1730
-
Zozo0122 #1530 Pont akartam linkelni :D Ez nagyon-nagyon jó lesz :) Rengeteg a lehetőség vele...eltakarítasz egy guardot, belehúzol valamit az AoE-be, a megerősített lényed sorába húzod és megölöd vele és így tovább. Újabb perfekt lapdizájnolás :D Ötletes, sokféleképp használható, jól belőtt manaköltség és common, úgyhogy sokat fogjuk látni arénában is. Marha jó ötleteik vannak a készítőknek, pedig nehéz dolguk van, mert itt az összes többi szín összes többi lapjához is viszonyítani kell az ilyen kártyákat... -
Ersiman #1529 Új lap!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #1528 Újabb tökéletesen dizájnolt lap :)
Ersiman #1527 Új lap!
Ersiman #1526 Szerintem is erős lapok. Valószínűleg jól felforgatják majd a mostani helyzetet. Az előnyük viszont, hogy mivel ez kaland kiegészítő, az összes lap megszerezhető mindenkinek.
A Dire Wolf ráadásul elég gyorsan reagál, ha valamit mégis javítani kell - az már más kérdés, hogy estenként túllőnek vele a célon.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.11.10. 18:34:37 -
Nephin #1525 Csak nekem tűnnek ezek nagyon erős lapoknak? -
Zozo0122 #1524 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ersiman #1523 Új lap:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.11.09. 22:33:09 -
Zozo0122 #1522 Új lapok:
-
Zozo0122 #1521 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #1520 Érdekes, a shackle assassin a végén még működőképes deck lesz :) Ez amúgy marha jól dizájnolt lap, pont hiányzik a 4-es slotra egy ehhez hasonló kártya, és tovább erősíti a neutral szinergiát is.
Na akkor hiányzik még a piros és a kék neutral igénylő fabricant. Az egyik gondolom a Verminous Fabricant lesz a Tribunalból, és ha már állatokra is kitalálnak ilyeneket, akkor tippre egy Alit Fabricantot fogunk még látni :) -
Ersiman #1519 Új lap:
Zozo0122 #1518 Új lap.
Zozo0122 #1517 Marha jó ez a Skyrim-es rumble :D Ötletes, hogy csak Skyrim lapokat lehet használni. Én úgy techeltem, hogy az ellenfeleim nagy része úgyis sárkányos scout lesz, de eddig egy se jött :D Mindenki tök érdekes paklikat rakott össze. -
Zozo0122 #1516 Mecinar érdekes lap, úgyhogy videót is linkelek hozzá :)
-
Zozo0122 #1515 Új cím :D
#1514 Szerinted az ópét olyan dekkek ellen értettem amik nem hoznak vissza? -
Ersiman #1513 Igen, azok ellen a deckek ellen amik nem a visszahozásra épülnek, nem túl erős lap és szívesebben játszana az ember egy alapból hatékonyabb 5 manást.
Szóval kb. vagy nagyon hatékony vagy egy átlagos lap ellenféltől függően. Semmiképp nem OP, de bizonyos decktípusok dolgát igencsak megnehezíti majd. -
Ersiman #1512 Azzal pont az lenne a baj, hogy későn tudod kijátszani. Nem csak drágább lenne, hanem nem tudná időben counterelni, amit kellene. -
Zozo0122 #1511 A HS az nálam végleg kuka, mióta BB a game director egyre mélyebbre süllyed az egész. Az Eternal jó, de a Legends jobb :) A soul tear bitang erős kártya, meg Paarthurnax is, ezekre kell jó counter. És legalább itt van rá lehetőség, reagálnak. Ez a kártya tényleg csak a ezek ellen igazán jó, más ellen sima 5 mana 5/5. -
#1510 Soul tear a kedvenc lapom, ez meg ópé, legalább 8 manába kéne kerülnie. -
#1509 Én is, nekem sincs se időm se idegzetem 3 (azaz HÁROM) kártyajátékra, ugyanis a hs még fut nálam. Viszont a Legends most nem. -
Zozo0122 #1508 Bármelyik ramp deck pakliját szétpusztítod ezzel, ráadásul 3 lehet a paklidban :D Soul tear nerf, csak indirekt :D Paarthurnax, Skeletal Dragon és a többi jelentősen gyengült most, mert egyszerűen betecheled ezt és nem tudja őket visszahozni.
Ez a banish is totál új mechanika, tetszik. -
Zozo0122 #1507 Igen, mert bár tetszik az is, kettőre nincs időm :D Így marad teljes erőből a TESL, gyakorlatilag mindent próbáltam és szerintem ez a legjobb a piacon. -
#1506 Eternalt kaszáltad? -
Ersiman #1505 Nem inkább Alduin? Bár őt eddig sem volt egyszerű kijátszani. -
Zozo0122 #1504 Viszlát Paarthurnax :D
-
Zozo0122 #1503 ez mekkora :D -
Zozo0122 #1502 Mi vesz rá bárkit, hogy még mindig azzal a tetves dragon scouttal játsszon? Több száz lapból se tudnak olyan decket építeni ami nem cseszi fel a játékosok 95%-át. :D -
Zozo0122 #1501 Új lap, egész jó :) Furcsállom rajta az ongoing-ot, de lehet, hogy ezentúl így írják majd rá a lényekre is, ha addig tart az effekt, amíg játékban van. De akkor gondolom pár régebbi lényre is ráírják, mint pl. az Orc Clan Captainre és így tovább.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.01. 15:06:46 -
Ersiman #1500 Viszont vigyázni kell, hogy véletlenül se maradjon ki egy nap se, mert a Legendaryt az utolső napra tették! (Egyébként logikus döntés.) -
#1499 Novemberben is napi jutalmak? Nem rossz. -
Zozo0122 #1498 Félreértettem a Prospectort. MINDEN feltételnek teljesülnie kell, szóval csak akkor kap +5/+5-öt, ha mindent felhúzott, amit kért. Szóval nem lesznek második körös 6/7-ek szerencsére :D -
Ersiman #1497 Mázlista! :) Gratula hozzá! -
Zozo0122 #1496 Wow, Red Bramman :D -
Zozo0122 #1495 Nem tudom mi van a droppal, de kaptam délután fél4-kor egy legendaryt, most meg egy másikat megint :D -
Nephin #1494 Jó lesz :) -
Zozo0122 #1493 Na, megjött a bejelentés :D
Adventure, 55 új lap, 3 új keyword és első ránézésre elég durva erősítés a neutral deckeknek :) Elég komoly lapok jöttek amúgy...:D A Ratway Prospector konkrétan elmebeteg kártya, nem vágom, az így első napos nerf kb :DDDD
Return to Clockwork City
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.10.31. 16:01:37 -
#1492 Köszi az infót. Full nem ismerem az univerzumot, ahogy a wow-ot se... -
Zozo0122 #1491 Köszi!
Hát nem az, hogy meches, de a teaserből és abból, hogy TESO-ban is Clockwork tartalom jött, emiatt valószínű, hogy részben olyan lesz. De Clockwork City viszonylag apró, szerintem kibővítik a dolgot a Tribunalra, és a köréjük szőhető storyra. (Ha adventure lesz, és aköré fog szerveződni, ahogy elárulják Nerevart és lenyomják Dagoth Ur-t, akkor beszarok, az epic lenne :))
Ők a Tribunal, afféle istenek, a jobb oldali Sotha Sil, az ő városa Clockwork City és a teaserben látott robotot, az Imperfectet is ő építette.