyar rozénál vagy rozéfröccsnél. Egészségedre!!! -
#1317 -
#1316 A végeredmény durva, azért elég sok helyzetünk volt nekünk is.
44 év után mit akarunk. Ez megeshetett volna már a csoportkörben is. Vissza lehet keresni, én előzetesen annyit vártam, hogy ponttal jöjjenek haza, ehhez képest veretlen csoportelsők lettünk, miközben rúgtunk hármat a portugáloknak az x-hez.
Szép volt fiúk! Ez történelem, ami a szemünk előtt zajlott az elmúlt pár héten.
Remélem a belgák mostmár az aranyig meg sem állnak, és akkor még kevésbé lesz fájó az a négyes.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.06.27. 12:29:56 -
#1315 Én biztos nem, már akkor is látszódott bennük a potenciál, aztán ,hogy ebből majd mit sikerül megvalósítaniuk az kiderül. -
ManoNegra #1314 Kleinheisler kiesése is rosszkor jött. Még így is, igaz kisseb csodával, de a hetven valahányadik percig meccsben voltunk. Mindegy, ezen az EB-n abszolút várakozáson felül teljesített a csapat, a károgókat nem értem. -
wednes #1313 Ez az NB1-es és máshol padozó játékosoktól akkor is tisztes teljesítmény. Jó, aláírom lehetett volna szebb is a végeredmény és voltak is hibák, pont gyengébben jött ki sok dolog, a legerősebb ellenfélnél. Tény, hogy gyengébbek voltunk most. Szerintem a csapat és a stáb is le fogja vonni a konzekvenciákat és nem magukat fogják mosdatni.
Viszont nem hiszem, hogy szebb látvány lett volna, ha 0-1 és 0-2 után is 11 emberrel védekezünk a saját kapunk előtt. Szerintem mi voltunk az egyik olyan kis csapat, ami nem a védekezésre koncentrált az EB alatt. Storck támadóbb és labdatartóbb játékot preferálja, oda van hova fejlődni még. De legalább fejlődtünk is. A belgák is azt nyilatkozták a meccs végén, hogy a magyarok jóval szellősebben védekeztek, mint az eddigi, velük szemben játszó csapatok.
Próbáltunk a középpályán játszani, ami az osztrákok ellen nagyon ment, itt sajnos nagyon nem ment. Az is látszott, hogy okosan nem lerohanós kontrára játszottunk, mert az esélytelen lett volna. Nem tudtuk volna őket lefutni, hanem szépen építkezve el kellett jutni a kapuig. Ez a csapat 1-2 évvel ezelőtt egy Feröer ellen alig tudta kihozni a labdát. Sőt nem is hozta ki, hanem csak kivágta előre.
Azt is vegyük figyelembe, hogy a belgák is elég okosan játszottak ellenünk. Pont beletrafáltak a leggyengébb részünkbe, a labdavesztés utáni letámadásba (mondjuk alapból így játszanak). Ezt kombinálták a sokkal jobb egyéni és rutinosabb képességeikkel. Nem jöttek nekünk (nálunk volt többet a labda), hanem rámentek arra, kb a középpályán labdát veszítünk és jön a belga gőzhenger, ami átrohan a nyílt, visszazáró és visszarendezni próbáló védelembe. Lehet szidni itt a védelmet, de nincs azon a szinten, hogy visszazárásból állítsa meg a kontrát. A mi védelmünknek szüksége van a stabil középpályára előrébb.
Viszont ez a játékfilozófia tetszik, amit Storck képvisel, a középpályás, kicsit labdatartós, ebből építkezős felfogás. Remélem ezen az úton még tudja tovább építeni a válogatottat. Lehet kikapunk, meg kockázatosabb, de akkor is nézhetőbb (ha jól megy a játék), mint a görögök féle antifoci, amivel igaz több eredményt értek el, de kb senki nem veszi komolyan az görögök EB győzelmét. -
#1312 Hát ja, az alap felvetés is elég hülyeség volt. Az utolsó 5-6 percben álltak le látványosan, mert jó volt akkor az X is és nem érte meg egy kontrából bekapott gól kockázata. -
#1311 Elég szépen védett. -
argo001 #1310 Egyébiránt pedig óriási élményt nyújtott a válogatott, olyat, amit már évtizedek óta nem, és ami mellett még a semleges néző sem tudott elmenni. Nem lehetünk elégedetlenek, hiszen ez a csapat mindent megpróbált. (Az futott át az agyamon, hogy mennyivel másabb volt így kikapni, mint anno a románoktól 3-0-ra... szerencsére annak a korszaknak vége...)
A károgókat nem értem, ez egy nagyon szép teljesítmény volt a válogatottól... a legjobb 16 között vagyunk!!! Ki hitte volna ezt hetekkel, hónapokkal, évekkel ezelőtt?! Az érzést pedig senki nem veheti el. -
#1309 A portugálok ellen szerencsénk volt, kétszer is. Itt egyszer sem. Meg Király sajnos csigalassú. Hiába tapasztal (?), egyszerűen túlontúl vén. -
#1308 Csúnya? Ez egy ereje teljében levő brazil és német csapathoz mérhető belga csapat. Nehogy azt hidd, hogy a továbbjutó lengyeleket vagy Wales-t nem csapta meg volna néggyel ez a belga válogatott. Egyszerűen szar ágra kerültünk. A csoportelsőséggel kaptuk meg a mezőny egyik legerősebb csapatát miközben olyan ellefelek, mint Wales-t továbjuthattak, mert a 16 között is totál gyenge ellenfelük volt, vagy ahogy a franciáknak is mákjuk volt. Most őszintén, Svájc, Észak-Írország, Wales, Írország, Lengyelország csapatokból a mostani válogtatott a siker több, mint reális esélyével szállt volna szembe. Erre kaptuk Belgiumot annak "díjaként", hogy erőn felül teljesített a válogatott. Valahol ez vicc...
Ez a belga válogatott hülyére pofozza majd Wales-t (vágnak nekik is vagy 4-et) és a továbbjutó portugálokat is a játék képe alapján simán verik 1-2 góllal. Szerintem belga német döntő lesz ahol egyértelműen a torna két legerősebb csapata fog találkozni. Egészen más szinten fociznak eddig az EB-n, mint bárki más.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.27. 10:11:43 -
Rudee #1307 Pedig az első meccsük után hogy lesajnálta őket itt mindenki. Ellenünk nyernek és máris favoritok.