Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok! összeraktam egy rövid bemutatót a They Shall Not Pass DLC-ről, fejtegetem, hogy milyen lehet az új játékmód és próbálom tisztázni, hogy ki játszhat majd a DLC-vel, mert sokan félreértik a Premium Early Access-t. bármilyen visszajelzést nagyon szépen köszönök 😊
Per Aspera Ad Inferi.
Jah és hiába jó a neted ha szar a szerver latency-e, valszeg a netkód is hibás, de az sem mindegy azok honnan vannak akik még a pályán vannak.
Pl. Nekem belföldön a T-home felé 15-30as a pingem kifelé a microsoft live szolgáltatással ami ugye amerikában van már 180at pingelek nah most ezen keresztűl játszom multiban nagyon számít kikkel rak össze még akkor amikor európai szerverre joinolok.
Internetháború 😊
Pl. Nekem belföldön a T-home felé 15-30as a pingem kifelé a microsoft live szolgáltatással ami ugye amerikában van már 180at pingelek nah most ezen keresztűl játszom multiban nagyon számít kikkel rak össze még akkor amikor európai szerverre joinolok.
Internetháború 😊
Szerintem mindig ilyen volt én már hónapokkal elöbb jeleztem itt,ha egy egész tár kell egy emberbe az érdekes mert ha megnézed a hit ratet kiderül hogy 5-6 golyó már öl, akkor mit csinál a többi 15 mi?😄
Gyakrabban válts szervert néha segít, hétvégén amúgy is túl sokan vannak ami gond lehet,ha meg nem és mindenképen játszani akarsz akkor kerüld a közelharcot vagy válassz repcsit vagy tankot ott nem számít fél másodperc.
Mindenkit szívat nem csak téged amikor neked adja jól általában az ellenfél anyázik 😄
Gyakrabban válts szervert néha segít, hétvégén amúgy is túl sokan vannak ami gond lehet,ha meg nem és mindenképen játszani akarsz akkor kerüld a közelharcot vagy válassz repcsit vagy tankot ott nem számít fél másodperc.
Mindenkit szívat nem csak téged amikor neked adja jól általában az ellenfél anyázik 😄
Gondoltam csak rákérdezek már, hogy csak nekem van az utóbbi hetekben lagjaim, főleg hétvégén (visszaugrálnak 1-2 métert a karakterek, stb..)? Automatico-ból régen 2-3 embert simán le lehetett darálni 1 tárból, lassan ott járunk, hogy 1 tár és időnként pisztolyból 1-2 golyó kell az ellenfélbe.
Gépem jó, netem tökéletes. Lassan eljutunk oda, amiért a Bf3 és Bf4 is kaszálva lett, hogy egy tár kevés egy emberbe. Januártól érzem ezt a problémát, előtte jól adta, nyilván nem volt akkor sem tökéletes, de a mostani állapotnál sokkal jobban.
Gépem jó, netem tökéletes. Lassan eljutunk oda, amiért a Bf3 és Bf4 is kaszálva lett, hogy egy tár kevés egy emberbe. Januártól érzem ezt a problémát, előtte jól adta, nyilván nem volt akkor sem tökéletes, de a mostani állapotnál sokkal jobban.
3 napja kerdeztem h jo e..jo!?
Per Aspera Ad Inferi.
tegnap délig játszottam, ultrán 60fps stabilan, azóta nem tudom történt e valami.
Tapasztalt-e valaki hasonlót?
Eddig a BF1 1080p-ben ultra beállításokkal 58-60 fps-sel ment faszán. Legutóbb 2 napja játszottam, akkor még jó volt. Ma játszanék és 21 fps. Le vettem mindent low-ra, így is csak 40 körül. Ez mitől lehet? Volt valami update? VGA driver a legújabb van fent.
Eddig a BF1 1080p-ben ultra beállításokkal 58-60 fps-sel ment faszán. Legutóbb 2 napja játszottam, akkor még jó volt. Ma játszanék és 21 fps. Le vettem mindent low-ra, így is csak 40 körül. Ez mitől lehet? Volt valami update? VGA driver a legújabb van fent.
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
https://ipon.hu/hir/battlefield_1___megjott_az_uj_kemenyvonalas_jatekmod/39885
Tankok, repcsik, elit osztály kivéve, csak tolózáras fegyverek, pisztoly, és csak a választott ország fegyvereivel lehetsz.
Tankok, repcsik, elit osztály kivéve, csak tolózáras fegyverek, pisztoly, és csak a választott ország fegyvereivel lehetsz.
azért remélem a hibajavítással is fognak foglalkozni majd nem csak a parasztvakítással, úgy lenne korrekt fogyasztói magatartás részükről ha a hibákon dolgoznának és ha minden rendben van lehet dolgozni az új DLC-ken, de náluk a mennyiség a lényeg nem a minőség..
A játék még így is élvezetes és ők ezzel megelégszenek,jót tenne egy azonos 64 fős háborús multis játék konkurenciának, mondjuk a cod megcsinálná ugyanezt második vh-ban sokkal minőségibben akkor talán észhez térnènek.
A játék még így is élvezetes és ők ezzel megelégszenek,jót tenne egy azonos 64 fős háborús multis játék konkurenciának, mondjuk a cod megcsinálná ugyanezt második vh-ban sokkal minőségibben akkor talán észhez térnènek.
Hát igen én vagyok a hibás mert megvettem , 16ezerért költhettem volna másra is,pl: a rosszlanyok.hu rendelhettem volna szoposkurv@t, meg milyen jo hogy Magyarországon élünk , mert élhetnénk Észak-Koreában is vagy Csád-on lenne szupi macheténk és egymásra vadásznánk , de jó nem<#eljen>#eljen>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
ez mondat e!?nincs pont a vegen.. fail..es egyebkent is kicsi akukid.anyukad monta...
egyebkent mieza uj baromsag h vki leblokkolja traint v behemot es direkt maradnak palya szelen!?mindenki anyaz..
hc-n meg tk-ert mindig..folyamatossan szpottolgatni kell tarsakat is... tok vagany
Ne legyél tudatlan, ez egy arcade szórakoztató játék. Ha nem érzed ezt, van bőven elég hc játék a piacon, amely korhű is egyben. Tudod nem az eladó a hülye, ha nem az igényeidnek megfelelő terméket vásárolsz, hanem a vevő.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.01.21. 09:51:21
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.01.21. 09:51:21
Jól mellélölt a dice ennek a WWI-nek már olyan dolgokat is beraknak ami csak a háború után készült el , nem véletlenül nincs benne az alapjátékban a franciák meg az oroszok , lehúzzák az embereket még egyszer ez is a hardline szintjére süpped nyárára .
Gagyi az egész
Gagyi az egész
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Úgy látom a nyelvtanórák nem voltak a kedvenceid ;>
" Csak azt nem sikerült ennek az EA/DICE párosnak megalkotnia, amiről egy BF játék valójában.."
wut?! 😄
back to basic custom contest jo? csak riflek meg pisztoj jarmuvek nelkul?!erdekes es hosszu jatekok lehetnek..
wut?! 😄
back to basic custom contest jo? csak riflek meg pisztoj jarmuvek nelkul?!erdekes es hosszu jatekok lehetnek..
Állandóan van valami fos ezzel a játékkal. Azon kívül, h egy bug halmaz és agyatlan cod játék lett belőle, még multizni sem lehet rendesen az állandó technikai gondok miatt. Csak azt nem sikerült ennek az EA/DICE párosnak megalkotnia, amiről egy BF játék valójában... ellenben jó sokat kérnek érte. Sajnos én is kifizettem, de ennyiért már el is mondhatom a véleményem!
ott látszik az új behemoth a háttérben,érdekesnek néz ki
Utoljára szerkesztette: Snexi, 2017.01.20. 22:34:19
Utoljára szerkesztette: Snexi, 2017.01.20. 22:34:19
Kezd nevetséges lenni ez a teaser trailer iparág. Egy-két éven belül már csak az új DLC címe fog felvillani három századmásodpercre, és az lesz a teaser trailer.
Jófogáson akadnak 10ezer forintért bontatlan példányok vagy, ha boltban vennéd, akkor itt a legolcsóbb: http://www.konzolokszervize.hu/pc/battlefield-1-pc
...már ha dobozos verzióra gondoltál.
...már ha dobozos verzióra gondoltál.
Nektek megy ma a game? Akármelyik szerverre akarok csatlakozni mindenhonnan kidob 5 mp után a töltőképernyőről vissza a menübe, semmi hibaüzenetet nem kapok.
Nem, félreértesz. Filóztam is hogy rosszul fogalmazok. Lehet a base rape már a kategória amire gondolok.
BF4-ben voltak olyan pályák ahol az egyik csapat pl úgy be tudott szorulni hogy 2 métert nem bírtál lépni születésed után és 20-an lőttek. Erre gondolok.
BF4-ben voltak olyan pályák ahol az egyik csapat pl úgy be tudott szorulni hogy 2 métert nem bírtál lépni születésed után és 20-an lőttek. Erre gondolok.
Egyébként a Bf-nek nagyon rossz a kontrasztátfogása,és bárhogyan is állítom a monitorom nem tudok sokkal jobbat kihozni belőle, ha beállok egy árnyékos fal mellé és nem mozdulok folyamatosan elfutnak meg megállnak mellettem, ha olyan környezetben vagy és nem mozogsz nem lát!
Múltkor megálltam egy pálma fa alatt mozdulatlanul, vagy 5 enemy vett körül ott rohangáztak mellettem,megtudtam volna érinteni egyiket másikat 😊
Próbáljátok ki!😊
Múltkor megálltam egy pálma fa alatt mozdulatlanul, vagy 5 enemy vett körül ott rohangáztak mellettem,megtudtam volna érinteni egyiket másikat 😊
Próbáljátok ki!😊
A spawn kill miért lenne az? És mikortól nem az? Ha már lőtt egyet? Ezt a marhaságot soha nem értettem. Engem is idegesít amikor belépek és lelőnek, de a játék ilyen, így jártam. De az is idegesít, hogy lövök valakit, hirtelen a társa mellé éled és már meg is haltam. Ott miért nem rinyál senki a spawn kill miatt? El kell fogadni, hogy külön csapatban játszotok, és egy qrva nagy mordállyal épp azért lépsz játékba, hogy pofán lődd aki szembejön. Ne legyen már probléma, ha ezt senki nem fogja előzékenyen megvárni...
www.pumaszallas.hu
Ilyesfajta sportszerűség szerintem sincs. AFK..simán ledurrantom és ingyen frag. Így járt. Majd ha visszajött kakilásból vagy letette a telefont leszület újra.
Ami szerintem türhőség:
- Spawn kill. Ez főleg bf4-ben volt idegesítő némely pályán. Itt én annyira nem tapasztalom.
- Mikor beaknázzák a leszülető tank helyét...beszállsz és bumm. Ez szerintem suttyóság.
- Glitch-ek kihasználása.
Ami szerintem türhőség:
- Spawn kill. Ez főleg bf4-ben volt idegesítő némely pályán. Itt én annyira nem tapasztalom.
- Mikor beaknázzák a leszülető tank helyét...beszállsz és bumm. Ez szerintem suttyóság.
- Glitch-ek kihasználása.
Na de azt honnan tudta hogy AFK-ban vagyok?
Ez reflex játék, meglátod és lősz nem gondolkodol különben te halsz meg, én néha azokat szoktam megkímélni akiket látom most respawnol le, de nincs rám veszéllyel, de ha a lépcső tetején meglátom az ellenfelet azonnal lövök😊
Az tapasztaltam a játékban hogy az emberek gecik! 😄 ,ha igazad van akkor meg azért volt érdemes felvenni mert én még ilyen gyors helyzetfelismeréssel, és korrektséget nem láttam soha 😊
legyen mostantól ez a videó címe 😊
HA tetszettek a vidik még rakhatok fel késöbb
Végre egy értelmes válasz, köszi! 😊
Nem szabad ennyit ácsingózni egy helyben. Persze hogy kilőnek 1 lövéssel a sniperek. Az ilyenek egy pálcás találatok.
Yossarian!😊
Tiltakozom a felsorolt vádak ellen! 😄
"Hagyd, már milliószor el lett magyarázva neki, csak trollkodik, vagy imád nyavajogni, a fene tudja. Neki sose öl egy lövéssel a sniper, az ellenségnek mindig. Neki 20 lövés kell egy emberbe hogy megfeküdjön, az ellenségnek 2. Ő hátbacsákányozza az ellenséget (ami ugye instakill), de az nem hal meg. Ő tök mindegy, milyen class-al megy, az ellenség class-a mindig OP az adott helyzetben. Őt csak olyan helyről lövik le, ahonnan nem is láthatnák (de onnan is 1 lövéssel). Bele se merek gondolni, milyen perverz szado-mazo hajlam veszi rá, hogy még mindig játsszon a játékkal, mert az eposzaiból az világlik ki, hogy még egy perc öröme nem volt benne "
"Ő tök mindegy, milyen class-al megy, az ellenség class-a mindig OP az adott helyzetben"
-Ezt most nem vágom, ilyenre szerintem sosem utaltam, minden class-nak meg van az előnye az adott helyzetben ezt szerintem mindenki tudja a medic-et túl erősnek tartom és igen az elején sokat voltam vele azzal kezdtem a játékot (ahogy a legtöbben) utána minden nehezebb volt.
"Őt csak olyan helyről lövik le, ahonnan nem is láthatnák "
Ez pontosabban így hangzot:
"Ti nem èrzitek nèha azt hogy ahogy az ellensèg làt minket a mi szemszögbôl nèzve az teljesen eltèr attól mint gondolnànk? 😊
Csomòszor lônek le olyan helyrôl, olyan szögbôl, hogy a killcam-et nèzve jön a klasszikus kèrdès: Az hogy???😄
Sokszor làtom is hogy jön ès lefekszem vagy arrèbb megyek hogy ne tudjon cèlba venni erre meg eltalàl kb null szögbôl 😊
Tutira nem stimmelnek a perspekívàk,a bf4ben ilyet nem tapasztaltam"
Ebben nincs benne a CSAK olyan helyről, és ha a sok smileból nem esett le neked elmondom azt jelentik hogy inkább csak nevetek rajta mint idegesít (nem vagyok perverz szado-mazo), és ez főleg kérdés volt nem kijelentés, kíváncsi voltam a véleményetekre 😛 😛
Nem vettem fel azt a csákányos szitut, de találtam egy másikat amit igen azt megmutatom, jah és mielött ki találod nincs mindig így, ez csak egy érdekes sztori tőlem 😊
Ebben a videóban nem is az az érdekes hogy egy hason fekvő embert csákánnyal hátba vágok hanem nézd meg utána mi történik, alig egy másodperc múlva kinyír úgy hogy gyakorlatilag rám sem néz ő és a fegyvere. jó hát... JÁTÉK! 😊
Tiltakozom a felsorolt vádak ellen! 😄
"Hagyd, már milliószor el lett magyarázva neki, csak trollkodik, vagy imád nyavajogni, a fene tudja. Neki sose öl egy lövéssel a sniper, az ellenségnek mindig. Neki 20 lövés kell egy emberbe hogy megfeküdjön, az ellenségnek 2. Ő hátbacsákányozza az ellenséget (ami ugye instakill), de az nem hal meg. Ő tök mindegy, milyen class-al megy, az ellenség class-a mindig OP az adott helyzetben. Őt csak olyan helyről lövik le, ahonnan nem is láthatnák (de onnan is 1 lövéssel). Bele se merek gondolni, milyen perverz szado-mazo hajlam veszi rá, hogy még mindig játsszon a játékkal, mert az eposzaiból az világlik ki, hogy még egy perc öröme nem volt benne "
"Ő tök mindegy, milyen class-al megy, az ellenség class-a mindig OP az adott helyzetben"
-Ezt most nem vágom, ilyenre szerintem sosem utaltam, minden class-nak meg van az előnye az adott helyzetben ezt szerintem mindenki tudja a medic-et túl erősnek tartom és igen az elején sokat voltam vele azzal kezdtem a játékot (ahogy a legtöbben) utána minden nehezebb volt.
"Őt csak olyan helyről lövik le, ahonnan nem is láthatnák "
Ez pontosabban így hangzot:
"Ti nem èrzitek nèha azt hogy ahogy az ellensèg làt minket a mi szemszögbôl nèzve az teljesen eltèr attól mint gondolnànk? 😊
Csomòszor lônek le olyan helyrôl, olyan szögbôl, hogy a killcam-et nèzve jön a klasszikus kèrdès: Az hogy???😄
Sokszor làtom is hogy jön ès lefekszem vagy arrèbb megyek hogy ne tudjon cèlba venni erre meg eltalàl kb null szögbôl 😊
Tutira nem stimmelnek a perspekívàk,a bf4ben ilyet nem tapasztaltam"
Ebben nincs benne a CSAK olyan helyről, és ha a sok smileból nem esett le neked elmondom azt jelentik hogy inkább csak nevetek rajta mint idegesít (nem vagyok perverz szado-mazo), és ez főleg kérdés volt nem kijelentés, kíváncsi voltam a véleményetekre 😛 😛
Nem vettem fel azt a csákányos szitut, de találtam egy másikat amit igen azt megmutatom, jah és mielött ki találod nincs mindig így, ez csak egy érdekes sztori tőlem 😊
Ebben a videóban nem is az az érdekes hogy egy hason fekvő embert csákánnyal hátba vágok hanem nézd meg utána mi történik, alig egy másodperc múlva kinyír úgy hogy gyakorlatilag rám sem néz ő és a fegyvere. jó hát... JÁTÉK! 😊