Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Miért van az, hogy ha elindítom a játékot, akkor 50% az esély, hogy a kurzor láthatatlan, 50% az esély, hogy a kurzor egy töltő karika???
Parasite Eve 2, best game EVER!
Éreztem én hogy nincs köze hozzá, csak tegnap akár milyen szerveren voltam, mindenki ügyesebb volt nálam, és hát azért annyira béna nem vagyok hogy ne tudjak megölni szinte senkit még a 5ös szintűeket is csak vért izzadva a 32 ellenfélből egy szerveren sem vagyis akkor már 100 valahány emberről beszélünk 😄
Persze lehet az ember rossz formában, de akkor max fele annyira megy a játék vagy lehet betévedni egy olyan szerverre ahol az ellenfelek nagyon ott vannak míg a te csapatod egy rakás kaki de nem minden szerveren van ez szóval az ilyen durva különbségek már több mint gyanúsak ezért jutott eszembe hogy a nettel lehet valami ilyenkor.
Köszönöm szépen a válaszokat!😊
A routernek azért még utána nézek 😊
Ez a netkódbetegség a Fosbite engine hibája ha elismeri a Dice ha nem.Szerintem nem alkalmas (competitive) multira.Tudod olyan mint egy szép de büdös nő.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.03. 11:54:07
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jelenleg egy 10Mbit/s netem van ami a legrosszabb és egyben a legolcsóbb csomag, de úgy voltam vele hogy internetezésre tökéletes, az meg nem érdekel hogy egy HD film 4óra alatt jön le a torrentről mert van időm nem sietek, és a játékok terén úgy gondoltam ez elég, lényeg hogy stabil legyen, ezért nem is wifin hanem kábelen játszom.
Most azonban kezdem azt gondolni hogy számít a letöltési sebesség ami ha a legerősebb csomagot megvenném (1000Mbit/s) akkor garantált 300Mbit/s lenne,ez most garantált 1Mbit/s 😄 😄 vagyis 300szor lenne gyorsabb.
Szerintetek számítana ha előfizetnék rá vagy cseszhetem mert ahogy Running is mondja több dolog befolyásolja?
Egyébként a játék netkódja nagyon jó ahhoz képest, amilyen úgy általában szokott lenni a battlefield játékoké 64 emberrel. Csodálkoznék, ha ennél még jobbat ki tudnának varázsolni.
Egyébként sem a netkód bassz el játék élvezetét, hanem a többi játékos. 😊))
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.01.03. 11:33:17
Nekm 240 -es upc van, szerintem mindegy, ez netkod okossag, valahogy vertizzadva de szinkronba kell hozni a sok usert.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.03. 11:30:27
Van amikor hiába mutatja hogy jó a szerverrel a kapcsolat, érezhetően idő előnyben van az ellenfél, és még nem tudtam megfejteni mikor jó a netkód.
Tegnap a medic az autoloding.-al ami szerintem a legszarabb fegyvere 1 mp alatt darált le, sity-suty és dől az emberem, a töltényeit nem hazudok egy mp alatt számolta be az én szemszögemből nézve,ilyet max az automatico csinál, vagy befutottam a fal mögé mikor láttam hogy elkezd rám lőni az ellenfél, és rá egy másodperc múlva meghalok a fedezékben,vagy szembe jön velem,de mégis én már legalább egy mp-vel előbb megjelentem neki a játékban mert már célba vett és lő viszont van amikor meg ahogy mondani szoktuk nagyon adja, vagyis valszeg ez az előny nálunk van.
Ha erősebb netet vennék akkor mindig nagyon adná vagy ez a szervertől vagy a játék internet protokolljától is függ,lehet ez ellen tenni valamit?😊
Amúgy tök mindegy hova rak mert sokszor mindenütt futkosnak ellenfelek.
Több örömet okoz a játék mint bosszúságot, de ettől még nem tudok nem káromkodni azon ami szemétség pl. tegnapi kalandom: egy enemy elfut mellettem, persze hátba is lőhetném, de az nem az én stílusom,inkább utána futottam és egy csákánnyal hátba vágtam ami 55%ot vett le, erre megfordul és egy mp alatt csípőből ledarál egy hellrigelre,😄 😄 esélyem sem volt újra meglendíteni a csákányt...
Micsoda hülye balansz ez már megint? egy csákányt állítok a hátába az csak 55%? :/
Az hogy minden parázstól felgyulladok, az engem is zavar, de azért nem annyira, mint a gas 😊
Spread De Love!
A màsik hogy mièrt lobban làngea az emberem egy kis paràzstòl? Ahhoz kèpest hogy papírbòl van egèsz jòl bírja a golyòt😊
Ezek nem hibàk hanem tudatos dolgok a dice-tòl ezèrt szerènyen kèrdem mi bajuk van...?
Íme a hiba:
a kártya nincs felmelegedve.
Az előbbi hibát ami a felvételen is van azt a 16.11.5 driverrel csinálta.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.01.02. 18:59:44
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
www.pumaszallas.hu
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Valaki tapasztalt hasonlót? Nem a VGAval van a gond mert csak azon az egy helyszínen csinálja... Nézzétek végig a felvételt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
33 kill volt vele. Ennyi még semmi mással nem sikerült, csak darált.
.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem tudjátok a stat-omat, hogyan tudom reset-elni?! Feltörték az account-omat és nyomtak vagy 40 órát a játékba az elmúlt 2 hétbe, nekem összesen 2 órám volt benne, mert most vette.....
Valakinek van javaslata?
Köszönöm,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."