Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Megnyitod az Origint
Jobb kattintassz a BF1-en, ott "Game Properties" (Nem tudom a magyar megfelelőjét a menünek)
Ott "Advanced Launch Options"
és a "Command line arguments" -be ezt beírod a kötőjel is fontos:
-PerfOverlay.DrawFps 1
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ezek szerint jön a Line of Sight, csak Scout és Medic lesz elérhető a módban és a felderítők dupla sebzést tudnak csinálni. Plusz egy pár évig nem lesz új BF.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Battlefield 1 will get the Giant's Shadow map DLC as a free download in a December update. It features the British-German conflict at the Battle Of The Selle.
Gondolom Operations módba is beteszik, nem csak a többibe :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.02. 12:10:32
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Köcsög internethàborù! :)
Kicsit nèzegettem a scout fegyvereket ès ugyan annyit öltem a marksmannal kb. Mint a martinivel, ha a martini op akkor a russian sniper is az amùgy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
pls dobjatok már erre egy upvote-ot, hátha többen látnák.
Per Aspera Ad Inferi.
Amúgy xbox one-ra még nincs egér, legalábbis hivatalos bár ezt sem merem biztosra mondani csak így tudom :)
Szerintem nincs akkora különbség a mi szintünkön mint ahogyan azt sokan gondolják, a profiknál persze más a helyzet ott biztos előny a bill+egér, de ha formában vagyok akkor controllerrel 1 mp alatt leszedek embereket, meglátom, ráhúzom a célzást és igazítanom sem kell csak bum mint a youtube videókon, nem tudom ennél hogy lehet az ember gyorsabb, talán akkor előny ha mozgásban vagy, vagy ha le kell követni a játékost futás közben, bár minap kiszedtem a hajóból a kormányost úgy hogy ezerrel ment a vízen és csak egy pontot láttam belőle kb. vagy engem is szedtek le vágtázás közben lóval a világ végéről úgy hogy ide oda cikáztam, és 100hp-m volt,vagy valamelyik nap meg egy sima tüzérségi ágyúval szedtem le a vadász gépet stb. stb. szal semmi sem lehetetlen csak gyakorolni kell, találkozom néha olyan játékosokkal konzolon hogy iszonyat...:)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Per Aspera Ad Inferi.
Szal ha lenne HC-nosniper itt is, akkor megérné vele foglalkozni.
Ha valaki akkor én nagy hardcore-os vagyok, a Bf4-et kizárólag csak hc-ban tolom, de itt a normal mód sokkal közelebb áll a hc-hoz mint eddig bármikor, itt normal módban több a kemper mint a bf-4-ben hc módban,a sniper sokszor ugyan úgy egy lövéses még csak fejen sem kell találnia.
Én nagyon vártam a hc módot és hatalmas csalódás volt. Még sosem hallottam a madarak csicsergését a játékban :D Az egész pálya üres, mindenki a bokor alján ül és azt az 5 embert lövöldözi aki meg mer mozdulni, borzasztó.. persze ez is csak olyan amilyenné az emberek teszik, de hát az emberek szeretnek üldögélni és várni a kapást, biztos sok a horgász köztük
Madi92: vannak elvileg :) Csak ha jól rémlik, nem lehet olyan sok dolgot beállítani rajta, "kicsit" meg van kötve a kezünk.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.01. 09:24:03

Per Aspera Ad Inferi.
A vèdekezô csapat annyira unatkozott hogy màr a tàmadò csapatom kezdôjèt akarta elfoglalni oprationsban :)
Az ember azt megtudta engedni magànak hogy LMG-vel a rèt közepèn lövöldözzön ès nem volt a csapatomban egy csipàs vagy bàrki aki bàntotta volna, èn sem tudtam foglalkozni vele mert èppen hàrom màsik tàrsàval voltam tûzpàrbajban persze egyedül, komoly zavarba voltam mindig kit lôjek annyian voltak bàrhova nèztem pedig elvileg mi is 32-en vagyunk....
Azt làttam hogy a csapatom fele a domb tetejèn csipàzik, de kibaszott szarul cèlozhattak :D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egyébként ez a Martini-OP cucc tetszik :) egyáltalán nem OP, csak nagy a gain és a trade off is. az SMLE sweetspotja 10 méterrel kezdődik hátrébb, az nem a világvége, és cserébe minden másban jobb, mint a Martini. sokkal "megengedőbb" fegyver.
egyébként nekem a sniper akkor működött a legjobban a Martini előtt is, amikor iron sighttal mentem. a scope-ok túl sokat takarnak ki, hiába a nagyítás adta előny.
10 sniperbôl kb. egy vàlassza vagy csak èn futok ritkàn össze vele az is lehet, minde esetre ènazzal nyomom :)
Tok egyedul bohockodszA ponton mikor C van megjelolve ;)
De nem rosszbol mondm, ertekelem amunkat , sokaig tart osszerakni egy videot, csak ez igy mar regebben feltunt az ilyen magyarazo videoknal .
Nézem ezeket a videókat, hogyan játszunk hasznosan, meg blablabla, meg feladatot csinálj ...Erre minden ilyen videóban a közelében sincsenek a zászlónak !!!
Haggyjuk már ....160 méternél kerültél közelebb a zászlóhoz ? :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.30. 18:00:30