Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2017.01.01. 10:03:38
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
most valahogy én voltam a fura netkód jobbik végén 😊)
És persze BUÉK !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Csak egy labda vagy bármi más,
egy búgócsiga, egy malmozás,
csak egy cerka és két radír,
s előttem heverjen pár papír,
egy paletta és vagy négy ecset,
és színes filcből egy készletet,
gurítókocka egy edényben,
egy bűvös kocka a tenyérben,
csak egy puzzle az asztalon,
kifestők, könyvek a polcomon,
csak egy hinta vagy sok legó,
egy társasjáték és két tesó,
csak egy apa, egy fejmosás,
meg egy anya és senki más.
<#integet2>#integet2>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
egyebkent... "k/d a meno vagy csapatjek es feladatok teljesiteserol szol e a jatek!?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

most akkor mivan!? k/d a meno vagy csapatjek es feladatok teljesiteserol szol e a jatek!?
erdekel e ez barkit ?!ujra szkinezett swbf ...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.31. 06:28:29
Assault meg a scout felszaladt pikk-pakk 10-re, medic is már 7 vagy 8, de scouttal egyszerűen a végtelenségig tart ..
Tovább várom a javaslatokat előre is köszönöm.
Martini-Henryvel inkább a felsőtest pontos eltalálását fejleszd, mivel az egyetlen előnye a többihez képest, hogy 30 és 80 méter között 100-at sebez felsőtestre. Ha a fejlövésre szeretnél rámenni, akkor ajánlom inkább a Gewehr M.95-öt, az a leggyorsabb bolt action rifle jelenleg, és fejre az is 100-at sebez.
Spread De Love!
Èn ùgy csinàltam volna hogy nagyobbat üssön ha màr nagyobb kaliberrel daràlok..
Egy buzi nagy letàmasztott gèpàgyù 17-19et sebez kb. Mint egy kis pisztoly nevetsèges ballansz...
Szorjon jobban hogy nehezebb legyen vele cèlozni de sebezzen 30-40ket!
Ez a Dice csapat furàn gondolkodik.
Mindegy azèrt így is szòrakoztatò...😊
A medickel a legkönnyebb nyomni ezt rögtön mindenki èszre is vette szerencsère màra màr meguntàk, szerintem az assaultot megèri elkezdened kihùzni, az mp18 nagyon jò, a hellrigelt meg még bf4ben is hasznàlnàm, szòrakoztatò a support is

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mindent kipróbáltam sajnos eddig nagyrészt csak a TDM meccsekben, ha itt jól megy megyek tovább, a többi játékmód is tetszik, de ott nagyon nagyon csapatfüggő a történet, ha csak maguknak való emberek vannak szinte játszhatatlan.
A Martini-Henry nekem sajnos most lett meg, imádom a hangját, de ahogy engem öltek, sajnos nekem nem megy annyira, rettenetes sokat kell vele tanulni, kezdek ráérezni, de ez a kétszeres zoom nagyon kevés. Aki nem játszott ezzel a fegyverrel el sem tudja képzelni, milyen játékos tudás kell a használatához, sajnálom, hogy a játék kezdetén nem tudtam kipróbálni, de ígérem, ha scouttal leszek csak eszt használom amíg csípőből nem megy a fejlövés, sajnos így 54 évesen az 10-15 év kevés lesz hozzá ,de akkor sem adom fel.
Ha valakinek van tanácsa hozzá szívesen veszem.
Radium sights célzót használom jelenleg.
Ez a játék is mint minden más egy műfajba sorolható és ha szereted a műfajt a játékot nem unod meg soha szerintem,tehát én én inkább azt kérdezném hogy kinek tetszik még a játék?? mert én a megjelenés óta egyre jobban utálom! 😄 😄
A Cod űrbaromságát még ennél is jobban utálom, a hardline simán csak nem tetszett, a star wars-os cucc meg jónak indult de már az ingyenes próbán szerencsére rájöttem hogy nekem ez nem kell, tehát én a kérdésedre azt tudom válaszolni nekem még tetszik a játék!
Még!
😊
nem olyan változatos, mint a BF4, de azért érdekessé lehet tenni. a gunplay szenzációs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
, csak eszembe jutott miutàn sorra kinyírtam 6 emberkèt a jàtèkban a russian sniperrel egy lövèssel hogy nem is èrtem mi bajuk volt a martinivel fôleg hogy az is csak bizonyos tàvolsàgbòl ölt egy lövèssel ès ilyen tekintetben talàn mèg rosszabb is volt mint a russian sniper...
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Utoljára szerkesztette: fabercastel, 2016.12.26. 15:43:01