6439
-
#2064 Csak én érzem úgy, hogy a sniperek kézifegyvere szintén kurva erős? Már annyira elegem van belőle, hogy két lövéssel leszednek vele. -
Nekem is volt ma ilyen meccs, legjobb.
Vonatot elég random adja, van már mikor az elején, ha nagy a különbség, kb 50 pont, de még mikor időkorlátos volt, volt hogy az utolsó 1 percben küldte be :D -
#2062 a vonatot mikor adja a játék?rá nem jöttem, hogy mitől függ -
yossarianHUN #2061 Na most volt egy 300-299, az első eset, hogy vert helyzetből hoztuk vissza a vonattal a meccset. Izgi volt. -
#2060 tuti lesznek olyan szerverek amik korlátozva lesznek!
Amúgy is jobb lesz a játék majd, gondolj bele, most boldog boldogtalan nyomja, lefogadom legtöbben cél nélkül csak futkorászik és lő valamire ha mozog :D
jó lesz ez! :) -
#2059 Osszessegeben ellennek en ezzel, ha nem idegelem magam infarktusig , hlgy hatulrol leszurnak, agyonvernek, lesbol hatbalonek egylovetuvel, tank egymasutan otszor szerlo agyuval, langszoro eler 50 meterre es alig tudok valamit csinalni ellene ....:)
Nekem valami only gun mod kellene :))) -
#2058 Eddig 36 órám van a betaban, de nem akarom, hogy vége legyen :( -
#2057 MP18 szvsz kurvajó. Legjobb fegyverem. -
Írd meg nekik is forumon
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.06. 22:00:51 -
#2055 Így, hogy beletoltam pár órát a betaba, a következő dolgokat változtatnám (én):
-light tank OP, én annyit nerfelnék rajta, hogy limitálnám (viszonylag drasztikusan), milyen gyorsan forog a torony. Első világháborús ketyere révén jó lenne, ha nem úgy pörögne, mint egy 2000 utáni M1A1 tornya.. Ez meg is oldaná azt a problémát, hogy röhögve lehet vele 30-0ákat lőni.
-a dinamit sebzését növelni kell, szinte esélytelen felrobbantani vele egy tankot.
-a rocket rifle sebzését is növelni kell. Azért jó lenne, ha legalább matematikai esély lenne a négy skulóval eltenni egy tankot láb alól.
-gázgránát hatékonyságát fokoznám, illetve a maszkot gadgetté tenném, így valamit be kéne áldozni érte
-automata fegyverek közelre üthetnének nagyobbat, eléggé lófasz minden a sniper puskákhoz képest
-jó lenne némi átjárhatóság a kasztok fegyvereit illetően, mint a BF4-ben. Minél hasznosabb egy kaszt, annál szarabb fegyvere van... -
#2054 Sniperekkel nincs már bajom, kimozgom őket :))) -
#2053 Ha tankkal vagytok lőjétek szét az összes ház tetőt, hogy a sniperek ne tudjanak ott bujkálni. Mikor így játszunk, mindig kevesebb a sniper a városban :) -
#2052 Amugy milyen jatekmodok lesznek ? -
#2051 Én úgy vettem észre nagyon sokszor tök mindegy mivel vagy semmi esély sincs :)
Amúgy nem tudom, hogy lesz ebből használható játék kiadásra, ami csak benne van bugos ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.06. 21:10:32 -
yossarianHUN #2050 Kis távon igen, de a távolsággal drasztikusan csökken a medic puskák sebzése. Abból a kacat M1907-ből múltkor 6 lövés kellett egy a sínek között heverésző talpas lekapására. Gondolom mondanom sem kell, hogy ha vissza is lőnek, akkor esélyed sincs ilyen sebzéssel. -
#2049 Az automatico az amelyiknak nagy a tuzgyorsasaga ? Az tenyleg semmire valo....
Lehet atszokok medicre, akarhogy nezem az a leghasznalhatobb. Amennyi idobe meg golyoba tellik mire assaulttal lelovom a tagot, annyi ido alatt ha ketharmadreszt melle is lovok akkor is siman leszedi a medic fegyvere. Csak utalok gyogyitani :)) -
yossarianHUN #2048 Az MP18 úgy-ahogy elfogadható még középtávra, az Automatico tényleg csak kartávolságon belül ér valamit. -
#2047 Az assault fegyverei kozul melyik az amelyik a legkevesbe rangat.
Rajoztem nem is az erekevel can baj meg pontossaggal, olyan recoil van rajta mint az allat, kozepes tavon is csak egyeslovesre jo :)) -
toza #2046 hogykell 2 fedelesrol bombazni!?!?! sose tlalok el.semmit..meg ha 1 cm re is repulok folotte.. -
Zoolee1976 #2045 Naplók=Mappok -
Zoolee1976 #2044 Sziasztok!Nem tudja valaki hogy milyen naplók lesznek a játékhoz,mert a jelenlegiek nem nyerték el a tetszésem.Kerestem külföldi oldalakon de nem sok infót találtam erről!
-
#2043 Mondjuk en a pontot pont ugyanugy leszarom mint a kd aranyt :))
Nalam olyan opcio is van, hogy csak jatszok ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.06. 19:56:19 -
#2042 az sok :D -
S8DJ #2041 Akkor majd fekete pénteken pár ezer forinttal olcsóbban megveszem :DD -
#2040 Ezzel is tisztában vagyok :) -
#2039 Tudom, pont ezért mondom :) -
#2038 most küldte ki a cdgalaxis az árat...15990....:D -
ratgab #2037 Bétában még nincs jelentőssége, de tudjatok róla, hogy véglegesben majd szépen fel kell az ilyen gyökeret jelentgetni! -
ratgab #2036 Hát mert ez ugyanúgy hozzátartozhatna a kipróbálandó dolgokhoz...legalábbis szerintem. -
ratgab #2035 Parancs teljesítéséért plusz pont jár szóval meg is éri teljesíteni őket. -
ratgab #2034 Mert olyat csak a squad leader tud...Ha ő nem adja ki akkor más nem fogja, nem tudja. -
#2033 ja bocs, nem tudtam, hogy senki nem akar nyerni, csak szaladgálni ész nélkül hogy kipróbálja, nyílik e minden ház ajtaja :) -
#2032 Random Moments :) (GameSprout)
EPIC Moments (GameSprout)
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.09.06. 17:09:20 -
#2031 olyan pinggel könnyű -
kissssss #2030 csak találgatni tudok, packet loss, magas ping, stb...
tegnap este sikerült összetalálkoznom nekem is az első csalómmal, a drágaságnak csak a fegyvere látszott a teste az láthatatlan volt és természetesen mindenkit instant kinyírt aki látótávolságban volt neki, léptem is kifelé azonnal. -
#2029 Ezt tegnap lőttem. Pröpléjerkém lóról lőtt assault fegyverrel, át a falon, sziklákon, mindenen.(de a lovon nem ült senki, csak egy fegyver).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.06. 15:56:27 -
#2028 A kis sarga teglalapok jobb oldalt azok micsodak ? -
#2027 Azt próbáltad-e a memory leak-re, hogy a virtuális memóriát fixen akkora értékre állítod be, mint amennyi RAM-od van (8Gb-nál 8Gb, min-max-ot is)?
Csak ezt a fél-megoldást találtuk, de neki működött és most már nem dobja ki a játék. -
#2026 Ja, azt hogy bugos a szerverkereső -
toza #2025 az nem ego h 9 szerver( 4x64 5x24 ) van csak tele.. tobbi ures.. beta idejen!?!?
ez jelent vmit..