The Elder Scrolls: Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki a DB Master Hilltop Shrine-t kitalálta, azt szívesen megrugdosnám kicsit. Nem a legyőzésével van a gond, hanem azzal, hogy csak akkor adja meg a tetves achit, ha 0-ra leviszed a 100 életét.
Pont akartam linkelni :D Ez nagyon-nagyon jó lesz :) Rengeteg a lehetőség vele...eltakarítasz egy guardot, belehúzol valamit az AoE-be, a megerősített lényed sorába húzod és megölöd vele és így tovább. Újabb perfekt lapdizájnolás :D Ötletes, sokféleképp használható, jól belőtt manaköltség és common, úgyhogy sokat fogjuk látni arénában is. Marha jó ötleteik vannak a készítőknek, pedig nehéz dolguk van, mert itt az összes többi szín összes többi lapjához is viszonyítani kell az ilyen kártyákat...
Új lap!

Újabb tökéletesen dizájnolt lap :)

Új lap!
Szerintem is erős lapok. Valószínűleg jól felforgatják majd a mostani helyzetet. Az előnyük viszont, hogy mivel ez kaland kiegészítő, az összes lap megszerezhető mindenkinek.
A Dire Wolf ráadásul elég gyorsan reagál, ha valamit mégis javítani kell - az már más kérdés, hogy estenként túllőnek vele a célon.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.11.10. 18:34:37
Csak nekem tűnnek ezek nagyon erős lapoknak?

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Új lap:

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.11.09. 22:33:09
Új lapok:

Érdekes, a shackle assassin a végén még működőképes deck lesz :) Ez amúgy marha jól dizájnolt lap, pont hiányzik a 4-es slotra egy ehhez hasonló kártya, és tovább erősíti a neutral szinergiát is.

Na akkor hiányzik még a piros és a kék neutral igénylő fabricant. Az egyik gondolom a Verminous Fabricant lesz a Tribunalból, és ha már állatokra is kitalálnak ilyeneket, akkor tippre egy Alit Fabricantot fogunk még látni :)
Új lap:
Új lap.

Marha jó ez a Skyrim-es rumble :D Ötletes, hogy csak Skyrim lapokat lehet használni. Én úgy techeltem, hogy az ellenfeleim nagy része úgyis sárkányos scout lesz, de eddig egy se jött :D Mindenki tök érdekes paklikat rakott össze.
Mecinar érdekes lap, úgyhogy videót is linkelek hozzá :)

//www.youtube.com/embed/CuEMiBffL0g
Új cím :D

Devv
Szerinted az ópét olyan dekkek ellen értettem amik nem hoznak vissza?
Igen, azok ellen a deckek ellen amik nem a visszahozásra épülnek, nem túl erős lap és szívesebben játszana az ember egy alapból hatékonyabb 5 manást.
Szóval kb. vagy nagyon hatékony vagy egy átlagos lap ellenféltől függően. Semmiképp nem OP, de bizonyos decktípusok dolgát igencsak megnehezíti majd.
Azzal pont az lenne a baj, hogy későn tudod kijátszani. Nem csak drágább lenne, hanem nem tudná időben counterelni, amit kellene.
A HS az nálam végleg kuka, mióta BB a game director egyre mélyebbre süllyed az egész. Az Eternal jó, de a Legends jobb :) A soul tear bitang erős kártya, meg Paarthurnax is, ezekre kell jó counter. És legalább itt van rá lehetőség, reagálnak. Ez a kártya tényleg csak a ezek ellen igazán jó, más ellen sima 5 mana 5/5.
Devv
Soul tear a kedvenc lapom, ez meg ópé, legalább 8 manába kéne kerülnie.
Devv
Én is, nekem sincs se időm se idegzetem 3 (azaz HÁROM) kártyajátékra, ugyanis a hs még fut nálam. Viszont a Legends most nem.
Bármelyik ramp deck pakliját szétpusztítod ezzel, ráadásul 3 lehet a paklidban :D Soul tear nerf, csak indirekt :D Paarthurnax, Skeletal Dragon és a többi jelentősen gyengült most, mert egyszerűen betecheled ezt és nem tudja őket visszahozni.

Ez a banish is totál új mechanika, tetszik.
Igen, mert bár tetszik az is, kettőre nincs időm :D Így marad teljes erőből a TESL, gyakorlatilag mindent próbáltam és szerintem ez a legjobb a piacon.
Devv
Eternalt kaszáltad?
Nem inkább Alduin? Bár őt eddig sem volt egyszerű kijátszani.
Viszlát Paarthurnax :D

Mi vesz rá bárkit, hogy még mindig azzal a tetves dragon scouttal játsszon? Több száz lapból se tudnak olyan decket építeni ami nem cseszi fel a játékosok 95%-át. :D
Új lap, egész jó :) Furcsállom rajta az ongoing-ot, de lehet, hogy ezentúl így írják majd rá a lényekre is, ha addig tart az effekt, amíg játékban van. De akkor gondolom pár régebbi lényre is ráírják, mint pl. az Orc Clan Captainre és így tovább.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.01. 15:06:46
Viszont vigyázni kell, hogy véletlenül se maradjon ki egy nap se, mert a Legendaryt az utolső napra tették! (Egyébként logikus döntés.)
Devv
Novemberben is napi jutalmak? Nem rossz.
Félreértettem a Prospectort. MINDEN feltételnek teljesülnie kell, szóval csak akkor kap +5/+5-öt, ha mindent felhúzott, amit kért. Szóval nem lesznek második körös 6/7-ek szerencsére :D
Mázlista! :) Gratula hozzá!
Wow, Red Bramman :D
Nem tudom mi van a droppal, de kaptam délután fél4-kor egy legendaryt, most meg egy másikat megint :D
Jó lesz :)

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Na, megjött a bejelentés :D

Adventure, 55 új lap, 3 új keyword és első ránézésre elég durva erősítés a neutral deckeknek :) Elég komoly lapok jöttek amúgy...:D A Ratway Prospector konkrétan elmebeteg kártya, nem vágom, az így első napos nerf kb :DDDD

Return to Clockwork City
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.10.31. 16:01:37
Devv
Köszi az infót. Full nem ismerem az univerzumot, ahogy a wow-ot se...
Köszi!

Hát nem az, hogy meches, de a teaserből és abból, hogy TESO-ban is Clockwork tartalom jött, emiatt valószínű, hogy részben olyan lesz. De Clockwork City viszonylag apró, szerintem kibővítik a dolgot a Tribunalra, és a köréjük szőhető storyra. (Ha adventure lesz, és aköré fog szerveződni, ahogy elárulják Nerevart és lenyomják Dagoth Ur-t, akkor beszarok, az epic lenne :))

Ők a Tribunal, afféle istenek, a jobb oldali Sotha Sil, az ő városa Clockwork City és a teaserben látott robotot, az Imperfectet is ő építette.

Devv
Na végre! Ilyen meches kieg lesz ez?

Grat a legendhez. Jó, hogy van erre idegrendszered... <#eljen>
Javítom magam, redditen megerősítette egy Bethesdás arc - holnap bejelentés :) Elvileg helyi idő szerint este 6 körül.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.10.30. 23:39:54
Na, megcsináltam. Mármint szétvágtam a metát a counterdeckemmel és meglett a legend :D Midrange, főleg orkos warrior, de olyan lapokkal, mint pl. 2 db Blood Dragon, még múmia is van benne...nagyon kellett, mert ha átvették a tempót, akkor szép lassan akkora value előnybe kerültek, hogy gyakran 3-4 körrel előre tudtam, hogy kikapok, mert egyszerűen nem tudtam tartani a lépést. Ezért fokozatosan lassítgattam a paklimat (először csak az volt vele a cél, hogy kifarmoljam a Gortwogos achit, végül az lett, amit itt láttok: a fő meta deckek (scoutok, magek és battlemagek) nagyon nagy arányban maradtak alul a 120 meccses mintából). Ezek a meccsek mind rank5 és legend közöttiek, de nem csak ezzel játszottam, illetve rank1-ig nem is volt tryhard, az achi fontosabb volt. De mivel countereli a metát, ezért 64% a total winrate, ami elég magas, így konkrétan (ha számít ez egyáltalán, mert nem tudom) az utolsó meccseken rendre ilyen legend 200 alatti embereket rakott be ellenem, és bár rohadt jó meccsek voltak, és szétszívattuk egymást, ha egyet rontottam, akkor bukta is lett az egész. Ezért van a win-lose-win-lose is oldalt alul, konkrétan 6x vertek vissza rank1 tetejéről, és hetedik alkalommal sikerült végre beérni legendbe, ahol egész jó helyet is kaptam. Ez tuti a winrate miatt, itt már biztosan figyeli azt is.

Amúgy 90%, hogy holnap kieg bejelentés, úgyhogy hurrá :D

Devv
Fogadhoz ne verd...
#1456 - ezeket megkapod ha belépsz
Tinman
2.99 euro-t ír 2 pack bundelre, ha ezt megfelezem mer' az úgy vonzóbb, akkor is 1.5 euro, ehhez jön az event ticket (az mennyibe is fáj? ;-), a 100G meg, 100 souls, elég jól belőttem az árát úgy látom, bár mondom trade jobban esne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én ezt is szívesen venném, tradeljünk :)
Devv
Ez lószar, nem 3-4 ajró! :D Ezt ajándékozd oda valakinek Halloweenra... <#banplz>
Tinman
Igen, van egy ilyen kódom, amivel ezeket tudod beaktiválni. Azért trade, mert megbecsülni se tudom mennyit ér. 3-4 euro? Biztos nem lehet több.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bár lehet valamit félreértettem. Valami kódod van, ami ezt adja?