Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hihetetlen, hogy még mindig nem jutott el egyesek tudatáig, hogy nyomják azt a szaros Q gombot, Squad Leaderek se használják. Scoutoknál is dísznek van a Flare Gun, csak befekszenek valahova azt jónapot.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Olyan playeket lehet hívni ebben a játékban amit nem is hittem volna még a béta alapján sem.
Assaulttal nagyon mókás dinamitos kempeléseket tudtam összehozni. Jön be a csávó az épületbe mindkét bejáratra 1-1 dinamit és picit beljebb középre még egy. Fedezék széléből lehasalva várom jöjjön a delikvens. Beszalad mögötte egy másik haverja mondom detonate. Igen ám de picit nagyobb a hatósugara, mint a gránátok bármelyike és mindhárman a levegőbe repültünk.
Ha normális squadba kommunikálva játszana az ember a fő pontokat tele lehetne szórni dinamittal tank mine al és odacsalni az ellent akár bevállalva egy önrobbanást is ha a közelből a medic élesztene utána.
A mai másik dolog ami nagyon tetszett egy már megsérült heavy tank asszem operations ban közvetlen közelről rávágtam az antitank gránátot tankkal együtt felrobbantam persze de 2 halott a tankba is volt. Akkor ugye ott a Support Mortar ja hát ha ezeket a dolgokat egy összeszokott csapat összekombinálja nagyon durván meg lehet szedni az ellent.
0/5, 0/5. azbeszt. és csupa fos egyébként is, mg15 camoból, meg royal russian 1895-ből tuti kaptam vagy 10-10 darabot... <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.
Minden járműnek van 3 féle változata. Heavynek is van 3
lvl40, 45 óra játék
Valamikor sorban adta szinte meccsenként a ládákat, valamikor ritkábban, 3-5 meccs után (vegyesen, mindenféle játékmóddal tolva).
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.10.29. 18:13:52
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
javították már az fps dropokat?
köszi
esetleg skype ts kíséretében?
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.10.29. 14:53:46
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
mivel nem a grafika fogja meg a processzort, hanem a rengeteg történés, a 64 játékos folyamatos követése, a szerverről kapott töménytelen mennyiségű adat feldolgozása, ezért mindegy, hogy milyen részletességgel játszol, droppolni fog a játék.
nagyon jól optimalizált játék grafikai vonalon, de a processzorokat zabálja a BF1. sokan panaszkodnak erre egyébként.
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.10.29. 14:46:31
De még lehet lassú vinyó, rosszabb vagy túlzottan telerakott ssd, nem duálban hajott ramok, stb, de ezeket végig kellene tesztelni, ami nem egyszerű meló.
Talán még a virtuális memóriát / lapozófájlt próbáld meg álligatni, a 16gb ramod mellett (teljesen kikapcsolni / fix értéket adni, kevesebbet-többet beállítani, stb).
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.10.29. 14:45:12
Amikor a játékban unlockoltad és megvetted azokat (Warbonds-ért), azután tudod a skineket kiválasztani hozzájuk.
Kellene egy kis segítség!Nem vagyok tisztában azzal,hogy azokat a fegyvereket hogy tudom használni amiket a ládából nyitogatok.Inventory-ba berakja..de hogyan tovább?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az a bajom, hogy egyszerűen nincs más AMD oldalon. az RX 480 8gb... meh. jobb lenne, az biztos, de igazából az sem jó megoldás 1440p-re, a GTX 1070 ellen meg semmit nem küld csatába az AMD.
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.10.29. 14:00:18
viszont kérdeznék: ez a resolutin scale dolog, ez micsoda pontosan? segíthet esetleg abban, hogy megtudjam, mire lenne képes az RX 470-em 1440p-ben? lassan ugyanis monitort kéne venni, 144Hz Freesyncet, és mivel monitort azért ritkábban veszek, mint mást, már nem FHD-ra, hanem 1440p-re ruháznék be. kicsit viszont félek attól, hogy gyenge lesz hozzá az RX 470 4gb, kipróbálnám, hogy mire képes.
Hivatalos és elég friss DICE-os "soon" válasz is érkezett BF1 fórumon a probléma topikjában.
FancySquirrel October 29, 2016 1:19PM :
"Hi all. We are aware of the various DX crashes and we are investigating together with our partners and hope to be able to resolve these issues soon. We will keep you updated when we have new information.
For those of you who are experiencing DX crashes, have you tried turning down the settings to low? Did that help?"
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.10.29. 13:41:41
Visszaolvastam 5 oldalt de nem találtam infót "directx functon error .... gtx 680 ...." stb problémáról. Random lefagy és ez az üzi vàr az asztalon. Csak feladat kezelőből tudom kilőni.
Visszamenőleg 5 drivert feltettem de nem oldotta meg. Win10 + 2500k + 8gbram
Ha valakinek volt ilyen gondja, leírhatna a megoldást.
ui: a belinkelt notepad-os hókusz-pókusz sem segített.
Kössz.
Ma már nagyon elmentek infantry irányba.
Van, hogy jól megy, van, hogy kettőt nem sikerül lépni halál nélkül, :)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!