Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Próbáltátok már bármiféle Sweetfx-t használni?
Gondolok én erre például:https://sfx.thelazy.net/games/preset/6069/
Úgy tűnik, hogy nekem nem nagyon akar működni, nem tudom esetleg nálatok jó-e?
Ja igen, most már látom 😄 De az ilyen sebességgel repül? Belülről mindig olyan lassúnak tűnik. Durva 😊
Az ikerágyúé, nem?

kigyi
Igen a múlt heti medálokat mutatja, de nekem maradt még abból befejezetlen szóval jól jön 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

giornalista
három dolog.
1. vótmá.
2. szégyelld magad, hogy érdekelnek a medálok!!! 😊
3. nálam mostanra megjavult.
Az mi volt? Mármint milyen fegyver lövedékei?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

FEARka
Az e heti medálok mindenkinél bugosak? Hiába rakom be, betöltésnél egy ideig jelzi az újakat majd kiírja, hogy nincs kiválasztva medál. Ha meg rámegyek, hogy kiválasszam akkor meg a múlt hetieket mutatja.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.10.31. 18:08:50

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Ilyen esetben elég ha másik online játékot elindítasz ha ott van "adás" akkor a játékban a hiba... 😄
RatBaG
ja, csak hamar vége lett a mókának, kiürült a server.

Per Aspera Ad Inferi.

kigyi
Azt írják a fórumokon, hogy már mennek a szerverek megpróbálom én is.

Szerverkereskedők áldozatai lettünk 😄
SötétBarom
<#eljen><#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kigyi
Jól van akkor már újra kartam indítani a routereket hátha valami gond van, de ezek szerint a szerverek lesznek megint...

BF1 szerverek most működnek?Oribgin van,a BF1 azt írja GO ONLINE.
giornalista
az olyan játékoknál, amelyekkel éveken át, több száz órákat játszok, afféle mániám, hogy lehetőleg mindent unlockoljak, minden medált, kihívást teljesítsek. időről időre ad valami extra célt, motivációt ez. a BF4-nél például csak bizonyos assignmentek miatt sniperkedtem, illetve egy rakás közülük kirángatott a komfortzónámból és új dolgokat próbáltam ki miattuk. a skinek is ilyenek lennének, ha nem béna battlepackokban érkeznének, hanem tenni kellene értük valamit 😊
TDC Geronimo
😞

Te jöttél be múltkor hozzánk játszani?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

RatBaG
tegnap végre kiesett az első puzzle darabom a késhez, hip hip!
éjfél után kiléptem, kis szünet, aztán mondom áá majd holnap, fáradt vagyok már... hát ebből nem lesz semmi, mert összefosta magát a monitorom. i'm lovin' it! <#duma> <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

kigyi
DLC-k még hozhatnak újítást (tudom nem ez a jellemző, de a BF1 is meglepetés volt miért ne folytathatnák a meglepetések sorát 😊 )

lac coo
Es ha en forditok hatat mert mas dolgom vann akkor is ?
Ez mondjuk jo dolog szvsz....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TDC Geronimo
Ha nem látsz rá, mert bemegy valami fedezék mögé, akkor eltűnik

lac coo
Vagyis akkor hogyan...?
Ranezek vagy celzok, spottolom, de ha utana masfele nezek , vagy o tunik el valami mogott akkor eltunik a jelolese ?

lac coo
Ezt ugy nem mondtam, de volt itt mar olyan megjegyzes is, higy hamar ki fog fujni mert nincs gyujtheto cucc...
Na az azert mar eleg ciki, nem ? 😊
Amugy fajni nem faj, gyujtse akinek kell, ha lehetne oda is adnam a sok skint ami nekem van 😊)

TDC Geronimo
Ahogy kimegy line of sightból az ember eltűnik a jelölés

Ha csak 2 másodpercig látszik, akkor az azért van, mert előtted már spottolta valaki, és az ő spotja most jött le róla, de a tiéd ezért még nem érvényes. Szerintem. A térképen meg direkt nem látszik, azt már az alfa előtt megmondták, hogy megszűnik ez, hogy ha lő valaki, vagy spottolják, akkor felvillan a térképen. Tudtommal csak a spotting flare-rel, meg egyéb spottolós kütyükkel spottolt (de szép mondat) játékosok látszanak a minimapon.
Csak kíváncsi voltam, mert ez már nem az első ilyen passzív-agresszív, burkolt "a hülyegyerekek a medálokért meg skinekért játszanak hehehe, mekkora gyökerek" hsz, amit látok tőled.
lac coo
Na azt nekem se sikerult megfejteni, hogy ez bug vagy ilyen csak en nem ertem a rendszert....

Ehhez a "lásd nem tudnak jelölni" annyit fűznék, hogy lehet én is rosszul csinálok valamit mert ha spot-tolom az ellenfelet, van, hogy csak kb 2 másodpercig látható a jel a feje felett de ami rosszabb, hogy a minimap-on nem látszik.
Mit csinálok rosszul?

lac coo
Ez most milyen kerdes ? 😊

lac coo
Nagyon ritkan szednek ki, van annyi fedezek mint a fene ...
A surubb helyeken inkabb szoktam meghalni.
Ezert nem is megyek Amiensre, ott aztan esek kelek 😊

Miért is fáj az, ha valaki szereti gyűjtögetni az ilyen "kacatokat"?
Tikal
Ha egyedül játszol meghalsz könnyen, Játssz csapatban. Ha Assault vagy és egyedül vagy St Quentin Scar-on akkor értelemszerűen nem rohangálsz C-re, mert mire odaérsz lehet leszednek. Maradsz a városban.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lac coo
Az egyebkent mindenkinel ugy van, hogy futas kozben nem tud gadgetre valtani, vagy csak nalam trukkozik valamit a szokasos jo dice key beallitas ?

Én sokszor láttam már, hogy javítanak. Periszkópot scoutnál nem sokat láttam, de a flare-t szoktam látni, hogy használják.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én azért sokszor jártam már úgy, hogy nagyon jól jött volna ha valaki megdubó néhány skulóval....Főleg a Scoutnak nagyon fontos, mert az ami nála van az szinte nulla.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lac coo
Algoritmus, hogy rohadna meg ez a telefon...😊)

lac coo
En amugy meg kevesebb pontot adnek killre, lenne itt minden amialgoritmus kell rogton 😊)

VO101Tom
Igen, pontosan erről beszélek én is. Szerencsére van, hogy haverokkal tudunk megtölteni egy szakaszt, azok nagyon élvezetes meccsek szoktak lenni, megyünk előre, segítjük a másikat, és mindig van valaki, aki bevállalja a szívósabb kasztot, hogy a szakasz egésze haladni tudjon. Ha egyedül megyek be valamilyen szerverre, én pl végignézem az összes squadot, van-e valahol 2-3 azonos prefix, akkor azok valszeg együtt is fognak haladni, és próbálok becsatlakozni oda. De általában csak tök vadidegenek jutnak, és abból ritkán sül csak ki jó csapatmunka.

www.pumaszallas.hu

TDC Geronimo
Ott a pont. Mi mostanában lángszórós heavyt viszünk supportokkal, akik kintről is tudnak szerelni. Igen hatékony a dolog 😄

A csavarkulcsot is szinte senki nem használja pedig nagyon jó dolog, ahogy a scout is tele van jó gadgetekkel pl periszkóp/flare, de egyszer nem láttam még, hogy valaki használja. Csak fekszenek egy helyben és puffogtatnak...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.31. 13:40:44

lac coo
De ez miben befolyasolja azt, hogy milyen fegyvered van?
Pont, hogy ellene van, bolond lenne aza user mediknek allni a hazak kozott, epp az lenditene a dolgon, higy mindenbol legyen ha nem kellene merlegelni a hulye fegyverek miatt.
Medik meg van sok, azt szeretik a nepek, de support az nem igen, igaz losszerre olyan nagyon nincs is szukseg 😊

Ha mediccel első vonalban küzdesz (házak közt egyedül), akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.

Tegyük fel hogy meghaltál. Következő kasztod mi lesz? Sokan automatikusan rámennek arra amivel előzőleg voltak Én például mérlegelem, hogy hol mit fogok csinálni. Ha szűk helyen kell menni, közelharcra számítok vagy csak berágtam mert a többi kaszt nem megy akkor assault (ha nyílt terepen van támogatás és fedezék lehet akkor is assault ha oda tudok sunnyogni az ellen közelébe).

Ha távolsági harc megy és esély nincs az előrenyomulásra akkor lehet scoutot választok, vagy ha szükség van élesztésre akkor medic...Ha látom, hogy nincs support (életbemaradást és ponttartást növeli ha van nálad lőszer ), akkor is lehet váltok, illetve ha fel kell tartóztatni a támadó assaultokat míg odaérnek a scoutok takarítani.

Helyzetfüggő...Azt kell választani, amivel legjobban segíted a csapatot és legjobban akadályozod az ellent az előrenyomulásban (sokszor elég ha időt nyersz). És egyébként ebből jönnek szépen a pontok is, a killek is, na meg izgalmas a játék nem mindig ugyanazt a stratégiát akarod ráeröltetni a meccsre. Néha pont az kell, hogy egy értelmes játékos üljön be egy tankba és máris működik a támadójáték is (volt ilyenre is példa). Vagy elég annyi, hogy beülsz egy légvédelmi ágyúba és szétkapod a bombázókat, hogy a tankosok fellélegezhessenek.

lac coo
En is igy gondolom, de ezt miert hivjak balansznak ??? 😊

De lehet csak oreg vagyok mar, regen azert meg tudtak oldani, hogy a dmr dmr volt, de azaz assault sem csak kozeli tavban uzemelt 😊) Igaz, papiron ez elso vh, nem lehet smg tk adni a dmr nek, hogy valami eselyt kapjon kozelre is ....
Mindegy , vegul is en elvagyok assaulttal, most mar nagyon ritkan lonek le sniperek vagy medikek, de soha nem fogom azt mondani, higy ez igy jo...😊

TDC Geronimo
medic és support is le tudja szedni snipert bármikor. Amúgy meg nekem sokkal jobban tetszenek így a classok, mert mindegyik teljesen egyedi. Azt is sokan elfelejtik, hogy ott vannak a pisztolyok közelre. Ebben a játékban iszonyat jók a sidearmok.

VO101Tom
Gyökerek + fegyverek. Azért tudják ezt megcsinálni, mert jelenleg megtehetik. Ha többi kaszntnak is lenne olyan fegyvere, amiket arra találtak ki, hogy messzire és pontosan tudj lőni, akkor a sniperek a kis villogó távcsövükkel elmehetnének a francba, ahogy pl. BF4-ben is teljesen jól működik, hogy bipodos géppuskával tudtál olyan messzire és olyan pontosan lőni, hogy a sniper a legtöbb esetben egyáltalán nem volt biztonságban (max a nagyon messziről, 40x optikával dolgozók). Itt meg tök nyugodtan végigkempelik az egész menetet a sziklák tetején, pálya szélén, mert ágyúkon kívül nincs olyan fegyvered (legalábbis a kezdő packban), hogy igazán félniük kellene bármitől.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem. Fordítva. Be sem mész a házak közé medikként, mert ott tuti te döglesz meg hamarabb. Vagy ha a csapatod a házak közt van, akkor a respawn-nál váltanod kell.

www.pumaszallas.hu

Ha lennének normális squadok akik együtt mozognánk akkor működne a dolog. Ellenben amíg mindenki egyedül tolja, addig úgyis alkalmazkodik a körülményekhez (én például mindig változtatom, hogy épp mivel megyek a helyzetnek megfelelően...és igen olyan is van, hogy a támadóékben nincs medic vagy nincs support akkor én arra váltok, hogy gördülékenyen tudják a fiúk végezni a dolgukat).

Egyébként meg van példa csapatmunkára randomban is, igaz ritkán de van (főleg mikor a medic rájön, hogy gyógyítással és élesztéssel nagyon sok pontot lehet gyűjteni...többet mint öléssel akár).

lac coo
De milyen palya reszhez illo valasztas ????
Azt hogy, amig odajutok a hazakhoz legyek medic, majd elotte oljem meg magam es valtsak assaultra ? 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.31. 13:26:48

Nem is mondja senki, hogy minden meccsen az ideális arányban jelennek meg a kasztok. Én csak azt mondom, hogy a csapatmunkára lenne lehetőség ha élnének vele.