6439
-
RepeszElek #5759 2 hónap után elindítottak a játékot konzolon, és operationon a betőltés után fekete képernyő fogadott, na nem baj! kiléptem újra indítottam és most meg egy üres szétveree rakott be, úgy 10 perc után azért már tudtam játszani is látom semmi sem változott :) -
#5758 Nem is rátok utaltam, mert az egész magyar közösség kb. bolhafasznyit sem jelent az EA-nek.
Sőt, igazából a PC-t is leszarják. Félelmetes mennyiséget adnak el konzolokra ezekből a silány, félkész termékekből.
És siker lesz a következő és az azutáni is, egyszerűen azért, mert a konzolosok általában casual játékosok, nekik pont elég egy-két hónap egy játékból, mert jön a következő blockbuster. Ennyi idő alatt meg nem zavarja őket a termék hibái és szívesen befizetnek a következőre.
Ez van. Akit zavar, az annyit tehet, hogy nem ad pénzt érte, hátha... elég kicsi az esély.
Én sajnálom, mert szívesen játszanék újra BF-el, de amíg így pörögnek konzolon, addig semmi nem fog változni. -
S8DJ #5757 Rendben codmesterfőnök! -
#5756 Amíg pénzt adtok ezekért a félkész játékokért újra és újra, semmi nem fog változni.
Mindjárt jön a Starwarsbattlefield 2 is, holott az első sincs készen.
Nyíghattok a fórumokon akármennyit, ameddig megvan a bevétel, addig minden marad így. -
#5755 -
#5754 Azért kíváncsi lennék, miért kell ezeket újra és újra leprogramozni minden játékukhoz. Furcsa, hogy mindig új fícsőrként vannak beállítva és kell fél év mire belepszírozzák a játékba. -
#5753 https://www.battlefield.com/news/update-notes/spring-update -
RepeszElek #5752 Jah...jó buli volt csak gyorsan leeresztett, én kb három hónapig toltam napi szinten, még mindig alapvetően jó játéknak tartom és nem bánom hogy megvettem de már nincs kedvem játszani vele a játék értékesítőit meg egyenesen megutáltam... -
#5751 brothers in arms hell's highway limited edition poszter összehasonlítás azért vérciki -
toza #5750 cuki azert h a " lecci vedd meg "imazzsal probalkoznak...
paran azert toljak meg..
sajanalatos
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.04.23. 10:07:06 -
#5749 Várom is, jobban mint a battlefront2-t.
A Bf1-t meg már letöröltem mert egy fos. -
#5748 Kizárt, esetleg ha lesz nyílt béta is kilehet majd próbálni minimálisan. -
toza #5747 ezert... mindenki ezt varja.. biztos..
-
Mester61 #5746 Jó látni, semmi gond, üres a fórum. :D -
#5745 -
yossarianHUN #5744 Új éjszakai map érkezik nemsokára.
-
Mester61 #5743 Ez kész :D:D:D:D -
#5742 -
toza #5741 hamgulat nem jon at vhogy.. -
Zsolt_99 #5740 Sziasztok!!
Ha valaki ki akatja probalni az uj map-okat mert nincs meg neki a DLC nyugotan vegyen fel baratnak
Zsolt_B_99 -
RepeszElek #5739 Öregszünk, én most gta-zok és a sok tízenéves kb. szarrá lő bár mostanára kezdek felzárkozni, de még mindig nem értem hogy vesznek észre és céloznak be halál pontosan 3 màsodperc alatt, főleg a hydrával ahol tényleg csak 1-2 másodperce van olyan gyorsan repül.
Régen 10 éve ezek a dolgok nem tüntek fel mikor mondjuk egy quake multiban mindenki rohangàszva, ugrálva lövöldözött körülöttem de bf-ben még ott a lehetőség a hardcore-ra ott te is jól tudod hogy nincs ekkora darálás.
Az viszont nekem meg már túl lassú...sehogy se jó:) -
yossarianHUN #5738 A Fort is az lett. Egyébként tökmindegy, mert amekkora játékosszámokkal operál jelenleg a játék (64p CQ, 32p FL), előbb-utóbb mindegyik pályán agyatlan clusterfuck alakul ki. Esküszöm nem értem a mai generációt, hivatalos fórumon is a többség arról áradozik, milyen zseniális 64 fős Argonne, de olyat is láttam, aki arról értekezett, hogy csak azon játszik, mert a többi pályán nincs elég akció. Én csuklóból lépek le ha Argonne jön, mert akkora agyatlan baromkodásnak tartom, hogy ahhoz képest egy 200 fős Quake 3 meccs világszínvonalú sakkjátszma. Nem tudom megérteni, mi az élvezet abban, hogy lespawnolok, futok 3 métert, kiugrik elém 3 ellenség, kettőt lelövök, a harmadik pofánlő. Rinse repeat. Ha erre van igény manapság, nem csoda, hogy ott tart a játékipar, ahol. -
#5737 Érdekes módon az egyik nyílt pálya a Verdun lett az új metro/locker és nem a Fort. -
#5736 Ja x-edik patch után is. Gondoltam majd javítják de ez azóta se sikerült. -
Mester61 #5735 Sziasztok!
Lehet, hogy csak nekem bugos a játék, de mikor megölnek, a fegyver kiírás jó amivel történt, de az alatta lévő kép nem egyezik a kiírással, nálatok is így van? -
#5734 55,4GB jelenleg a játék. Battlefield nem igazán a Single game császára. -
#5733 Sracok,
Vettem egy uj vidkarit, es gondoltam ez lesz az elso game amit kiprobalok rajta.
Viragbolti verzio egyenlore, de a kerdes annyi, hogy Single Playerben az 5 db war story van es annyi?
Mert ugy kb 1 nap alatt vegigtoltam. Tenyleg gyonyoru meg ki van dolgozva a sztory, grafika es maga a feeling frenetikus.
De 50GB-ba ennyi fert bele + a Multi?
Köszi! -
#5732 De a DLC már megjelent nem, és meg is van? De nem kell bepipálni csak azokat a fegyvereket használod amit ír. -
#5731 Oké,az a gubanc hogy nem tudom bepipálni a küldit :D Prémium kell hozzá.. -
#5730 Köszi a gyors választ!
-
#5729 Ott van az unlocknolni való fegyvereknél. Azokat a kritériumokat amik azt követelik hogy pl egy körön belül legyen meg x kill azt kell útóljára hagyni. -
#5728 Hol találom az előző kritériumokat?Vagy az a baj hogy nem vagyok prémiumos? -
#5727 Végül sikerült, Domination/WP-n -
yossarianHUN #5726 Fel kell menni egy haverral egy üres szerverre, és osztogatni egymásnak a fejlövéseket. Én az utolsó 10-et egy random emberkével csináltam meg egy 64 fős CQ szerveren. Megkérdeztem chaten, hogy van-e kedve valakinek headshotokat csereberélni az assignmenthez, a srác mondta, hogy igen, aztán kerestünk egy elszigetelt helyet, és fejbelövöldöztük egymást. Jófej volt, mert neki csak 2 kellett már, de azért hagyta magát 10-szer fejbelőni. -
#5725 Lehetetlen.Ez a mp18 optical egy rettenet,bedobnám a sárba, elfutnék, felvennék egy support kitet és rá is mortar-oznék. -
#5724 Köszi szépen! -
#5723 Előbb meg kell csinálnod az előző kritériumokat, azt ami 1 körben számol azt nem fogja eltárolni. Ezzel már én is megjártam. :D 20 headshotot aki kitalálta az mp18-ra azt megölném. -
#5722 Sziasztok,rég játszottam..ma láttam hogy lehet új fegyvereket szerezni küldetésekkel.De nem számolja pl. a csipással az öt fejest,de a többi kasztnál sem,miért van ez?
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2017.03.31. 16:07:06 -
#5721 #5714 miatt nyilván -
#5720 Az Origin letölti az új pályákat nem Premium usereknek is?