6439
-
#2024 Ezek a dolgok idővel majd mind elmúlnak. Nem tudom mit tudtok ennyit rugózni a csapatjáték hiányán egy bétában, amit a legtöbben arra használnak, hogy a lehető legtöbb dolgot kipróbálják. Kutyát nem érdekli per pill, hogy ki nyer, ki veszít, hol mi hány pont... -
#2023 Talán nagyobb az esély rá, hogy tudja mit csinál, nem? De. Meg több pontot kapunk, nem? De. -
toza #2022 !?
-
#2021 Miert , ha adnak akkor nem mennek fogalmatlanul.? :)) -
#2020 :( -
#2019 Végig próbáltam az összes squad-ot több meccsen is, sehol nem adnak parancsot, percekig spammelem a request order-t de semmi, megy mindenki fogalmatlanul... -
JagFater #2018 :-DDD -
toza #2017 sirnak is miatta rendesen... -
#2016 Csávó szétkalapálja fentről tankot :DD
-
#2015 En csak a halalom utan latom korvonalazva az embert :) -
toza #2014 es a scout spotting binacularral mi a helyzet!?mas is latja kor onalazva v csak te ha hasznalod!?!
loves kozben "q" ja..alap h mindenkit szarra szpottolj..mar csak pontok miatt is..
hiszen a k/d a lenyeg mi!?
mg vel setalva aranyos,amit fellul fog bal kezzel..emelgeti mutato ujatt csak:) -
#2013 De rosszul emlekszem, hogy volt szo valami valtoztatasrol a spottingban, nem taltszik ha az aember se lathato vagy valami ? -
#2012 Szerintem nem használják azért. Ami érthető is, főleg újoncként nem igazán tudhatod ennek a jelentőségét. Szerintem jó lenne ha lenne egy fajta tutorial multipalyerhez, ezek a beágyazott youtube videok pl jó ötlet volt nagyon Dice-tól, reméljük lefedik velük a teljes játékot, mit miért hogyam kell csinálni. -
JagFater #2011 Sztem az is bugos, mert en elobb spotolok, csak utana lovok, de loszar nem latszik belole. Nagyon ritkan latok pirosat a minimapon. -
#2010 Azt vagom, hogy a "Q", de valoban nem olyan mint eddig volt....
Ami mondjuk nem baj, mert bf4-ben embert nem lattam csak matricara lottem sokszor :)) -
#2009 Q de kevésbé feltűnő és lehet kevesebb ideig mutatja mint pl a bf3-ban, de azért segítene h tolnák többen is, nem csak én :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.09.06. 09:11:31 -
#2008 Mondjuk jah, az segitene, az nagyon nem divat mostanaban.
Bar igazabol nem tudom , hogy most hogy van a spottolas, meddig, hogyan mutatja stb.... -
#2007 majd ha a csapattagok megtanulnak spotolni, jobb lesz talán :) -
#2006 Kár, hogy az első 40 secből nincs több. :)
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.06. 06:22:32 -
#2005 ma majdnem találkoztam egy cheaterrel! pont a kör végére értem be, tíz ticket hiányzott mindkét csapatnak. az én csapatom tetején egy kb "ydzrygr67xr" nevű tag csücsült 170-3as stattal... :DDD -
#2004 Jo a palyan meg vegig cikkcakkozok, de a zaszlonal mar nem sokban fogadnek, higy nem szed ki valami sniper vagy kemper, ezert futok ott is korbe korbe mint a mergezett eger. Csak ez ugy szar, hiaba foglalom is be . -
#2003 Igen, sziklatol sziklaig rohanok :)))
Rocketgun nincs, repulo soha nem jutott meg :)
Azt nem ertem miert kempel szinte a jatekosok fele, mi abban a jo. Latom killkambol vagy visszabujik, vagy atszalad masik haztetore onnan folytatja. Ez regen is most is rohadt idegesito volt. Mo djuk regen mikor jatszottam fps ekkel meg szegyen is volt :))
Jo ez beta, valoban szerintem soknak lovese sincs mi a lenyeg ebben mert miert villog zolden az egyik betu ...
Remelem a teljes utan fel evvel mar javul a helyzet, meg ugye lesznek mas mapok is. De ezeket az egylovetu varazsfegyvereket mindenkepp gyengiteni kell szerintem . -
#2002 Ráadásul a talaj deformáció olyan mértékű a kör közepén már, hogy tele a pálya mesterséges fedezékekkel -
toza #2001 hazak tetejet kor elejen szet kell loni rocket gunnal picsaba,hegyrol is rocket gun v repulovel irthatoak..
minden zaszlonal azert pont van eleg fedezek eloluk..
annyira azert nem gaz.. -
#2000 Autoszimulatoros vagyok, senki nem idegeli magat ezen csak en :)))
Eddig talan egyszer sikerult normalis squadba keverednem :)
Raadasul most mar ugylatom a sniperek megtalaltak korbe korbe a tuti helyeket, palya szelen dombok mogott pl, onnan aztan tenyleg csak tankkal lehet kiszedni :) Ugy foglalom a zaszlot higy rohangalok egy korbe mint a bolondok, csattignak mellettem a golyok :) -
#1999 squadba kell tolni ismerősökkel. Ég és föld. Utolsó 3 nap otthon leszek szarrá fogom játszani :D
Nehéz lesz kibírni október 18ig :( -
#1998 hát én már nem tudtam a végét e kivárni, olyan csapnivaló a gameplay :)) 17 sniper az ellennél, nálunk is egy rakat, tankok egy személlyel mennek, rohadék medicek is ezerrel kempelnek .... :))Rettenet, néha jól el lehet kapni akkor jó a játlk, de ez publicban így agyrém .... -
kissssss #1997 ezt a jó szokást a második wh után is elővették, nem csak a saját politikusaikat de még a közalkalmazottakat is faszán bebörtönözték vagy kivégezték... mindenkit aki dolgozott a vichy kormány alatt nemtől és kortól függetlenül, aztán ezt olyan jól űzték hogy az országuk majdnem működésképtelenné vált így aztán náluk is végbement egy "kis nyilas nem nyilas folyamat" -
#1996 Ez régi fake kép -
yossarianHUN #1995 Ja, a franciáknak megvolt az a jó szokása, hogy hirtelen nagyon kinyílt a csipájuk a háborúik végére. -
kissssss #1994 kicsit megmosolyogtató hogy a lángszóró miatt akarták birósság elé vinni. -
kissssss #1993 csinálhatnának valami távol keleti pályát is, pl japók jóízűen lenyúlták a németek összes csendes óceáni szigetét... vagy belga/brit vs német pálya közép afrikában. -
yossarianHUN #1992 Egyébként tudta valaki, hogy a lángszóró magyar találmány?
Én nem, pedig viszonylag járatos vagyok a hadtörténetben. -
yossarianHUN #1991 -
#1990 Kiszivárgott Monte Grappa, úgy látszik lesz commander is:
-
#1989 Toltunk egy kicsit a squaddal. Ilyen amikor a cél a győzelem :)
-
toza #1988 olvass par oldalt vissza.. legacy amd driver ugyben.
at kell irni registriben a driver szamat..
lehet h elindul nallad..10 fps biztos meg lesz..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.05. 20:13:09 -
#1987 Na hát az is bjútifúl. :D -
ikarus44 #1986 Hát ahogy itt olvasgatom a kommenteket, és hogy még a jobb konfiggal megáldott emberek is gondokba ütköznek, akkor az AMD Athlon X II 220-as CPU, AMD Radeon HD 5830 VGA, és 4gb RAM-mal nyugodtan letehetek a játékról, mi? -
ratgab #1985 Battlefield.com/carrier...Ott mutatja, de valahányszor szintet lépsz lenullázza a bétában (mármint az oldalon 0 és 1 között mozog a mutató, de játékon belül mutatja elvileg a valós szintet..) Amúgy szerintem a bétában időnként nullázák a szintet, vagy csak nekem eleinte nem mentette, mert tisztán emlékszem, hogy immár 2x értem el a 3-as szintet assaulttal és mediccel is voltam már 2-es is.(most meg 1-es vagyok).