Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne már! lassan kihal a forum, mi a baj?😄
Rákos tetves játék.
Most töröltem le örökre. Nem érdekel már semmiféle dlc, ha lehet el is adom ezt a retket minél előbb
Aha!
Most lebuktál kis camper!
Méghogy a hardcore nyugis!
Jó kis Amiens HC annyire pörög mint egy nyugdíjas a csárdában a nyugdíjosztás után
rangatozik am idegbeteg modon,meg sznajperrel is...

hc-n sokkal nyugisabb a jatek meg kb csond van...
tarsak korul is ovatosan puffogtatsz tk miat stb...

hsz ok viccesek bf1 bakelit alatt ..

Az az RSC elég babának tűnik, úgyis sokan hiányolták a két lövéssel ölő félautomatákat.

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.02.22. 19:16:31
Zegi Norbi HUN
Eléggé nevetségesen van megcsinálva szerintem. Ettől függetlenül lehet hogy majd változtatnak rajta, ha a közönségnek nem jön be. Részemről viszont végeztem a játékkal, legalább egy "kis" hely is felszabadult az SSD-n 😄 Ha egyáltalán nem játszok már vele, akkor ne is foglalja a helyet 😛
Nekem nem érte meg a játék azt a 17 ezret sajnos. Jobban jártam volna ha várok pár évet, míg kijön a teljes játék minden hozzávalóval :/

Viszont miután kipróbáltam, lehet a BF 4-et megveszem 😊 Nagyon megtetszett(meg ez legalább a teljes játék már).
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.02.22. 18:42:37

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Ugyan, miért javítanának ki bármit?
Helyette megvehetjük bakelitre a játék OST-jét

Nem tudom láttátok-e már a francia DLC gameplayt...
Az a tank komolyan mondom vicc.
Ha megnyomod a 4-s gombot, kiküld egy galambot, a kamera eltávolodik, és KÖRÉD hirtelen leesik a semmiből egy rakat artillery...
Eddi úgy néz ki, semmi okom, hogy beruházzak a prémiumra. Meglátjuk mit "tud" majd az orosz kieg.
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2017.02.22. 16:10:55
Én box-on játszom azért kérdem, és én is azt tapasztaltam hogy ugyan azok a hibák megvannak, ugyan úgy beragad a fegyver, stb. de pc-n is akkor..

Nortai
Kijött két nagyobb patch eddig, de a revive bugot mai napig nem sikerült kijavítani. Szóval nem, nem érzek javulást.
Pedig jelenleg ennél nagyobb igényem nincs a játékkal szemben jelenleg... 😄 (hahaha)

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Milyen hiba?😊 Ez a játék tökelétes, csak kurvára nem működik benne semmi sem...

BOJKOTT!!!
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2017.02.22. 12:35:45
Amúgy ti vettetek észre hiba javítást?
Na már csak 2 morzekód és megvan a szuper titkos rare dogtag!
Na meg BF4-ben voltak 64-nél kevesebb playeres CQ szerverek...
Egyébként azt vettem észre hogy a bf4-ben sokkal ritkább volt az 50 vagy a feletti kill itt meg minden meccsen szinte van két-három ember aki hozza és úgy általában mindenki sokkal jobb k/d-val zár.
A játékosok stílúsa is érezhetően más sokszor.
Szerintem megunták az űrbaromságot a codosok és csomóan átjöttek
Én ahhoz hogy 43 playert megöljek gyalogosan, átlagban 30szor meg is halok és kurvára utálok megdögleni szóval engem még van ami motivál😊
Engem már iszonyat nem motivál a játék semmire...
Legutóbbi meccsen is (bolt action only mód) megöltem 43 playert úgy hogy közben a legjobb support is én lettem a meccsen, mégse éreztem azt, mint mondjuk bf2-ben vagy 4-ben.
Ez van. Talán majd a francia DLC, már ha jó lesz.
Ki masterelni lehet..de én nem erre gondoltam.

Hanem pl. hogy fighter-el elérjem azt a szintet hogy a legjobbakra is veszélyes legyek!

Mire rájöttem és megtanultam a manővereket és trükköket, a pontos célzást stb. azért az több tíz órát rakott a játékba.
És akkor ez csak egy gép.

Viszont lehet hogy csak nekem ennyi idő, nagyon sok ilyen játékokon edzett ügyes ember van 😊
Vadnokedli
Max 2-4 óra ki masterelni. Más kérdés a behemoth-ok(mire arra a spawnba valaki bejut..).

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Szerintem a tartalom csak attól függ mennyire vagy fanatikus, ha minden járművel, és class-al megakarsz tanulni profin játszani azért az jó sok időt igénybe fog venni
giornalista
miért, tök jó ajándék BF-rajongóknak. úgyis reneszánszát éli a vinyl. nekem is össze kéne raknom apám ezer éves japán hifijét már mióta 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Egyébként azokat is szeretem akik megmondják, hogy "márpedig a játék elég tartalommal jött ki".
Persze... Csak valamiért hónapokat kellett várni a 10. pályára + a ribbonokra ((( ja és Suez-zel csak nem tudnak mit kezdeni, szóval meg fogják variálni újra)))

Igen. Most, hogy csak hétvégén játszom vele 1-2 órát, így tényleg elég a content 😊
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2017.02.20. 14:07:19
Az is egy jó vicc hogy amikor véget ér az operations és repülővel vagy míg tart a kommentár szépen lezuhansz és beszámolja 😄
SötétBarom
One can only speculate..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Szerintem jöhetne egy koreai hadszíntér. Az még nem volt.
Mondjuk a fegyver-arzenált tekintve a II. vh-ra hajazna, hisz majdnem ugyanazokat használták.
Viszont már voltak helikopterek!

Nem igaz, hogy nem leht kikapcsolni Operations fülön a kommentárt.
Mit gondoltak a készítők?
Már az 3. alkalom után borzasztóan idegesítő, muszáj letabolnom...
Köszi így gondoltam én is csak van amikor ennek ellenére még is beadja, lehet hogy rögtön utána van még egy lehetőség azért, vagy az elöző visszalépet
RatBaG
valaki más gyorsabb volt.

Per Aspera Ad Inferi.

Amikor kiválasztok egy tankot és egy piros karika villog majd a végén nem kapom meg az mit jelent?
Nem, hanem a sniper fegyverei között, így már a martini is használható valmire.
Az assault fegyverek kis tereken verhetetlenlek, ha még messzebbre is hordanának akkor op lenne, amúgy lehet vele messzire is lőni csak kurva nehéz😊
lac coo
Balansz ??? A 20 meteres assaultok ellen ?! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Így már van értelme a fegyvernek kb. most helyén van a ballansz.
30-80 méter között kapott egy kis plusz sebzést, legalább is ezt írták a patch noteszben.
Valamit mókoltak a martinivel, egész jól szuperál
Ha valaki jönne squad-ban bf1-ezni, vegyen fel! Az origin nevem veers87
ti miért nem rendeltétek elő?

Pedig tök jó volt a collector
Utoljára szerkesztette: kenderes, 2017.02.15. 17:39:48
Bf4-ben szinte csak HC-t nyomtam és ég és föld a két játékban.
itt kicsit amolyan elite sniper 3 érzésem van, de ez nem a játék hibája a játékosok kempelősebbek, nagyon dúrván mindenki arra vár hogy valaki megunja és kimásszon a fedezékből, vagy azt a 10 pontot foglaló embert lövik 40-en akik mozognak.
Tikal
Nem mindenki volt játékos 10 éve mikor ezek a címek pörögtek... és valljuk, ők a nagyobb tábor.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hát, ha kempelsz sznájperrel persze nem látsz senkit ;>
probald ki 64 hc t..
3d spot hianya miatt sokkal csendesebb,neha percekig nem latsz senkit... tok nyugisabb.
Hali!

32 fős conquest szerverek lesznek valamikor?
Jaja, azt nehéz ügy lehet megoldani ha még mindig nem sikerült.
Viszont a gáz grànátot jó ötlet volt rövidebbre venni, már nagyon idegesített hogy semmit sem látok.
A nerfeléseket nem értem, de nem zavar nekem így is jó, martinivel senkit sem látok játszani mióta nerfelték, igaz elötte se sokat azon elfondolkodhatnának mire jó így.
A netkód javulását egyenlőre mèg nem látom
Én a jövőből jöttem.
2018 nyár: bejelentik az újabb Battlefieldet.
A hardline eszmei folytatását 😊
Orbán újra nyer. Kína hepajkodik a Csendes-óceáni határai miatt.
Csakratisztítást is vállalok!
Jól hát... Fő, hogy AAA fejlesztőstúdió 😄
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.14. 20:36:49
Jól látom, azt még mindig nem oldották meg, hogy revive után ne "ragadjon be" a fegyver(animáció)?
giornalista
jó pár generációval ezelőtt voltak a csúcson a második világháborús játékok, lassan 10 éve, hogy elfordult tőlük a mainstream. a mai tizensok, huszonkevés évesek aligha játszottak az előző évtized közepi COD-okkal, BF-ekkel. plusz olyan grafikával még mi sem, amilyennek a következő Battlefield ígérkezik, és azért az sem mindegy 😊

a modern shooterek leheletét még a nyakunkon érezzük, a sci-fi a Battlefield esetében szerintem nem valószínű, így marad a második világháborútól a 90-es évekig tartó hadviselés. egy hidegháborús időszakban, pl. a 70-es években játszódó Battlefield ellen sem lenne semmi kifogásom egyébként, az is érdekes hibrid korszak volt a hadviselés terén, elképesztő víziókkal és gépekkel.

(máig nem értem például, hogy hogy voltak képesek kifejleszteni az SR-71-et, de az is elképesztő, hogy akkor sikerült embereket küldeni a Holdra, ma meg egy rakétát is alig bírnak fellőni az űrbe...)
noi karakterek?!

nalatok is ledobal -megszakad internetrol picsaba e?!
uninstalaltam inkabb, majd vissza nezek fel ev mulva h erdekes e lett..
bélanéni
Sziasztok,
lehet volt már róla szó, de nem tudom, hogy lehet teljesen újrakezdeni ("reset"-elni) a kampányt?
Elölről kezdeném!
Előre is köszi!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD