6439
  • Running
    Tegnap a scoreboard-on is első két helyen voltak azok a csávók ilyen 3x kd-val, akiket akárhányszor lelőttem 2 mp múlva már keltették őket. Sörétessel rohangáltak suezen a házakban és lőttek agyon mindenkit, meg késeltek. Rettenetes idegesítőek voltak. Rengeteget számít, ha van mögötted medic, aki folyamatosan tölti a hp-d és kelt. Persze vannak nagyon fura szituációk is, csít gyanús témák, de a legtöbb inkább a csúszásokból adódik, mint abból, hogy tényleg csalnak. El kell fogadni, hogy a tizenévesek már ebben nőnek fel, ráérnek napi 5-6 órát lődözni, nincsenek agyhalott állapotban mire hazaérnek a melóból, nem baszogatja őket otthon az asszony, a gyerek. Ez a játék is a 14-24 közötti játékosok paradicsoma, mindenki más nagyrészt casual, akkor is ha pro-nak képzeli magát. Bf2-ben, Bc2-ben toltunk elég war-t, versenyeztünk, ami kell, azóta eltelt 10 év, és saját magamon látom, hogy nem kell rágörcsölni az eredményre, mert már nem fog menni, sohase nem. :)))
  • Conqvistador
    Mondasz valamit.
    Rendkívül sok múlik a csapatmunkán. Én még bőven kezdőnek számítok a kda arányom is borzasztó sajnos óvatlan is vagyok néha de ettől függetlenül próbálom az adott csapat játékát segíteni élesztés lőszer stb ha kell.
    Tegnap agyhalál állapotába kerültem Suez CQ vesztésre állunk végre jön a vonat sikerült a 3as helyet kikapni. Az idióta fogyatékos vezető nem csinált semmit. Kb ha 150 métert mentünk a vonattal akkor sokat mondok. 6 embert kiszedtem a géppuskával meg vagy 4et megsebeztem de látótávolságba se volt a D pont vagy bármelyik az ilyen annyira fel tud cseszni. Írtam chaten uninstallálja a játékot :D
  • Pitya78
    Nagyon szépen leírtad a játék sava-borsát!
  • Running
    Nem a játékosok jobbak, hanem a hitbox/hitreg pontosabb, jobb, ha nem is tökéletes. Egyébként ez a játék is olyan, mint az előző bf-ek. Meg kell találni azt a puskát, ami kézre áll a szituációban, meg kell találni a térképen az útvonalakat, ahol érdemes közlekedni (térképismeret) és kell egy közepesen szar oldal, máris jó a k/d. Pl, ha a másik oldalon van 6 -7 ember, aki érti a játékot, tud lőni, squadoznak, ts stb, akkor rommá szopod magad a túloldalt. Mostanában egyre több prefixes ember van, akik élesztik egymást, együtt mennek, zászlót húznak. Baromira megnehezíti a játékot, mert lelősz egyet, elfutni nem tudsz, mert utánad mennek, 2-3-an letolnak, keltik egymást. Nagyon sok múlik a csapatmunkán, amire az átlagjátékosok 80% képtelen, sokszor még a haveri társaságok, guildek se.
    Egy normál együtt dolgozó squad kb kiírhatatlan itt is, ahogy az előző bf-ekben is az volt.
  • lac coo
    Hat azert sivatagoson eleg zavaro, igaz ritkan lonek le, de ott olyan cikkcakk futast rendezek le sokszor, orom nezni.
    Plusz nehany zaszlonal erdemes korbeneznem hova is bujjak foglalasnal, honnan csillognak a sniperek, altalaban olyankor lonek ki....
  • lac coo
    Mondjuk a legdurvabb bug a jatekben szerintem, hogy rom alatt vagyok a pinceben, fennt telespammelik gazzal es en is fulladozok lent :))))
    Osszessegeben nekem szerencsem van mert jol fut, nem fagy stb, bug se sok van de ami van az boduletes.
  • RepeszElek
    Nem mindig, pl. a sivatagos pàlyàkon elèg nagy üres területek vannak kèt pont között,de a fedezèk is relatív, sokszor lőnek ki fal mellől, minden oldalt nehèz levèdeni be kell menni egy házba az a tuti, de az ablaknàl övatosan :)
    Olyan mint ha itt több lenne a kocka, a bf4hez kèpest jobbnak èrzem a jàtèkosok gyorsasàgàt, ès nagyon jòl cèloznak àtjöttek a codosok?:) de biztos csak tèvedek
  • SötétBarom
    Ez sok rinya a sznájperek miatt elképesztő.. Esküszöm annyi fedezék van a játékban, hogy netto idiótának kell lenni, hogy zavaróak legyenek..
  • lac coo
    Jah, nekem se állandó, most láttam egyszer, szép is lenne ....:)
    Gondolom jót röhögtek mellettem , hogy ki ez a láma aki lövöldözik a vakvilágba :))
  • TDC Geronimo
    ja egyszer nekem is volt ilyen. Tiszta doom fíling volt :D
  • yossarianHUN
    Ilyen nekem is volt, de csak egyszer. A sima revive bug már uncsi volt :D
  • lac coo
    Na ez uj, ezt meg nem lattam...elesztes utan nem mozog az egerem fel le csak oldalra :)))
  • yossarianHUN
    Ha ezt így nem is, de ha az egész BF1-et áttennék a BF4 rendszerű battlelogra, én már boldog lennék. Francnak kellett megreformálni az egész rendszert, semmi baj nem volt a battleloggal. Főleg, hogy a BF1 már nem is tölt 5-6 perceket a pályákra, mint a 4.
  • RepeszElek
    A bf4-et kellenne ràültetni erre a motorra ès grafikàra ès senkit sem èrdekelne a bf1 többet :) :P
  • Conqvistador
    Nem a sniper puskákkal van a baj, hanem azzal, hogy a többség használni is tudja :D
    Az én kezemben lenne fel se tűnne nektek, hogy van. Bármi mással ki tudok most már lyuggatni ellent de sniperrel sokat szívok :D
  • yossarianHUN
    Ezt nem hiszem, hogy bármelyik szervertulajdonos meg meri lépni. Meg azért kicsit overkill is lenne. Nem értem, hogy miért csesznek ki ilyen szisztematikusan a saját játékosaikkal. Mintha szándékosan maguk alatt vágnák a fát.
  • TDC Geronimo
    Limitet lehet nem, de fegyvereket lehet tiltani. Le kell tiltani összes scout primaryt és mindjárt nem lesz annyi sniper
  • yossarianHUN
    Pedig közel 50%-kal megdobná a játék minőségét a szememben. Ez a 64 fős CQ egy röhej. Meg még a sniper limit lenne jó. Ja, hogy nincs sniper limit, mert nem lehet ilyet beállítani privát szerveren sem? Gratulálok DICE. Vagy EA, akinek inge, vegye magára.
  • TDC Geronimo
    Én még nem :/
  • RepeszElek
    A boritòò!!!!! :)
  • RepeszElek
    Neeeem, valamièrt fèlre küldte a választ bocsi
  • VO101Tom
    Én?
  • yossarianHUN
    Találkozott már valaki nem HC, 48-as CQ szerverrel?
  • yossarianHUN
    Nem, csak tozáról van szó...
  • Newfronter
    Rossz a link.
  • TDC Geronimo
    2 niggerezés között elhintem, hogy már megy a battlefest, de ennél vannak sokkal nagyobb problémák a játékban. PL miért van benne fekete katona :((((((((((((((
  • toza #4492
    uj pecs jon !
  • RepeszElek
    Köszi már vártam a képet,németeknek voltak gyarmatai igaz csak csekély számban többek közt ez is a háború okát képezte tudtam erről, de szerintem mindenki értette mire gondolok sőt te is de azèrt ez a kèp mèg kellett hogy kicsit cukkolj èrtem èn...:)
  • Vadnokedli
    Megvárom hogy írjanak e-mailbe. Mert csak egy biztonsági kérdést kéne megváltoztatni már.
  • VO101Tom
    Ha még aktuális:
    EA support (magyar): +36 (06) 1-505-95-50
    H-P 12:00-21:00
  • Vadnokedli
    Latest minden, mondjuk még nem reseteltem azt követően- de nem is ajánlotta. Bepróbálom.
  • Jim Morrison
    nvidia driver 375.86 ?
    vagy tedd vissza a régebbi drivert, vagy ne várd ki a hotfixet.
  • Vadnokedli
    Csak nálam fut rosszabbul mint update előtt? 4670K(alap), GTX1070, 16GB Rammal..
  • Ley Roland
    Unalmamban csináltam egy FT-17-est.
  • Vadnokedli
    EA Live supportot hogy érem el? Feltörték az accom, visszaállítottam, de megváltoztatni pár adatot nem tudok mivel beállítottak egy biztonsági kérdést..
  • Bogdogege

the German colonies
  • RepeszElek
    Semmi bajom a négerekkel de az hogy 1915ben egy fekete tankot meg repülőt vezessen elképzelhetetlen volt max a csapatok mozgását segítették, de azt is csak az Antant hatalmaknál valamelyik gyarmatosított "szolga" a központi hatalmaknál kétlem hogy feka sniper lapult volna bokorban az Osztrák-Magyar monarchia színeiben, na most ha ennyire veszik komolyan amit csinálnak én hogy vegyem komolyan őket??? I
    Így értettem hogy volt egy rossz előérzetem...
  • HHpanther
    A medik-nek is csak akkor van ha távcsöves a puskája.

Nyilván sarkítás...de a valós életben sincs feltétlenül célkereszt. Ezért is hc a hc. Célozz és van irányzék. :):)

Nem látom akkora hátránynak ezt a célkereszt dolgot. Közelről úgyse nézem, távolra meg célozva lövök.
  • Conqvistador
    Értem én hogy választható. De abba mi a poén ha az Assaultnak nincs célkeresztje de a Medicnek meg van?
    Rosszul fogalmaztam a HC szerón nyírbálták meg a 2 kasztot ugyanis jelentős hátrányból indulnak , nem?
  • HHpanther
    Egyszerűen ne menj hc szerverekre és kész is :)