6439
  • toza #5198
    aki megjeleneskor vette meg jatszik meg e vele!?valoban unalmas mint szar!?
  • RatBaG #5197
    Hogyan szállítsuk a bandát, miután elvégeztük a munkát a G pontnál... höhö
  • RatBaG #5196
    https://gfycat.com/MinorFrigidIrrawaddydolphin
  • RepeszElek
    Tudjuk ès nem is misztikus:)
    , csak eszembe jutott miutàn sorra kinyírtam 6 emberkèt a jàtèkban a russian sniperrel egy lövèssel hogy nem is èrtem mi bajuk volt a martinivel főleg hogy az is csak bizonyos tàvolsàgbòl ölt egy lövèssel ès ilyen tekintetben talàn mèg rosszabb is volt mint a russian sniper...
  • manacz
    +1!
  • yossarianHUN
    Gyerekek, már milliószor meg lett beszélve, nem ördöngösség. Minden puskának van egy sweet spot távolsága, amin belül egy lövéssel öl, azon kívül meg lineárisan csökken a sebzése a minimális sebzésértékéig. Nem értem, miért még mindig úgy megy a diskurzus erről az egy lövéses sniper killről, mintha valami rejtélyes, misztikus dolog lenne.
  • fabercastel
    Én sniperral leginkább csak akkor 1 hitelek valakit, ha a nyakát, vagy attól felfelé találom el :D De ha már nyaktól lefele találom el (az mindegy, hogy 80, vagy 3 méterről), akkor tuti hogy marad még 20-30 HP-ja ...
    Utoljára szerkesztette: fabercastel, 2016.12.26. 15:43:01
  • RepeszElek
    nem is értem mit hisztiztek a martnini miatt hogy nerfelni kell, engem 80%-ban egy lövéssel ölnek a sniper fegyverek, ha futok ha megyek tök mindegy eltalál és ugrott a 100 hp-m...
  • lac coo
    En meg ugy meguntam mint a fene, dogunalom mar ez a jatek .
  • RepeszElek
    Hardcore-ban olyan a játék mintha 8-an játszanánk, mèg a madarak csicsergését is hallani:)
  • RatBaG #5188
    Kinyitottam a ünnepi ajándék ládákat, reméltem, hogy beadja a legendary SMLE-t... hát be, kétszer is, xp boosttal. Mondjuk legalább a sima ládából Black Falcon fighter skin lett.
  • toza #5187
    most olcsobb!9 ropi
  • fabercastel
    A kártya nem volt húzva, és nem hiszem hogy túlmelegedés lenne a baja. Más játékoknál is előfordulna akkor hasonló hiba, de csak itt van ez.
  • Nortai
    Nem húztad a videókártyát, vagy nem melegszik túl játék közben? Akkor szokott ilyeneket dobálni.
  • Pitya78
    Rohadt idegesítő szólóban is de amikor szervezéssel összerántod a régi cimbiket egy kis lövöldére és félóránként kivág az asztalra az priceless....
  • S8DJ
  • fabercastel
    Mivel én nemrég szereztem be ezt a 770-et, ezért most nekem kártya csere nem játszik egy darabig :D De komolyan, ha záros határidőn belül nem javítanak ezen, akkor ebből acc eladás / csere lesz...
  • Pitya78
    Sajnos nálam is állandó volt ez a gond gtx680-al, pedig a neten fellelhető összes beállítást, drivert, reinstallt végigzongoráztam. Egy régóta tologatott VGA cserét megoldott!
  • fabercastel
    Üdv!

Másnak is volt már olyan, hogy 20 perc játék után ezzel a Directx error-ral crashelt a játék? http://fotos.subefotos.com/4d19abbf68d86767951b99adac7a24a0o.png

Van, hogy 2-3 meccset végig tudok úgy játszani, hogy nem crashel ki, máskor meg 15-20 perc után kampec. Egyébként GTX 770-em van, legfrissebb driverrel.

@S8DJ

Állítsd át Dx12re.

Köszi a tippet, úgy tűnik, ha áttálítom DX12-re, akkor nem crashel. Viszont így sajnos jóval több az FPS drop, DX11-hez képest, pláne mikor betölti a mapot, az elején elég masszívakat képes laggolni. Tehát most a 2 rossz közül választhatom a kisebbik rosszat, amíg nem jön valami TÉNYLEGES fix.

Ez már egyébként vicc kategória. Októberben jelent meg a játék hivatalosan, és ahogy utána olvasgattam, ez a hiba már a kezdetek óta fenn áll GTX 680, 770, és 960 SLI kártyáknál. Az Nvidia azt mondja, hogy az ő általuk kiadott driverrel nincs gond, szerintük a Dice cseszett el valamit. 2 hónappal a játék megjelenése után egyik fél sem tudott még megoldást nyújtani a problémára.
    Utoljára szerkesztette: fabercastel, 2016.12.22. 19:39:23
  • RepeszElek
    Baszki 10ből 10szer ha szemből támad egy másik repülő meg sem próbál kitérni inkább összeütközik és ő is meghal, de én ugye kitérek már ha tudok, mert minden vágya hogy belém száljon...
    Értitek ti ezt? :D
  • S8DJ
    Ezek közül kaphatom meg valamelyiket karira?
  • RatBaG #5177
  • RatBaG #5176
    https://www.battlefield.com/en-gb/news/article/battlefield-1-holiday-event
  • RepeszElek
    Nem csak a játék ipar változott hanem a film ipar is sajnos...
    Imádom azt a filmet:)
  • SzinesGeza
    Mondjuk ezekből csak a Skorpió és az Mp5k géppisztoly (SMG).
    Az MP7 PDW mivel nem pisztoly-lőszert tüzel.

Ha egy pisztolyra másfél méteres csövet teszünk, attól még nem lesz puska.
    Mindig az a lényeg, hogy milyen a lőszer.
  • Bogdogege
  • RepeszElek
    Defit akartam írni azaz defibrilátor, mielött valakire rájönn a trollkodás:)
  • yossarianHUN
    Ez már csak a gigantikus marketing eredménye.
  • RepeszElek
    Hát ez már a bf4ben is így volt, míg odarohantál és elővetted a difit 56szor ledaráltak:)
    Nekem ami furcsa hogy a játékos állomány eskűszöm rosszabb mint a bf4ben,alig találkozom egy-két normálissal...
  • Bogdogege
    De, de az sajnos, majd ha meglesz az összes dlc akkor lesz teljes ,persze azért még pengetni kell rendesen.
    A medikek is azért nem keltenek mert mire odarohanna, előveszi az injekciós tűt 56szor ledarálják , idegsokk az egész .
  • Running
    Nem, nem az.
  • RepeszElek
    Igazan van a kollégának szerintem egy félkész szutyok bughalmaz, az internet protokolja továbbra is egy hulladék folyton miután befutottam a fedezék mögé, messze a védett helyen belül halok meg, magyarul ő lelő az utcán én meg a házban halok meg, tegnap befutottam a házba egy tank elöl átmentem két szobán majd meghaltam, a killcam szerint a tank volt de a házról még a vakolat sem jött le, minden tök ép volt, nem tom hogy dölhetett rám bármi is vagy mi a picsa volt, vagy ha meglàtok egy assaultot középtávon nincs 1 másodpercem hogy fedezékbe menjek mert rögtön halok holott tudjuk mennyit kell bele lőni egy emberbe mp18al hogy végre megfeküdjön középtávon, egy egy ilyennél még azt mondtam hogy vérprofi volt a csávó, de most már gyanusan sok a vérprofi játékos, szal hatalmas csúszások vannak...
    DE!
    Még mindig nincs a piacon aki ezt a műfajt 64 játékossal multiban bevállalta volna és a játék élmény hatalmas!
  • HHpanther
    jaa..oké. Ez igaz. :)
  • yossarianHUN
    Én pont a könnyebb kontrollálhatóság miatt szeretem, de tény, hogy mostanában már nem sokat használom.

Érdekes, a Hellriegelt szokás a legjobb assault fegyónak venni, én mégsem tudtam megszeretni. Próbáltam, de nem ment. Lassú a töltése, és hiába a nagy tár, ha egy pillanat alatt megeszi a 60 skulót. Ennél is jobban fáj, hogy összesen két tárat kapsz hozzá, úgyhogy ha nem vagy nagyon takarékos a lőszerrel (nem szokásom), a supportos csapattársakra vagy utalva, ami általában nem sok jót ígér.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.21. 14:18:19
  • yossarianHUN
    Nem akarok kukacoskodni, de ezek géppisztolyok, nem puskák :)
  • giornalista
    szerintem a leggyengébb SMG, de ízlések és pofonok.

a Hellriegel a nagy tárral, az Automatico az őrületes RPM-mel és hipfire-vel veri. az MP18 ezzel szemben lassan tüzel, nem nagy a tára és a legnagyobb előnye talán a pontosság, de arra meg nincs nagy szükség az assaultnál szerintem, úgyis face to face lövöldözünk vele legtöbbször.
  • HHpanther
    Pontosan. Sőt..manapság is használnak többet is. Skorpió..mp7, mp5k....stb stb stb.
  • giornalista

az elmúlt napok lövöldözéseiből összeraktam egy kis videót, fogadjátok szeretettel :) hátha valakinek meghozza a kedvet ehhez a "ritka szar, kész szenvedés, félkész szutyok bughalmazhoz" :D
  • giornalista
    a pisztoly lőszert tüzelő puska pedig létezik.

a valóságban:

Towards the end of the war, Springfield turned out the Model 1903 Mark I. The Mark I has a cut on the left hand side of the receiver meant to act as an ejection port for the Pedersen device, a modified sear and cutoff to operate the Pedersen device; a specialized insert that replaced the bolt and allowed the user to fire .30 caliber pistol cartridges semi-automatically from a detachable magazine

a játékban pedig:

The M1903 Experimental features iron sights and a Pedersen device, an experimental device which allows the weapon to fire pistol ammunition in semi-automatic from a 41-round magazine.
  • Bogdogege
    Ez az egész játék egy "valami ritka szar, kész szenvedés" félkész szutyok bug halmaz.