Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lópikula
Kleinheisler OFFFF lesérült a bemelegítésen GRATULA

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Jim Morrison
Hajrá magyarok!
Ma is szeretnék ünnepelni magyar gólokat!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maximus4
Eddig talán a Svájc-Lengyel meccs volt ami focinak nevezhető.Az összes többi egy forintot nem ért.Még a "nagy" csapatok is messze elmaradtak a tudásuktól.A Németek meg ma pont annyit adtak ki magukból amennyi kellett.Szóval én nem látok sok különbséget a már említett "nagy" csapatok és az újoncok között.

HAJRÁ MAGYAROK!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

molnibalage83
A 24 csapatos EB mezőnye lehet, hogy felhígult, de ez csak most látszik. A mai két meccsen a két ellenfél színvonala között igen durva eltérés volt. A csoportmérkőzéseknél ez annyira nem tűnt fel, mert az új csapatok részben egymás ellen tolták és annyival lett érdekesebb, hogy a legtöbb utolsó csoportmeccsnek volt tétje. Viszont látszik az egyenes kiesésben, hogy a véletlen miatt kik juthattak tovább.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Tetsuo
Felülüberel? <#ejnye1>
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.06.26. 18:34:23

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Akkor, majd kiejtjük őket mi. ;-)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Hehe olyan egyértelmű volt, hogy merre rúgja.... meg nem is annyira helyezett volt mint az íreké.
Ha ez X lesz akkor megszívják a németek a 11esekkel..
molnibalage83
Ennyi, el is dőlt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Elore mondja kommentator a golt, illuminati

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LasDen
nekem mostanában szarakodik mediaklikk. Hol hirtelen kikapcsol valami out of sync szöveggel, most meg folyamat akadozik....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
Mo rol mediaklikk, kivulrol banokstreamen nezelodj.

Szegeny irek :(

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

molnibalage83
Nem ültek rá egyáltalán. Két elég gólveszélyes helyzetük is volt még az egyenlítés és fordítás előtt. Simán benne volt a 2:0 is...

Sziasztok!

Tudtok valami magyar on-line tv-t amin tudnám este nézni a meccset?

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Knézy nem kommentátornak való,az tuti.:) Mindig is zöldségeket beszél(t).:)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

LasDen
szerintem nem ültek rá. Én pont azt láttam, hogy próbálkoztak, mentek, csinálták...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ejhhh..pedig de szurkoltam az íreknek.:)

Crazy kb. egész meccsen csak hülyeségeket beszélt. Szerencse, hogy egy magyar meccset sem kapott.

szerintem nem, meg már így is el vannak fáradva....
megint volt egy helyzetük az íreknek, de nem értem, hogy miért kelllett feldobnia magát hiszen ha pontos passzot kapott volna olyan gólt rúgott volna belőle, hogy 2-2
A Knézy amúgy tisztában van vele hogy az írek egyel kevesebben vannak már? Mert mintha ezt nem venné számításba mikor csodálkozik hogy "a két csere semmit se lendített az íreken" és hasonlók...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Érdemes volt ráülni az íreknek az eredményre... megérte....
Ja hát így már, most egész jó lett a meccs...
Remélem most is húzzák az időt az írek.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.26. 16:28:54
Jim Morrison
Szerintem az volt.
Tegnap estit meg nehez uberelni...

Nem rossz kis meccs, jót tett neki a korai tizenegyes. Nem bánnám, ha búcsúznának a franciák.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

De mire kapták? az volt vagy nem mert nem láttam.
Amúgy ez is egy szar meccs így, sikerül felülüberelni a tegnap estit.

Remélem mi játszunk és nem ilyet csinálunk és lesz 3-2 vagy 4-4 és továbbjutunk...
Jim Morrison
Pont ez történt!

LasDen
tizenegyes

Most mi történt a francia meccsen 5 perctől láttam, adtak az íreknek gólelőnyt? hogy ne legyen 0-0 ás taktikai nagy csatában döntetlen szar meccs?
Jim Morrison
Gól!!!!!

Hehehe, bonvojázs. :D

Jim Morrison
Na, tizi :D

LasDen
bezzeg a többi meccsen nem lógnak mesterlövészek a stadionról, csak a franciák meccsén... :D

Maximus4
Ha esetleg megvernénk a belgákat,a wales-t simán lealázzuk szerintem:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Muszáj lesz defenzíven játszani különben az lesz, mint a portugálok ellen, kapunk 3 gólt, csak nem lesz még egyszer olyan mázlink, hogy 3 távoli lövésünk (ebből 2 megpattanva) beakadjon.
Ha szerencsénk van, lehozzuk 1-1-re mint a lengyelek a svájciak ellen, ami szerintem a belgához hasonló erejű csapat, és a büntetőkkel 50% hogy nyerünk.
LasDen
Perisic tegnapi haja...

AnuluWork
//www.youtube.com/embed/CK10eanqd60

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Lacee86
Nekem nem voltak meggyőzőek, ahhoz képest, hogy tényleg mekkora nevekből áll a csapat. Meglátjuk...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Jim Morrison
Én is nagyon szurkolok a srácoknak, ez most más lesz mint eddig, az eredmény remélhetőleg nem :)
Belga és walesi csapat is lenéz minket, jajj de jó lenne mindkettőnek odavágni! <#hawaii>

Ainz
Kicsit pozitívabban srácok !!! Nyerni kell, ha már eddig elmentünk nem kell fosni belgáktól, ha CR-ék nem aláztak 10:0-ra akkor itt se kell fosni.. EASY
Botond
Szép napsütéses idő van itt Toulouseban, sokan vagyunk, belgák is sokan eljöttek, bármi lehet. És bármi lesz, ünnepelni fogunk, mert ez csoda akárhogy alakul az este. Nekem amúgy is mindegy ki nyer, csak mi legyünk azok. :D
LasDen
//www.youtube.com/embed/qQu1Fs7sfp0

Palinko
belgák túlhypolt csapat szerintem. elkaphatjuk
Én is így gondolom.:/ De bízzunk benne,hogy majd csak Wales után esünk ki.<#bohoc>
Ki lesz a kommentátor?Remélem Hajdú B.:)

Maximus4
Nem akarok vészmadárkodni,de szerintem ma kippukkan a lufi.Ha így is lesz,csak büszkék lehetünk a srácokra.Félek az estétől nagyon.A belgák sokkal jobbak,mint például a portulgálok voltak.

bakkerman
az a baj hogy nem fogják kiejteni őket a lengyelek,mert megint jönni fog vagy Quaresma vagy CR,és 4 közé jutnak...pedig eszméletlen gyenge válogatott ez a portugál

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Palinko
hát szerintem nem érdemelték meg a portugálok. a horvátok se érdemelték volna annyira meg, de inkább már azok. szánalom ez a portugál csapat remélem a lengyelek elkalapálják már.
Ainz
Nem leszünk így, hagyjuk már.. totál fel vannak pörögve a srácok.. én inkább attól félek, hogy storck elvileg defenzíven akar játszani, ami szerintem nem jó döntés, de bízom benne, hogy bejön!!!
Ne vészmadárkodjatok!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Lacee86
Jó, de mi tartalékosan játszottunk. :D

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Rudee
Fél szemmel néztem. A horvátok se villogtak, sőt, kimondottan ötlettelenül próbálkoztak. De legalább volt egy szép kontra és egy gól a végére.

Szar Bayern, szar Bayern :)