Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.31. 13:11:15
Baromira reméljük hogy nem fogják az egészet szétcseszni a hasonló nyavalygások miatt.
Szinte tökéletes a balance. Ha a "minden osztályban minden távon érvényesülni akarok" játékot akarsz tolni ott a COD meg a többi "csoda".
Ha egy picit is változtatnak akár a te szájízed szerint akkor máris értelmüket és hatásfokukat veszítik a kasztok.
Lőnél nagyobb táon a medicre? Tudsz, csak sok kell bele a medic ezalatt azon a távon kicsinál ha béna vagy. Ha ezt korrigálnák hogy le tudd szedni könnyedén azon a távon a medic fegyver használhatatlanná válna lévén ugyan az lenne vele mint közelről. Lutri. Marhára remélem hogy nem fognak hozzányúlni az egészhez, nem hiányzik hogy a félautomata fegyvereket kiheréljék mert a pistikék automatákkal akarnak érvényesülni minden létező távolságban.... Így is eléggé heréltek a félautomaták....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
www.pumaszallas.hu
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sot jol elvagyok az assaulttal, ha nem erek oda futok, de sok esetben a granat messzire repul es van boven belole....
De en jobban orulnek ha en visszatudnek loni a medikre messzebbrol, es o is ha szemben allunk egy folyoson 😉
De az is biztos, higy szanaszet lesz ez a resze meg piszkalva...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 13:02:20
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A single-t letoltam, nagyon szórakoztató és érdekes lett, ennél többet én nem vártam egy nem single alapú játéktól. Alapvetően nagyon elégedett vagyok a játékkal, furcsa ezt így kimondani, mert a Battlefield 2 óta nem volt egy ilyen korrekt játékuk megjelenéskor.
Minden ami hiba benne, azt a játékosok generálják, lásd csipa hegyek, lásd nem tudnak jelölni, járművekkel nem foglalkoznak, squadban képtelenek mozogni, kevés lőszerdoboz és keltés. Ezeket nagyrészt ki lehet küszöbölni a baráti társaságokkal való játékkal.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 12:37:20
En nem ertem miert jo ez nektek...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 12:07:45
Új egyéni csúcs 22 kill egy valagnyi assziszt igaz 30+ halál Mediccel Ja és volt vagy 50 újraélesztés ha nem több. 22k pontot még sose szereztem egyben. viszont 2x sikerült elpusztítani a léghajót.
Az elsőnél az utolsó pillanataiba belerepültem a vadásszal és felrobbant (majd újraéledve rámesett a roncsa 😄) A 2. nál iylet még nem láttam egy squad társam a léghajó tetején állt rá joinoltam és gránáttal meg puskával lövöldöztem a léghajót egyszer csak felrobbant igaz itt is az utolsó 5-10% nál jártam.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.31. 11:19:55
Amúgy nektek nem szarakodik most? Az előbb simán disconnectelt a szerver és oylan is volt, hogy nem tudtam belépni squadba hiába nyomogattam a + jelet olyannál ami nem volt lezárva és még hely is volt benne.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.10.31. 10:37:50
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Nekem is vicces, mikor a supporttal integetünk egymásnak a domb két oldalán, mert ő se tud ellőni odáig én sem. Aztán mikor közel vagyunk akkor meg anyázik a support, vagy a medic. Ha meg messzebb van én anyázok 😊 De két hét és tele lesz minden kemper shotgunosoakkal 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vagy más is szokott lenni a ládákban ezeken kívül?
Levelcap csinált egy jó videót erről, a konklúzió az volt, hogy olyan kevés unlockable tartalom van a játékban, hogy valamivel húzni kell az időt, hogy ne legyen meg tényleg minden néhány hét alatt, és ezt bírta kitalálni a DICE.
Norby646: Amiens pálya közepe fehér fényben úszik nálam is (nem mindig) AMD..16.10.2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagy az olyan nagy baj ha egy fps ben vissza is tudsz loni ? 😊) Vagy ha egyaltalan erdemes lonod, es nem csak elfutni mert nincs ertelme loni😊
En elvagyok vele, amennyit jatszom fps sel nekem jo igy is, de megertem azokat akik nem veszik be ezt a maszlagot.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 09:31:06
A citys dolog akkor is butaság 😊
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Ta vagy az év hülyéje a citys okosság miatt amúgy! Gratulálok a címhez! 😊
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
1. mert jóval olcsóbb és nem lehúzás mint origin/steam/uplay trió 0day árai.
2. mert megbízható helyről bármi gond van megoldódik pár óra alatt - és ritka hogy gond legyen. Csak találj megbízhatót.
Perpillanat mindenhol ~15k a kulcs, ha instant akarsz játszani hát játssz de ennyiért már boltból kihozod.
G2A-n pedig figyelni kell az értékeléseket az adott hirdetőről,illetve célszerű a security-val vásárolni - bár akkor máris kb egy ezressel drágább volt a stuff. Náluk már én is fürödtem be, de megoldódott hamar.
Legközelebb cdkeys.com.... Jobbak az áraik és sosem szívtam, a support is gyors, nem kell várni míg a vendorok nagykegyesen megnézik mivan - már ha megnézik.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.31. 01:07:17
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.10.30. 23:50:37