6439
-
kenderes #5599 Semmi pénzért nem ruházok be a közelgő kiegekbe, úgy érzem nekem is elegm van a játékból jó időre.
Sokat markolt a DICE, ideje viszont nem volt rá... -
#5598 Az mint a bf1942 nél a secret weapons azt ennyi.
Utoljára szerkesztette: Bogdogege, 2017.02.26. 16:11:43 -
Gyuszopapa #5597 Egy ilyen sebességgel száguldó járműnek most is örülnének a hadseregnél nem hogy az első világháborúban.Inkább adtak volna egy ilyen "Háború a Fantázia világában." nevet a játéknak.Nevetséges,csodálkozom hogy még nincs benne fénykard. -
#5596 -
#5595 -
RepeszElek #5594 Valaki itt említette hogy túl könnyű a célzás a bf4hez képest és most jöttem rá mennyire igaza van:)
Nem értettem miért lőjük folyton halomra egymást, hát mert könnyű a játék azért:) -
Drazse23 #5593 A közelgő DLC apropóján azoknak, akiket érdekelnek a verdun-i események:
Verdun -
RepeszElek #5592 Jude666-otelvesztettük ö már a második a héten így értem hogy kihal a forum -
#5591 Mindenki a játékot nyomja , nem fórumoznak -
RepeszElek #5590 A hc-hoz horgász nyugalom kell:)
Én a bf 4bencsak azt nyomtam de amit itt csinàlnak az emberek hc néven az még nekem is túlzás, szerintem ezek nem bf4ből jöttek vagy 800 órám van a bf4 hardcore-ban és biztosan állítom hogy ott nem iilyenek a playerek.
Viszont nem is nagyon hiányzik mert a normál mód meg keményebb lett,soha nem volt annyi one shot normal módban szerintem mint most pl. egy tankkal ha bf4ben normal módban egy ember mellé lőttem sokszor tovàbb futott, telibe kellett találni itt meg simán repül a francba.
Azon is jókat mosolyogtam bf4 normál módjában hogy egy 50 mm-es légvédelmi gépágyú olyan gyorsan ölt mint bármelyik sima fegyver stb. szóval szerintem most kenényebb lett a normál mód.
-
RepeszElek #5589 Ne már! lassan kihal a forum, mi a baj?:D -
Jude666 #5588 Rákos tetves játék.
Most töröltem le örökre. Nem érdekel már semmiféle dlc, ha lehet el is adom ezt a retket minél előbb -
kenderes #5587 Aha!
Most lebuktál kis camper!
Méghogy a hardcore nyugis!
Jó kis Amiens HC annyire pörög mint egy nyugdíjas a csárdában a nyugdíjosztás után -
toza #5586 rangatozik am idegbeteg modon,meg sznajperrel is...
hc-n sokkal nyugisabb a jatek meg kb csond van...
tarsak korul is ovatosan puffogtatsz tk miat stb...
hsz ok viccesek bf1 bakelit alatt .. -
yossarianHUN #5585
Az az RSC elég babának tűnik, úgyis sokan hiányolták a két lövéssel ölő félautomatákat. -
toza #5584
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.02.22. 19:16:31 -
#5583 Eléggé nevetségesen van megcsinálva szerintem. Ettől függetlenül lehet hogy majd változtatnak rajta, ha a közönségnek nem jön be. Részemről viszont végeztem a játékkal, legalább egy "kis" hely is felszabadult az SSD-n :D Ha egyáltalán nem játszok már vele, akkor ne is foglalja a helyet :P
Nekem nem érte meg a játék azt a 17 ezret sajnos. Jobban jártam volna ha várok pár évet, míg kijön a teljes játék minden hozzávalóval :/
Viszont miután kipróbáltam, lehet a BF 4-et megveszem :) Nagyon megtetszett(meg ez legalább a teljes játék már).
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.02.22. 18:42:37 -
Jude666 #5582 Ugyan, miért javítanának ki bármit?
Helyette megvehetjük bakelitre a játék OST-jét
Nem tudom láttátok-e már a francia DLC gameplayt...
Az a tank komolyan mondom vicc.
Ha megnyomod a 4-s gombot, kiküld egy galambot, a kamera eltávolodik, és KÖRÉD hirtelen leesik a semmiből egy rakat artillery...
Eddi úgy néz ki, semmi okom, hogy beruházzak a prémiumra. Meglátjuk mit "tud" majd az orosz kieg.
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2017.02.22. 16:10:55 -
RepeszElek #5581 Én box-on játszom azért kérdem, és én is azt tapasztaltam hogy ugyan azok a hibák megvannak, ugyan úgy beragad a fegyver, stb. de pc-n is akkor..
-
#5580 Kijött két nagyobb patch eddig, de a revive bugot mai napig nem sikerült kijavítani. Szóval nem, nem érzek javulást.
Pedig jelenleg ennél nagyobb igényem nincs a játékkal szemben jelenleg... :D (hahaha) -
Gauge #5579 Milyen hiba?:) Ez a játék tökelétes, csak kurvára nem működik benne semmi sem...
BOJKOTT!!!
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2017.02.22. 12:35:45 -
RepeszElek #5578 Amúgy ti vettetek észre hiba javítást? -
Jude666 #5577 Na már csak 2 morzekód és megvan a szuper titkos rare dogtag! -
yossarianHUN #5576 Na meg BF4-ben voltak 64-nél kevesebb playeres CQ szerverek... -
RepeszElek #5575 Egyébként azt vettem észre hogy a bf4-ben sokkal ritkább volt az 50 vagy a feletti kill itt meg minden meccsen szinte van két-három ember aki hozza és úgy általában mindenki sokkal jobb k/d-val zár.
A játékosok stílúsa is érezhetően más sokszor.
Szerintem megunták az űrbaromságot a codosok és csomóan átjöttek -
RepeszElek #5574 Én ahhoz hogy 43 playert megöljek gyalogosan, átlagban 30szor meg is halok és kurvára utálok megdögleni szóval engem még van ami motivál:)
-
Jude666 #5573 Engem már iszonyat nem motivál a játék semmire...
Legutóbbi meccsen is (bolt action only mód) megöltem 43 playert úgy hogy közben a legjobb support is én lettem a meccsen, mégse éreztem azt, mint mondjuk bf2-ben vagy 4-ben.
Ez van. Talán majd a francia DLC, már ha jó lesz. -
RepeszElek #5572 Ki masterelni lehet..de én nem erre gondoltam.
Hanem pl. hogy fighter-el elérjem azt a szintet hogy a legjobbakra is veszélyes legyek!
Mire rájöttem és megtanultam a manővereket és trükköket, a pontos célzást stb. azért az több tíz órát rakott a játékba.
És akkor ez csak egy gép.
Viszont lehet hogy csak nekem ennyi idő, nagyon sok ilyen játékokon edzett ügyes ember van :) -
#5571 Max 2-4 óra ki masterelni. Más kérdés a behemoth-ok(mire arra a spawnba valaki bejut..). -
RepeszElek #5570 Szerintem a tartalom csak attól függ mennyire vagy fanatikus, ha minden járművel, és class-al megakarsz tanulni profin játszani azért az jó sok időt igénybe fog venni -
#5569 miért, tök jó ajándék BF-rajongóknak. úgyis reneszánszát éli a vinyl. nekem is össze kéne raknom apám ezer éves japán hifijét már mióta :) -
toza #5568 wow.. mer ez tenyleg kell ja.. :D -
#5567 All DLC weapons requirement -
Jude666 #5566 Egyébként azokat is szeretem akik megmondják, hogy "márpedig a játék elég tartalommal jött ki".
Persze... Csak valamiért hónapokat kellett várni a 10. pályára + a ribbonokra ((( ja és Suez-zel csak nem tudnak mit kezdeni, szóval meg fogják variálni újra)))
Igen. Most, hogy csak hétvégén játszom vele 1-2 órát, így tényleg elég a content :)
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2017.02.20. 14:07:19 -
RepeszElek #5565 Az is egy jó vicc hogy amikor véget ér az operations és repülővel vagy míg tart a kommentár szépen lezuhansz és beszámolja :D -
#5564 One can only speculate.. -
SzinesGeza #5563 Szerintem jöhetne egy koreai hadszíntér. Az még nem volt.
Mondjuk a fegyver-arzenált tekintve a II. vh-ra hajazna, hisz majdnem ugyanazokat használták.
Viszont már voltak helikopterek! -
kenderes #5562 Nem igaz, hogy nem leht kikapcsolni Operations fülön a kommentárt.
Mit gondoltak a készítők?
Már az 3. alkalom után borzasztóan idegesítő, muszáj letabolnom... -
RepeszElek #5561 Köszi így gondoltam én is csak van amikor ennek ellenére még is beadja, lehet hogy rögtön utána van még egy lehetőség azért, vagy az elöző visszalépet -
#5560 valaki más gyorsabb volt.