Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Valakinek ötlet?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Adversus solem ne loquitor
azthiszem mindenki amds volt ..akkor az lesz a gond..
RTSS fut folyamatosan nálam. Minden apró kilengésre lecsapok azonnal.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha már ott rohad a fiókban! megtennéd, hogy kipróbálod milyen 16 al a 8 al szemben?
vendégem van egy sörre! 😄
!Forza Ferrari!
Ja és a hero classok is szerintem nagyon jól vannak balanceolva. Egyáltalán nem OPk.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.08.31. 16:38:34
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hozzátenném hogy ennyi spam közt nem keveset kell ám visszaolvasni. És bocsi hogy ennyire fájt, hogy megemlítettem.
olvass vissza... van megoldas!! terjeszetek mar ezt a legacy szart!!
!Forza Ferrari!
Sakkoo.......Baszkiiii
"én már akkor nyomtam amikor csak gondolat voltatok.... csak röhögsz rajtunk stb..."
tényleg iszonyat normális 😄
!Forza Ferrari!
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.08.31. 14:10:09
Senki nem mondta, hogy fasza hogy vannak bugok, meg hogy istenkirály a béta és hibátlan, azonnal meg kell venni.
De ha akkora player vagy ahogy írod, azért csak észre kéne venned, hogy honnan lőnek. Nem cseszegetésből, most halál komolyan!
Ilyet még egy fórumon sem olvastam.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.08.31. 14:09:06
!Forza Ferrari!
Ja mellékesen 2 óra után azt állapítottam, hogy a BC2 után ez lesz a következő kedvenc. Vannak bugok, érdekességek, de simán el lehet lődözni vele.
Ja olyan kurva regota tolnad, akkor pontosan tudnad, hogy az itt jelenlevok nagy resze bf42 ota szemelyesen is ismerik egymast ea mar akkor se voltak tinik. Es azt is pobtosan tudnad, hogy a hozzad hasonlo nagyarcu cimboraid hogyan jartak, mikor igy beprobalkoztak...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ez nem az amikor veled nevetünk, hanem amikor rajtad.<#nevetes1>#nevetes1>
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii