Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso
Fiam cimszoval majd a gyereked illesd barátom.Ne legyél ekkora nagy király faszikám..

Sakkoo.......Baszkiiii

Nem, dehogyis jo😊. Epp ez a bajom. Mikor BF4-et megvettem, BF jatekot vettem, ehhez kepest egy fos cod utanzatot kaptam...
Ez beta, vazz. De egyebkent abban igazad van, hogy Dice/EA siman megcsinalta ezt korabban. BF4 is tele van bugokkal, amiket a kezdetek ota nem javitottak ki..
ronso
Ja a COD az jo játék? Na ott egy ember sincs aki nem csalással játszik..

Sakkoo.......Baszkiiii

Mármint mikor, a BF1942 előtt? Mert ha nem, akkor most nagy baromságot mondtál, fiam (nem először). Egyébként meg igen, a Monster jel biciklire, ajtófélfára, vécédeszkára, valamint minden egyéb, elképzelhető helyre való felaggatása tényleg tipikusan a 40+ korosztálynál szokott fétis lenni. Tisztáztad, hogy nem tetszik a játék, akkor meg nem értem, miért vagy még mindig itt. Ja, hogy trollkodnál. Leülhetsz, egyes.
ronso
Én csak nevetek rajtatok.hogy kidobáltok egy kiforratlan szarra nem tudom hány ezer forintot .dehát ez Magyarország..mit lehet csodálkozni..Na mind egy anyukának biztos van erre pénze.de hál isten indul a suli holnap.hajrá..na csákány 😊

Sakkoo.......Baszkiiii

Hova lehet hibakrol kuldeni infot? A jatekban nincs erre opcio..
A BF4 egy kibaszott nagy atveres. Reszintem a Hradline utana a legrosszabb, ami tortenhetett. Egy igazi cod utanzat, Rusht teljesen tonkrevagtak, a terkepek altalaban aranytalanok es rettenetesen rosszul megepitettek, levitation egy vicc, es akkor itt van a flir....BF3 jo volt.
Minden meccs után válts szervert. Az egy szerveren lejátszott körök közül csak az elsőt számolja a class fejlődésnél.
TDC Geronimo
A revive rendszerrel nem vagyok kibékülve. Ha nem nyomok Qt nem is látja a medic, hogy meghaltam és kell ress :/

Remélem ezt átdolgozzák és visszahozzák a régi revive metert halál után

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
ja az marha idegesítő 😞

TDC Geronimo
Előbb utóbb fel fog majd.

oneal1
ez iszonyat gyenge volt! 😄

!Forza Ferrari!

A jatek jo, grafikailag battlefront, jatekmodra inkabb bf, de azert meg sok kivannivalot hagy maga utan. Erdekes bug conquesten: az auto eltunik mikozben fullig pakolva eppen megyunk vele😊
Zegi Norbi HUN
Amihez nem warbonds kell, azokat a fegyvereket hogy tudom feloldani? Azt írja kell hozzá 1,2,3as szint, de játszottam már jó pár csatát és semmit nem ugrik felfele a nulláról.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Egész bf topikok hozzászólásainak százezrei szóltak erről évekig, nincs új a nap alatt.
Megint már az én szültem meg a battlefieldet egy vasárnapi ebéd után a kert végi árnyékszéken szöveg.

ronso
Lehet én már akkor BF eztem mikor ti még csak gondolat voltatok.csak sok emberrel ellentétben én nem ugy játszom hogy telebaszom csalással a játékot ..De biztos igazatok van..valoszinü..

Sakkoo.......Baszkiiii

JaSoN HuNTeR

Játékról játékra jobban tetszik a game!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Akkor ezt megbeszeltuk, szevasz.

oneal1
tény hogy az elején szokni kell a szemnek, de szerintem csak a látványt, aki fél óra után nem tudja hogy honnan lövik le az törölje 😄

lehet venni az új cod-ot , annak majd minden centje megéri az árát 😄 😄

!Forza Ferrari!

ronso
Igen szerintem is.nem tudok játszani

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Pfff 120 ért 4 normális játékot veszek 😊

Sakkoo.......Baszkiiii

Lehet hogy te vagy a béna?
toocha
60 ajró az alap,deluxe 80, 130 körül a fullos.

Utoljára szerkesztette: toocha, 2016.08.31. 13:00:44

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

TDC Geronimo
szerintem f2pnek kéne lennie 😞

ronso
Én árat még nem láttam de sztem 17 környéke lesz.De max 3 rugót ér..á nem

Sakkoo.......Baszkiiii

toocha
wat wat?

TDC Geronimo
wat?

TDC Geronimo
i5 4670, 8gb ram, 1060gtx

ronso
Öszintén semmi.........az hogy fél percenként meghalsz ugy hogy fingod sincs honnan lőnek mert nem látsz semmit.beülsz egy tankba és végigtolod a pályát 50 killel meg lapos a játék ..
Ez arra a másik szar BF re hasonlit Hardline.ugyanaz pont ennyit ér..

Sakkoo.......Baszkiiii

Sztem direkt van igy, kulonben egy vagtaval lekaszalnad az osszes pocsot.

Bugos az egesz gamma nem kicsit.

toocha
Nekem tetszik így egy óra játék után, DE iszonyatosan túl van árazva. A fele is bőven elég lenne sz.tem.

Mi nem tetszett?
ronso
Persze mert játék elején megkaparintasz egy gépet és azzal végigtolod a partit nagy dicsöség...

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Hát én pénzt nem adok ezért a szarért az tuti ,3 kört lenyomtam aztán ugy letöröltem hogy nyoma sem maradt..BF4

Sakkoo.......Baszkiiii

patchaou
Köszi szépen! Működik 😊 Már leszabjáztam egy ejtőernyőst XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

joebacsi
milyen konfigon tolod?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A lovacskázás nekem is bejönne, csak két gondom van vele:

1. A szablyával valamiért csak a jobb oldalon tudsz suhintani. Elhiszem, hogy körülményesebb a bal oldalon, de azért nem atomfizika, érdemes megnézni a Mount & Blade-et, ott ezt remekül megcsinálták. Ezzel csak az a baj, hogy ha lerohansz egy gyalogost, és az az utolsó pillanatban átbotladozik előtted a ló bal oldalára, akkor halott vagy, max elcsapni tudod, de ilyenkor már ahhoz is késő szokott lenni. Másik, ha mondjuk a házak között váratlanul kiugrik balról egy talpas a sikátorból, megint csak nem tudsz vele csinálni semmit, ülő kacsa vagy.

2. Nem tudom, hogy ez a hitreg hibája, vagy egyéb bug, de nekem többször is volt olyan, hogy teljesen tiszta, tökéletes vágásnál (konkrétan láttam átsuhanni a pengét a delikvens fején) konkrétan nem történt semmi. Meg se sebeztem az ellenséget, mintha el se találtam volna. Ő meg persze kapásból lekaszál ezek után. Ez kétszer-háromszor is előfordult, azóta nem lovagolok. Épp elég nehéz elég közel kerülni, majd szigorúan a jobb oldaladon tartva lerohanni őket, de ha mindez sikerül, és ezek után a tiszta vágásnak semmi eredménye, és ők szednek szét téged, az elég lelombozó.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.08.31. 12:44:28
Lo a legnagyobb.
Karddal koll vele csapatni.
Tegnap vagy 5 percig kergetoztem az ellen egyik lovasaval, jo poen volt.

Fpocok
4K, ultra preset. 50-60 fps. NOT BAD!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zegi Norbi HUN
Nem rossz játék, a hangulata nagyon adja, a grafika is szuper, a hangok is 😊 Már csak azt kellene kitapasztalnom, hogy tudnám leszedni az ellenséget 😄 Hitek azok jönnek, de kill az nem :/
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.31. 12:10:32

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Ott van lejebb, hogy kell a registrybe atirni es elindul.

TDC Geronimo
6 óra alatt se változott a véleményem a játékról. Sőt...

Eddig a 6+ óra alatt 0 crashem volt és 0 lag
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.31. 11:45:04

TDC Geronimo
jaja 😄

Moby
Jaja, de a legnagyobb, amikor a hullámat cipelő lóval még eltaposom a snecit, aki lelőtt 😄

Adversus solem ne loquitor

patchaou
Szomorú 😞 Az apu-mnak 15.7.1 a legfrissebb drivere, pedig elzörgettem volna 720p lowon 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

TDC Geronimo
Ja és horse roadkill > all 😄

tobias88
még alszanak amcsiknál, majd estefelé (igaz, eléggé lassan jön lefele már most is)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.08.31. 10:37:08
Azt nemtudom, de en ott leszek. :-)