6439
-
#3515 skin-t -
zeoos #3514 Ma reggel tudtam egy kicsit jatszani es egesz jo volt. Valoszinu verpistikek az iskolaban voltak/vannak ... igy hat a "ven kecske" is tudott egy kicsit mekegni. -
#3513 A ládákban nincsenek fegyverek, csak fegyver skinek vannak benne. Meg puzzle darabkák különleges késekhez. A skineket pedig játék közben tudod felrakni ott ahol testre tudod szabni a fegyvert.
Utoljára szerkesztette: BalikaHUN, 2016.10.25. 10:28:22 -
simonl #3512 Mindezt érthető, kérlek azt magyarázd el, hogy a már kibontott ládák fegyvereit ha berakom az inventory -ba, azt hogy a viharba lehet játék közben is használnom? -
#3511 TDM esetén kb 10 meccsenként ad nekem battlepack-ot -
#3510 ládázni TDM-mel lehet gyorsan.ott két meccsenként ad egyet szinte biztos.
Skin van benn,de egy skint megszerezhetsz többször.Tehát lehet egy skinedből hat darab.Ezek ritkaság szerint egyre többet érnek common->legendary .Minél magasabb ez a szint annál több scrapre lehet szétbontani.
Magyarán,van két ládád,kinyitod mindkettőt,van bennük két colibri rare skin,egyet megtartasz másikat meg 320 scrapre beváltod.Aztán később meg a scrapből vehet jobb láát,amiben már nem biztos hogy rare van hanem legendary vagy ezek a puzzle darabok.
De ezek CSAK skinek,nem lősz jobban,nem sebez nagyobbat,csak szebb(vagy nem szebb).
ennyi kb
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2016.10.25. 09:25:48 -
#3509 Nekem eleinte adogatott, mostanaban nem .
Mondjuk skinek vannak benne , nem is izgat nagyon. Abbol a scrapbol mit lehet venni ? -
#3508 Hát még mindig nem hatott meg a játék, de mivel nem volt olcsó így próbálgatom, hátha megfog.
Sajna még egy nyamvadt Battlepackot sem sikerült szereznem, pedig direkt a zászlófoglalásra összpontosítottam, illetve több meccsen is medic-el végig gyógyítottam/élesztettem az embereket. Na nem baj, hátha egyszer véletlenül jut nekem is egy. A kérdésem az lenne, hogy Scrap-ot miből tudok csinálni? Battlepack nem esik, ergó fegyvereket/skineket betörni nem tudok, akkor miből tudok még pénzt szererzni, amiből esetleg vehetek Battlepackot ? :D -
#3507 Rettenetesen idegesítő.Se mortar,se repcsizés se semmi.És akkor még a fegyver beakadás is előjött.Sajna nekem a menübe kilépés segített csak. -
djcom #3506 Értem, köszönöm az infokat! -
gattacalg #3505 ok, cover? white or black? go Lewis Hamilton
York őrmester (1941)
http://www.imdb.com/title/tt0034167/
-
gattacalg #3504 fiatal, anyád faszát
a pokol lövészárkai? imdádtam ezt a részt, epizodót, még a könyves átirtatot is olvastam
Young Indiana Jones - Trenches of Hell (Gas Scene)
-
#3503 Mi mindenesetre letoltuk megint az első 3 operationt és kurva jól szórakoztunk :) -
gattacalg #3502 olasz küldetés? simán összerakok egy jobb sztorit... Ernest Hemingway
magyarokra nem lövünk, alapszabály
menteni, ami menthető, Mel Gibson új filmje?
Szerelemben, háborúban... (1996)
http://www.imdb.com/title/tt0116621/
-
yossarianHUN #3501 Ha megcsinálod azt, amit lejjebb leírtam, jó eséllyel megoldja az FPS-dropokat, amíg nem csinálnak vele valamit. Már ha egyáltalán jelentkezik nálad a probléma, azért simán benne van, hogy a szerencsés kisebbségbe fogsz tartozni, akiknél semmi gond nincs. -
#3500 Nyehh - valamelyik nap volt egy gondolatom, hogy meg kéne venni, de ezzel most elbizonytalanítottál. :D -
yossarianHUN #3499 Ahány ember, annyiféle anomáliát tud produkálni :) A legtöbb visszajelzés alapján a high-end i7 procikon kívül mindent megesz a játék reggelire. De amit te mondasz, az is igaz, csak az még a béta alatt volt. Ott a processzorral nem volt gond, de memory leak-es volt a játék, ezáltal a játszott idővel egyenesen arányosan egyre több RAM-ot evett, a határt csak a csillagos ég jelentette. -
#3498 Én is azt hittem, béta alatt a CPU-t nekem is zabálta, mint állat. Aztán YT-on keresgélve, láttam érdekességeket.
Bár a véglegesnél nem tudom, hogy mi a szitu. Szóval ne értsd félre, elhiszem, amit írsz. :) -
yossarianHUN #3497 Akkor szerintem böngészd át a fórumot. -
yossarianHUN #3496 A RAM-hoz nincs köze (nálam 5-6 gigát eszik a 12-ből), a CPU-t zabálja meg a játék. -
gattacalg #3495 bf42, út rómába, titkos fegyverek, eredeti
vietnám
aszem moderneb fegyverek, f-15-ös volt benne, erdeti
itt fejeztem be -
#3494 Többektől hallottam, hogy már a béta alatt is a 16 GB végleges megoldást jelentett... -
#3493 Nemhinném, mert akkor nem hallanám minden nap, hogy 8gb ram kevés neki -
yossarianHUN #3492 Oké, megértettük, ettől függetlenül a játékosok 70%-ának van, a hivatalos fórum is ettől hangos. Nekem a bütykölés nagyjából megoldotta, de azért nem bánnám, ha jönne rá egy official patch minél előbb. -
#3491 Van vagy 5 féle bf theme feldolgozás a menüben. Egytől egyig epic.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.25. 00:08:53 -
gattacalg #3490 valamelyik menü alatt megszólalt az eredeti, őskövület bf42 soundtrack, majdnem mekönnyemztem Ö -
#3489 8gb ramom van 1060as kártyám és nincs beakadás, 60 fps alá se igen megyek -
gattacalg #3488 mi volt a bf42 single player demo? no google? -
gattacalg #3487 olcsó húsnak híg a leve, neked nem ízlene
kőbányai palackos, 2 literes kiszerelés, egy idő után nem érzed az izét :) -
#3486 Ebben teljesen igazad van. Még a BF talis időszakban sokkal kisebb volt a magyar közösség is és jóval idősebb. -
yossarianHUN #3485 Mit fogyasztasz? Én is kérek belőle -
gattacalg #3484 fuss, forest, fuss?
nem vietnam war, háborús film és futni kell az életért?
-Mik a lábaid? -Rugók. -Milyen rugók? -Acélrugók. -Hogy fogsz futni?
-
#3483 Szetszortam, ott vartam kajanul, hogy minimum negy kill, de egy se lett :))) -
gattacalg #3482 bf42-ben bazokával leszedek egy repcsit, 10-ből egyszer összejön :Ö
kézigránáttal még nem próbáltam
-
gattacalg #3481 ismerkedünk, ismerkedünk, szerencsére zacskót nem kell a menyecske fejére húzni, jól néz ki
a nagy háborús atmoszféra szerintem átjön. nyugaton a helyzet változatlan
single player küldetéseknél/történeteknél tartok, azon gondolkozok, milyen forgatókönyveket lehetne még irni, amit eddig nem olvastunk, láttunk filmen
alagútfúrás, aknarobbantás? volt, Beneath Hill 60, https://en.wikipedia.org/wiki/Beneath_Hill_60 -
yossarianHUN #3480 Ezeket próbáljátok meg. -
ratgab #3479 Össze kéne szépen beszélni és tolni normális squadban (4-en lehet asszem menni közösen). -
ratgab #3478 Szét kell szórni kicsit. -
simonl #3477 Három helyről kell összeszedni.
Érdemes megkeresni a hangtompítós snipert és pisztolyt. + riasztókat kikapcsolod végig lehet sunnyogni -
FartingSquirrel #3476 Oke, kosz.