Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Elsőre a grafika tűnik fel, ez egyszer egyet kell értenem Tozával, tagadhatatlanul némileg butítottnak hat az alfa meg a béta után. Mindazonáltal még így is dögös, és ha ez az ára a vállalható gépigénynek, ám legyen (mert azért tényleg megy, mint az olajozott golyó mindenhol ultrán, i5 4590 és GTX 970 alatt).
Mapokról eddig hárommal találkoztam, az Amiens egy kicsit CoD2 Carentan fílingű, jó rajta játszani, bár egy kicsit lehetne kevésbé zsúfolt, több nyílt területtel. Számomra még épp a határvonalon belül van méretben és játékstílusban. Nem úgy a Suez, azon bár vannak nyílt területek, de az akció nem ott zajlik, hanem a néhány chokepointon, aminek tényleg konstans agyatlan close quarters hent a következménye, ha meg megpróbálsz kimenni kicsit a szabadba levegőt venni, azonnal leszednek a bokorban rejszoló csipások. A Fao Fortress már jobban el van találva, ott úgy éreztem, hogy egyensúlyban vannak a nyílt placcok és a darálos területek, az erődben magában pedig nagy móka kergetőzni az ellenséggel, kicsit olyan, mint az Operation Mortar erődje, csak sokkal jobb. Az egyetlen gondom ezzel a mappal a naplemente (felkelte?) miatti sötétség volt, egyébként se nagyon könnyű kiszúrni az ellenséget, de ebben a félhomályban aztán egyenesen művészet. Szó mi szó, hangulatos sötét sziluettekre lőni a vörös ég háttere előtt, csak azért nem túl megnyugtató.
Egyéb apróságok: Úgy vettem észre, a sniper puskák lövedéksebességén nerfeltek egy picit. Nem drasztikus, de azért észrevehető. Szerintem élhető kompromisszum, még így is az utóbbi BF részek legjobb sniping élménye, de így egy árnyalatnyival kevésbé OP-k. Hasznos újítás, hogy ha egy elite class felszerelés közelében vagy, a csajszi figyelmeztet erre, így biztosan észreveszed. A Tank Hunter-nek már nem sima pisztoly a másodlagos fegyvere, hanem egy lefűrészelt csövű sörétes vadászpuska, mondanom sem kell, csak közelre jó, de oda nagyon. A járművekkel csinálhatnának valamit, mert másfél óra alatt egyszer nem sikerült repcsibe vagy tankba ülnöm, gyanítom, hogy pár szar életű kecseg azzal tölti a 10 óra játékidejét, hogy remegő ujjal vár a spawn képernyőn, hogy azonnal lecsaphasson a megjelenő járművekre. Ez elég nyilvánvaló hibája ennek a jelenlegi koncepciónak, és merem remélni, hogy van rá valami tervük. Mondjuk egymás után kétszer (vagy kettőnél többször) ne lehessen jármű vezetőülésébe spawnolni, vagy ilyesmi.
Ja, és a távcső nélküli bolt-action puskákat most már mindig gyorsan tárazza a katonánk, azaz mondjuk 3 kilőtt skuló esetén is gyorsba, töltőszeggel táraz, nem egyenként rakosgatja be őket, mint a távcsöveseknél. Á la CoD.
Egyelőre ennyi, ha találok még valami megosztásra érdemeset, szétszórom az éterbe.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.10.13. 18:44:27
Köpőcsészézz,kinek ez kinek az. Én a Bf 2-re nem bírtam ránézni 1 óra játék után, más meg erre. Ez van.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.13. 18:38:08
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekünk már leáldozott, a hiperaktív, faék szintjéig leegyszerűsített csillivilliségé a jövő, húzhatunk a picsába. :-)
Látod, egy egyszerű összefüggést képtelen a legtöbbje összerakni. Én meg már fáradt vagyok don quijote-t játszani.
Szekrény se jött elő, úgyhogy itt a vége, fuss el véle. :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ez nem cod, ez egy modernizált BF a mai elvárásoknak megfelelően." Tehát a modernizáció azt jelenti hogy mindent ami a BF-et BF-é tette kiveszünk.Nem véletlen voltak olyan dolgok a régi BF-ekben(stamina,tárcserénél elvesző lőszer,stb.)amik megtörték ezt az agyatlan rush-olást ami manapság megy.Próbálták taktikussá tenni a játékmenetet.Ja hogy ez ma már nem kell mert nincs rá igény azt csak sajnálni tudom.Lehet lenne csak a sok agyatlannak túl bonyolult lenne gondolkodni meg a többség igénye a fontos,nem baj ha szar de az a fontos.Így csináltak reflexjátékot amihez nem kell gondolkodni csak nyomni a bal gombot a felbukkanó ellenfelekre.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Én is a 3. résztől tértem át BF-re, mert rohadtul undorodom attól, amit a cod képvisel a 4. résztől multiban (kibaszott perkek meg a sok baromsága). Ez a BF legalább annyira tetszik, mint anno a cod2, leginkább a korszak és a rifle fegyverek miatt. Nem lehet, hogy a haverjaidnak is elege lett a perkekből meg az idiótaságokból?
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha ezeknek a régi BF2-vel kellene játszani meghalnának az unalomtól.
Ha eladást akarsz akkor Codos játékot kell gyártani jó grafikával.kellenek a csilli-villi effektek mert azok elvonják a figyelmet attól hogy a fél tárad elveszik a szerver és a kliens között és nem reklamálsz hisz gyönyörű a játék.Lehet bármilyen szar akkor is lesz eladás dögivel ez láthattuk már a COD-nál.
Engem csak az bánt a legjobban hogy van pofájuk ezekhez a szarokhoz a BF nevet odarakni.
Hogy mennyire lett CODOS,erről csak annyit hogy az összes ismerősöm aki CODBUZI volt a BF3 óta csak ezekkel a CODLEFIELDEKKEL játszik.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Need for Speedet úgy is meg akartam lesni amióta kijött.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Csak erre a sok kicsicsira kiakadt.
A masik fele meg nem is erti amit beszelnek neki, erre szalad a modibacsihoz panaszkodni
Akkor tarkovban talalkozunk.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
rohadt frusztralo lett eza jatek... nem adja be fejeseket meg 1-2 hp kkal elszaladgal akibe 2 tarat beletolok...😞
Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Maskulonben kiafasz vagy te, hogy megmond, ki mit erdekel.
De nem zavar engem, se a Cod se ez, nekem jo igy , ilyen azt kesz. Szektakba meg nem lepek be ! 😊
Kemperekkel meg nem lehet mit kezdeni, a varosi palyan letapossak majd egymas sarkat az emeleti ablakok elott ! 😊
Engem az assault fegyver gyengesege zavart, de nekem ugy tunik azt javitottak, mar nem rangat annyira meg talan mintha gyorsabb is lenne .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.13. 08:53:57
Francot sem érdekel itt a vergődés mi mennyire codos nem codos...
Nem tetszik átléped. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.13. 08:21:56
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Sajnos ebben a BF-ben nem lesznek tele járművekkel a mapok, de ez valamennyire érthető az első VH körülményei miatt.
Ettől még itt is szükség van csapatjátékra, sőt. Viszont az első napokban ne várj csapatjátékot, mindenki ismerkedik a mapokkal, játékkal, pc-t konfigurál játék alatt ,stb, stb...tehát úgymond rohangálnak össze vissza.
Ha meg komolyabb csapatjátékot szeretnél, akkor csatlakozz egy klánhoz! Ennyi.
Milyen bf anyazas?
Pont, hogy annyira kodos lett, hogy istenitik a kodosok. Annyira fasza bf lett, hogy kodos. Hmm?
Tenyleg nem erted?
Best bf, mert kodos. Igyse?
Nembaj....
@lac coo - Nyilván, hiszen a BF3, BF4 sem egy Arma, ez is ugyanaz az árkád lövölde lesz, mint az elődei (csak szebb). De a fejlesztők sem mondtak mást. Aki kiadáskor, ennyi preview meg beta teszt után azon rinyál, hogy ő másra számított, az szimplán hülye (vagy barlangban élt az elmúlt fél évben <#alien>#alien>).
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.13. 06:15:54
www.pumaszallas.hu
De azért se írom le kerek perec, csak rájössz ha pöttyet erőlködsz rajta.
Menni fog, hajrá, nem olyan bonyolult az, csak picit gondolkodni kell.
1; Cod rip
Mitől lesz neki rip? He?
(Ha megvan rá a válasz, tovább mehetünk a következő kérdésre)
Nyilván azért, mert annyira fasza ez a BF, hogy az összes kódos átpártol ide. Más különben mitől lenne rip
Annyira fasza BF-et sikerült csinálni, hogy a kódosok összefossák a bokájukat a gyönyörűségben....
2; Best BF ever:
Most, hogy már tudjuk az első kérdésre a választ, vizsgáljuk meg ezt a kijelentést abból az aspektusból.