Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oka szerény véleményem szerint az, hogy a játékon dolgozó ámerikai tudattal létező fiataloknak konkrétan semmiféle érzésük nincs a világháborúról.
Az érzés szót kiemelném.
Persze, tudjuk, sokan meghaltak, blabla...kb, ennyi lehet róla a véleményük. De mondjuk le merem fogadni, hogy még csak egy sztálingrád című filmet sem néztek meg, csak hogy ne menjünk olyan messzire...Mondom ezt a filmet azért, mert igaz II Vh, de olyan jól átadja, hogy egy világháború hogyan is nézett ki (nem technikailag), hogy abból egy jobb érzésű embernek lesznek gondolatai.
Namost ha lennének, eszük ágában nem lett volna egy milliomos boxoló képét kitteni a plakátra...
Együtt érzek, nekem szerencsém volt a tegnappal. Az elemzést köszi.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
" I'm in Hell and can't connect. You'd think with our longstanding relationship with EA that would not be an issue. "
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
más, javítani a járműveket amúgy hogyan lehet? Néha megadja a lehetőséget, ha bent ülök a tankban, de így még nagyon nem jöttem rá a dolgokra 😄
I met God. She's black
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
1. A zenét nem tudom halkabbra venni, csak a master volume-ot.
2. A kezdőképernyőn a feka. Semmi rasszizmus....de ki az akinek az első világháborúról egy kopaszra borotvált fejű szeges bunkós feka jut eszébe? Nekem nem. Valami elgyötört arcú bajszos baka jobban illett volna oda.
Ennyi jutott nekem sajnos az elemzésből sajnos..
Nekem nagyon tetszik.
Kb. 70 embert látok össz-vissz a szerver keresőbe.
Az egyik szerveren vannak vagy 40-en, de oda nem enged fel.
"Nulla tenaci invia est via"
hat az egesznek egyebkent nincs semmijen ww1 filingje.. mar csak a huje foldgomb elejen meg zene,meg a feka bacsi meg stb..
jobblenne jokis fekete feher videok igazi vvvv1 bol vagy akarmi is..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.31. 20:15:33
Granat dobas fura . Homokvihar allat. Most mar belecsoppentem, tenyleg rengeteg a sniper, mo djuk celozni nem igen tud a tobbseg hala istennek. Tankkal olyanokat kempelnek a zaszlok kozelebe se lehet menni. Ha renberakjak jo lesz ez, de ennyifele cuccot keptelenseg egalba hozni, az meg nem jott nekik soha ossze 😊
Ha vh2 lenne jobb lenne, ez most nekem olyan vh1,5 😊
Az egész EA megbolondult?
Közben totál lehalt az egész, hiába sikerül nagy nehezen felcsatlakozni matchmaking failed van mindig.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez a nap már ilyen lesz, szopat a sors... <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.08.31. 19:38:42
Per Aspera Ad Inferi.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
granatot viszont geci laposan es tul hirtelen dobja sztem...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.31. 19:31:50
Tényleg, melyik is? :-)
"Nulla tenaci invia est via"
Megjelenes utan majd kiderul, ha majd mindenki osszeszedte a jobb cuccait milyen lesz a jatekmenet. Egyelore nekem tetszett, olyan jo infrantrys 😊
Graf az erdekes, mintha SW picivel durvabb lenne. Persze igy is jo.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók