Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
Remélem ezt átdolgozzák és visszahozzák a régi revive metert halál után
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Sakkoo.......Baszkiiii
Játékról játékra jobban tetszik a game!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
lehet venni az új cod-ot , annak majd minden centje megéri az árát 😄 😄
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: toocha, 2016.08.31. 13:00:44
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Sakkoo.......Baszkiiii
Ez arra a másik szar BF re hasonlit Hardline.ugyanaz pont ennyit ér..
Sakkoo.......Baszkiiii
Bugos az egesz gamma nem kicsit.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
1. A szablyával valamiért csak a jobb oldalon tudsz suhintani. Elhiszem, hogy körülményesebb a bal oldalon, de azért nem atomfizika, érdemes megnézni a Mount & Blade-et, ott ezt remekül megcsinálták. Ezzel csak az a baj, hogy ha lerohansz egy gyalogost, és az az utolsó pillanatban átbotladozik előtted a ló bal oldalára, akkor halott vagy, max elcsapni tudod, de ilyenkor már ahhoz is késő szokott lenni. Másik, ha mondjuk a házak között váratlanul kiugrik balról egy talpas a sikátorból, megint csak nem tudsz vele csinálni semmit, ülő kacsa vagy.
2. Nem tudom, hogy ez a hitreg hibája, vagy egyéb bug, de nekem többször is volt olyan, hogy teljesen tiszta, tökéletes vágásnál (konkrétan láttam átsuhanni a pengét a delikvens fején) konkrétan nem történt semmi. Meg se sebeztem az ellenséget, mintha el se találtam volna. Ő meg persze kapásból lekaszál ezek után. Ez kétszer-háromszor is előfordult, azóta nem lovagolok. Épp elég nehéz elég közel kerülni, majd szigorúan a jobb oldaladon tartva lerohanni őket, de ha mindez sikerül, és ezek után a tiszta vágásnak semmi eredménye, és ők szednek szét téged, az elég lelombozó.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.08.31. 12:44:28
Karddal koll vele csapatni.
Tegnap vagy 5 percig kergetoztem az ellen egyik lovasaval, jo poen volt.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.31. 12:10:32
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Eddig a 6+ óra alatt 0 crashem volt és 0 lag
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.31. 11:45:04
Adversus solem ne loquitor
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.08.31. 10:37:08