6439
  • RepeszElek
    Hehe tényleg az:)

Kurvára elszúrták hogy csak most jön új tartalom többek közt egy agyatlan bunker pályával amit már most utálok.

Az első vh-s fegyverek listáját pik-pak ki lehet pörgetni,mellettük legyen szólva én sem tudom mit lehetne még belepakolni,lehet hogy a témában ennyi van.
    skineken kívül semmi új nem történik, de az már bf4ből sem hiányzott senkinek.

• kenderes
    jó, a játék továbbra is kurva unalmas
  • RepeszElek
    Tudom, tudom, tudom, "mindenki" tudja mi a különbség.

Jó hát gondoltad totál tudatlan vagyok végülis nem ismersz:)
    De rájöttem nincs ebben ennyi nem egy sajtótájékoztatón vagyok ez csak egy játék foruma jó lesz a néger is, a többivel együtt.
    Bevállalom ha ezek miatt ellenszenvet keltek nem számít.
    Inkább a játékról beszéljünk!

• HHpanther
    Az antiszemitizmus az más...:) Amire gondoltál az a rasszista. Ha meg még a látszatát is el akarod kerülni akkor nem néger, hanem szinesbőrű, vagy fekete ;)
  • RepeszElek
    Azért nem nézek utána mert van hogy lusta vagyok,nem tartom olyan fontosnak, ha fontosnak tartanám nem a nezen néztem volna meg gyorsan janem megkerestem volna a könyvet a polcon és még azt is leírtam volna az nap milyen ruhában volt kb. nem hogy milyen gépben , ez a sztori csak úgy bevillant, de van annyi büntudatom hogy hülyeséget ne terjesszek ilyenkor ezért kiírom hogy nem vagyok benne biztos,vagy amit most írtam ami szerintem viccesebb:)
    Én most úgy látom inkább ne osszak meg semmit amiben nem vagyok biztos még ha ezt előre is jelzem.
    Na de hagyjuk a témát nincs ebben ennyi.
    Ma is tanultam valamit:)
  • VO101Tom
    Nem baszogatásból, de ha nem is vagy biztos benne, hogy mit írsz, a forrás is gyanús, hogy hülyeséget írnak, akkor miért nem nézel utána több helyen, ha már úgy konferálod fel magad, hogy ma is tanulhatunk tőled valamit bakker? :) Csak egy kis odafigyelés, vagy két klikkeléssel több kellene, hogy ezek a marhaságok ne terjedjenek tovább (a linkelt weblap egy katyvasz, 1942 végén, amikor Marseille meghalt, a 262-es még szolgálatban sem állt, az csak két évvel később, '44 végén történt meg. Fogalmam sincs, hogy honnan vették ezt). Egyébként meg nem szoktam más helyesírásába belekötni, a nyelvtannácik általában csak túl ostobák a tartalmi résszel vitázni, és jobb híján belekötnek egy-egy elgépelésbe. Nálad a tartalmi résszel volt gond :)
  • toza #5513
  • RepeszElek
    http://www.had.eoldal.hu/cikkek/nemet-asz-pilotak.html

Erről az oldalról vettem, el van írva, gyanús is volt hogy hülyeség, de felületes a tudásom
  • RepeszElek
    Hagyjatok már békén!:)

szándékosan írtam hogy a tévedés és az elírás jogát fenntartom erre már is megy a hülyeségeket ne írjak meg a többi trollkodás mikor tudjátok jól mikre gondolok gondolok, jóindulat vezérel na!
    Azon csodálkozom hogy még a helyesírásomba nem kötöttetek bele mert én is látom sokszor mikor néha visszaolvasom ám őket!:)

• Jude666
    hehe
    na vajon hogy?
    ((((kik)))) által?
  • yossarianHUN
    Egyébként hogy függ össze az antiszemitizmus és a feketék?
  • Tikal #5508
    függetlenségi háború?
  • VO101Tom
    "Tanultam valamit" rovatba ne hülyeségeket írnál akkor. Marseille egy 109-esben halt meg, a kedvenc F verziója helyett egy G-t kapott, annak lett hajtómű hibája, és kiugrásnál a vezérsíknak csapódott. A 262-esnek köze sincs Mairselle-hez :/
  • RepeszElek
    "ez a tényleg nem lehet néger a tengerhatalmak oldalán" megjegyzésemet korrigálnám annyiban hogy az Afrikában szolgáló német Ász nevezetesen Hans-Joachim Marseille segédje és cimborája egy néger volt, ezt valamelyik német pilóta önéletrajából tudom, akinek volt alkalma együtt repülnie Marseille-vel, aki végül egy motorhibás gép miatt halt meg. Akkoriban a Messerschmitt Me 262-nek ez volt a tipus hibája és ezt Marseille tudta és és megtiltotta a pilótáinak hogy az új géppel repüljenek a jó bevállt Messerschmitt Me 109 helyett, de felsőbb parancsra kénytelen volt engedelmeskedni, és végül is szerencsétlen bele is halt.

Na ez volt a mai tanultam valamit rovatom :)

(persze a tévedés és elírás jogát fenntartom:)
  • RepeszElek
    amerikai szabadságharcot akartam írni polgárháború helyett bocsánat
  • RepeszElek
    Naja, én ezeket a történelmi "túlzásokat" már a játék elején megjegyeztem, de gyorsan abba is hagytam miután úgy tűnt sokaknak nem tetszik a forumon és isten ments adtól hogy a mai világban bárki antiszemitána bélyegezzen, mert nem vagyok az!

Tényleg nem! :)

Úgy hogy tudjuk be annyival hogy ez csak egy játék és néger katona reklámozza az első vh-ról szóló játékot. Végül is a gyarmatok világában volt néger katona akkor is, de reklámozhatnánk az amerikai polgárháborút amerikai helyett egy francia katonával is hiszen ők is harcoltak az amcsik oldalán.

Mindegy... Tom Cruise is volt szamuráj! :D

A második Vh-t szerintem meg sem merik vagy merték lépni,meg ott aztán tényleg nem lehet néger a tengely hatalmak oldalán,meg a sok antiszemita csak a nácikkal lenne, stb.
    Multira épülő háborús játékban necces ezt a témát bolygatni,én is az első Vh.ra szavaztam volna a Dice-nál, bár nagyon vágynék a másodikra :)

• toza #5503

• toza #5502
    381 suskrajber..megeri..mellesleg geci sotet es lagol mint allat. szoval nem annyira jo.meg szerencsere nincs elkesve vele 3 honapot..

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.02.11. 11:51:53
  • Danecay
    Biztosan csak erről van szó :)
  • MerlinW
    Nincs azzal baj, ha valaki a tört után vásárol. Tudatos vásárlásnak hívják:)
  • Danecay
    Lehet nincs igazam de nekem az tűnt fel, hogy a legtöbb játékot érdekes módon minden esetben kicsivel a feltört verzió megjelenését követően vásárolsz csak meg :) Far Cry Primal, Resident Evil 7 és most a Battlefield 1 na és persze az, hogy minden hozzászólásod tartalmaz egy a saját videódra mutató YouTube linket :)
  • RepeszElek
    Kezd kihalni jah, de már minden kibeszéltümk kb.
    Ebben a játékban ennyi van :)
    Amúgy jóóó! Leszámítva a bug-okat.

Én csak a sniper fegyverek használatával nem vagyok kibékülve, nem mindegy mivel, milyen távolságból és hova lősz, de aztán meg mégis sokszor olyat ad be vagy nem add hogy csak pislogok mint a kiszántott vakond.
    Nem következetes, de majd mutatok videót:)
  • Gauge
    Ez a játék egy fos. Ezért sem fogok rá többet költeni. Valahol olvastam korábban a menedzseri felfogásról. Nem az a gond, hogy pénzért dolgoznak, hanem az, h lelketlenül teszik mindezt. Nem lehet csak pénzért játékot csinálni. Kell hozzá a tartalom és értékalkotás iránti ihlet és elhivatottság. Ez az, ami az EA környékén sosem volt meg.
  • kenderes
    Na mi van, kihalt a fórum ismét?
    Vagy mindenki napi 20 operationst levág, és nincs ideje feljönni shitpostolni? ;>
  • Running
  • RepeszElek
    Szerintem az hogy az elöző részekkel sokat játszottál max annyi rutint jelent hogy a reflexeidnek nem ismeretlen a téma amúgy ég és föld a többi részhez képest a bf1.
    Operationsban fokozottan fontos a csapatmunka, ha többségében támadó szellemiségüeket rak védekező szerepre az folyton előre fog rohanni lelővetni magát a helyett hogy a pontot védené a berohanó foglalóktól.
    Én tegnap támadóként úgy jártam mint te, tele volt a csapatom scout-al és a pontot bámulták, védekezésnek ez nem rossz ötlet de könyörgöm támadunk! :D

Aztán ott van mèg az az elhanyagilható tény is hogy 32 en vagytok a csapatban de valójában sosincs bent a pályán 32 ember egyszerre.
    Egy része húgyozik, egy másik része tankra vagy repcsire vár, a màsik része meghalt és most spawnol, a másik része kilépet, egy másik részét meg most dobja be éppen a játékba stb stb, míg az ellenfelednél közben lehet hogy sokkal jobbak a körülmények és ezért joggal érzed sokszor hogy olyan mint ha többen lennének a pályán.
    Többen is vannak!
    Szóval csak nyugi ne húzd fel magad mert legtöbbször nem te vagy a béna és nem is a játék a szar csak nincs szerencséd a csapatoddal.
    Én már eljutottam arra a szintre hogy ha szar a csapatom akkor is élvezem a játékot mert így is sokat ölök,de buzi sok órám van a játékban:)

A lényeg hogy a többiek miatt nem játszhatod mindig a stilúsod, tanulj meg több stiusban játszani vagy szard le az egészet az is jó:D

• RatBaG #5492
    kettő is! :)
  • Running
    Van automatico skin végre, szuper. :)
  • RatBaG #5490
  • Jude666
    Őszintén nem tudom, mi a bajod az alapfegyverekkel, pont olyanok mint a többi. Sőt!
    Nekem a kedvenceim szinte mind kezdő fegyverek: Chei-Rigotti, Mp 18, Lee-Enfield Mk III...

Ahogy mondtam, a pályát kell minél hamarabb megismerned, az a kulcsa mindennek.
    Utoljára szerkesztette: Jude666, 2017.02.09. 12:37:11
  • Adam Jonas
    Hol írtam én ilyet, hogy 3-as szinttel a jo fegyvereket akarom? :D Jézusom :D Nem tudom, mit szivsz, de adhatnál nekem is belőle.

Sőt, ez nekem kifejezetten tetszik, hogy ekkora különbségek vannak a fegyverek között, és mindegyikkel másképp kell emiatt harcolni.

2017-be meg ne rohogtessetek már azzal, hogy nem lenne megoldható, hogy ne lehetne azt megcsinálni, hogy a bajonettel oda lehessen csak sebzessel szurni, ahol nincs páncél. (Hello DICE, 2017-et írunk!)

Amúgy a játék jó lenne. Csak az ilyen retard dolgokkal cseszik el megint az egészet.
  • Adam Jonas
    Van annyi önkritikám, ne aggódj. Nyilván nem 2.0-s K/D-t vártam, előző részekkel sokat játszottam azért, ennyire vagyok már rutinos. De amikor Operationsbe nekem kell a 3-as szintemmel vezetni a 40-50-es szintueket támadáskor, azt kicsit nem érzitek gáznak?
  • Running
    Csak simán béna vagy, majd belejössz, ha lesz annyi önkritikád, hogy magadtól felismerd, nem a játék béna.
  • RatBaG #5485
    tehát akkor összegezzük...

1 - retard csapattársakat kaptál, van ilyen.
    2 - csak hármas szintű vagy, de reklamálsz, amiért nincs egyből unlockolva az összes fegyver.
    3 - neked az a bajod, hogy bajonettel kinyírható a sentry, a többi játékos meg azért sír, mert OP szar. egy egyszerű balance-kérdést tudjunk már a helyén kezelni.

szóval akkor ezek közül melyik is az az oltári nagy játékhiba?
  • Jude666
    Épp az, hogy egyre több ember, egyre nagyobbakat csalódik ebben a teljesárú early acces játékban.
    Javaslom, hogy alacsonyabb szinten conquestet, rusht, dominationt próbálj ki, ott legalább meg lehet tanulni a pályákat nagyjából.
    Az Operation az borzasztó egy cluster fuck tud sokszor lenni, még én is magasabb szinten (69) sokszor rédzselek a butaságok miatt.

Ami a páncélt illeti, azt én se tudom, hogy egyáltalán minek kellett betenni a játékba. Tény, hogy volt egy "speciális" olasz brigád akik használtak valamiféle páncélt ( ha jól tudom még a német rohamosztagosok is használtak a háború végén a tavaszi offenzívában), de vajmi keveset érhetett a modern fegyverekkel szemben.
    Igazából akik istenítik, azok az elvakult bf fanboyok. Nekik még a szar is tetszene, ha DICE adná ki :)
  • Adam Jonas
    Valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy ezt a játékot miért tartják annyira nagyra?

Igaz, 2 napja tolom még, de egyszerűen olyan dolgok jöttek már elő, hogy grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Operations-be mi vagyunk a támadó fél; a mélyen tisztelt "csapattársaim" állnak a sziklák mögött, mint akik védekeznek, az ellenfél meg campel sniperrel a messzeségbe, és persze kiba messziről simán leszed...én meg sz***m a f***t a 3-as szintemmel meg a szar fegyvereimmel.

Azt már meg se merem kérdezni, hogy ez a sentry kit ugye valami páncél akarna lenni? Ha jól gondolom, akkor elmagyarázná valaki, hogy egy szaros bajonettel hogy lehet elölről átszúrni a páncélt? :DDDDDD
  • kenderes
    Őszintén szólva nem hiszem, hogy beruházok a prémiumba, -ugyanaz lesz a sorsa mint az alapjátéknak..
    Már előre félek a franciák új "mesehősétől" aki gránátokat fog spammelni + közelharci gyilkológép lesz is egyszerre. (miért DICE, miért kellettek ezek a szar pick-up hősök??)
    Na meg kapunk egy újabb Metro-t is, csak most egy bunkernek/erődnek lesz álcázva.
    Ugyanaz a séma újra és újra...
  • RepeszElek
    Aham, szinte csak operationsban tolom vagy hc conquest, amúgy a 8ik után meg sorozatban nyerek, franc se érti ezt.
    Èn bőven 100 óra felett tettem bele és csak most kezdtem el unni!:D
    ...és asszem ezen a dlc sem fog segíteni..
    Sokindenre rájöttem, kisebb trükkökre taktikákra, csak nem akarom itt osztani az észt, de ha valakinek nagyon nem megy a game talán tudok segíteni..:)
  • toza #5480
  • toza #5479
    na latod. mas is unja.. en csak karacsony utan vettem meg, 54 orat toltam bele.. (gondolom kampannyal egyutt. ) es mocsok unalmas ja..

ja nem az,varjal! vannak franko skinek minden 10 edik kor utan.. kiraj!

ettol fuggetlenul 2-3 hete all a topik. tok mindegy.. :D