Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez így van a fejekben ösztönösen csak a rossz marad meg, azért én igyekszem ezt fejben tartani:

"A sniperek engem is kb 80%ban egy lövèssel szednek ki, ha èn sniperezek kb. 70%ban csak hittelek mèg fej ès nyak tàjèkon us sokszor, valamit tudnak amit mi nem"

Persze nem lehet mindig százalékokban beszélni nem vagyunk robotok, 10ből 6-8szor az már mindig! 😄 A Bf4ben normal módban nem volt ilyen népszerű a sniper..

Én mindig jókat nevetek az ilyen sztorikon.

"engem mindig 1 lövéssel szednek ki de ha én lövök soha nem sikerül"

Ez elég nyilvánvalóan nem így történik. Ha meglőnek és elfutsz..elsiklasz felette. Ha te lősz ki mást és meghal..örülsz neki. A fejedben meg csak a rossz marad meg és összerakod, hogy téged húz a sors...
Néha felveszem de xboxal nyomom, szívesen mutatnék párat nah majd valahogy megoldom 😊
A sok sztori azért van mert mondom mióta lehet átlag napi 3órát tolom, minden este és hát meglepődök mikor olyan történik ami nem szokott, neked is lenne jó pár sztorid pár száz óra játszás után hidd el😊
Egyedül a sniper az ami gyakori az hogy néha pl,ott halok meg ahol nem kéne stb. azt leszarom, nem tetszik de ez van leírom itt aztán annyi, de tökéletesen igazad van abban hogy leírhatnám a jó tapasztalataimat is, de tudod milyen a legtöbb ember 😊
Tőled már annyi ilyen érdekes sztorit láttam itt leírva. Készült ezekről véletlenül valami felvétel is, amin látszik, hogy mi történt?
Egyéb iránt azt nem érted meg hogy én rengeteget nyomom a játékot, csak ezzel játszom ha van időm, és ha mondjuk 150szer hátba vágok valakit a csákànnyal ami ugye instant kill, és 151szerre meg nem adja be akkor azt leírom itt mert hát ez igen érdekes ugye😊

Nem illik másokat rögtön leugatni meg rossz hírét kelteni kérdezz és èn válaszolok!
Béke!😊
Bogdogege

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Nem tudom...
Èn átlag napi 3 órát nyomom a free trial óta, plusz ea acces, plusz előrendelés, blablabla, szal kezdetek óta napi szinten benne vagyok és már látom ha másoknál is jelentkeznek ezek a csúszások,hogy mikor nem én voltam az ügyesebb csak az "idő" velem volt😊
Néha olyanokat ölök így hogy nem is tudok örülni neki annyira kamu! 😄
Szerintem nincs olyan hiba a játékban ennyi játszás után amivel én még nem találkoztam legalább egyszer 😊
Ezekre sokszor rákérdezek nem mindenki örömére 😄
Nem tudom, nekem szemre meg van, hogy a Russian 1895 Sniper melyik távban öl és nekem nincs gondom vele.
Igyekszek arra a távra lőni, de ha messzebbre vagy közelebbre kell, akkor tisztában vagyok vele, hogy legalább még egyet rá kell lőnöm az emberre.
Nincs gond.
A gyilkos távban, meg szemezgetek lapuló embereket, vagy felém futókat 😊
(Ember elé lövés nem nagyon megy és nem is gyakorlom mert felhúz ha elrontom és kilövök egy egész tárat a semmire 😄 )

A Lewis gun-os dolog meg szerintem simán a ping-en múlott és kész.
Illetve V-sync-et talán érdemes kilőni, mert az is emeli az input lag-ot.
Ha Nvidia kártyád támogatja a fast sync-et, akkor azt driverben álltsd be és a kép sem törik.

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Jah egyébként a statom az mindig pozitív szinte, a k/d-m is elég magas, 2szer annyit ölök mint halok, és ha kerítek egy repcsit vagy lovat akkor aztán sokak bajban vannak 😄 öltem már 60at is így kb 5 halálal
Már önmagában ez is elég hogy ne legyek mazoista 😊
Hát jah... Ezt a sniper dolgot sehogy sem értem ez igaz!! 😄 😄
Ezek a dolgok mindannyiunkkal megtörténnek nem csak velem mint mondtam már többször is ez egy ilyen műfaj ilyen az internetháború, aki nem tudja elfogadni ne játszon vele, én nem könnyes szemmel írom le ezeket az idegtől reszketve hanem sokszor mosolyogva milyen dolgok már ezek😊
Pont leszarom, ez csak egy játék a kisebb gondom is nagyobb ezeknél de akkor mostantól csak miattad azokat is le fogom írni amiket imádok a játékban,csomó mindenre rájöttem ami másoknak is hasznos lehet, tele vagyok pozitív élménnyel meg tapasztalattal majd mesélek csak most nincs időm 😊
Hagyd, már milliószor el lett magyarázva neki, csak trollkodik, vagy imád nyavajogni, a fene tudja. Neki sose öl egy lövéssel a sniper, az ellenségnek mindig. Neki 20 lövés kell egy emberbe hogy megfeküdjön, az ellenségnek 2. Ő hátbacsákányozza az ellenséget (ami ugye instakill), de az nem hal meg. Ő tök mindegy, milyen class-al megy, az ellenség class-a mindig OP az adott helyzetben. Őt csak olyan helyről lövik le, ahonnan nem is láthatnák (de onnan is 1 lövéssel). Bele se merek gondolni, milyen perverz szado-mazo hajlam veszi rá, hogy még mindig játsszon a játékkal, mert az eposzaiból az világlik ki, hogy még egy perc öröme nem volt benne <#hehe>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Így van!!
, ezèrt nem èrtem hogy lehetek folyton egy lövès így sokkal nehezebb hogy a tàvolsàgtòl is függ nem csak a talàlattòl, nàlam lehet valami gond, csal a jàtèk 😄

Tegnap Lewis gun-al csipôbôl kevesebb mint 1mp alatt lekaszàltak, meg belèpett a csàvò az ajtòn (èn màr vàrtam) elkezdtem mp18al darràlni oldalròl, ô miközben porzott a vèrtôl ràm fordult ès vissza lôtt ès persze 1mp mùlva a fôldön voltam.
Hogy lehetsèges ez?
Ùgy hogy belèpett az ajtòn ès ràm fordùlt màr mikor èn mèg csak annyit làttam hogy belèpett mert geci lassù az adatforgalmam, levoltam megint maradva, de ebben a netkòd is ludas, ahányszor megpingelem a gépet 20-50 közötti értékeket kapok ami elfogadható.
Mostanàban inkàbb csak repkedek vagy nem vàllalok olyan közelharcot ahol szàmítanak az egy vagy fèl màsodpercek

Sweet spot mechanizmus. Minden scout fegyvernek meg van az a távolsága amiben egy lövéssel fekszik mindenki!
Ha már közelebb vagy távolabb van valaki akire lősz akkor csak hit lesz.
Youtube tele van videókkal a témában, de ki kell ismerni is, hogy melyik puska milyen távra adja egyből a kill-t. 😊

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Jah egyèbkènt ha valaki tudja normal mòdban hogyan kell scout-al egy lövéssel 100 hp-t leszedni az àrulja el lègyszi mert nekem fejlövèsre se adja be sokszor de engem mindig egy lövèssel szednek ki
A sniperek engem is kb 80%ban egy lövèssel szednek ki, ha èn sniperezek kb. 70%ban csak hittelek mèg fej ès nyak tàjèkon us sokszor, valamit tudnak amit mi nem, de ha megnèzem a statjukat sokszor èn vagyok a jobb aztàn mèg is...😊
háát kb. 4 napja nyomom, de másból se áll a műveleteim, mint hogy menekülök a mesterlövészek elől. Az normális, hogy léptem nyomon ők lőnek ki ( mellékesen futás közben)? Megnéztem mi olyan nagy szám a scout-ban kipróbáltam én is. Háát nem mondanám, hogy sikeresek lennének a találatok. Azt tudom, hogy a célkeresztet vmivel. magasabbra kell állítani ( a célpont távolságához mérten) és elé is kell célozni. De a golyó becsapódása miért megy a célkereszt jobb/bal oldalára és nem oda ahová célzok ( mint mondtam a távolság miatt azt megértem ha lejjebb csapódik, de hogy balra meg jobbra) ? A távcső közben persze mozog, gondolom liheg a csóka, de ha épp visszatartja a probléma megmarad. Bár még amatőr vagyok a játékkal de vannak még dolgok bőven amik számomra feleletre várnak a profibbaktól :-).
Sokszor 20 töltènyt kellett bele eresztebem 5 mèterrôl az ellensègbe a BAR 1918-al mire megfeküdt.
Az pont egy tàr. Egy golyò 20 körül sebez testre, elmèletileg 5 elègnek kellett volna lennie,hiàba a nagy hip fire ekkora kèsleltetèsnèl semmit nem èr szinte, de mint mondtam ez a mûfaj ilyen vagy elfogadod vagy nem jàtszol, a Cod-ban sincs màshogy
A netkod hihetetlen szar, de a bf4ben is így van...
Èn utàlom a DICE-t szerintem az egyik legtöbb hibàval dolgozò cèg tele logikàtlan döntèsekkel nagyon tulajdonkèpen a következô jàtèkuk megjelenèsèig dolgoznak az elôzön közben kiadnak ezt azt (Hardline, Battlefront) amivel kb. senki sem jàtszik, ahelyet hogy egy jàtèkot fejlesztene az egèsz brigàd beleadva apait anyait.
Èn azt làtom hogy ôrûlt kapkodàs megy ott, az alkalmazottak is valszeg szèt vannak hajtva..

Viszon nincs màs aki megteremtenè nekünk ezt a mûfajt ès amíg nincs konkurencia addig èn venni is fogom a jàtèkukat..... 😊

A netkòdot szard le, ha làtod hogy nem adja, hiàba lövöd nem hal meg, elöbb vesz èszre, fedezèk mögött halsz stb. vàlts szervert addig amíg nem hasít a neted, vagy az napra hanyagold.
5-6 golyó a legtöbb esetben màr öl nem kell egy fèl tàrat kiûríteni az assaultal vagy a supporttal ha ezeket gyorsan be is szàmolja...
Internethàborù!!!😊
de nagyon is.... de ez csak sokadik probléma ezzel a játékkal. Az én legnagyobb problémám továbbra is a netcode...
Azt is jó lenne tudni hogy hova repült a gránát 😄
Elvileg mutatja, de én abból sosem tudom hogy most mögém esett vagy elém mindig megy a para: hol van holva hol van????????
BuUM😄
az eszukbese jut h van aki leszarja skineket!?
batlepack gagyi lett erossen..
RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

NEOreg3
teljesen random, régebben volt, hogy óránként kaptam

mostanában naponta 1x, max 2x

de egyébként valódi pénzért is lehet venni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

üdv. Még teljesen új vagyok a BF 1 téren. Olvastam egy-két dolgot a battlepack-ről, de azt sehol, hogy hogy kapja meg az ember. Teljesen véletlenül kisorsol mikor végigtolok egy-egy kőrt? V. kell produkálni valamit ( mondjuk megszerezni egy ládát a pályán) ?
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

giornalista
márpedig valami egyéni gubanc lesz ott. Windows frissítések, friss driverek, stb. ha nem megy, telepítsd újra javítással a Windowst, ha akkor sem, akkor formatáld a lemezt és telepítsd újra úgy.
érdekes amúgy.
eddig csak szimplán lefagyott 10-20 percenként, gondoltam törlés, letöltöm újra és azóta be sem tölt.
legalább leloptam volna a netről... de nem bazz. megvettem.
Köszi!
Hát most így ez nem valami jó jel. Várjak a februári patch-re, vagy nemtom....
NEOreg3
nálam eredeti win 10-en elég gyakran nem indul el, van hogy csak 10. indításra sikerül eljutni a főmenüig

addig csak tölt valamit a háttérben, majd jelzi az origin, hogy kilépett a játék<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2017.01.10. 14:37:15

a fekete képernyő itt a loadingot jelentené,
na mindegy, ha valakinek lenne valami ötlete, kérném, hogy ne tartsa magába, megköszönném
Hello!
Fasz kivan, valakinek van ötlete arra, hogy tört win 7, játék eredeti és be se enged lépni, fekete képernyő és kibasz asztalra hibaüzenet nélkül?
Ti nem èrzitek nèha azt hogy ahogy az ellensèg làt minket a mi szemszögbôl nèzve az teljesen eltèr attól mint gondolnànk? 😊
Csomòszor lônek le olyan helyrôl, olyan szögbôl, hogy a killcam-et nèzve jön a klasszikus kèrdès: Az hogy???😄

Sokszor làtom is hogy jön ès lefekszem vagy arrèbb megyek hogy ne tudjon cèlba venni erre meg eltalàl kb null szögbôl 😊
Tutira nem stimmelnek a perspekívàk,a bf4ben ilyet nem tapasztaltam
Mi van? <#wow3> Írd le még egyszer normálisan pls.
kaptatok ti is survejos mailt!?uj dlc v pecs jon!?
lagra panaszkodnak sokan..

De ha ràmhallgatsz amire a legjobban kell figyelni az a ping!😊

Az internethàborùban mindig az nyer aki a gyorsabb, èn most pàrszor beszívtam mert rossz szerveren voltam esèlyem sem volt, ilyenkor 1 màsodperc is rengeteg egy pisztolyal szemben alul maradtam az mp18al mert alkora volt a kèsleltetèsem (latency)
Nincs optimàlis, ez relativ.
Ha teljesen majdnem amatör vagy akkor kezdjèl medickel, 3 lövès halàlt okoz, gyorsan lô, a pàlyàk adottsàga miatt legtöbbször a közèptàv kedvez ezèrt kivàllò a medic de ha belejössz messzire is jò, aztàn scout, majd support, majd assault de ez így persze màsok szerint könnyen tûnhet baromsàgnak mert mindenki màs èn csak a vèlemènyemet írtam 😊

Battlepackban vannak a skinek engem nem igazàn zavar ha nem gravíeozott a fegyverem vagy nem arany színû de ha màr van...
. Aztàn van mèg benne boost vagy mi, azzal több pontot èrhetsz el ha aktívàlod, a rangok nem tudom mire jòk ha sokat jàtszol elôbb utòbb elèred a maxot de ez nem feltètlen azt jelenti hogy jò vagy hanem hogy sokat jàtszòl.
Èn szeretek minden stilusban jàtszani nekem könnyû a dolgom, szinte a jàtèk összes fegyverèvel szeretek jàtszani persze a bf4 hez kèpest alig van vàltozatossàg de règen ennyi volt a vàlasztèk...
Szal fegyvervàsàrlàsban nem todok segíteni, azt elmondhatom nekem mik vàltak be a legjobban

srap, battlepack, skinezés, WB, fegyvervásárlás, szintek, rangok?
egy teljesen, majdnem amatörnek röviden elmagyarázná valaki miről is van szó? fegyvervásárlás, mi az optimális sorrend a fejlődés függvényében?
Volt 2000 scrap-em vagy mim. Vettem kettô 900-as battlepackot rajta ès mind a kèt làdàban ugyan az a skin volt 😄. 😄
A màsidikat eladtam 240-èrt 😊
RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem nincs meg, de akik azzal nyomjàk àltalàban sokat ölnek, ès ez feltûnt azèrt kèrdeztem.
Nah meg az is hogy sok mindenkit lenyomok de a hellrigeles assault brutàl veszèlyes nah meg a medic mèg az akitôl tartok...
N1ggA
Szerintem nem op egyáltalán. Közelre jobb az Automatico, középtávolra pedig mind a support, mind a medic fegyverek többsége. Távolra ugyanúgy használhatatlan mint az összes Assault fegyver.
Szóval nincs olyan távolság, ahol a Hellriegel lenne a legjobb fegyver a játékban, arra jó, hogy az összes lényeges távolságra közepesen jól használható.
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2017.01.04. 22:08:39

Spread De Love!

sshd is jolesz.
30-50 mp toltes hol sok!?bar akkor meg mappot nezed meg egy percig mire lajharok is felcsatlakoznak...
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.01.04. 20:17:23
SötétBarom
Max ti nem tartotok ott 😄D Ideje beruházni egy telibevert SSD-re.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szerintem azért ilyen kibaszott lassú a játék betöltése mert baromi sok multis tartalmat kell neki betölteni, és a technika még nem tart ott ahol a játékipar szeretné. A commodore-os gyermekkoromat idézi 😄
a GTA 5-höz képest azt kell mondanom még istenes 😊, igaz az 50szer ekkora map-ot rak alánk,és még mindig szép a grafikája és én a kezdetek óta játszom vele, de soha ennyi bug-ot nem tapasztaltam mint a DICE alkotásaiban na de az egy Rockstar 😊

...de azért szeretjük a bf-et is😊

Persze hogy nem éri meg, de nálunk csak a T-home van. Gondolj bele ezt adják 6834 forintért tv előfizetéssel együtt ami persze nem kérdés mert kábelszolgáltatást is csak ők adnak a környéken. Szomorú hogy egy ekkora német cég ilyen rossz szolgáltatást adjon.

Viszont a sávszélesség növelésével valóban nem megoldott a probléma, valahogy a latency-re, vagy ping-re kellene hatással lenni.
lac coo
én 240-nél mérek 245-öt! 😊

A garantált, az a garantált, annál nem lehet soha kevesebb..Legnagyobb meglepetésemre, UPC még bőven a garantált felett, de elég lassú netnél kijött és kábelt, modemet cserélt ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.04. 18:07:40

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ez a spawn system mekkora egy trágya....nem mondom hogy profi vagyok de béna sem viszont többet vagyok halott mint amennyit élek...
1000Mbit/s-nél a garantált csak 300Mbit/s? Akkor az nem éri meg.
Én az 500-asnál most mértem 332-t.

azt valaki tudja hogy miért ilyen kibaxott lassú a játék betöltése? két csata között még elmegy de szerver csatlakozáskor iszonyat lassú, nem csak emiatt de a nettó játékidő az iszonyat kevés ahhoz képest amennyit a töltőképernyőt nézem vagy holtan fekszem 😄