Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
Kinyitottam a ünnepi ajándék ládákat, reméltem, hogy beadja a legendary SMLE-t... hát be, kétszer is, xp boosttal. <#gonosz3> Mondjuk legalább a sima ládából Black Falcon fighter skin lett.

Per Aspera Ad Inferi.

most olcsobb!9 ropi
A kártya nem volt húzva, és nem hiszem hogy túlmelegedés lenne a baja. Más játékoknál is előfordulna akkor hasonló hiba, de csak itt van ez.
Nortai
Nem húztad a videókártyát, vagy nem melegszik túl játék közben? Akkor szokott ilyeneket dobálni.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Rohadt idegesítő szólóban is de amikor szervezéssel összerántod a régi cimbiket egy kis lövöldére és félóránként kivág az asztalra az priceless....
Mivel én nemrég szereztem be ezt a 770-et, ezért most nekem kártya csere nem játszik egy darabig 😄 De komolyan, ha záros határidőn belül nem javítanak ezen, akkor ebből acc eladás / csere lesz...
Sajnos nálam is állandó volt ez a gond gtx680-al, pedig a neten fellelhető összes beállítást, drivert, reinstallt végigzongoráztam. Egy régóta tologatott VGA cserét megoldott!

Üdv!

Másnak is volt már olyan, hogy 20 perc játék után ezzel a Directx error-ral crashelt a játék? http://fotos.subefotos.com/4d19abbf68d86767951b99adac7a24a0o.png

Van, hogy 2-3 meccset végig tudok úgy játszani, hogy nem crashel ki, máskor meg 15-20 perc után kampec. Egyébként GTX 770-em van, legfrissebb driverrel.

@S8DJ

Állítsd át Dx12re.

Köszi a tippet, úgy tűnik, ha áttálítom DX12-re, akkor nem crashel. Viszont így sajnos jóval több az FPS drop, DX11-hez képest, pláne mikor betölti a mapot, az elején elég masszívakat képes laggolni. Tehát most a 2 rossz közül választhatom a kisebbik rosszat, amíg nem jön valami TÉNYLEGES fix.

Ez már egyébként vicc kategória. Októberben jelent meg a játék hivatalosan, és ahogy utána olvasgattam, ez a hiba már a kezdetek óta fenn áll GTX 680, 770, és 960 SLI kártyáknál. Az Nvidia azt mondja, hogy az ő általuk kiadott driverrel nincs gond, szerintük a Dice cseszett el valamit. 2 hónappal a játék megjelenése után egyik fél sem tudott még megoldást nyújtani a problémára.
Utoljára szerkesztette: fabercastel, 2016.12.22. 19:39:23
Baszki 10ből 10szer ha szemből támad egy másik repülő meg sem próbál kitérni inkább összeütközik és ő is meghal, de én ugye kitérek már ha tudok, mert minden vágya hogy belém száljon...
Értitek ti ezt? 😄
Ezek közül kaphatom meg valamelyiket karira?
RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Nem csak a játék ipar változott hanem a film ipar is sajnos...
Imádom azt a filmet😊
Mondjuk ezekből csak a Skorpió és az Mp5k géppisztoly (SMG).
Az MP7 PDW mivel nem pisztoly-lőszert tüzel.

Ha egy pisztolyra másfél méteres csövet teszünk, attól még nem lesz puska.
Mindig az a lényeg, hogy milyen a lőszer.

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Defit akartam írni azaz defibrilátor, mielött valakire rájönn a trollkodás😊
Ez már csak a gigantikus marketing eredménye.
Hát ez már a bf4ben is így volt, míg odarohantál és elővetted a difit 56szor ledaráltak😊
Nekem ami furcsa hogy a játékos állomány eskűszöm rosszabb mint a bf4ben,alig találkozom egy-két normálissal...
Bogdogege
De, de az sajnos, majd ha meglesz az összes dlc akkor lesz teljes ,persze azért még pengetni kell rendesen.
A medikek is azért nem keltenek mert mire odarohanna, előveszi az injekciós tűt 56szor ledarálják , idegsokk az egész .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Running
Nem, nem az.

Igazan van a kollégának szerintem egy félkész szutyok bughalmaz, az internet protokolja továbbra is egy hulladék folyton miután befutottam a fedezék mögé, messze a védett helyen belül halok meg, magyarul ő lelő az utcán én meg a házban halok meg, tegnap befutottam a házba egy tank elöl átmentem két szobán majd meghaltam, a killcam szerint a tank volt de a házról még a vakolat sem jött le, minden tök ép volt, nem tom hogy dölhetett rám bármi is vagy mi a picsa volt, vagy ha meglàtok egy assaultot középtávon nincs 1 másodpercem hogy fedezékbe menjek mert rögtön halok holott tudjuk mennyit kell bele lőni egy emberbe mp18al hogy végre megfeküdjön középtávon, egy egy ilyennél még azt mondtam hogy vérprofi volt a csávó, de most már gyanusan sok a vérprofi játékos, szal hatalmas csúszások vannak...
DE!
Még mindig nincs a piacon aki ezt a műfajt 64 játékossal multiban bevállalta volna és a játék élmény hatalmas!
jaa..oké. Ez igaz. 😊
Én pont a könnyebb kontrollálhatóság miatt szeretem, de tény, hogy mostanában már nem sokat használom.

Érdekes, a Hellriegelt szokás a legjobb assault fegyónak venni, én mégsem tudtam megszeretni. Próbáltam, de nem ment. Lassú a töltése, és hiába a nagy tár, ha egy pillanat alatt megeszi a 60 skulót. Ennél is jobban fáj, hogy összesen két tárat kapsz hozzá, úgyhogy ha nem vagy nagyon takarékos a lőszerrel (nem szokásom), a supportos csapattársakra vagy utalva, ami általában nem sok jót ígér.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.21. 14:18:19
Nem akarok kukacoskodni, de ezek géppisztolyok, nem puskák 😊
giornalista
szerintem a leggyengébb SMG, de ízlések és pofonok.

a Hellriegel a nagy tárral, az Automatico az őrületes RPM-mel és hipfire-vel veri. az MP18 ezzel szemben lassan tüzel, nem nagy a tára és a legnagyobb előnye talán a pontosság, de arra meg nincs nagy szükség az assaultnál szerintem, úgyis face to face lövöldözünk vele legtöbbször.
Pontosan. Sőt..manapság is használnak többet is. Skorpió..mp7, mp5k....stb stb stb.
giornalista

az elmúlt napok lövöldözéseiből összeraktam egy kis videót, fogadjátok szeretettel 😊 hátha valakinek meghozza a kedvet ehhez a "ritka szar, kész szenvedés, félkész szutyok bughalmazhoz" 😄
giornalista
a pisztoly lőszert tüzelő puska pedig létezik.

a valóságban:

Towards the end of the war, Springfield turned out the Model 1903 Mark I. The Mark I has a cut on the left hand side of the receiver meant to act as an ejection port for the Pedersen device, a modified sear and cutoff to operate the Pedersen device; a specialized insert that replaced the bolt and allowed the user to fire .30 caliber pistol cartridges semi-automatically from a detachable magazine

a játékban pedig:

The M1903 Experimental features iron sights and a Pedersen device, an experimental device which allows the weapon to fire pistol ammunition in semi-automatic from a 41-round magazine.
Bogdogege
Ez az egész játék egy "valami ritka szar, kész szenvedés" félkész szutyok bug halmaz.

Pedig az az egyik legjobb assault fegyver, úgyhogy ne várj sokat a továbbiaktól 😊
Na hát így elsőre tetszik. A bétához képest sokat javítottak rajta 😄 de ez az MP 18... valami ritka szar, kész szenvedés :F
Állítsd át Dx12re.
Üdv!

Másnak is volt már olyan, hogy 20 perc játék után ezzel a Directx error-ral crashelt a játék? http://fotos.subefotos.com/4d19abbf68d86767951b99adac7a24a0o.png

Van, hogy 2-3 meccset végig tudok úgy játszani, hogy nem crashel ki, máskor meg 15-20 perc után kampec. Egyébként GTX 770-em van, legfrissebb driverrel.
Azért most már kezd aláfagyni a lelkesedés, az emberek kezdik unni, mondom én csak a hip fire-t venném lejjebb hogy ne sorozzon úgy mint az állat, viszont azt vettem észre hogy a scout sniper fegyverei sokkal erősebbek mint az infantry pedig a damage ugyan az,viszont a sniper testre is beadja a one shot-ot sokszor.
Így van! 😄
Azért is! Én azokra gondolok ilyenkor akik csak azzal hajlandóak nyomni nem beszélve arról hogy a fél csapat azért nincs benn mert egyik fele a tankra vár a másik meg a repülőre, és ha az ellenfél normálisabb csapatból áll akkor kétszer akkora erőkkel támadják a pontot én meg 16 emberrel nem tudom megállítani őket, egyébként meg nem kell engem komolyan venni😄

Tehát azért menjen el a picsába mert rákattint a repülőre és elviszi és ezért te nem tudsz rákattintani és elvinni? 😄 32 emberből megvan rá az esély hogy valaki látja hogy ott van...és hopp kattint 😊
Maxyka
Pedig az világháborút az orvosok nyerték nem tudtad? 😊 Mármint a dice szerint...

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Én pont azokon röhögök amiket itt olvasok vagy a bf videókban hallani lehet.
Pl: "ez egy olyan puska, ami pisztolylőszert tüzel" 😊

Nem ez igaz szinte soha sem vagyok medicel, csak az elején próbálgattam kicsit mégis 450 valahányat öltem vele....:p
Úgy látom, nem sokat játszol medic-kel.
De ha nem céloz jól akkor sincs nagy baj mert azt a kb 20at ami a tárban van ledarálja 2mp alatt, golyónként átlag 37%os sebzéssel.
Most is 60 felett ölt vele egy tag, supportal oldalba kaptam elkezdtem darálni ő rámfordúlt és meghaltam, azt hittem valaki más közben lelőtt de a killcam megmutatta hogy 1mp alatt belémeresztett hármat vagy kettőt és ugrott a 100hp-m.. Ő meg 8%al életben maradt../:
Na 10kilóért lecsaptam egy dobozos kiadásra és hamarosan én is jelentkezek. Remélem a BF4 után ezt sem bánom meg <#zavart1>
Vadnokedli
Why? Egyik leghaszontalanabb profession jelenleg, ha jól céloz az ember akkor jó lehet persze.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

A medicet könyörgöm nerfelje már a dice!!!!!!😊
Üdv Atyám fiai!
Ha valakinek kedve támadna squadban tolni, létre lett hozva egy discord channel a BF1 játékosoknak. Mert hasznos, mikor a medic éleszt, a support tápol, és mindenki végzi a dolgát... Magyar BF1 Discord chat Remélem találkozunk ingame! Krynir
Azért elmennek a picsába de tényleg egyszer egyszer kiprobálnám a repülőt is de képtelenség hozzájutni, miért nem a warthunderrel baszakszik az ilyen.
A csapatom fele nincs benn a pályán mert egyik fele a tankot várja másik meg a repúlőt, közben meg mindent elfoglalnak...
Tikal
Ebben igazad van, a példád viszont nem volt jó 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''