Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sőt, ez nekem kifejezetten tetszik, hogy ekkora különbségek vannak a fegyverek között, és mindegyikkel másképp kell emiatt harcolni.
2017-be meg ne rohogtessetek már azzal, hogy nem lenne megoldható, hogy ne lehetne azt megcsinálni, hogy a bajonettel oda lehessen csak sebzessel szurni, ahol nincs páncél. (Hello DICE, 2017-et írunk!)
Amúgy a játék jó lenne. Csak az ilyen retard dolgokkal cseszik el megint az egészet.
1 - retard csapattársakat kaptál, van ilyen.
2 - csak hármas szintű vagy, de reklamálsz, amiért nincs egyből unlockolva az összes fegyver.
3 - neked az a bajod, hogy bajonettel kinyírható a sentry, a többi játékos meg azért sír, mert OP szar. egy egyszerű balance-kérdést tudjunk már a helyén kezelni.
szóval akkor ezek közül melyik is az az oltári nagy játékhiba?
Per Aspera Ad Inferi.
Javaslom, hogy alacsonyabb szinten conquestet, rusht, dominationt próbálj ki, ott legalább meg lehet tanulni a pályákat nagyjából.
Az Operation az borzasztó egy cluster fuck tud sokszor lenni, még én is magasabb szinten (69) sokszor rédzselek a butaságok miatt.
Ami a páncélt illeti, azt én se tudom, hogy egyáltalán minek kellett betenni a játékba. Tény, hogy volt egy "speciális" olasz brigád akik használtak valamiféle páncélt ( ha jól tudom még a német rohamosztagosok is használtak a háború végén a tavaszi offenzívában), de vajmi keveset érhetett a modern fegyverekkel szemben.
Igazából akik istenítik, azok az elvakult bf fanboyok. Nekik még a szar is tetszene, ha DICE adná ki 😊
Igaz, 2 napja tolom még, de egyszerűen olyan dolgok jöttek már elő, hogy grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Operations-be mi vagyunk a támadó fél; a mélyen tisztelt "csapattársaim" állnak a sziklák mögött, mint akik védekeznek, az ellenfél meg campel sniperrel a messzeségbe, és persze kiba messziről simán leszed...én meg sz***m a f***t a 3-as szintemmel meg a szar fegyvereimmel.
Azt már meg se merem kérdezni, hogy ez a sentry kit ugye valami páncél akarna lenni? Ha jól gondolom, akkor elmagyarázná valaki, hogy egy szaros bajonettel hogy lehet elölről átszúrni a páncélt? 😄DDDDD
Már előre félek a franciák új "mesehősétől" aki gránátokat fog spammelni + közelharci gyilkológép lesz is egyszerre. (miért DICE, miért kellettek ezek a szar pick-up hősök??)
Na meg kapunk egy újabb Metro-t is, csak most egy bunkernek/erődnek lesz álcázva.
Ugyanaz a séma újra és újra...
Èn bőven 100 óra felett tettem bele és csak most kezdtem el unni!😄
...és asszem ezen a dlc sem fog segíteni..
Sokindenre rájöttem, kisebb trükkökre taktikákra, csak nem akarom itt osztani az észt, de ha valakinek nagyon nem megy a game talán tudok segíteni..😊
ja nem az,varjal! vannak franko skinek minden 10 edik kor utan.. kiraj!
ettol fuggetlenul 2-3 hete all a topik. tok mindegy.. 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.08. 17:20:26
biztos mind jaccotok,azert pang 2 hete a topik..
Nem tudom mi olyan menő abban modban, literally rush, csak nagyobb térképen.
Mondjuk hozzátartozik, hogy nekem csak a Ballrom Blitz valamint Amiens tetszik operation módban.
Köszi előre is a választ!
robbantasz teton.. leugrasz.. szaladas sinhez,lerax 2 aknat..
alrebb mesz,es vonat bele cuppan es vege a pajanak..
kb 15 mp az egesz.. hujek e ezek?
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.02.05. 15:27:56
De kit is érdekel ,mert azok viszik mint a cukrot .
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
hátha kikerül végre a játékból a Denuvo
A BF4 nem indított sok játékossal (134.526), de másfél év alatt sem veszítette el a felét: 70012
https://battlefieldtracker.com/bf4/population?days=-1
A BF1-hez hasonló elvándorlást a Hardline produkált: 227277-el indult, 3 hónap után 93120-nél járt, másfél év alatt 11.483-ra esett.
https://battlefieldtracker.com/bfh/population?days=-1
Nagyon kíváncsi lennék a Battlefront számaira, nem találtam hozzá adatokat.
Na befejeztem ezt a topikot, kívánok nektek patch-ket és olcsó dlc-ket!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
pl. a pcars is mikor kijött egy bughalmaz volt, szinte használhatatlan, de az első héttől kezdve folyamatosan reagáltak a hibákra és ezerrel dolgoztak a javításokon, életben tartva a játékosok hitét,utána meg sorra jőttek a megfizethető DLC-k,de félek a dice kifut az időből..
A gondolataim pedig nem offtopicok, ezért gondoltam elétek tárom.
USA multi, menedzserekkel, részvényesekkel. Máshogy gondolkoznak: csak a pénz. Amcsiban a menedzserek szinte minden esetben bónuszt kapnak. Hatalmas bónuszt. Ezért ők úgy gondolkoznak, hogy 3 hónap, 3 hónap, 3 hónap, stb.
Biztos ki vannak adva a bevételi számok és azt a játék menedzsere mindenáron hozni akarja. Mert az az ő pénze lesz. Lehet, hogy fél év múlva már nem is lesz a cégnél, mit érdekli őt a játékos, a brand vagy az EA és a Dice. Neki most kell profitot termelni.
Patch-ből lesz bevétel? Nem. DLC-ből lesz bevétel? Igen. Egyértelmű, hogy melyiket választják.
Az EA nem akar minőséget, legendát gyártani. Csak bevételt akar. Ezért van az, hogy minden évben van Fifa, BF, már lassan Dragon age, stb. Ezért adnak ki évente 200 DLC-t. Folyamatosan bevételt kell szerezniük.
És ez a mentalitás nem összeegyeztethető a minőségi, gondos munkával. Ez a hozzáállás ragályosan terjed: Activision és Ubisoft is fertőzött lett.
Tényleg semmi rosszindulat nincs a mondandómban,csak írásban nyilván annyira nem jön át a hangsúly.
Azóta viszont sok év eltelt, nem attól lesz egy pálya nagyon jó, ha tele van pakolva dolgokkal, hanem a balansztól. Ha jól van kiegyensúlyozva, akkor akár egy sivatagi pálya is lehet.
Mindent csak úgy veszek már meg, hogy várok legalább 2-3 hónapot. Ezért nem vettem BF1-et és már nem is fogok.
Annyiszor megszívattak a kiadók...
Ma, - tisztelet a kivételnek - ha veszel egy játékot, akkor megveszed kb a 70-80%-át és teljes összegért kapsz egy béta-vége fázisú játékot.
Minden játék megjelenése után egy héten belül jön egy hatalmas patch...
Még az általam nagyon szeretett Civilization sorozat legújabb tagja is kapott egy 2,5 gigás patchet egy héttel a megjelenés után... És ha már a Firaxis is itt tart..
Nincs bajom a béta vagy ne adj Isten az early acces játékokkal, csak akkor írják rá.
BF1 hány patchet kapott a megjelenése óta?
Engem ami a legjobban idegesít az a hanyag munka, itt már elvekről beszélünk van pofájuk ennyiért ilyen sok hibával kiadni egy terméket totál szégyen,de jó ezt mèg elnéztem volna nem korrekt de ez van oké gyorsan akarják értékesíteni majd folyamatosan dolgoznak rajta de NEM!
Gyakorlatilag semmit sem javítottak azóta viszont helyette ezerrel dolgoznak a drága DLC-ken hogy még gyorsan azt is lenyomják a torkunkon, amik persze gondolom megint tele lesznek hibával..
Félreértés ne essék, a játék megüti a játszhatóság színtjét, használható, de a Dice vagy az EA hozzállása a vásárlókhoz számomra elfogadhatatlan, legalább annyit mondanànak hogy boccs! 😄
Mindenesetre most már tudom hogy gondolkodnak ezek és erősen gondolkozom rajta hogy addig nem fogom megvenni a dlc-ket amíg nem dolgoznak javításokon...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2017.02.02. 22:13:14
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Meg lehetne csinálni, hogy nincs DLC-zés, viszont akkor 1 év múlva egyszerre adnák ki a 16 új multis pályát kiegészítő lemez címen ugyanannyiért, mint most a premium pass-t. Nem lenne olcsóbb viszont többet kellene rá várni.
A két szép szemünkért meg sajnos elég ritkán készítenek manapság ingyenes tartalmakat (ha mégis, akkor az adott játék általában tele van pakolva mikrotranzakcióval)
giornalista #5430 : Szerintem a pályákból is kevés van :/ 4 hadjárat(!!!) összesen 9 pályával, amiken nem biztos hogy mind játszani fogsz. Franciák és oroszok csak pénzért jönnek nyilván<#szomoru2>#szomoru2> Az elején nem zavart annyira, de kb 3 hónap játék után már igencsak keserű a szám íze :/ A felvetéseiddel egyetértek, felőlem lehetne picivel drágább is, de akkor minden plusz tartalom hozzá ingyen vagy az RS Siege példája is jó lenne 😊 De a legjobb az lenne mint régen. Ha megvetted a játékot, az magában foglalta a jövőbeni tartalom frissítéseket és nem kellett egy 80 €-os játék mellé ~40 €-os szezonbérlet. Kisebb kiadóknál megértem hogy ilyen módszerhez nyúlnak, de egy EA, Ubisoft, Warner? Biztos vagyok benne, hogy a szezonbérlet nélkül is bőven pluszban vannak/lennének, szóval megint a mérhetetlen kapzsiság játssza a főszerepet. Nem vagyok rossz ember, de aki kitalálta ezt a DLC-s gyökérséget, az remélem a pokol legmélyén rohad meg.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤