Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Csak ez nem a balansznak köszönhető hanem annak hogy sok gyökér a fregelésre megy nagy távból illetve a K/D arányra.....Ezek rendszerint ilyen más játékokból ideszalasztott baromarcúak.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

VO101Tom
Olyan magabiztosan osztjátok szét a tagokat a squadban (ami egyébként tényleg így lenne logikus), mintha soha nem láttatok volna olyat, hogy a sivatagos pályán 20-ből 15 sniper, a maradék 5 szerencsétlen meg rohangál tüzet oltani ahol épp a legjobban készül beütni a szar (vagy tankozik-repülőzik) <#alien>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Mégis mindenki az alapján választ kaszt, hogy a pálya azon pontján melyiknek van jobban odaillő fegyvere (csak az elmúlt 20 hsz-ben is többen írták ezt, mint "megoldás"😉, amikor meg vadidegenekkel vagy egy szakaszban, akkor ez hatványozottan igaz. 90%-ban leszarják, hogy mi van a többiekkel, azért kellenek a "zöldek", hogy legyen kire spawnolni, és kész.

www.pumaszallas.hu

5 fős Squadnál én 2 Medic és 1 supporttal mindenképp valamint 2 assa vagy 1 assa 1 scout al számolnék.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.31. 13:11:15
Bandicoot
"De az is biztos, higy szanaszet lesz ez a resze meg piszkalva..."

Baromira reméljük hogy nem fogják az egészet szétcseszni a hasonló nyavalygások miatt.
Szinte tökéletes a balance. Ha a "minden osztályban minden távon érvényesülni akarok" játékot akarsz tolni ott a COD meg a többi "csoda".
Ha egy picit is változtatnak akár a te szájízed szerint akkor máris értelmüket és hatásfokukat veszítik a kasztok.
Lőnél nagyobb táon a medicre? Tudsz, csak sok kell bele a medic ezalatt azon a távon kicsinál ha béna vagy. Ha ezt korrigálnák hogy le tudd szedni könnyedén azon a távon a medic fegyver használhatatlanná válna lévén ugyan az lenne vele mint közelről. Lutri. Marhára remélem hogy nem fognak hozzányúlni az egészhez, nem hiányzik hogy a félautomata fegyvereket kiheréljék mert a pistikék automatákkal akarnak érvényesülni minden létező távolságban.... Így is eléggé heréltek a félautomaták....

Csapatmunkára vonatkozó kritikáddal nem értek egyet. Rögtön ott kezdődik a dolog, ha nincs medic vagy support akkor a csapat kb addig él amíg kitart a lőszer, illetve amig 1x le nem lőnek. Scout kell távolsági harchoz, közelre meg az assault és kész is a csapat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

VO101Tom
A BF4-ben is fasza volt, hogy volt a carbine meg a shotgun kategória, azt' ha valakinek nem tetszettek a kaszthoz kapott alap fegyverek, vagy még nem unlockolta az igazán jókat, akkor is el tudott boldogulni a mapon, nem csak golyófogót játszott. Én pár óra multizás után ezt látom a nagyobb gondnak, hogy a fejlesztők elképzelése alapján előre le van osztva, hogy az egyik kaszt messzire tud dolgozni, a másik meg közelre, és ezen a játékos nem változtathat. Ezt azért szerettem volna eldönteni én, mert jelenleg nem amiatt választok kaszt, hogy mi lenne hasznosabb az oldalnak (miből van hiány), hanem, hogy a pálya melyik fegyvernek kedvez, és ez így elég komoly tökönszúrása a csapatmunkára, taktikára felépített játékmenetnek. Lehet, hogy a HC mód majd kissé összerázza a mezőnyt, ez majd elválik (én nagyon remélem). Az viszont hogy a pisztoly lőszeres fegyverek nem jók messzire, az viszont egyáltalán nem baj. Még a desert eagle-re is 70-80 métert írnak effektív hatótávnak, addig az AK méretű lőszerrel 5x akkora. A BF4 távcsöves pisztolyai a röhely kategória (bár inkább volt idegesítő, mint vicces).

www.pumaszallas.hu

Vissza tud lőni....Csak míg neked szinte semmi esélyed távolról lelőni, neki ennél egy picivel nagyobb van közelről...Főleg ha jól tud célozni...Assaulttal meg csak megszórod és vége van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TDC Geronimo
Mondtam, hogy hosszú évek után az egyik legjobb BF rész <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lac coo
Szopni nem szopok, futok 😊)
Sot jol elvagyok az assaulttal, ha nem erek oda futok, de sok esetben a granat messzire repul es van boven belole....
De en jobban orulnek ha en visszatudnek loni a medikre messzebbrol, es o is ha szemben allunk egy folyoson 😉

De az is biztos, higy szanaszet lesz ez a resze meg piszkalva...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 13:02:20

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Azért mert ahogy írtam lentebb is assault nyílt terepen szopsz...Ha fejed tetejére állsz is lenyomnak a scoutok és medicek...Ez van...Kő-papír-olló effektus.

Running
Igen, nehéz hozzászokni ehhez. Az előző részekben mindig megvolt az ultimate kaszt és fegyver, de itt minden pályához és sokszor pályán belül is szituáció függő, melyik kasztot és fegyver kell választani. A hitbox fényévekkel jobb, mint az előző játékaikban megjelenéskor és emiatt sokkal jobban kell vigyázni, mert olyan, mintha hc módban tolnád.
A single-t letoltam, nagyon szórakoztató és érdekes lett, ennél többet én nem vártam egy nem single alapú játéktól. Alapvetően nagyon elégedett vagyok a játékkal, furcsa ezt így kimondani, mert a Battlefield 2 óta nem volt egy ilyen korrekt játékuk megjelenéskor.
Minden ami hiba benne, azt a játékosok generálják, lásd csipa hegyek, lásd nem tudnak jelölni, járművekkel nem foglalkoznak, squadban képtelenek mozogni, kevés lőszerdoboz és keltés. Ezeket nagyrészt ki lehet küszöbölni a baráti társaságokkal való játékkal.

Tikal
szerintem te nem vágod mi a balansz 😊 Nem attól lesz balance, hogy mindenkinek ugyanolyan minőségű fegyvert adnak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lac coo
De miert valtanek hisz jo a balansz...😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 12:37:20

TDC Geronimo
Lehet ám helyzethez alkalmazkodni és arra váltani ami épp megfelelő. Azért van 4 class.

Mert így mindenkinek megvan a szerepe. Assaulttal (támadó, ergó ez rohamozásra való és nem távolsági tűzpárbajra....Rohamra ahol egymás arcába kell valószínűleg lihegni) nem kötsz bele a sniperbe távolról vagy a scoutba mert ráfaragsz...Viszont ha közel vannak az assault megeszi őket reggelire. Lásd erdős pálya ahol azért magasan az assault a király kaszt. Shoti és aprítasz mintha kacsavadászat volna.

lac coo
Ok, akkor miert is jo a balansz, ha az assault csak futni tud eloleg mar kozepes tavrol is ? Es veget nem eroen lehet mondani a helyzeteket ahol ket kaszt kozul az egyik szopoagon van...
En nem ertem miert jo ez nektek...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 12:07:45

Eszméletlen királyság ez az Operations.
Új egyéni csúcs 22 kill egy valagnyi assziszt igaz 30+ halál Mediccel Ja és volt vagy 50 újraélesztés ha nem több. 22k pontot még sose szereztem egyben. viszont 2x sikerült elpusztítani a léghajót.
Az elsőnél az utolsó pillanataiba belerepültem a vadásszal és felrobbant (majd újraéledve rámesett a roncsa 😄) A 2. nál iylet még nem láttam egy squad társam a léghajó tetején állt rá joinoltam és gránáttal meg puskával lövöldöztem a léghajót egyszer csak felrobbant igaz itt is az utolsó 5-10% nál jártam.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.31. 11:19:55
Bandicoot
Én azt nem értem miről beszél amikor azt írja: az elégedetlenek.... Rajta kívül senki mástól nem olvastam még ezt a balansz baromságot. Teljesen jó a játékban a balansz,netszerte elégedettek vele.

Nálam is volt. Picit pipa vagyok mert operationsba nyerésre álltunk és 6200 pontom volt simán duplázhatta volna és disconnect. Nem tudom ilyenkor e meglévő pontot jóváírja e nyilván a későbbi bónuszt bukó.
TDC Geronimo
Supporttal snipereket szedegetek a hegyen kb. Letámasztva lézerpontosságú mg15 is.

giornalista
végül is igaz: ha neked nem sikerül, akkor benne sincs a játékban 😄
giornalista
nekem az előbb leállt a meccs vége után a szerver, elment maintenance-ra. valami van szerintem is. (a Battlelogba viszont be tudok lépni).
lac coo
Hogyne ...mindenki fut mintha muszáj lenne , hagyjuk már ezt a sok ha igy ha ugy dolgot ...😊

FEARka
Ha valaki távol van simán leszedem Rocket gunnal 😄

Amúgy nektek nem szarakodik most? Az előbb simán disconnectelt a szerver és oylan is volt, hogy nem tudtam belépni squadba hiába nyomogattam a + jelet olyannál ami nem volt lezárva és még hely is volt benne.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.10.31. 10:37:50

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

lac coo
Én assault vagyok mindig, azzal elég jól boldogulok, de teljesen megértem azokat akiknek nem tetszik ez a felemás rendszer .
Nekem is vicces, mikor a supporttal integetünk egymásnak a domb két oldalán, mert ő se tud ellőni odáig én sem. Aztán mikor közel vagyunk akkor meg anyázik a support, vagy a medic. Ha meg messzebb van én anyázok 😊 De két hét és tele lesz minden kemper shotgunosoakkal 😊

Tikal
Battlelog nektek se megy? Nem tudok bejelentkezni a battlefiled.com-ra már legalább egy napja...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lac coo
Jó alul a bannerban , nagy kaland 😊

Tikal
pedig azt elég sokáig mutatja mikor lelőttek....

Tikal
Egyedül a Shotgun ellen nincs esélyem, a többit azért meg lehet fogni, de nyilván, ha medic-ként forogsz a házak között akkor nagyobb az esélye, hogy egy shotgun leszed mintha tartanád a távolságot. Az viszont tény, hogy kaphatott volna egy automatát ő is....

lac coo
Amugy csak en vagyok olyan lama, higy nincs idom megfigyelni milyen skinnel lottek le 😊)

giornalista
én jobban szeretnék egy olyan skin rendszert, ami a fegyverhez való kötődésedet jelképezi. tehát ha van 100, 500, 1000 killed egy fegyverrel, akkor lenne elérhető az alap, a kék vagy a legendary skin. ennek a mostani rendszernek így valóban nincs sok értelme, főleg, hogy a legtöbb skin sajnos kuka.
lac coo
Pedig jó ez így, aki a kacatokért játszik és letiplizik az nem baj ! 😛

Azt valaki mondja már meg, hogy a fegyver skin-eknek ugyan mi értelme(!) van?
Vagy más is szokott lenni a ládákban ezeken kívül?

giornalista
nagyon gáz, de a medálok is. hetente 5, de egyszerre csak 1 aktív (és konkrétan most még nem is működik nekem a rendszer, a loading screen alatt az újakat, a szerverre belépve még mindig a régieket mutatja, így haladni sem tudok velük).

Levelcap csinált egy jó videót erről, a konklúzió az volt, hogy olyan kevés unlockable tartalom van a játékban, hogy valamivel húzni kell az időt, hogy ne legyen meg tényleg minden néhány hét alatt, és ezt bírta kitalálni a DICE.
Nálam is így működik a dolog. Sőt....épp tegnap kaptam egy BP-t de már előtte volt egy feltöretlen.... na mondom micsoda öröm lesz kettőt kibontani....hát egyet sikerült Russian 1895, ami már megvolt.... a másik pack eltűnt a semmibe....

Norby646: Amiens pálya közepe fehér fényben úszik nálam is (nem mindig) AMD..16.10.2
Shep
Hát az utóbbi játékaik mind jobbak, mint ez szóval szerintem nem az.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lac coo
Az nem jo, hogy minden fegyvert ezaltal kb minden kasztot egy szuk teruletre lottek be. Nem tudom, lehet a Team Fortressbol emeltek at 😊))
Vagy az olyan nagy baj ha egy fps ben vissza is tudsz loni ? 😊) Vagy ha egyaltalan erdemes lonod, es nem csak elfutni mert nincs ertelme loni😊
En elvagyok vele, amennyit jatszom fps sel nekem jo igy is, de megertem azokat akik nem veszik be ezt a maszlagot.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 09:31:06

TDC Geronimo
Milyen idióta balance? Mindig sír mindenki mindenért. Szar az smg, szar a medic, szar a support. Akkor mi jó?

lac coo
Azert en kivancsi leszek mi lesz itt fel ev mulva, rengeteg embert frusztral ez az idiota fegyverbalansz, legtobben , a jatekosok 70%-a esik kel a palyan, inkabb esik...😊 Mindjuk EA nak mindegy, igy is ugy is elad mindent millioszamra, talan meg jobban is jarnak ha hamar kifuj, johet a 2.vh...😊

Visszavonom. Látom már csak a single-ről beszeéltél! 😄
A citys dolog akkor is butaság 😊

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Single-ről megítélni egy csapat alapú multiplayer játékot... 😄
Ta vagy az év hülyéje a citys okosság miatt amúgy! Gratulálok a címhez! 😊

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Azért ez a battlepack rendszer senki ne mondja nekem, hogy normálisan működik. Pár napja már direkt írom a statisztikákat. A legutóbbi 20 (!) meccsem alatt összesen egyetlen egy darabot kaptam, abban is olyan volt, ami már vagy háromszor megvolt. Ezen felül a legutóbbi 12 darab (a fenti statisztika alapján sejthető, összesen mennyi időbe került összeszedni ezeket...) kapott battlepack ugyanazt a három skint tartalmazta (egy Russian 1895, egy Lewis, és egy Kolibri), 5-4-3 arányban, ráadásul úgy, hogy mindhárom időtlen idők óta megvan... Mondanám, hogy nevetséges, de inkább rohadt dühítő kezd lenni. Az ember 10 óra körüli játékidőt vár egy battlepackra, hogy valami idióta, mezei Kolibri skint találjon, amit egyrészt soha nem fog használni, másrészt már vagy hatszor megkapta korábban...
Bandicoot
Későn kapcsoltál, a jóárasított kulcsokat elkapkodták a népek pár nap alatt, ~12-13k volt a cdkey-en a kulcs számtalan kulcsot vettem onnan sosem volt semmi gond. Persze mindig előfordulhat baki ilyenkor mindig előugrik valaki hogy minek rizikózni.

1. mert jóval olcsóbb és nem lehúzás mint origin/steam/uplay trió 0day árai.
2. mert megbízható helyről bármi gond van megoldódik pár óra alatt - és ritka hogy gond legyen. Csak találj megbízhatót.

Perpillanat mindenhol ~15k a kulcs, ha instant akarsz játszani hát játssz de ennyiért már boltból kihozod.

G2A-n pedig figyelni kell az értékeléseket az adott hirdetőről,illetve célszerű a security-val vásárolni - bár akkor máris kb egy ezressel drágább volt a stuff. Náluk már én is fürödtem be, de megoldódott hamar.
Legközelebb cdkeys.com.... Jobbak az áraik és sosem szívtam, a support is gyors, nem kell várni míg a vendorok nagykegyesen megnézik mivan - már ha megnézik.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.31. 01:07:17

Jim Morrison
Orulj neki, nem kell forgolodni 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
A hullára spawnolás kezd már kurvára idegesíteni. Lelövök valakit és egy pillanattal később már ott egy újabb játékos...

Shep
Nyilván 😄DD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tikal
Remélem nem a single miatt vetted meg <#nyes>

Shep
Istenem mekkora egy kurva nagy átverés volt már ez a játék megint (single-ről beszélek) mutogatták a jobbnál jobb videokat amikből semmi nem volt benne a játékban, max átvezető formában, amik amúgy tényleg jól sikerültek, de ennyi, egy gagyi hulladék 15 évvel ezelőtti színvonalat képviselő játékmenetet sikerül összehozniuk, Mortyrra emlékszik még valaki, na az volt ilyen kaliberű. Igénytelenség tetőfoka az egész és még azt mondták ,hogy a singlere is figyelnek és jobb, lesz, mint a COD, hahahaha. Az elmúlt jó sok évből nem tudok ettől rosszabb FPS-t mondani, pláne nem olyat ami AAA kategóriás. Gyakorlatilag az összes Citys játék is körberöhögi ezt a produkciót.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.10.30. 23:50:37

ozimak
Én a kinguin-on 28 játékot vettem meg és csak egyszer volt ilyen problémám. Amit azonban 24 órán belül javítottak is egy másik kulccsal. A 24 óra is csak azért volt, mert meg kellett várni hogy az eladó(vendor) jelentkezzen. De ha benyomod a garanciát (plusz 2 euro, eddig 1 volt), akkor ők garanciát vállalnak helyetted a keyért. Tehát nem érhet kár. Mindenestül vettem kb. 43 euroért a gamet a megjelenés napján. 13.000-ért nem vettem volna meg itthon sehol még közel sem ennyiért. Tegyük hozzá most se nagyon. Ráadásul ezt rögtön kézbe kapod. Nem ismerem a g2play-t, de a kinguin-on is szerepel vendorként. Sőt mi több a Titanfall 2 kulcsomat is tőlük kaptam a héten, és gond nélkül működött elsőre. Szóval azért ne temessük teljesen a dolgot.