Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rohangaszos owerwatch jatekmenet viszont nem kell....😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.14. 18:37:57
mondjuk lehetne a neve Battlefield WW2 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Increased horizontal recoil by 14.3%:
Automatico Trench
Hellriegel Factory
M1909 Storm
Madsen Storm
MG15 Storm
BAR Storm
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tudom hogy már más is meglépte de olyan formában mint a bf?
Azért egy 64 fős multiban, a náci németország szemben az amcsikkal hát nem tom, lehet túl gondolom😊
Eléggé összecsapott trehány munka lenne, ha a DICE kiadna egy újabb bf-t (vagy csak egy reskin, illetve re re re reskin)
Per Aspera Ad Inferi.
ha tippelnem kellene, az idén jön egy új Battlefront, az viszi majd a sci-fi vonalat, ezért sci-fi Battlefieldtől nem kell tartanunk. modern shooter... hát, jó kérdés, egy 90-es évekbeli, visszafogott stílus, még inkább analóg, de már modern korszak jöhetne, Vietnam szintén, de a legnagyobb esélyt én speciel tényleg a második világháborúra látom.
és azért lássuk be, egy Frostbite 3 enginen futó, vagy még szebben megrajzolt második világháborús Európa szinte leesne a képernyőről. partraszállás, ejtőernyőzés, sivatag, sarkvidék, dzsungel, mindenhol voltak harcok abban a korszakban. ott aztán bőven lenne tartalom...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A lényeg az az hogy nem vett fel olyan faji kérdéseket amire ma ugrunk.
Sztori módban nem gond gyilkolni a nácikat vagy elveszteni velük a háborút.
A wot-ban ès a wt-ben sem szerették egymàs ellen állítani nagyon a népeket, de csak pár hónapot játszottam velük, ebbe inkább nem megyek bele 😊
A második vh szerintem nem merik meglépni, viszont egy battlefield vietnám?😊
Áhh az sem jó ott meg csak két nép lenne...pedig jó pályák jó fegyverek, helikopterek, napalm, stb én adnám! 😊
(Senkit ne tévesszek meg, borzalmas ami ott volt és elitélek minden háborút.....)
na majd 2018-ra hardline 2

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Kurvára elszúrták hogy csak most jön új tartalom többek közt egy agyatlan bunker pályával amit már most utálok.
Az első vh-s fegyverek listáját pik-pak ki lehet pörgetni,mellettük legyen szólva én sem tudom mit lehetne még belepakolni,lehet hogy a témában ennyi van.
skineken kívül semmi új nem történik, de az már bf4ből sem hiányzott senkinek.
Jó hát gondoltad totál tudatlan vagyok végülis nem ismersz😊
De rájöttem nincs ebben ennyi nem egy sajtótájékoztatón vagyok ez csak egy játék foruma jó lesz a néger is, a többivel együtt.
Bevállalom ha ezek miatt ellenszenvet keltek nem számít.
Inkább a játékról beszéljünk!
Én most úgy látom inkább ne osszak meg semmit amiben nem vagyok biztos még ha ezt előre is jelzem.
Na de hagyjuk a témát nincs ebben ennyi.
Ma is tanultam valamit😊
www.pumaszallas.hu
Erről az oldalról vettem, el van írva, gyanús is volt hogy hülyeség, de felületes a tudásom
szándékosan írtam hogy a tévedés és az elírás jogát fenntartom erre már is megy a hülyeségeket ne írjak meg a többi trollkodás mikor tudjátok jól mikre gondolok gondolok, jóindulat vezérel na!
Azon csodálkozom hogy még a helyesírásomba nem kötöttetek bele mert én is látom sokszor mikor néha visszaolvasom ám őket!😊
na vajon hogy?
((((kik)))) által?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.pumaszallas.hu
Na ez volt a mai tanultam valamit rovatom 😊
(persze a tévedés és elírás jogát fenntartom😊
Tényleg nem! 😊
Úgy hogy tudjuk be annyival hogy ez csak egy játék és néger katona reklámozza az első vh-ról szóló játékot. Végül is a gyarmatok világában volt néger katona akkor is, de reklámozhatnánk az amerikai polgárháborút amerikai helyett egy francia katonával is hiszen ők is harcoltak az amcsik oldalán.
Mindegy... Tom Cruise is volt szamuráj! 😄
A második Vh-t szerintem meg sem merik vagy merték lépni,meg ott aztán tényleg nem lehet néger a tengely hatalmak oldalán,meg a sok antiszemita csak a nácikkal lenne, stb.
Multira épülő háborús játékban necces ezt a témát bolygatni,én is az első Vh.ra szavaztam volna a Dice-nál, bár nagyon vágynék a másodikra 😊
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.02.11. 11:51:53
Ebben a játékban ennyi van 😊
Amúgy jóóó! Leszámítva a bug-okat.
Én csak a sniper fegyverek használatával nem vagyok kibékülve, nem mindegy mivel, milyen távolságból és hova lősz, de aztán meg mégis sokszor olyat ad be vagy nem add hogy csak pislogok mint a kiszántott vakond.
Nem következetes, de majd mutatok videót😊
Vagy mindenki napi 20 operationst levág, és nincs ideje feljönni shitpostolni? ;>
Operationsban fokozottan fontos a csapatmunka, ha többségében támadó szellemiségüeket rak védekező szerepre az folyton előre fog rohanni lelővetni magát a helyett hogy a pontot védené a berohanó foglalóktól.
Én tegnap támadóként úgy jártam mint te, tele volt a csapatom scout-al és a pontot bámulták, védekezésnek ez nem rossz ötlet de könyörgöm támadunk! 😄
Aztán ott van mèg az az elhanyagilható tény is hogy 32 en vagytok a csapatban de valójában sosincs bent a pályán 32 ember egyszerre.
Egy része húgyozik, egy másik része tankra vagy repcsire vár, a màsik része meghalt és most spawnol, a másik része kilépet, egy másik részét meg most dobja be éppen a játékba stb stb, míg az ellenfelednél közben lehet hogy sokkal jobbak a körülmények és ezért joggal érzed sokszor hogy olyan mint ha többen lennének a pályán.
Többen is vannak!
Szóval csak nyugi ne húzd fel magad mert legtöbbször nem te vagy a béna és nem is a játék a szar csak nincs szerencséd a csapatoddal.
Én már eljutottam arra a szintre hogy ha szar a csapatom akkor is élvezem a játékot mert így is sokat ölök,de buzi sok órám van a játékban😊
A lényeg hogy a többiek miatt nem játszhatod mindig a stilúsod, tanulj meg több stiusban játszani vagy szard le az egészet az is jó😄
Nekem a kedvenceim szinte mind kezdő fegyverek: Chei-Rigotti, Mp 18, Lee-Enfield Mk III...
Ahogy mondtam, a pályát kell minél hamarabb megismerned, az a kulcsa mindennek.
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2017.02.09. 12:37:11