Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Miért ilyen ez a játék hogy néha beenged csatlakozni a barátok játékba és néha pedig nem???
Néha még az origin újra indítása se segít rajta, vicc ez az origin..... Ezt nemcsak nálam csinálni.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.10.30. 23:11:49

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Koszi a hasznos tanacsokat!

adam46
Én ilyen oldalnak a bankkártyám adatait sem adtam volna át, az is biztos. A futár lényegében házhoz hozza, csak nyilván előre kell gondolkodni pár nappal. :)
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.30. 22:38:02
De nem ertem h 2016-ban miert kell szemelyesen atvennem egy jatekot?!
Hosszu 7vege van,minden all.Kiszallitas sincs.
Nem gondoltam vna h ilyen rizikos vallalkozasra szantam magam,mar korabban is vettem igy jatekot.

adam46
Jó, de akkor is nézz szét a neten, ott az árukereső. Aqua.hu-n például 14k, ingyenes kiszállítással.
Haaat azert ez eleg meredek lenne...
Amugy par hete pont itt a forumon kerdeztem ki hol veszi,vki jol el is kuldott a fenebe,h ez mar leragott csont.

adam46
Most komolyan 15k ezen az oldalon is key, mikor a dobozos verzió is ennyibe kerül? Amiért biztosan jó kulcsot kapsz. Nem értelek titeket, kockáztattok sok pénzt egy bizonytalan oldalon, mikor ott a bolti verzió, ugyanennyiért. <#shakehead>
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.30. 22:23:02
giornalista
na, a G2A cigány banda újabb károsultja... komolyan nem értelek titeket. 15 ezer a key, amit én látok. originen 18 ezer a játék, dobozban 12-16 ezer szintén, de azért csak onnan vásároltok lopott, vagy lopott hitelkártyával vásárolt kódokat.

én is rájuk fanyalodtam egyszer, át is kúrtak, a support nem segített, végül óriási szerencsém volt, mert a 3 (!!!) kamu kódból, amit kaptam, egyet össze tudtam ollózni (feltűnt egy sorminta a számokban, 0-O különbségek, ilyenek) és hagytam is őket a fenébe. nem éri meg, azóta pedig már azt is tudom, hogy milyen szemetet vásárolsz ott, és hogyan jutnak hozzá az eladók.

(kevés kivételtől eltekintve, ugye)

a supportban én nem bíznék a helyedben, de persze meg kell próbálni. ha nagyon nem sikerül semmi, esetleg a bankodnál próbáld letiltani a tranzakciót, de ahhoz dokumentálj mindent.
Igen azt megtalaltam,de kiirta h mar hasznalatban,azert gondoltam h van mas lehetoseg is.
De azota rajottem h rendesen megszivtam...<#sir>
Mas is jart mar igy?
Persze supportba beirtam,de ebbol ma mar rohadtul nem lesz jatek.

Origont letöltöd és ott megadod a kulcsot és már tölti is.
Udv!

Olyan kerdesem lenne,h ha a g2play-rol megvettem a cd key-t(es levelben meg is kaptam), hogyan tovabb?
Honna lehet leszedni a jatekot,amit aztan aktivizalok?

RatBaG
délután beléptem egy serverre, konkrétan csak a kör végi eredményeket láttam, a játékból egy másodpercet se... és battlepack, aww yeeeeah!:DDD

Per Aspera Ad Inferi.

ozimak
bikinis fenykeped is van e!?
bome9
Üdv mindenkinek!

26 éves vagyok, Ps4-re keresek csapattársakat.

Legtöbbször medic vagyok, de, ha a csapatérdek úgy kívánja lehetek más kaszttal is.

PSN: bomeHUN90

Battlefield 4 FAN /// PS4 500 GB /// PSN: bome_HUN /// Origin: bome_HUN

Kb ilyen:
//www.youtube.com/embed/EgWfCuZ__GM

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tikal
Én olyan kiváncsi lennék ezekre az emberekre...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Ha jönnek nemsokára bérelhető szerverek, akkor innen valakiknek lesz szervere?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Norby646
A legújabb van fent 16.10.2. :/ Hát akkor várni kell egy patch-re úgylátszik. Köszi azért a választ neked is meg giornalista-nak is! <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Nekem korábban is előjött meg most is. DX12-őt offoltam mert beszaggat tőle a játék ilyen 1-2-3mp-enként, az új kártyával is.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

MBP Schaefer
A BAR hoz nem csináltak 30 as tárat , de az utódjához az HCAR hoz igen, és ugyanúgy 30-06 os kaliber.
HCAR
Lehet hogy még kompatibilisek is egymással, bár az elég Sci-fi lenne, főleg az adagolás szempontjából.
Na mindegy csak érdekesség képpen dumáltam bele :-)
Utoljára szerkesztette: MBP Schaefer, 2016.10.30. 13:52:27

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

TDC Geronimo
get a life gyanús :D

100 service star =10k kill tankkal

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.30. 13:46:40

giornalista
nekem is előjött ez párszor. amióta kikapcsoltam a DX12-t és letöltöttem a legújabb Crimsont, talán csak egyszer találkoztam vele, amióta meg jött az új peccs a játékhoz, egyszer sem.
FEARka
Valaki mintha említette volna korábban, hogy neki is előjött. Azt hiszem neki is AMD videokártyája volt. Esetleg próbáld meg felrakni a legújabb drivert. Nvidián én nem találkoztam ilyen gonddal.

Ahogy nézem csak AMDseknél jön elő a dolog.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.10.30. 13:40:27

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Norby646
Sziasztok! Valaki találkozott már azzal a hibával hogy időnként ilyen kék, zöld, sárga vagy akármilyen színű lesz a kép? Az egyik pályán még rosszabb a helyzet mert a c pontnál rendszeresen lesz egy ilyen fehér fénylő rész, és ha a közelébe megyek semmit se látok. Chat-ben írták páran hogy náluk is jelentkezett a probléma, de hogy miért is mi rá a megoldás az rejtély.

giornalista
lehet, de attól még kevésnek tartom :) de ha így volt akkor, akkor legyen így most is.
Ez a Punkbuster mellett van?
Akit a fairfight banol, az örökre ki van tiltva a BF1-ből vagy időszakosan?
kigyi
A rendszer ami figyeli a csalókat dolgozik :D

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Viszont ha 30 pluszos tár lenne benne és folyton elakadna a puska-lőszer miatt, akkor meg nem győznél szentségelni.

Vadnokedli
Miért? A mai napig nem létezik extended mag hozzá- legalábbis úgy tudom.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Helló Srácok!

Mi az a Fairfight ban? Mostanság sok játékost dobnak ki ilyen üzenettel, már a játék indulása előtt.
giornalista
a BAR nagyon tetszik, de a 20-as tár komolytalan.
Van már magyarok által legtöbbet látogatott szerver?Ha nincs,lehetne kijelölni?Ismerősökre csak jobb lövöldözni. :)
TDC Geronimo
Nekem sincs

Durván addiktív ez a játék...Tegnap nagyon sok időt toltam bele.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Running
Na igen, BC2-ben volt is erről egy kiváló fotó, kár, hogy már nincs meg. :)

BEAST
Ez minden battlefieldben így indult :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Ez minden játékmódra igaz sajnos. TDM-re felnéztem a fél csapat csipaként kempelt, Domination szintén, az új játékmódnál a TÁMADÓ seregünk fele leghátul csipázott. 1-2 kör után léptem is le. Sokszor a conquest játékmódban is az a fél dominál, amelyik oldalon kevesebb a földön, pálya szélén hempergő csipa.
Remélem pár hét után megunják, keresnek más játékot, mert a pub időmennyiség közel fele agyhalott játékot eredményez, mert 2-3-4 emberrel nem tudsz csodát művelni, ha maradék 28 idióta.

Krinyo
Tök jó, hogy megint elkezd mindenki rinyálni a fórumokon, a végén mindent nerfelnek, és lesz egy csomó ugyanolyan kaszt, ugyanolyan sebzésű, színtelen, szagtalan fegyverrel és járművel. Éljen az egysíkúság! <#idiota>

lac coo
Ilyen erdos palya johetne meg, csak nem ilyen szuk meg cso....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Semmit, kezdődik mint SW-ben odavissza mindenért sírás lesz, jön a piszkálgatás :)

Vadnokedli
Teljesen jók az LMG-k mit kell tweakelni Q_Q

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Van magyarok gyülekezőhelye szerver? :)
én nem tudok bejelentkezni az originbe, akkor nem nálam van a hiba. pont mikor korán keltem :S

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

lac coo
Megint be van vagy volt halva az egész ....

Tikal
Hát a matchmaking egy fos úgy látom... próbáltam Team Deathmatch-et játszani, de huszadik próbálkozásra jött csak össze egy játék... a következőnél már inkább Domination-t indított, persze az is error-os lett <#nemtudom>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nemtom, én vagyok az egyetlen, akinek nincs baja az LMG-kkel? A Madsen, az MG-15, a BAR mind totál bejönnek.
TDC Geronimo
REPORT: DICE plans to make tweaks on LMGs and mortar

lac coo
Hétvége van ...:)