Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha még az origin újra indítása se segít rajta, vicc ez az origin..... Ezt nemcsak nálam csinálni.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.10.30. 23:11:49
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.30. 22:38:02
Hosszu 7vege van,minden all.Kiszallitas sincs.
Nem gondoltam vna h ilyen rizikos vallalkozasra szantam magam,mar korabban is vettem igy jatekot.
Amugy par hete pont itt a forumon kerdeztem ki hol veszi,vki jol el is kuldott a fenebe,h ez mar leragott csont.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.30. 22:23:02
én is rájuk fanyalodtam egyszer, át is kúrtak, a support nem segített, végül óriási szerencsém volt, mert a 3 (!!!) kamu kódból, amit kaptam, egyet össze tudtam ollózni (feltűnt egy sorminta a számokban, 0-O különbségek, ilyenek) és hagytam is őket a fenébe. nem éri meg, azóta pedig már azt is tudom, hogy milyen szemetet vásárolsz ott, és hogyan jutnak hozzá az eladók.
(kevés kivételtől eltekintve, ugye)
a supportban én nem bíznék a helyedben, de persze meg kell próbálni. ha nagyon nem sikerül semmi, esetleg a bankodnál próbáld letiltani a tranzakciót, de ahhoz dokumentálj mindent.
De azota rajottem h rendesen megszivtam...<#sir>#sir>
Mas is jart mar igy?
Persze supportba beirtam,de ebbol ma mar rohadtul nem lesz jatek.
Olyan kerdesem lenne,h ha a g2play-rol megvettem a cd key-t(es levelben meg is kaptam), hogyan tovabb?
Honna lehet leszedni a jatekot,amit aztan aktivizalok?
Per Aspera Ad Inferi.
26 éves vagyok, Ps4-re keresek csapattársakat.
Legtöbbször medic vagyok, de, ha a csapatérdek úgy kívánja lehetek más kaszttal is.
PSN: bomeHUN90
Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
HCAR
Lehet hogy még kompatibilisek is egymással, bár az elég Sci-fi lenne, főleg az adagolás szempontjából.
Na mindegy csak érdekesség képpen dumáltam bele :-)
Utoljára szerkesztette: MBP Schaefer, 2016.10.30. 13:52:27
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
100 service star =10k kill tankkal

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.30. 13:46:40
Ahogy nézem csak AMDseknél jön elő a dolog.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.10.30. 13:40:27
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Akit a fairfight banol, az örökre ki van tiltva a BF1-ből vagy időszakosan?
Such as, if your usual average accuracy is about 55%, and your K/D ratio is about 0.8.
But one day you dosed up on energy drinks, and had a sharp sense and mind. And started to rekt accuracy of 80%, and K/D ratio of 1.3. Fairfight would tag you as cheating."
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.10.30. 12:38:32
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Mi az a Fairfight ban? Mostanság sok játékost dobnak ki ilyen üzenettel, már a játék indulása előtt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Remélem pár hét után megunják, keresnek más játékot, mert a pub időmennyiség közel fele agyhalott játékot eredményez, mert 2-3-4 emberrel nem tudsz csodát művelni, ha maradék 28 idióta.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''